Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 9:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, se vam javim na brzake. Mi smo včeraj prišli domov okrevanje po carskem rezu poteka super in vsa čast vsem ki rodite oz. ste rodile ali boste po naravni poti. Mi smo vredu zdravi samo malo nas hranjenje jezi. Kaj več napišem ko bo kaj več časa, ker sedaj ma ati dva tedna dopusta in se cartamo. Lepo se mejte ti se le pusti razvajat in okrevaj in kako ste se navadili na novega člana družine?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 9:14:43
|
|
|
|
spps
|
Najboljša,mižek kaj dogaja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 9:45:11
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro kako ste kaj? jaz sem ok... danes se mi prav nič ne da, sem čist brez volje, včeraj sem bila full naspidirana sem vse lepo pospravila, danes pa nič. se vidi da je slabo vreme, oblačno... spps ja čas hitro gre in zdaj res sam še mal in bo... joj komi čakam, jaz bi res rada že spoznala mojo malo in jo pestovala... kako si pa ti kaj? počutje, trebušček raste? mižek, najboljša kako sta kaj? vidim, da ste obe bile pridne čez vikend s kuhanjem.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 10:10:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro kako ste kaj? jaz sem ok... danes se mi prav nič ne da, sem čist brez volje, včeraj sem bila full naspidirana sem vse lepo pospravila, danes pa nič. se vidi da je slabo vreme, oblačno... spps ja čas hitro gre in zdaj res sam še mal in bo... joj komi čakam, jaz bi res rada že spoznala mojo malo in jo pestovala... kako si pa ti kaj? počutje, trebušček raste? mižek, najboljša kako sta kaj? vidim, da ste obe bile pridne čez vikend s kuhanjem. ja,res gre tak hitro,se mi zdi,da ni tako dolgo,ko smo imele debate o kaktusih in skupaj čakale na pluske,upam,da tud ancici zdaj čimprej uspe znova zagledat plus jp,raste buši in vse ostalo,kar ne bi glih rablo rastit sem že dosegla 71kg,tako,da še zna bit zanimivo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 10:46:27
|
|
|
|
tany83
|
ja spps res gre čas zlo hitro... se mi zdi, da sem včeraj pršla v slovenijo in nestrpno čakala in odštevala mesce, zdaj pa že dneve štejem... a na 71 kg si, no pol sva na istem jaz jih mam tud toliko ... zdaj pa itak ne gre nič več gor.. no sej pr men je že kake 2, 5 mesca isto ne gre ne gor ne dol ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 10:53:04
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Najboljša,mižek kaj dogaja? mah, tečno je ker je grdo vreme, pa ne vem kaj je našemu sončku je neki tečkast, že zaspi pol pa ga nekaj zbudi, pa ne vem če so zobi, ker pa se slini ful, upam da so zobki in da ko bodo zunaj bo minilo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.11.2008 10:57:57
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja spps res gre čas zlo hitro... se mi zdi, da sem včeraj pršla v slovenijo in nestrpno čakala in odštevala mesce, zdaj pa že dneve štejem... a na 71 kg si, no pol sva na istem jaz jih mam tud toliko ... zdaj pa itak ne gre nič več gor.. no sej pr men je že kake 2, 5 mesca isto ne gre ne gor ne dol ... si pa dobra, jaz sem zadnji mesec, kipela kot kruhek , še dobro da sem 14 dni prej rodila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.11.2008 11:16:01
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Jaz sem 3 dni preživela ob morju. Je bilo fajn. Sem prvič namočila noge v Baltsko morje. Na srečo smo imeli sončne dneve, tako da se je dalo lepo potepat. Kako ste kaj? Kaj boste danes kuhale? Jaz sem iz Slo. dobila polento in sem bila v tistem trenutku najbolj srečen človek na svetu. Mi je prav smešno koliko mi sedaj pomeni hrana, ki se je tukaj ne da dobit.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.11.2008 14:17:47
|
|
|
|
mižek
|
