|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
29.10.2008 8:18:01   
mižek
dobro jutro internacionalke,

midva sva že pokonci, sva danes kar spala, zdaj pa Gal že pridno mašira po dnevni, jaz pa za spremembo pijem ČAJ. Mi zadnje čase paše, namesto kave malo čajauser posted image .

Ančica, ja končno, čisto si se nam odtujila, no vidim da si šle spet v šolo, si se malce zaposlila. No, probaj si odtrgat tudi kaj časa za nas in se nam kaj oglasi tudi na RR-ju

NAJBOLJŠA, te držim za besedo

Sončnica, kako se počutiš?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8801
29.10.2008 8:32:01   
sončnica24
Dobro jutro, sem še vedno tukajuser posted image .

Zamima odprta za prst samo nič se ne dogaja. Pa no saj v najslabšem primeru me čaka še samo 9 dni pa bo moj user posted image res pri meni user posted image . Bom še enkrat začela odštevat user posted image .

Ancica lepo da si našla čas, sedaj pa le pridno v šoli pa malo nas tu pa tam pridi pogledat saj ko se boš navadla boš našla čas.

Mižek no meni pa lahko zavidaš spanje jaz spim kot polh me nič ne zbudi.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8802
29.10.2008 8:34:46   
sončnica24
Sem vedela da bom nekaj pozabla. Danes bom našemu user posted image postlco pripravala pa upam da se potem odloči priti na svet

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8803
29.10.2008 9:21:50   
mižek
Ja, sončnica pa ti res malce zavidam, sicer je moje telo že tako sprogramirano da ima 6 ur spanja na noč dovoljuser posted image , in bi se sedaj še verjetno zbujala, če tudi bi Gal spal.
Je danes spal nekje od 4-ih pa do pol osmih- vsaj mislim, no ker ne gledam več na uro- pa sem se že sama podzavestno zbudila in gledala če še je med namiuser posted image .
Sva pa se z mojim user posted image  včeraj glih pogovarjala, da ko bo G začel enkrat spat da se bom potem stežka spet odločila za user posted image , ker bo preveč sladko to spanje. in pol moj mišek da izjavo stoletja, POL PA ŠE ZDAJ HITRO ENEGA , zdaj je glih pravi čas. Bi res imela še enega otroka ampak tam čez ene par let, ko bi že imeli hišico, če nas seveda nebo ta finančna kriza vse pokopala.Pa seveda bi si v drugo ful želela user posted image , ampak tudi na to človek nemore vplivat, kaj bo nam mati narava dala to bomo meliuser posted image .

Sončnica ti kar pripravi pojstlo, jaz sem jo že mela ene mesec dni prej sem bla ful zagnana, pa so se mi vsi smejali, no je pa pol ful smešen filing, ko je enkrat ta pojstlca zapolnjena in je v njej tvoje malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8804
29.10.2008 10:11:17   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.user posted image
Sončnica, jaz sem bla tud taka, da sem spala kot top, pa mož tudi...Sva premišljevala, kako neki se bova zbudila, če ne bova slišala otroka jokat....user posted image
Ma ja, slišiš ga že, če se drugače obrne..user posted image Tko, da se sedaj fino naspi.user posted image user posted image
Jaz pa grem sedaj v trgovino, pol imam pa mal za likat, zvečer grem pa v nočno.

Pri nas je do sedaj deževalo, sedaj se pa kr neki sonček kaže...user posted image Verjetno bo tko kot včeraj-za pol ure sonce, pol pa spet dež.user posted image

Mižek, ja sem danes že ugotovila, kaj sem ga v kamen...No, ampak noben samouk, ni pameten na svet prišel, a ne?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8805
29.10.2008 10:24:53   
sončnica24
Hojla pri nas še tudi sonček sije čeprav zgleda več ne bo dolgo, ker se full megli iz Pohorja, tako da pričakujemo dežuser posted image .

