nana35
|
Pozdravljene! Midva sva bila zunaj,pri nas je lepo vreme,le zjutraj je kazalo na dež,pa sva pohitela.No,pa se je izkazalo,da ga zaenkrat ne bo. Klemen je siten,ne vem zakaj,prej je bil prav dobre volje,zdaj pa je vstal in samo cmihari.Še dobro,da sta ga babica in dedi odpeljala na sprehod. Klemen se je v sobot tako smejal na glas,ko smo skakali preko kolebnice,sploh pa se je res tako od srca nasmejal,da smo se morali vsi. Lunca,ja mi imamo več Hoferjev tukaj,samo en je tukaj čisto blizu mene,kakih 500 m,drugače pa so še kaki trije,vsaj zdi se mi tako.No,trije so sigurno. dašabina, zaMihca,da ne zboli preveč. mala pikica,ti pošljem slikice zvečer na mail. Mene tudi zanima kako je z otroškim dodatkom,kdaj moram vložit na novo? klepetka za Lanin novi zobek. ursulina,nimajo vsi kombinizoni rokavičk zraven,tamanjši jih nimajo od št 75-80, pa tudi malo večji od te št .jih nimajo,ker inajo tiste zavihke na rokah in nogah.Imajo pa jih potem večji kombinizončki,tako da jih niso ukradli. Aja,glede lepljenja slikic,pa jaz ne dam nobenega predogleda na shrani.si, ampak naredim kar copy in paste. anitav,tudi Klemen pije iz magičnega lončka,ampak ga ne drži,le takrat če leži. Prave čeveljčke sem pa jaz kupila Klemnu in mu bodo še en čas prav,ker ima malo nogico.So pa od firme Elefanten iz Deichmana.Baje so fajn čevlji,zato sem jih kupila in jih že kar en čas nosi.Klemen že veliko hodi,tudi zunaj,zato mu obujem čevlje. intruder,če Klemen spusti spanec je takooooo zaspan zvečer in siten,da ne moreš verjet,tako da še ni čas,bi rekla,da katerega spustimo. Ančika,katarinas za čeveljčke sem dala jaz 30€,se mi še ne zdi pretirano drago.Niso pa Cicibanovi,so pa srednji,so upogljivi...Niso trdi,Cicibanovi pa se meni zdijo kar trdi. soncnica,si bila tudi ti opazena med gledalkami našega dopisovanja,vem da nisi aaaaaa,ker sta bila oba nicka večkrat prisotna tukaj, seveda pa si vedno dobrodošla.In lep avatar si skupaj spravila.Ne,sploh nisi leva,kako dolgo sem jaz rabila za avatar,ampak zdaj pa ga v nulo obvladam . san,tole ti bo najbolje odgovorila mml! Suzana, za mere Aljaža.Nima pa nobena mamica nove frizure,pa nismo se preveč hotele izpostavljat,zdaj nas itak vse poznaš,tako da...No,razen muzike.Od nje pa lahko vidiš noge v belih hlačah . martinca,dobiš ever,ko se vidiva.In slikice dobiš.Zvečer. Če boš šla v Celje,a bova lahko s Klemnom šla s tabo? Sunny m.,lepe čeveljčke boš kupila Neji,jaz sem Klemnu tudi kupila Elefanten. nussy,kaj pa cene nakita??