|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
4.11.2008 13:28:47   
SuzanaKK
Nussy en velik user posted image zate. Ob M. mene tudi taki glavoboli dajejo, da nisem za nikamor. Pa zdaj imamo še naše sončke, tako da včasih ni najlažje, ampak saj mine. Nakit je ful ful lep, samo prstanov pa nimaš nič, ne. Te zapestnice so meni vedno ful prevelike, ker mam bolj suhcene roke. Sta že našla kako stanovanje?

mml suhec ja, samo sem zadnjič mamo vprašala, pa je rekla, da takih problemov s hranjenjem pa nikoli ni imela z mano.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
4.11.2008 13:56:39   
nana35
Pozdravljene!

Midva sva bila zunaj,pri nas je lepo vreme,le zjutraj je kazalo na dež,pa sva pohitela.No,pa se je izkazalo,da ga zaenkrat ne bo.
Klemen je siten,ne vem zakaj,prej je bil prav dobre volje,zdaj pa je vstal in samo cmihari.Še dobro,da sta ga babica in dedi odpeljala na sprehod.

Klemen se je v sobot tako smejal na glas,ko smo skakali preko kolebnice,sploh pa se je res tako od srca nasmejal,da smo se morali vsi.

Lunca,ja mi imamo več Hoferjev tukaj,samo en je tukaj čisto blizu mene,kakih 500 m,drugače pa so še kaki trije,vsaj zdi se mi tako.No,trije so sigurno.

dašabina,user posted image user posted image user posted image zaMihca,da ne zboli preveč.

mala pikica,ti pošljem slikice zvečer na mail.

Mene tudi zanima kako je z otroškim dodatkom,kdaj moram vložit na novo?

klepetkauser posted image za Lanin novi zobek.

ursulina,nimajo vsi kombinizoni rokavičk zraven,tamanjši jih nimajo od št 75-80, pa tudi malo večji od te št .jih nimajo,ker inajo tiste zavihke na rokah in nogah.Imajo pa jih potem večji kombinizončki,tako da jih niso ukradli.
Aja,glede lepljenja slikic,pa jaz ne dam nobenega predogleda na shrani.si, ampak naredim kar copy in paste.

anitav,tudi Klemen pije iz magičnega lončka,ampak ga ne drži,le takrat če leži. Prave čeveljčke sem pa jaz kupila Klemnu in mu bodo še en čas prav,ker ima malo nogico.So pa od firme Elefanten iz Deichmana.Baje so fajn čevlji,zato sem jih kupila in jih že kar en čas nosi.Klemen že veliko hodi,tudi zunaj,zato mu obujem čevlje.

intruder,če Klemen spusti spanec je takooooo zaspan zvečer in siten,da ne moreš verjet,tako da še ni čas,bi rekla,da katerega spustimo.

Ančika,katarinas za čeveljčke sem dala jaz 30€,se mi še ne zdi pretirano drago.Niso pa Cicibanovi,so pa srednji,so upogljivi...Niso trdi,Cicibanovi pa se meni zdijo kar trdi.

soncnica,si bila tudi ti opazena med gledalkami našega dopisovanja,vem da nisi aaaaaa,ker sta bila oba nicka večkrat prisotna tukaj, seveda pa si vedno dobrodošla.In lep avatar si skupaj spravila.Ne,sploh nisi leva,kako dolgo sem jaz rabila za avatar,ampak zdaj pa ga v nulo obvladamuser posted image .

user posted image

san,tole ti bo najbolje odgovorila mml!

Suzana,user posted image za mere Aljaža.Nima pa nobena mamica nove frizure,pa nismo se preveč hotele izpostavljat,zdaj nas itak vse poznaš,tako da...No,razen muzike.Od nje pa lahko vidiš noge v belih hlačahuser posted image .

martinca,dobiš ever,ko se vidiva.In slikice dobiš.Zvečer. Če boš šla v Celje,a bova lahko s Klemnom šla s tabo?

Sunny m.,lepe čeveljčke boš kupila Neji,jaz sem Klemnu tudi kupila Elefanten.

nussy,kaj pa cene nakita??