Brezveze vsaj vreme bi lahko bilo lepo. Postljica je pripravljena tako da sedaj pa res lahko user posted image pride.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8806
29.10.2008 10:49:13   
mižek
OK, mami prihajamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8807
29.10.2008 10:54:38   
tany83
dobro jutro kako ste kaj???

jaz sem ok... mal utrujena, ker ponoči itak ne spim, še posebaj ker na internetu preživim pol noči ko z mojim user posted image klepetam, tko da sem prav user posted image ... no sej bo, se navajam na user posted image da bom lahko ustajala pol ponoči user posted image ...

spps  jaz sem malo tu mal tam user posted image ... ne saj se poskušam oglašat redno, sam včasih je dan mal kratek in nisem dost na internetu, sem šele pol ponoči ko četam z mojim in pol takrat itak vse že spite in vas sam mal preberem...
moj pa na žalost ne bo prišel še v slo vsaj ne decembra, ker ne dobi dopusta ker je sezona na višku in ker se tud letalske karte ne dobi več ker je že vse zasedeno za ves december in je sam še v prvem razredu karta, tam je pa malo predraga, glede na to da imava full stvari zdaj za nakupit, se nakako ne bi izšlo... no sej rodila bom lih tko user posted image ti kako se kaj počitiš??? buši raste???

sončnica no, če si posteljico pripravila zdaj pa je res čas da greš rodit, no sej če se že odprta pol bo kmal... jaz vsak dan hodim gledat, če se je kaj premaknilo... držim pesti user posted image user posted image user posted image ...

Najboljša ti maš pa res full energije in skoz neki delaš... zdaj še nohte, ma super user posted image user posted image user posted image ... to res ni slabo, da jih znaš. ker drgač full zapraviš, če si jih skoz delaš user posted image

ancica lepo, da si se nam mal oglasila... kako je kaj v šoli?? vidim, da si kar zaposlena, no sej je prav po eni strani, tko si vsaj v družbi in nisi sama doma... ti želim čim uspešnejše šolsko leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

mižek dobro jutro tudi tebi kako si kaj???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8808
29.10.2008 11:34:04   
NAJBOLJŠA
Tany, zdravo.
Pol boš pa že čist ulavfana za nočno vstajanje... a ne?user posted image
Čeprav ti pa mogoče nebo treba.user posted image .Midva pri prvi , Emi, tud vedla nisva ponoči, da imava otroka.Spala je cele noči.user posted image
No, naju je pa Matic naučil, kako izgleda nočno vstajanje.user posted image .hi hi.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8809
29.10.2008 12:22:55   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: tany83
]mižek dobro jutro tudi tebi kako si kaj???

Jaz sem ok, sem sicer več ali majn sama z user posted image ker moj user posted image  nonstop dela, in potem pač visim veliko tu gor da se glih ne pričnem pogovarjat sama z sabouser posted image user posted image . Moj miško še ponoči kar noče spat, tako da sem jaz tudi včasih že bolj tak user posted image . No upam da se bo tudi to porihtalouser posted image
Vidim da se ti že pridno pripravljaš na bebicouser posted image , malo še, če sem dobro preračunala ti tudi prčakuješ decembrčka? Verjetno že tudi komaj čakaš da pride tvoja kepica na svet.
No upam da bo tvoj user posted image , lahko čimprej prišel v slovenijo, da ga neboš preveč pogrešala.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8810
29.10.2008 12:34:48   
sončnica24
Tako jaz pa sem se sedaj najedla in grem malo počivat potem pa tako moj pride, morava še malo okro imena podebatirat, še nekako nimam pravega izbora oz. vsak dan drugačno mnenjeuser posted image .

Se boma verjetno v bolnici uskladilauser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8811
29.10.2008 12:55:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Tany, zdravo.
Pol boš pa že čist ulavfana za nočno vstajanje... a ne?user posted image
Čeprav ti pa mogoče nebo treba.user posted image .Midva pri prvi , Emi, tud vedla nisva ponoči, da imava otroka.Spala je cele noči.user posted image
No, naju je pa Matic naučil, kako izgleda nočno vstajanje.user posted image .hi hi.
user posted image

ja Najboljša jaz bom res ulavfana za nočno vstajanje... ma se mi zdi da bo tud moja user posted image takrat bolj aktivna, ker je že zdaj ponoč bolj aktivna kot podnevi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8812
29.10.2008 12:59:06   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Jaz sem ok, sem sicer več ali majn sama z user posted image ker moj user posted image  nonstop dela, in potem pač visim veliko tu gor da se glih ne pričnem pogovarjat sama z sabouser posted image user posted image . Moj miško še ponoči kar noče spat, tako da sem jaz tudi včasih že bolj tak user posted image . No upam da se bo tudi to porihtalouser posted image
Vidim da se ti že pridno pripravljaš na bebicouser posted image , malo še, če sem dobro preračunala ti tudi prčakuješ decembrčka? Verjetno že tudi komaj čakaš da pride tvoja kepica na svet.
No upam da bo tvoj user posted image , lahko čimprej prišel v slovenijo, da ga neboš preveč pogrešala.

