|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
29.10.2008 20:06:31   
spps
Jaz sem pa čist domačauser posted image user posted image user posted image user posted image sem se k internacionalkam prištulilauser posted image user posted image user posted image  pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8826
29.10.2008 20:11:18   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jaz sem pa čist domačauser posted image user posted image user posted image user posted image sem se k internacionalkam prištulilauser posted image user posted image user posted image  pa ti?

Sedaj sem že 1m na Poljskem. Do sredine februarja sem tukaj, potem se pa vračam v Slovenijouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8827
29.10.2008 20:19:53   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Sedaj sem že 1m na Poljskem. Do sredine februarja sem tukaj, potem se pa vračam v Slovenijouser posted image
a študiraš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8828
29.10.2008 20:36:04   
mižek
ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudimuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8829
29.10.2008 20:40:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudimuser posted image
kdo je to rekel?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8830
29.10.2008 20:59:09   
mižek

ok ok, saj vem, da nonstop visim tu goruser posted image user posted image ,smo vas res vedno zamudim.
Lianna sem te pozabila prej pozdravit, upam da čimprej ozdraviš, kako pa je kaj drugače na Poljskem?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8831
29.10.2008 21:35:52   
Lianna

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

a študiraš?

Ja študiram tukaj.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8832
29.10.2008 21:37:07   
Lianna

ok ok, saj vem, da nonstop visim tu goruser posted image user posted image ,smo vas res vedno zamudim.
Lianna sem te pozabila prej pozdravit, upam da čimprej ozdraviš, kako pa je kaj drugače na Poljskem?

Na Poljskem je fajn. Spet je malo bolj toplo, pa na srečo ne dežuje. Mi čas tukaj kar hitro mineva, ker kar dosti potujem. Sploh ne morm verjet, da bo jutri že 1m odkar sem tukaj. Pa še moj dragi pride, ga grem iskat v Varšavouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8833
29.10.2008 21:49:02   
mižek
no lepo sem vesela zate, verjetno ga že kar pogrešaš ko se že mesec dni nista videla.
Ko boš imela čas nam pošlji kake slike da vidimo kako je kaj na poljskem

< Sporočilo je popravil mižek -- 29.10.2008 21:55:51 >

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8834
29.10.2008 21:59:30   
Lianna

no lepo sem vesela zate, verjetno ga že kar pogrešaš ko se že mesec dni nista videla.
Ko boš imela čas nam pošlji kake slike da vidimo kako je kaj na poljskem

Ja ga kar pogrešam. Bom na rr objavila kakšne slikce. Samo da ugotovim kako se jih da=)

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8835
30.10.2008 8:03:59   
sončnica24
Dobro jutro sem še vedno doma odštevam res zadnje dneve in jih je ostalo še osem.user posted image

Se še tekom dneva kaj oglasim zaenkrat pa se lepo mejte

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8836
30.10.2008 13:00:19   
tany83
objavim post in mi nepiše napaka, in pol kaže kot da je objavljen in nikjer ga ni user posted image user posted image

no dober dan drage čevekice... kako ste kaj??

sončnica še 8 dni, če ne bo kaj prej... to bo hitro user posted image

vam zaželim čim lepše praznike... uživajte... pri nas je sicer vreme full grdo ker piha veter pa dž padauser posted image

no lepo se mejte... papa user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8837
30.10.2008 14:25:26   
sončnica24
Hojla, nič kaj niste bile pridne danes, je neko zatišje tukaj. Jaz se za danes poslavljam, čez praznike ne vem kako bo kaj s časom, odvisno tudi od mojega počutja mogoče se javim mogoče tudi ne. No vsaj toliko časa bom probala najt da napišem če sem še doma.

lepo se mejte kljub slabemu vremenu.

pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8838
30.10.2008 15:46:45   
NAJBOLJŠA
Ja, dobro jutro.
Kje ste pa zdej vse?user posted image
Jaz sem že po "zajtrku", sedaj pa čakam moje sončke, da pridejo s počitnic domov.user posted image Sem že mal nestrpna.....user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8839
30.10.2008 16:41:41   
spps
eto mene!kako ste?
vreme je čist praznikom primernouser posted image
Najboljša Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj boste počeli v preostanku dneva?