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
4.11.2008 13:57:52   
nana35
Lara

user posted image
Jakob

user posted image

Vse najboljše!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
4.11.2008 14:02:47   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
D+BK, če še ne veste se v Nm Pod Trško goro baje gradi Supernova in baje bodo same fajn trgovine. Se mi kar zmeša, če bo H&M ali pa C&A. Mogoče bomo pa končno res kaj od tega dobili na naš konec.

No ne vem kako bi izrazila svoje občutke glede tele novice:
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image
No, po moje ste razumeleuser posted image
čeprav tole že dolgo obljubljajo....

Sončnica dobrodošla!user posted image

Sunny jaz sem tud gledala te čeveljce, Elefanten al kako se napiše in so mi tud ful lepi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
4.11.2008 14:06:37   
Intruder24
sončnica_8  user posted image  pa fajn bi bilo da bi dala na seznam svojega sončka in seveda svoj rojstni dan, da vemo user posted image . To pošlješ mali pikici.

nana Vid je zdaj zaspal in je bil tak jezen, da je10 minut jokal, ker ga nisem šlivla po kosilu, ker mu je žlica na tla padla (no vrgel jo je) in pol sem še ga samega pustila v kuhinji in šla po novo majco...jao kaki jok.
Kaj se pa spanja tiče pa me zanima, ker Vid zdrži gor tak do 12 tudi, pa pol spi..ne vem.

Vaney kaj v jaslicah pa spijo samo 1x potem, ne?

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
4.11.2008 14:07:24   
SuzanaKK
Jaz bi pa imela v Celju še Muller in Leclerk, potem bi bilo pa super.user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
4.11.2008 14:07:43   
Intruder24
TRIŠ mi ne rabimo copatkov, ker bomo jih dobili...tako da sem off seznama!

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
4.11.2008 14:08:28   
Intruder24
koala upam, da bo ta noč boljša in da nam ti zobki že dajo spat.user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4208
4.11.2008 14:18:07   
Intruder24
ursulina lepe slikice user posted image  jaz sem te škornčke držala včeraj v rokah pa sem si premislila.

čevlji bom kupila ko bomo začeli hodit. Ziher pa ne bodo ciciban, ker so predragi in nova doktrina je da je noga v čim bolj mehkem čevlju.

nussy da čimprej mine user posted image

Aljaž super za mere...pa kaj zdaj če si bolj med suhimi, glavno, da si zdravuser posted image . Suzana hvala za odgovor, Vid sploh ne mara skute user posted image , ampak se bo že moral navadit tudi na mlečne izdelke. Bi morala videt danes to njegovo tuširanje moje kuhinje..je bila skuta povsod user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
4.11.2008 14:27:08   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Jaz bi pa imela v Celju še Muller in Leclerk, potem bi bilo pa super.user posted image

Ti pa veliko hočešuser posted image user posted image user posted image  Hecam se!!!

Lepo da sva se danes vidle,časa za kavico pa res ni bilo, pa drugič.
Drugače pa tudi Nina ni hotla lulat v tisto vrečko, tako da imava še to na dolguuser posted image user posted image .

Triš a tebe pa ne bo v Celje al sem jaz spregledala ? Bi tebe tud ful rada spoznala.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
4.11.2008 14:38:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Jaz bi bila ful zadovoljna, če bi v Nm imeli samo polovico Celjskih trgovin.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
D+BK, če še ne veste se v Nm Pod Trško goro baje gradi Supernova in baje bodo same fajn trgovine. Se mi kar zmeša, če bo H&M ali pa C&A. Mogoče bomo pa končno res kaj od tega dobili na naš konec.

No ne vem kako bi izrazila svoje občutke glede tele novice:
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image user posted image
No, po moje ste razumeleuser posted image
čeprav tole že dolgo obljubljajo....

Popolnoma te razmem.user posted image
Čeveljčke greva pa lahko v Lj enkrat skupaj iskat, če si za.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
4.11.2008 14:47:47   
nussy
Glavobol počasi popušča, upam da bo kmal OK. Mi je pa ful slabo. Bljak.

Je pa pri nas začelo deževat.user posted image   Že parkrat ste govorile o nekih copatkih, pa še zdaj ne vem kakšni so. Sem zamudila. Mi katera lahko kaj več pove, da vidim če je kej fajnga za našo čebelco?