ja sej vem kako je to, sem jaz bila tud non stop sama, ker je moj user posted image delal in sem pol skoz na RR visela, da se nisem lih sama s seboj pogovarjala user posted image ...

ja jaz mam rok 4 decembra... čakam ja, da se rodi moja user posted image ... pol bova pa skupaj čakale, da se vrneva zopet k očku user posted image tko, da bo po moje moj dragi kar počakal, da se midve vrneva nazaj k njemu, no sej bo šli hitro, čeprav bom raj mal počakala, da ne bo lih pr 1 al 2 mesecih potovala na tko dolgo pot, ker bi bil prevelik napor za user posted image ... je 10 ur sam letala, in še v nemčijo moram... no sej bo čas hito minil in potem bomo zopet skupajuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8813
29.10.2008 13:00:57   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Tako jaz pa sem se sedaj najedla in grem malo počivat potem pa tako moj pride, morava še malo okro imena podebatirat, še nekako nimam pravega izbora oz. vsak dan drugačno mnenjeuser posted image .

Se boma verjetno v bolnici uskladilauser posted image

joj sončnica pol je pa čas... midva mava že fulll časa zbrano, tko da to je urejeno user posted image

lepo počivaj, jaz bom tud šla mal počivat, sem zdaj mal po hiši pospravila... pol ob 4ih pride mama in tata in bom kar počakala, da pojemo skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 8814
29.10.2008 14:06:48   
mižek

ja sej vem kako je to, sem jaz bila tud non stop sama, ker je moj user posted image delal in sem pol skoz na RR visela, da se nisem lih sama s seboj pogovarjala user posted image ...

ja jaz mam rok 4 decembra... čakam ja, da se rodi moja user posted image ... pol bova pa skupaj čakale, da se vrneva zopet k očku user posted image tko, da bo po moje moj dragi kar počakal, da se midve vrneva nazaj k njemu, no sej bo šli hitro, čeprav bom raj mal počakala, da ne bo lih pr 1 al 2 mesecih potovala na tko dolgo pot, ker bi bil prevelik napor za user posted image ... je 10 ur sam letala, in še v nemčijo moram... no sej bo čas hito minil in potem bomo zopet skupajuser posted image

Če bo tvoja bebica nebo pohitela preveč hitro potem bo imela, pa rojstni dan samo en dan za galom, je rojen 3.12.2007, mogoče pa bo točno na ta danuser posted image . nikoli se ne veuser posted image .

No kar se pa tiče da bo tvoja bebica nočna ptica, saj če mene vprašaš bi bilo bolje jo navadit na tisti čas, kje bosta največ preživeli, da nebo potem tam po dnevi spala po noči pa bo aktivna.
Ja glede letenja pa je bolje da počakaš, samo ne predolgo, mi smo bili tam okrog 2. meseca ful v avtu pa je bil zelooo priden potem pa se je začel zavedat, kje je in ko sva se peljala na morje je tulil skoraj nonstop razen takrat ko je spal.user posted image Sem bila zelo razočarana, ker je bil tudi celotan dopust zelo naporen.
Saj boš videla kako ti bo pančkala, če bo ful pridna potem idita raje čimprej, no kako ti bodo tudi zdravniki svetovali, ne vem kako je z letalom, pa to.user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8815
29.10.2008 18:09:34   
spps
ojla!
Kaj dogaja?ste pa postale bolj čvekaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8816
29.10.2008 18:20:56   
mižek
nič kaj jaz samevam sta user posted image  in user posted image  šla k babici in dedeku jaz pa imam zdaj malce fraj, če povem po resnici mi prav paše, ker sem več ali majn tak jaz z user posted image .
No vmes pa poslušam poročila na A kanlu, pa mi kar mine, ker nonstop govorijo o tej finančni krizi in odpuščanju delavcev, jaz pa bom drugo leto iskala službouser posted image . Me je prav strah, ne vem kako bo to.

Mah, nebom preveč razmišljala zdaj o tem, postanem kar žalostna in kako si ti spps?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8817
29.10.2008 19:41:21   
spps

nič kaj jaz samevam sta user posted image  in user posted image  šla k babici in dedeku jaz pa imam zdaj malce fraj, če povem po resnici mi prav paše, ker sem več ali majn tak jaz z user posted image .
No vmes pa poslušam poročila na A kanlu, pa mi kar mine, ker nonstop govorijo o tej finančni krizi in odpuščanju delavcev, jaz pa bom drugo leto iskala službouser posted image . Me je prav strah, ne vem kako bo to.

