Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:06:31
|
|
|
|
spps
|
Jaz sem pa čist domača sem se k internacionalkam prištulila pa ti?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:11:18
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz sem pa čist domača sem se k internacionalkam prištulila pa ti? Sedaj sem že 1m na Poljskem. Do sredine februarja sem tukaj, potem se pa vračam v Slovenijo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:19:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz sem pa čist domača sem se k internacionalkam prištulila pa ti? Sedaj sem že 1m na Poljskem. Do sredine februarja sem tukaj, potem se pa vračam v Slovenijo a študiraš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:36:04
|
|
|
|
mižek
|
ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:40:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudim kdo je to rekel?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 20:59:09
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudim kdo je to rekel? ok ok, saj vem, da nonstop visim tu gor ,smo vas res vedno zamudim. Lianna sem te pozabila prej pozdravit, upam da čimprej ozdraviš, kako pa je kaj drugače na Poljskem?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 21:35:52
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz sem pa čist domača sem se k internacionalkam prištulila pa ti? Sedaj sem že 1m na Poljskem. Do sredine februarja sem tukaj, potem se pa vračam v Slovenijo a študiraš? Ja študiram tukaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 21:37:07
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ma ste hitre, me urco ni pa kar naklofate eno stran, jaz pa vedno vse zamudim kdo je to rekel? ok ok, saj vem, da nonstop visim tu gor ,smo vas res vedno zamudim. Lianna sem te pozabila prej pozdravit, upam da čimprej ozdraviš, kako pa je kaj drugače na Poljskem? Na Poljskem je fajn. Spet je malo bolj toplo, pa na srečo ne dežuje. Mi čas tukaj kar hitro mineva, ker kar dosti potujem. Sploh ne morm verjet, da bo jutri že 1m odkar sem tukaj. Pa še moj dragi pride, ga grem iskat v Varšavo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 21:49:02
|
|
|
|
mižek
|
no lepo sem vesela zate, verjetno ga že kar pogrešaš ko se že mesec dni nista videla. Ko boš imela čas nam pošlji kake slike da vidimo kako je kaj na poljskem
< Sporočilo je popravil mižek -- 29.10.2008 21:55:51 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.10.2008 21:59:30
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek no lepo sem vesela zate, verjetno ga že kar pogrešaš ko se že mesec dni nista videla. Ko boš imela čas nam pošlji kake slike da vidimo kako je kaj na poljskem Ja ga kar pogrešam. Bom na rr objavila kakšne slikce. Samo da ugotovim kako se jih da=)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 8:03:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro sem še vedno doma odštevam res zadnje dneve in jih je ostalo še osem. Se še tekom dneva kaj oglasim zaenkrat pa se lepo mejte
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 13:00:19
|
|
|
|
tany83
|
objavim post in mi nepiše napaka, in pol kaže kot da je objavljen in nikjer ga ni no dober dan drage čevekice... kako ste kaj?? sončnica še 8 dni, če ne bo kaj prej... to bo hitro vam zaželim čim lepše praznike... uživajte... pri nas je sicer vreme full grdo ker piha veter pa dž pada no lepo se mejte... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 14:25:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, nič kaj niste bile pridne danes, je neko zatišje tukaj. Jaz se za danes poslavljam, čez praznike ne vem kako bo kaj s časom, odvisno tudi od mojega počutja mogoče se javim mogoče tudi ne. No vsaj toliko časa bom probala najt da napišem če sem še doma. lepo se mejte kljub slabemu vremenu. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 15:46:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, dobro jutro. Kje ste pa zdej vse? Jaz sem že po "zajtrku", sedaj pa čakam moje sončke, da pridejo s počitnic domov. Sem že mal nestrpna.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 16:41:41
|
|
|
|
spps
|
eto mene!kako ste? vreme je čist praznikom primerno Najboljša Dobro jutro Kaj boste počeli v preostanku dneva? Sončnica saj bo kmal,si boš vsaj v miru vse pripravla-še zadnje detajle,preden pride bebica tebi v naročje tany,še malo pa bomo tud s tabo čakale,da greš v porodnišnico
