Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.11.2008 12:55:37
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla. Mižek, kako pa ti spi? Od kdaj do kdaj? No, moja Zala je stara sicer že tri leta, ampak spi od 13-15 ure....Zvečer pa gre spat ob 20 uri... Jaz sem danes čez dan prosta-imam zvečer nočno, in sem bila dopoldne v Kranju.Sem peljala mati mal na lepše.. Tudi pri nas se malo kisa vreme, do sedaj je bil kar sonček.. po navadi mi spi dopoldan uro in pol pa še popoldan nekje uro in pol, odvisno kako je razpoložen, se včasih zgodi, da slabo spi čez dan. Zvečer pa gre večinoma ob osmih spat, včasih se edino zgodi, da kasneje, če je popoldan malce dlje spal, pol pa ga ne morem že čez dve uri spet spat dat, ampak do devetih pa je vedno v postelji. Oni dan sem ga že ob 7-ih dala spat ker mi je čez dan spal le eno uro, ti povem da je kar pasalo. Edino danes sem si lih študirala da bom ga morala počasi odstavit od zize, bo naslednji mesec že eno leto star, pa se mi zdi da pa bi zdaj bil že čas, edino ne vem kako mi bo to uspelo, ker po moje se prostovoljno nebo odrekel . To še bodo tekle
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 6:52:36
|
|
|
|
spps
|
good morning ste se naspale?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 7:50:31
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps good morning ste se naspale? bolj slabo , vidim da si ti tudi tako zgodnja, kot Gal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 10:35:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps good morning ste se naspale? bolj slabo , vidim da si ti tudi tako zgodnja, kot Gal jaz sem že cel teden tako zgodnja,ker moj dela dopoldan in grem z njim,da pol vzamem avto,ker je malo treba dostavit v šolo-sem taka čist prekrokana še dobr,da je jutr petek in ti?kaj imaš v planu za danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 13:17:19
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps good morning ste se naspale? bolj slabo , vidim da si ti tudi tako zgodnja, kot Gal jaz sem že cel teden tako zgodnja,ker moj dela dopoldan in grem z njim,da pol vzamem avto,ker je malo treba dostavit v šolo-sem taka čist prekrokana še dobr,da je jutr petek in ti?kaj imaš v planu za danes? nič kaj, imava samo en avto tako da sem več ali majn z malim doma, saj zato pa komaj čakam že, da grem v službo. Se mi že počasi meša od teh štirih sten
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 15:27:12
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, punce. Kako ste kaj?Vreme se je dokončno skisalo, jaz pa sem popoldanski taksist.. Kaj delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.11.2008 21:25:04
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce!!!! kaj je nasa soncnica res ze rodila??? No saj vem da je malo zamujala, ampak vseeno...meni cas tako hitro mineva, da kar ne dojemam hehe soncnica....cestitke za malega !!!! BRAVO!!!!!!!! Lepo se cartajta vse ostale tudi lepo pozdravljam, zdaj pa spet sibam ven...papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 7:13:46
|
|
|
|
mižek
|
Dobro jutro, punce danes pa sva te prehitela spps Ancica, kje nam hodiš, se več nič ne oglašaš, no saj vem, da si v šoli, ampak malo pa bi si lahko vzela tudi čas za nas In kaj boste danes delale? aja, častim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 7:16:53
|
|
|
|
spps
|
pri pisanju ja,drugače pa celo noč nisem spala,zakaj,si lahk šprebereš mal bolj spodaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 7:17:34
|
|
|
|
spps
|
kaj bom dans delala? klicarla na lj sodnijo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 7:23:27
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj bom dans delala? klicarla na lj sodnijo kaj pa se ti je zgodilo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 7:42:39
|
|
|
|
mižek
|
ok, sem že ugotovils zsksj, moj nasevet je daj na TV, se mogoče najde kak znan odvetnik ko vzame tvoj primer zastojn zaradi medijske pozornosti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 8:33:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek ok, sem že ugotovils zsksj, moj nasevet je daj na TV, se mogoče najde kak znan odvetnik ko vzame tvoj primer zastojn zaradi medijske pozornosti moram preverit kaj bi sploh radi od mene-kao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 8:55:26
|
|
|
|
mižek
|
ja, seveda, še 10 min potem pa začnejo delat, javi kako boš rešila, če sploh boš lahko kaj preko telefona, sem ti pa že prej hotela napisat, da se ne prveč obremenjevat, da se nebo tvojemu malčku slabo godilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 17:18:53
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe... Spps, sem prebrala, kaj ti dogaja...Ti pa ni dolgačas,a ne? O sodniji bom rekla samo to, da so podn-nama se ena zadeva vleče že 12 let...Za ****, mogoče bova pa dobila, ko bova šla v penzijo... Kaj pa počnete? Jaz sem spekla pecivo, sedaj nam bom pa naročila za jest-smo se odločili, da se bomo mal zagiftali z mastno, hitro prehrano ( ponfri, pa cheesburgerji, pa ocvrti sir...) Bom sama doma naredila solato, da mal bolj zdravo izgleda...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.11.2008 19:15:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla, bejbe... Spps, sem prebrala, kaj ti dogaja...Ti pa ni dolgačas,a ne? O sodniji bom rekla samo to, da so podn-nama se ena zadeva vleče že 12 let...Za ****, mogoče bova pa dobila, ko bova šla v penzijo... Kaj pa počnete? Jaz sem spekla pecivo, sedaj nam bom pa naročila za jest-smo se odločili, da se bomo mal zagiftali z mastno, hitro prehrano ( ponfri, pa cheesburgerji, pa ocvrti sir...) Bom sama doma naredila solato, da mal bolj zdravo izgleda... če hočeš,da se ti kmal zadeva reši-si spremen na moje ime in priimek(dekliški),boš kmal na obravnavi sem popularna