Mah, nebom preveč razmišljala zdaj o tem, postanem kar žalostna in kako si ti spps?

pol si pa le privošči in si mal odpočijuser posted image

mah jaz že mam  poln k... govora o tej finančni krizi,glede na to,da delam v avto industriji,pa vse poveuser posted image user posted image
še dobr,da sem za nedoločen čas,ker so  jih že začeli odpušččat.....
drugače sem pa ok,nič posebnega,lenitis me danes še bolj lovi kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

Najboljša,kaj bo dobrega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8818
29.10.2008 19:42:27   
Lianna
Ojla. Jaz se zadnje dni ne oglašam, ker sem kar fejst zbolela. K dr. sicer nisem šla, ker bi mogla nekaj zasebnega poiskat. Zdravstveni sitem tukaj ni najboljši. Mah vse je čudno, še elektrolitske tekočine se ne da dobit brez recepta. K sreči jutri moj dragi prileti k meni, pa me bo mal založil z zdravili.

Sem videla, da vam v Slo. ves čas dežuje, upam, da ne bo kakšni poplav.

Glede finančne krize se pa tudi tukaj pozna. Sicer je to zame ugodno, ker menjam evre, sam za ljudi tukaj pa groza, ker je zlot že za 20% padel.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8819
29.10.2008 19:44:20   
NAJBOLJŠA
Spps je odlutala...
Jaz sem popoldne malo zadremala na kavču, tko da možka niti slišala nisem, ko je prišel iz službe...user posted image
Nato sem še pecivo spekla za jutri, ko mulčki domov pridejo...Jih že mal pogrešam.user posted image
Sedaj se pa še uredim , in v službo.user posted image
Jutri se beremo .
Uživajte, in ne delajte ničesar kar nebi tudi jaz.
.user posted image user posted image user posted image .hi hi.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8820
29.10.2008 19:45:45   
spps

Spps je odlutala...
Jaz sem popoldne malo zadremala na kavču, tko da možka niti slišala nisem, ko je prišel iz službe...user posted image
Nato sem še pecivo spekla za jutri, ko mulčki domov pridejo...Jih že mal pogrešam.user posted image
Sedaj se pa še uredim , in v službo.user posted image
Jutri se beremo .
Uživajte, in ne delajte ničesar kar nebi tudi jaz.
.user posted image user posted image user posted image .hi hi.

user posted image user posted image user posted image da ne boš preveč pridnauser posted image user posted image

bom si jaz mal privoščila namest tebeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8821
29.10.2008 19:49:54   
NAJBOLJŠA
Sem vedla, da tole boš pa "slišala"...user posted image user posted image user posted image user posted image
A še nisi šla spat?user posted image

No, pa si privošči še zame..user posted image .Jaz sem si sinoči privoščila, tko, da bom kak dan zdržala, v nočnih.
..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8822
29.10.2008 19:53:36   
spps

Sem vedla, da tole boš pa "slišala"...user posted image user posted image user posted image user posted image
A še nisi šla spat?user posted image

No, pa si privošči še zame..user posted image .Jaz sem si sinoči privoščila, tko, da bom kak dan zdržala, v nočnih.
..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kako se že reče..... 6.čutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma nisem zaspana,ker si ta teden privoščim daljše spanje(sej bi šlo še daljše spanje,pa se potem zbudim,ko moram it na minususer posted image ,pol pa ne morem več spatuser posted image user posted image )

FINOuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8823
29.10.2008 19:54:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Ojla. Jaz se zadnje dni ne oglašam, ker sem kar fejst zbolela. K dr. sicer nisem šla, ker bi mogla nekaj zasebnega poiskat. Zdravstveni sitem tukaj ni najboljši. Mah vse je čudno, še elektrolitske tekočine se ne da dobit brez recepta. K sreči jutri moj dragi prileti k meni, pa me bo mal založil z zdravili.

Glede finančne krize se pa tudi tukaj pozna. Sicer je to zame ugodno, ker menjam evre, sam za ljudi tukaj pa groza, ker je zlot že za 20% padel.
ojla Lianna!
midve se še pa ne poznavauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8824
29.10.2008 19:57:24   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

ojla Lianna!
midve se še pa ne poznavauser posted image user posted image user posted image

Ja res je. S kje pa si ti?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?