ojla, Lianna vidim da si uživala. Kaj pa še bom kuhala pa ne vem, imaš kako idejo, mi danes ni najbolj za kuhat sem, imela včeraj spet tako norišnico . Upam da bo moj kaj na terenu dobil, jaz pa sem že tako imela kosilo Mi2 pa sva malo prej prišla od zdravnika, ker je mali včeraj 3x bruhal, danes pa še je dobil drisko, tako da sem raje se šla pokazat k Z. HB ni rotavirus, ampak verjetno kaka druga viroza, jih je baje zdaj spet ogromno. Zunaj je spet tako turobno vreme, še dobro da je ura že dve, tako da verjetno nebova več dolgo sama
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.11.2008 20:31:38
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Vreme obupno, luna obupna.. .Folk obupen, mož obupen, kaj pa pol še ostane? ..Gremo spat. Nočko.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.11.2008 9:16:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Vreme obupno, luna obupna.. .Folk obupen, mož obupen, kaj pa pol še ostane? ..Gremo spat. Nočko. si se zbudila boljše volje? Jaz sem se celo noč prebujala,pa še vreme je za pop....Moram it položnice plačat,pa bo dan popoln
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.11.2008 17:31:11
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, pol se pa men smeješ, ja ja... Danes imamo ležerno-še pizzo si bomo naročili, k se men ne ljub kuhat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.11.2008 19:39:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, pol se pa men smeješ, ja ja... Danes imamo ležerno-še pizzo si bomo naročili, k se men ne ljub kuhat... se zgodi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 10:31:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen. Kako ste kaj? Jaz sem čez dan doma, k grem spet v nočne..Spala do pol desete ure.. .Prima.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 11:33:29
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro klepetulje... kako ste kaj??? Jaz sem ok, še vedno v enem kosu ... ni luna nič vplivala, da bi rodila ... no mogoče še bo.. zdaj bi res počasi šla rodit, čeprav po eni strani bi pa raj videla da je najina rojena decembra, ker mi je december lepši. pa še moj dragi ma tud decembra rojstni dan in to 5-ega, mogoče se pa na ta dan rodi tud ... vidim, da je bolj zatišje tukaj... no upam, da ne pozabimo na našo temo in da nam ne izumre... lepo se imejte in lep dan vsem... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 12:22:18
|
|
|
|
spps
|
ojla! ma ti še kr bodi enmalo v enem kosu in si še odpočij kolker se da in kako?se dobro počutiš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 12:23:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Morgen. Kako ste kaj? Jaz sem čez dan doma, k grem spet v nočne..Spala do pol desete ure.. .Prima. ojla! ti se mi pa zdi,da si nonstop ponoči?dobra si
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 14:30:00
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, ta mesec jih imam 10 ...In to se mi zdi dva vikenda zapored.. 2x po 4nočne... Ma men še niso tko zoprne, kot mi je "grdo" do otrok, k smo pol cel vikend doma...Saj gredo dopoldne, če ni dež, z možem na sprehode-jaz pa spim.. Spps, kaj pa ti počneš? Jaz sem prej skočila po eno knjigo, k sem imela rezervirano v knjižnici... .da bo noč bolj kratka... Sedaj pa čakam, da se Zala zbudi, pol se bom pa počasi lotla večerjo delat. k se mora pol 2 uri peč.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 15:56:11
|
|
|
|
spps
|
oj,danes sem še šla neke stvari na šolo od male rihtat,nato ,sem si dobla dve skripti zase)da se lahk začnem učit )-pri men še bo full pestro,ker imam največ predavanj februarja in marca komaj čakam,da popravim "stare" grehe,ker me to mori potem pa sem kosilo skuhala za mojga pa sestriča od njega,ker sta pridna in mi prehod z ostalo bajto zadelujeta,da bomo končno imeli stanovanje sam zase pa ti?kaj boš dbrega pekla za večerjo? glih bolim ,da bilokam grem na forumu,vsepovsod je govora o hrani