Cene zapestnic so: široke zapestnice in kompletki verižic po 12EUR, tanjše so po 10 in barvaste po 8. Srčki verižice so pa po 2EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 4212
4.11.2008 15:45:56   
martinca
suzana, meni je na izi kupit kar Pomursko mleko.user posted image  user posted image za Aljaževe mere. je pa velikan Aljaž.

nana, ja bi lahko šla. jaz upam, da voziček bova spravle not. samo jaz še bom šla verjetno potem malo k meni domov na obisk, če sem že ravno dol. pa če ti bo še k meni za it potem?

sončnica dobrodošla.

sunny, ja katere trgovine pa imate potem v NM? jaz sem pa mislila da je NM kar razvit.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
4.11.2008 15:47:32   
sončnica_8
Živijo,

hvala za topel sprejem, pa vse slikice namenjene nama dvema.
user posted image

Toliko ste napisale odkara sem se prijavila, da komaj sledimuser posted image . Nekaj časa pa bom potrebovala, da se malce navadim na vsa imena itd.

V glavnem glede podatkov za malo pikico (hvala za vnos). Jaz sem rojena 1. februarja (vodnarka), Matija pa 10.januarja. Naše mere so 80 cm in 11 kg. user posted image

Ja, imam kar konkretnega fanta, predvsem je kar velik. Tezav s hranjenjem nimamo, ker rad papa prav vse kar mu daš. Če pa bi bila vaša članica pred šestimi meseci bi bile moje izjave čisto drugačne, saj smo imeli veliko težav pri hranjenju, in sicer zaradi močnih krčev med hranjenjem. Suzana, a sta vidva tudi imela težave? Praviš, da tudi zdaj ni med ješčimi? No, jaz semTakrat sem skoraj doktorirala iz te teme in pregledala vse forume, če ima še kakšna takšne težave kakor midva. Malček se je do skoraj tretjega meseca lepo dojil, potem pa se je zacelo...stalen jok med hranjenjem in tudi po 15 hranjenj na dan (rekord 18 hranjenj), saj ni mogel pojesti vec kot 60  ml (sem si pricela mleko zaradi teh tezav stiskati). V nasi regionalni bolnici mi ni bilo prav fajn, ker zal nisem naletela na prav prijazna usesa in pomoc. Morda je temu bilo tako ker je bil nas soncek tak dobrovoljcek in vseskozi lepo razvit (velik in tudi s kilogrami je več lepo napredoval - skozi na zgornji meji krivulje). Jaz sem jim sicer dopovedovala, da vse to vem, ampak da sem pri njih, ker to pac ne more biti normalno, da se toliko krat hranimo. Odgovor je bil, naj ga hranim manj pogosto!! user posted image
Nasa pediatrinja nas je potem poslala v LJ in tam sem pa bila s tretmajem zelo zadovoljna, dr. Sedmakova nas je vzela pod nadzor (se posebej, ker sem imela jaz ob rojstvu eno hudo bolezen na crevesju, kjer dednost ni izključena) in  koncno sem imela obcutek, da nekdo kompetenten sledi temu kar se je dogajalo. Matiji sem namesto mleka pricela ze od 4. meseca uvajati gosto hrano, ki jo je že od začetka jedel tako rad, da sem vse slabo kar pozabila. Mislim, da je bilo pri njemu tako izrazito s tezavo krcev, ki so se pojavljali že kar med hranjenjem in ne kasneje, kot je to obicajno - uro po hranjenju. Zdaj pa je vse OK in pozabljeno, takrat pa sem bila ze na robu obupa. user posted image user posted image user posted image

No, kot receno je s hrano zdaj super. Tudi noci so pestre, ker ponoči hoče piti mleko, tam nekje 2x na noč user posted image Kdo bi si mislil, da je z mlekom kdaj imel tezave, zdaj sem boga jaz, ko vstajam sredi noci.
tudi zjutraj smo med zgodnjimi, okoli 5 ih se začne žurka, ko pa je toliko zanimivih stvari za počet.
user posted image

Kuham mu se vedno posebej, ampak je njegov jedilnik ze kar pester. Kako kaj sestavljate jedilnike za vase malčke, koliko krat na teden jejo meso. Mi skoraj vsaki dan, razen ko mu nadomestim meso z rumenjakom. Sicer pa mu kuham tudi rizoto, pa pašto (imam eno od plasmon za otroke, ki jo kupim v italiji, ma je v bistvu vseeno, ker je drobna kot npr. kaksna druga drobna pašta).

