Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya dobro jutro macke Evo da se vam malo javim, da me ne date med izbrisane , sicer je res da ne pisem vsak dan ampak vas kar veliko berem in ste mi full v pomoc in sem se zelo navadila na vas in se kljub temu pocutim del vas, ampak enostavno ste zame prehitre jaz vas ne dohajm in enostavno nimam casa se tako pogosto javljat. Le hitro piši, da te ne damo med izbrisane Moj mali misek zdele panca tako da izkoristim priloznost. Ja pr nas je kar pestro, mali je odkril radost obracanja, prej se je vsake toliko sam obrnil, zdaj pa skoz, nazalot bolj v eno smer na trebuscek in pol ponoci ne zna nazaj in cela panika, tako da mami popravlja. Vcasih mu rata ampak se mi zdi bolj ponesreci, da pade nazaj na hrbet. Tudi naša se obrača v deno veliko bolj kot v levo. Ponoči jo pa kar z eno malo blazino založim pod koleno, ker drugače sem jo tud jaz hodila celo noč popravljat Kar se GH tice zacnemo drug teden, komi cakam, da mal razbremenimo zizo, tole dojenje mi gre pocasi ze na zivce, se posebaj nocne varjante (na dve uri), sem mislila da je zaradi krckov ampak se mi zdi da je bolj, zdej je bolj zaradi obracanja al pa se more mal postiskat, ce pa kak dan ne kaka pol zna pa tud kej pocrvicit. Naty sem zasledila, da so odkril pr vas alergijo na psenico, ce se ne motim. Super, da je bolj, a zdej kej bolj pancate? Nas misek se sploh ne zna sam zabavat ga mora skoz nekdo animirat, no nekaj casa mu ze rata polj pa klice, pa tud v vozicku se se zdaj noce dolgo vozit on bi se nosu. Mora. Pa brez mamice tud noce zaspat, oci nic ne nuca ce se zbudi, se dere k pr norcih dokler mami ne pride, kako pa vi uspavate dojencke, duda pr nas ne nuca. Ce je kaka ideja, kako naj ga navadim brez zizike zaspat? Pri nas tud zvečer zaspi "na" flaši Kje se pa vasi podnevi igrajo, jaz mu bom nastimala na tleh puzzle pa kaksno dekico cez, da mi kam ne cepne, a mate stajce. A vasi ze cicajo, nas bi rad pa mu ne znese najbolj, tko da cica sam ko ga mam v narocju, drugac se pa skoz hoce dvigni in je hud ko mu ne rata. Naša je več al manj na pena puzzlah. DRugače pa že lepo sama sedi pa tud po ritki se zna naprej dričat, tako da igrača če odleti malo naprej ni več varna pred njo No zdej sem vas pa zasula z vprasanji, ce se ne javim prej pa drug teden ko mamo pregled in zacnemo papcat, bo kasen vas nasvet prov prsu. U glavnem uzivajte pa se beremo. cau cau
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|