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 17:10:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Pečem po Desetki...danes pečem piščanca, nadevanega z zelenjavo, v soli.. Zraven se peče krompir, neolupljen, zrezan na pol. Pa še skledo zelene solate .Sladico pa se bom šla sedaj lotit, ker vre 40 min.Čokoladni vzhajančki. .Se mi že sline cedijo. Drugače pa komaj čakam, da se lotim ponoči nove knjige .Berem J.Pettersona, in imam njegovo zadnjo knjigo-v slovenščini....oziroma v knjižnici..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.11.2008 18:41:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Pečem po Desetki...danes pečem piščanca, nadevanega z zelenjavo, v soli.. Zraven se peče krompir, neolupljen, zrezan na pol. Pa še skledo zelene solate .Sladico pa se bom šla sedaj lotit, ker vre 40 min.Čokoladni vzhajančki. .Se mi že sline cedijo. Drugače pa komaj čakam, da se lotim ponoči nove knjige .Berem J.Pettersona, in imam njegovo zadnjo knjigo-v slovenščini....oziroma v knjižnici.. saj bi kaj napisala ,pa moram it jest
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.11.2008 18:44:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, imam malo časa naš lumpi spi, malo nas šraufa ampak drugače pa smo OK, jaz sem samo pri mleku malo bolj boga pa noče prav vlečt in potem pumpamo kolikor pač gre no saj bo. V glavnem ponoči dokaj pridno spimo se nekje na 3-4 ure zbujamo in najemo pa kolikor tolikor hitro nazaj zaspimo. Tany sedaj pa si res tudi ti že počasi na vrsti, želim ti lep pa čim manj boleč porod pa da bi hitro minilo. Pa no saj ko vidiš te male cukrčke vse pozabiš, midva sva se že zmenla da boma še enega mela, čeprav je bolelo kot 100 . Sicer še ne tako hitro ampak enkrat pa že
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.11.2008 19:33:10
|
|
|
|
mižek
|
dober večer klepetulje mi pa smo rotavirus fasali , pa glih zadnji teden, ko sem še jaz doma ko bi lahko uživali, sem bila v sredo popolnoma uničena, zdaj je že ok, samo mali še ima drisko. sončnica, vidim da ste kar pridni, mi smo se pri taki starosti na eno uro zbujali, ker bi kar nonstop jedel, pa še šraufalo ga je ko . No glede mleka pa se ne sekiraj, se bo samo od sebe uredilo, počakaj še kaki teden pol pa se to uravnovesi in se naredi mleka toliko kolikor ga poje. se je meni isto začelo po 14. dneh dogajat, da mi je mleka začelo čisto zmanjkovat, pa poglej naju sedaj star bo eno leto pa še vedno papa pri meni. NAJBOLJŠA ti pa vedno kuhaš tako dobre večerje, da si še meni sedaj lušte naredila pa sem že tri dni bolj taka, da se mi nič ne lušta. Se priporočam za kako večerjo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.11.2008 19:37:54
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek dober večer klepetulje mi pa smo rotavirus fasali , pa glih zadnji teden, ko sem še jaz doma ko bi lahko uživali, sem bila v sredo popolnoma uničena, zdaj je že ok, samo mali še ima drisko. sončnica, vidim da ste kar pridni, mi smo se pri taki starosti na eno uro zbujali, ker bi kar nonstop jedel, pa še šraufalo ga je ko . No glede mleka pa se ne sekiraj, se bo samo od sebe uredilo, počakaj še kaki teden pol pa se to uravnovesi in se naredi mleka toliko kolikor ga poje. se je meni isto začelo po 14. dneh dogajat, da mi je mleka začelo čisto zmanjkovat, pa poglej naju sedaj star bo eno leto pa še vedno papa pri meni. NAJBOLJŠA ti pa vedno kuhaš tako dobre večerje, da si še meni sedaj lušte naredila pa sem že tri dni bolj taka, da se mi nič ne lušta. Se priporočam za kako večerjo ojoj. Upam, da boste kmalu ok. Ne pozabite na dovolj tekočine.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.11.2008 19:39:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sm po dolgem času mal pokukala na to temo, pa vidim, da ma tany sam še 19 dni...res gre čs hitro, jst se spomnem, ko smo še stiskale pesti za črtico:) in kako gre tany, mate ime že izbrano?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?