Nekaj iz aktualnih debat:

Matija še ne pije iz lončka, ampak se vedno iz flaške (mu skuham blage kamilice za žejo, mleko pa tudi normalno po flaški)

Mi imamo že kar čeveljce za hojo, ker se lepo postavlja na noge in hoče, da ga tekaš naokoli. najboljši so mi od geox- a, sem kar zadovoljna z njimi. smo pa kar nekaj čevelcev podedovali od sorodnice, ki so popolnoma novi in kvalitetni, ti pa se mi zdijo sploh ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4214
4.11.2008 16:42:10   
dašabina
tako, sem si malo odpočila roke, ker so mojji prišli...
Triš in Nana, hvala za pikapoke za Mihata, je še kar bošček, si ga podajamo, dopoldne je bil pa itak sam na rokah....

Anita, Lara in Jakob, vse naj, najuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.11.2008 17:13:26   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, ja bi lahko šla. jaz upam, da voziček bova spravle not. samo jaz še bom šla verjetno potem malo k meni domov na obisk, če sem že ravno dol. pa če ti bo še k meni za it potem?

Ja,potem bova pa že šle še k tebi domov,bom doma rekla,da ne bo kosila. Pa voziček bova že kako spravile not.

sončnica,tvoj Matija je pa že pravi dečko!!Ne vem,če ni največji in najtežji tukaj.Moj Klemen je že skoraj vse,meso pa je tolikokrat kot mi,če je seveda puran ali teletina,govedina,rad je juhe,riž,krompir,sadne skute,pire krompir,razne omake,zelenjavne jedi (ohrovt,korenček,cvetača...vse v juhah in omakah), obožuje jabolčni zavitek,naribano jabolko,sadje nasploh,banane,grozdje... v glavnem trudim se,da je raznoliko in čimveč z nami. Rad ima piškote in kruh,v glavnem zeloooo rad je kakor tvoj sinko.
In s klepetko imava konkurenco pri pisanju dolgih postov!!user posted image

klepetka,a si videla da sončnica konkurira nama v dolžini postov??

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
4.11.2008 17:47:22   
katee

Glede na to, da bo Neja glih kar shodila bo res treba po prave čevlje. Nisem se še odločila kdaj, bom pa kupila Elefanten, ker so mi Cicibanovi ful pretrdi in svinjsko dragi. Tele so mi nekako najbolj všeč.
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=86399

Jaz sem Žan Luki že pred kakim mesecem kupila te čeveljce in meni so zelo fini. Se mi pa ne zdijo baš poceni (30€).

Da vem povem, da sem bila z Žan Luko sedaj na telovadbi. Meni je bilo zelo všeč, malemu pa še bolj. V telovadnici je bil postavljen poligon in mali se je preganjal gor, dol, levo desno. Žoge je metal, za drugimi otročki se podil (v bistvu so bili samo trije). Res mu je bilo zelo všeč in bova kar hodila 1× tedenjsko. Tes kupina se dobiva še ob četrtkih, ampak jaz takrat delam user posted image .

Pozdravljena sončnica!!!!!

Ste pa toliko naklofale, da vas moram iti brat za nazaj!

< Sporočilo je popravil katee -- 4.11.2008 17:48:44 >

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 4217
4.11.2008 18:26:58   
lutiropan
Dašabina in Mihauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
4.11.2008 18:52:14   
majra
Lara in Jakob vse najboljše user posted image user posted image

Lana user posted image  za zobek

Lutriopan, čestitke za službo user posted image user posted image

Aljaž user posted image  za mere. Glede na to, da ne papa rad so kar konkretne.

Martinca Nm je velika žalost kar se trgovin tiče, da o BK niti ne govorim.