Sončnica saj bo kmal,si boš vsaj v miru vse pripravla-še zadnje detajle,preden pride bebica tebi v naročjeuser posted image

tany,še malo pa bomo tud s tabo čakale,da greš v porodnišnicouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8840
30.10.2008 17:39:22   
NAJBOLJŠA
Spps, evo direndaj se je že začel....user posted image user posted image Mala me je tko objemala, kot da me 1 m ni videla.user posted image user posted image
.....Sine pa sploh, k je mamin ljubček...user posted image
Otroci razpakirajo, jaz bom večerjo pripravla, možko je mal zadremal na kavču...Otroci bodo potem kako risanko gledali, ali film, jaz pa bom švignila v službo..
Kaj ti počneš?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8841
30.10.2008 17:41:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, evo direndaj se je že začel....user posted image user posted image Mala me je tko objemala, kot da me 1 m ni videla.user posted image user posted image
.....Sine pa sploh, k je mamin ljubček...user posted image
Otroci razpakirajo, jaz bom večerjo pripravla, možko je mal zadremal na kavču...Otroci bodo potem kako risanko gledali, ali film, jaz pa bom švignila v službo..
Kaj ti počneš?user posted image

jaz se pa dooolgočasimuser posted image user posted image user posted image user posted image možek je  v službi,mala se potepa,jaz se pa po netu potepamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8842
31.10.2008 8:17:22   
sončnica24
Hojla, sedaj pa se verjetno javljam zadnjič, se mi je odluščil čep, če sem jaz to prav razumela, ker je bilo na wc papirju malce krvi in full sluzi. Tako da rekli so da se potem v 24 urah nekaj začne, upam da drži. Ve pa držite pesti da mi uspe danes rodit ker mi jutrišnji datum ni nič kaj všeč, če bo tako kot so povedali, ker tukaj so nekatere punce tudi 14 dni po takšnem izcedku rodile.

Bomo videli, malo poškilite k oktoberkam tam bom namreč javila ko bom rodila.

Lepo se imejte

Pa pa

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 31.10.2008 8:22:57 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8843
31.10.2008 9:03:27   
Zamima
sončnica, čakamo na novičko, upam, da bo danes kaj user posted image user posted image user posted image , ko se je meni odluščil čep sem rodila sicer drugi dan. user posted image Ampak upam, da bo šlo pri tebi to hitreje, sploh zaradi datuma user posted image , sicer pa, saj ni važno, samo, da bo porod hitro mimo in da bo dete zdravo, a ne? user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 8844
31.10.2008 10:10:15   
sončnica24
Hvala Zamima, no sicer se nekaj pretiranega še ne dogaja tu pa tam me malo v križu zaboli pa dol tišči, ali pa jaz res nisem tako občutljiva da bi že nekaj skakala okrog pa jamrala kako boliuser posted image .

Kolikor sem zdaj gledala še to ni bil cel čep ker je bilo čisto malo krvi pa full bele sluzi ampak no vsaj začelo se je nekaj dogajatuser posted image .

Bomo videli kaj se bo izcimilo iz vsega tega drugače pa še 7 dniuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8845
31.10.2008 12:45:16   
sončnica24
Ste vse potihnile danesuser posted image . Pri meni nič novega no popadki so samo to tisti LAŽNI, pa niti ne tako hudi, če bo le do konca takouser posted image . Se mi nekako dozdeva da danes en bo nič ali pa preveč pričakujem. No kakor koli že jutri imam tako ali tako kontrolo v P pa bomo videli kaj bodo rekli.

je pa zanimiv ta moj user posted image , ker ima pravo žurko v trebuhuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8846
31.10.2008 14:20:16   
tany83
ojla kako ste kaj???

sem prišla pogledat, če je naša sončnica rodila... pa vidim da še ni, se je pa mal premaknilo... no če se je čep odluščil pol pa bo kmal verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da se rodi danes al pa raj pojutrišnem čene, ker jutri je res smotan datum user posted image user posted image user posted image

no lepo se mejte... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8847
31.10.2008 17:29:47   
sončnica24
Hojla, sem še tukaj, danes očitno ne bo nič, se je vse skupaj umirilo, sicer še me nekaj špika samo dosti manj kot popoldne.

Tako da čakam na jutrišni pregled in upam da me pogleda če se vsaj kaj odpiram.

Lep večer vam želim

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8848
31.10.2008 17:32:22   
spps
oj!
hello Tanyuser posted image

sončnica,malo šeuser posted image user posted image user posted image user posted image
men je pa danees sslllllllaaaaaaaaaaaaaabo,da mi ni do ničesar,drugače pa nič posebnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8849
31.10.2008 20:11:41   
mižek
Dober večer,

vidim da ste danes kljub prazniku bile kar klepetaveuser posted image .
Jaz pa sem danes imela kar naporen dan, so se začela prva dela na naši parceliuser posted image , in sem si glih malo prej pospravila dokoncauser posted image .

Sončnica vidim da si še med nami, vendar že se pa nekaj dogaja.user posted image user posted image
No upam da res neboš na jutrišnji dan rodila in da bo tvoja bebica prišla danes ali pa pojutrišnjem

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?