sončnica_8
|
oj, ja moj fantiček je kar konkreten, zadeva je sicer taka, da je bil nazadnje merjen (v višino) pred skoraj štirimi tedni, ko sva bila na kontroli in so namerili 79 cm (predpostavljam , da je zdaj kak cm vec), tezo pa vsake toliko stehtam sama. stopiva oba na vago, potem sama in rezultat je vedno . no, dokler skupna teza narasca na njegov racun je vse ik, ne? danes je matija precej zaspan, kar je zanj kar nenavadno, ker spi zelo malo. upam, da se mu kaj ne kuha. trenutni spi in ocitno je ze v nocni izmeni. Smo pa danes imeli bolj svoh vreme, oblacno, dez, tako da sva bila zelo malo odzunaj in je pravzaprav celi dan bolj zaspan... vaney, kaksno cudo od jedi pa je ajmoht? prvis slisim. lahko z nami delis skrivnosten recept. Jaz zelo rada kuham, pa sem tudi pravi gurman, tako da je kaj novega vsekakor dobrodoslo. nana 35 pravis, da vama delam konkurenco pri dolžini postov, hm bom poskusala biti krajsa, da primat ostane vama dvema. A ce prav razumem vec postov vec zvezdic ali kaj? sem videla, da nekatere pisete eno sporocilo za drugim in smetiiiite. glede trgovin...ja, teh je pri nas kar nekaj, ampak ni bog ve kaj. no, koper ima kar nekaj zadev, ampak grem sama najveckrat v IT ali LJ, kar se tice oblacil pa sploh. sama pa imam nekaj takih najljubsih, kjer najveckrat kupujem. ali spremljate kaj ameriske volitve? no, jaz jih kar. Na splosno me politika zelo zanima oz. jo redno spremljam, sem namrc videla da ste imele to debato.
|