Sunny to o Supernovi bom verjela, ko bom na dan otvoritve v prvi vrsti čakala pred vrati user posted image

Dašabina, upam da je Miha boljše user posted image user posted image user posted image

Sončnica, tvoj Mitja je pa konkreten dec user posted image user posted image

Klepetka, upam da se vidimo 13. pri Sunny

Mi smo pa danes končno kupili avtosedež. Se mi zdi, da smo še edini v lupinici user posted image  Smo ga pa šli iskat v Krško, ker ga bližje nikjer niso imeli in glej ga zlomka, na poti nazaj me kliče iz črnomaljskega Baby centra, da so ga dobili.
Da popizuser posted image
Sem pa kupila še en trak, kapico in rutko. Sedaj pa hodim po svetu samo še brez denarja in kartic, ker Katja nič ne rabi, ampak jaz zmeraj nekaj kupujem. Sedaj pa do Novega leta nič. Me zanima kako dolgo bom zdržalauser posted image

Nussy user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 4.11.2008 18:54:49 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
4.11.2008 19:10:50   
vaney
sončnica, dobrodošlauser posted image  zdaj pa veselo na delo...beri čvekanjeuser posted image

majra, user posted image  za avtosedež...nad BC v Črnomlju sem pa jaz zelo razočarana in si vedno znova rečem, da ne grem več tam, ampak...kam naj pa gremuser posted image

trgovine v nm in bk: katastrofa, tukaj se nič ne dobiuser posted image  (ali sem pa jaz tako zbirčnauser posted image )

srečanje v Celju: naju ne bo, ker med tednom ne moreva zaradi službe ne morevauser posted image

intruder, v jaslih grejo otroci spat 1x (med 10.30 in 11.30 - odvisno od vrtca) in to je vse, razen če je kakšen otrok posebej zaspan ali hodi že zelo zogaj v vrtec (5.30), gre še vmes, po zajtrku za pol urce spat

triš, jaz sem pa danes v Klemnu skoraj kupila ene športne Mustangove škornje (65€), pa sem si premislila, bom šla še v Zazzo v Nm pogledat, potem se bom pa odločila...meni je ta moda letos bljak

dašabina, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

čeveljčki; kupila sem mu Ciciban First steps, ki so res veliko mehkejši od drugih Cicibanovk, imajo pa samo en model v modri in roza barvi in samo do št. 18 (beri 19, ker je zelo velika številka...Anže ima teniske 20, čeveljčke pa 18). Aja, cena je pa 47€. Če pa katero slučajno zanima, so pa v Črnomlju v Klemnu 39€. Mi je razložila, da je cena 47€ previsoka za belokranjski trg potrošnikov in da so zato cenejši. Če bo slučajno katera hodila kje blizu in bo rabila čevlje...

hrana; Anže je skoraj vse, večinoma z nami. Danes je jedel ajmoht (ne vem, kako je to uradno) in je pojedel poln krožnik, popoldne en kos kruha s pašteto in pol deci čaja zraven....ko je lačen, je vse, ko ni lačen, začne pljuvat in metat po tleh.

uf...se bližam klepetki in nani po dolžini tega posta...grem rajši jestuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
4.11.2008 19:16:47   
katee
Žan Luka pa še kar spi in imam občutek, da bo spal kar čez noč. Upam samo, da se bo zbudil vsaj toliko, da ga preoblečem in nahranim.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
4.11.2008 19:23:28   
koala
Čer!

Mi smo iz posvetovalnice težek je 9480g, velik pa 71 cm. Pediatrinja zadovoljna, mami pa tudi.

Suzanauser posted image user posted image  za mere.

sončica 8 dobrodošla še z moje strani, imaš pa res konkretnega fanta user posted image user posted image user posted image  Matija. Ti pa si en dan mlajšauser posted image  in nekja dni starejša od mojega sončka.

mml, sem ti nakazala evročke. Boš prosim preverla če vse štima? Ker imam eno slabo izkušnjo, sicer ne z to banko pa vseeno nebi rada ostala komu kaj dolžna.