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 17:39:22
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, evo direndaj se je že začel.... Mala me je tko objemala, kot da me 1 m ni videla. .....Sine pa sploh, k je mamin ljubček... Otroci razpakirajo, jaz bom večerjo pripravla, možko je mal zadremal na kavču...Otroci bodo potem kako risanko gledali, ali film, jaz pa bom švignila v službo.. Kaj ti počneš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.10.2008 17:41:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, evo direndaj se je že začel.... Mala me je tko objemala, kot da me 1 m ni videla. .....Sine pa sploh, k je mamin ljubček... Otroci razpakirajo, jaz bom večerjo pripravla, možko je mal zadremal na kavču...Otroci bodo potem kako risanko gledali, ali film, jaz pa bom švignila v službo.. Kaj ti počneš? jaz se pa dooolgočasim možek je v službi,mala se potepa,jaz se pa po netu potepam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 8:17:22
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sedaj pa se verjetno javljam zadnjič, se mi je odluščil čep, če sem jaz to prav razumela, ker je bilo na wc papirju malce krvi in full sluzi. Tako da rekli so da se potem v 24 urah nekaj začne, upam da drži. Ve pa držite pesti da mi uspe danes rodit ker mi jutrišnji datum ni nič kaj všeč, če bo tako kot so povedali, ker tukaj so nekatere punce tudi 14 dni po takšnem izcedku rodile. Bomo videli, malo poškilite k oktoberkam tam bom namreč javila ko bom rodila. Lepo se imejte Pa pa
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 31.10.2008 8:22:57 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 9:03:27
|
|
|
|
Zamima
|
sončnica, čakamo na novičko, upam, da bo danes kaj , ko se je meni odluščil čep sem rodila sicer drugi dan. Ampak upam, da bo šlo pri tebi to hitreje, sploh zaradi datuma , sicer pa, saj ni važno, samo, da bo porod hitro mimo in da bo dete zdravo, a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 10:10:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Hvala Zamima, no sicer se nekaj pretiranega še ne dogaja tu pa tam me malo v križu zaboli pa dol tišči, ali pa jaz res nisem tako občutljiva da bi že nekaj skakala okrog pa jamrala kako boli . Kolikor sem zdaj gledala še to ni bil cel čep ker je bilo čisto malo krvi pa full bele sluzi ampak no vsaj začelo se je nekaj dogajat . Bomo videli kaj se bo izcimilo iz vsega tega drugače pa še 7 dni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 12:45:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Ste vse potihnile danes . Pri meni nič novega no popadki so samo to tisti LAŽNI, pa niti ne tako hudi, če bo le do konca tako . Se mi nekako dozdeva da danes en bo nič ali pa preveč pričakujem. No kakor koli že jutri imam tako ali tako kontrolo v P pa bomo videli kaj bodo rekli. je pa zanimiv ta moj , ker ima pravo žurko v trebuhu .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 14:20:16
|
|
|
|
tany83
|
ojla kako ste kaj??? sem prišla pogledat, če je naša sončnica rodila... pa vidim da še ni, se je pa mal premaknilo... no če se je čep odluščil pol pa bo kmal verjetno držim pesti, da se rodi danes al pa raj pojutrišnem čene, ker jutri je res smotan datum no lepo se mejte...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 17:29:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sem še tukaj, danes očitno ne bo nič, se je vse skupaj umirilo, sicer še me nekaj špika samo dosti manj kot popoldne. Tako da čakam na jutrišni pregled in upam da me pogleda če se vsaj kaj odpiram. Lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 17:32:22
|
|
|
|
spps
|
oj! hello Tany sončnica,malo še men je pa danees sslllllllaaaaaaaaaaaaaabo,da mi ni do ničesar,drugače pa nič posebnega
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 31.10.2008 20:11:41
|
|
|
|
mižek
|
Dober večer, vidim da ste danes kljub prazniku bile kar klepetave . Jaz pa sem danes imela kar naporen dan, so se začela prva dela na naši parceli , in sem si glih malo prej pospravila dokonca . Sončnica vidim da si še med nami, vendar že se pa nekaj dogaja. No upam da res neboš na jutrišnji dan rodila in da bo tvoja bebica prišla danes ali pa pojutrišnjem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?