mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ]mižek dobro jutro tudi tebi kako si kaj??? Jaz sem ok, sem sicer več ali majn sama z ker moj nonstop dela, in potem pač visim veliko tu gor da se glih ne pričnem pogovarjat sama z sabo . Moj miško še ponoči kar noče spat, tako da sem jaz tudi včasih že bolj tak . No upam da se bo tudi to porihtalo Vidim da se ti že pridno pripravljaš na bebico , malo še, če sem dobro preračunala ti tudi prčakuješ decembrčka? Verjetno že tudi komaj čakaš da pride tvoja kepica na svet. No upam da bo tvoj , lahko čimprej prišel v slovenijo, da ga neboš preveč pogrešala. ja sej vem kako je to, sem jaz bila tud non stop sama, ker je moj delal in sem pol skoz na RR visela, da se nisem lih sama s seboj pogovarjala ... ja jaz mam rok 4 decembra... čakam ja, da se rodi moja ... pol bova pa skupaj čakale, da se vrneva zopet k očku tko, da bo po moje moj dragi kar počakal, da se midve vrneva nazaj k njemu, no sej bo šli hitro, čeprav bom raj mal počakala, da ne bo lih pr 1 al 2 mesecih potovala na tko dolgo pot, ker bi bil prevelik napor za ... je 10 ur sam letala, in še v nemčijo moram... no sej bo čas hito minil in potem bomo zopet skupaj Če bo tvoja bebica nebo pohitela preveč hitro potem bo imela, pa rojstni dan samo en dan za galom, je rojen 3.12.2007, mogoče pa bo točno na ta dan . nikoli se ne ve . No kar se pa tiče da bo tvoja bebica nočna ptica, saj če mene vprašaš bi bilo bolje jo navadit na tisti čas, kje bosta največ preživeli, da nebo potem tam po dnevi spala po noči pa bo aktivna. Ja glede letenja pa je bolje da počakaš, samo ne predolgo, mi smo bili tam okrog 2. meseca ful v avtu pa je bil zelooo priden potem pa se je začel zavedat, kje je in ko sva se peljala na morje je tulil skoraj nonstop razen takrat ko je spal. Sem bila zelo razočarana, ker je bil tudi celotan dopust zelo naporen. Saj boš videla kako ti bo pančkala, če bo ful pridna potem idita raje čimprej, no kako ti bodo tudi zdravniki svetovali, ne vem kako je z letalom, pa to.
|