< Sporočilo je popravil spps -- 7.11.2008 19:16:25 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.11.2008 15:08:26
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobra fora, ja.. Samo ne vem, če bo palilo...ta , ki je nama dolžan, je namreč v zaporu. In kot kaže, ne bo kmalu ven prišel...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.11.2008 15:36:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, se vam javim na brzake. Mi smo včeraj prišli domov okrevanje po carskem rezu poteka super in vsa čast vsem ki rodite oz. ste rodile ali boste po naravni poti. Mi smo vredu zdravi samo malo nas hranjenje jezi. Kaj več napišem ko bo kaj več časa, ker sedaj ma ati dva tedna dopusta in se cartamo. Lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.11.2008 15:38:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sočnica, še enkrat , čestitke.. Cartajta se, ja , vsi trije...je najbolj luštno...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.11.2008 18:29:12
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta... sem vas prišla mal pogledat... kako ste kaj??? vidim, da se je naša sončnica oglasila... super vi se kar lepo crtajte in upam, da vas tud hranjenje ne bo več dolgo jezilo. no jaz sem ok... v petek sem imela pregled in je vse ok, zdaj mi že ctg dela, je rekla da lahko grem rodit zdaj, da lahko se gibam ker prej sem morala bolj počivat... ker itak je zdaj ok tud če rodim... se tud komaj čakam, da rodim, ker bi res rada spoznala mojo sem pa bila v petek tud v italiji in kupila še voziček za mojo ... sem dobila fuul ugodnega pa še vse zdraven, lupinca, voziček, ki ima uni športni del za sprehode in ko je mal večji ter košarica ki se gor namontira ko je mali in greš ven in lahko lepo spi.. v glavnem sem fuul vesela ... No lepo se mejte in se kaj oglasim, ko bom mela mal več časa... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.11.2008 19:38:33
|
|
|
|
mižek
|
dober večer, se vam malce oglašam, sončnica vidim da ste že doma, lepo. Zdaj ko imaš dragega doma se kar cartajte in izkoristite čas maksimalno . Spps, vidim da si stvari uredila in da je vse ok, me veseli Tany, zdaj pa te tvoja res lahko pride, si se opremila maksimalno. No naj se vam pohvalim, da bo Gal dobil sestrično Najo, marca naj bi se zgodil ta srečen dogodek . Vse vas lepo pozdravljam, tudi tebe najboljša, vidim da si spet v gibanju. Jaz pa sem imela ta vikend restavracijo, smo spet bili delavni ta vikend in sem morala kuhat. Tako vse vas lepo pozdravljam in se vam spet jutri oglašava
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.11.2008 9:01:20
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, punce. Pri nas je sonček, da je kar veselje. Res je lepo. Kolk je toplo , bom povedala mal kasneje, k moram v trgovino, da bom danes mal bolj extra kuhala, k sem cel dan doma... Mižek, kaka restavracija? A potem si tudi imela bolj delaven vikend..? Ja, pa še loto moram pogledat, če sem zadela ....ja, z glavo v zid.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.11.2008 10:49:35
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro, punce. Pri nas je sonček, da je kar veselje. Res je lepo. Kolk je toplo , bom povedala mal kasneje, k moram v trgovino, da bom danes mal bolj extra kuhala, k sem cel dan doma... Mižek, kaka restavracija? A potem si tudi imela bolj delaven vikend..? Ja, pa še loto moram pogledat, če sem zadela ....ja, z glavo v zid. se mi je kar zdelo da sem malo dvoumno napisala, jaz sem kuhala cel vikend, drugi pa so jedli, tako da so bili kot v restavraciji, sem že vmes kuhala skoraj ala kart .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.11.2008 11:39:59
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kva pa se jim pustiš... Jaz skuham eno za vse-če komu ni všeč, pa naj ne je.. Pišuka, gre hitro ura.Sem šele z shopinga, pa bom morala že v vrtec po malo...Se kuhe še lotla nisem..groza. Pa tko lepo je zunaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 9:12:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla dekleta... sem vas prišla mal pogledat... kako ste kaj??? vidim, da se je naša sončnica oglasila... super vi se kar lepo crtajte in upam, da vas tud hranjenje ne bo več dolgo jezilo. no jaz sem ok... v petek sem imela pregled in je vse ok, zdaj mi že ctg dela, je rekla da lahko grem rodit zdaj, da lahko se gibam ker prej sem morala bolj počivat... ker itak je zdaj ok tud če rodim... se tud komaj čakam, da rodim, ker bi res rada spoznala mojo sem pa bila v petek tud v italiji in kupila še voziček za mojo ... sem dobila fuul ugodnega pa še vse zdraven, lupinca, voziček, ki ima uni športni del za sprehode in ko je mal večji ter košarica ki se gor namontira ko je mali in greš ven in lahko lepo spi.. v glavnem sem fuul vesela ... No lepo se mejte in se kaj oglasim, ko bom mela mal več časa... papa ojla Tany,ne morem verjet,da je čas tako pretekel in,da ti še čisto enmal manjka ,da prideš do cilja in kako se počutiš?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?