Alex še ni pogruntal kako se pije iz magičnega ločnka, namreč ni mu še jasno, da je stvar treba dvignit, da kaj priteče.
Čeveljčki Alex je dobil ene cicibanke kot teniske od botrce, naslednji pa bojo vrjetno elefantke ali pa super fitke.

nussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
4.11.2008 19:30:18   
majra
Alex user posted image user posted image  za mere

Vaney, če si ti izbirčna, sem jaz tudi, ker tudi nič ne dobim v naših trgovinahuser posted image pa mislim, da nas je še malo morje takih izbirčnežev

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
4.11.2008 19:53:35   
Alfabeta
We are sorry user posted image

Pa sem gaaa!!!!!!!!YESSSSSSSSSS

Evo:

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- ne boš nič komentirala? Vidim, da si tu ampak ob enem pa ne duha ne sluha o tebi... Nisi povedala še kaj je vzgojiteljica komentirala glede tiste knjige zadnjič...

Oj, sem ti napisala zakaj nisem nič komentirala....Vzgojiteljica pa....pomoje so mene imele za malo user posted image , glede na to, da je rekla, da je "celo ena mama rekla, da imajo pornografijo".Tak da pomoje se njim zdi to primerno za to starost. Mogoče sem pa res jaz malo user posted image

nana, zelo lepe slikice. user posted image Kje so pa punce?user posted image A kar brez ste bili?user posted image

klepetka sem se zdajle user posted image  tvojim "podatkom" kje v NM si že bila. Pomoje da tud sama ne bi več najdla. SIcer pa če boš prišla in ne boš šla na Kočevje, te jaz lahko res v NM počakam, če pa boš šla na Kočevje pa počakaš nekje v Straži pa te bomo že najdleuser posted image  in te odpeljale do Sunny

dašabina upam da je Miha kaj boljšeuser posted image user posted image user posted image

mala pikica, jaz sem napisala za Celje da nas ne bo

intruder, moj 4,5 letni sin gre še vedno spat dopoldan, no ob 12.30. V jaslih pa spijo samo 1x, razen po želji še enkrat. Je pa ura spanja odvisna od vrtca do vrtca. Pri nas v jaslih recimo spijo od 9.30 do 12.
A si vse naredila kar si se namenila?user posted image

ursulina user posted image user posted image  lepe slikice

sončnica dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Sem te večkrat opazila, ja.  Lepo, zelo lepo da si se oglasila. In tvoj dečko ima res "prave" mere. Podatke pa pošlji Mali pikici na ZS

suzana, user posted image user posted image  za dolgina! Glede Masse pa....A poznaš tisto pesem " Kako sva si različna....." Meni je pa prav antipatičenuser posted image

sunny, kdaj je pa padalo? Sem pa ravno po tvoji info govorila z enim izpod Trške gore in pravi, da ni še nič rečeno kaj bo. Vem da je bilo dogovarjanje z Lidlom, pa Hoferjem pa eLeclercom, pa se niso dogovorili, ker naša občina....Ah kaj bi o tem. Tak da tako kot je rekla katarinas počakajmo da bo otvoritev pa bomo verjeli

koala user posted image user posted image user posted image  da se stanje ponoči kaj izboljša in user posted image user posted image  za mere Alexa

martinca....user posted image saj NM je kar razvit, ampak nimamo pa H&M in C&A, (pa Turbo Limac nam je tud ušel) kar nam je trenutno v prioritetnih nakupihuser posted image

vaney, obara je uradnouser posted image

katee,  od kdaj pa potem že spi Žan Lukauser posted image , pa ti bo spal celo noč?

majra, hjaaa, kaj pa vem.....jaz pa kar dobim kar iščem....ne vem ne vem ...kaj to potem pomeni?user posted image

Pošljem,.....ni lepo da delam konkurenca klepetki in naniuser posted image

kje pa je lusauser posted image  je že nekaj časa ni se mi zdi?

Sicer pa sva me2 z Triš imele danes pustolovščino, pa naj kar triš sama pove, če hoče. Pa upam, da se bo kaj javila inj povedala kako je z Žančkom. Sicer pa je bilo lušno

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
4.11.2008 20:09:23   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

katee,  od kdaj pa potem že spi Žan Lukauser posted image , pa ti bo spal celo noč?

Spi od 17.30, nazadnje je bil previt pa ob 15.20. Najraje bi ga zbudila oz. previla, če se zbudi, mu dam še flašo in upam, da bo spal dalje. Celo noč pa itak ne bo prespal.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?