|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
4.11.2008 9:22:58   
koala
Jutro!

Naša noč je bila čudna, je zaspal že pred osmo, se ponoči žnj krat prebudil, potem spal do pol sedmih, zdaj pa spet spi.

Intruder Alex je včeraj spuastil svoj dopoldanski spanec pri popoldanskem pa je spal slabo uro, se ni najbolje obneslo.
No sicer imam občutek, da ga zelooooooo jezijo zobki, ker ima dlesni takooooooooooo napete, da se zobek že skozi vidi, tako kot Daša, ven pa nikakor. Včeraj je revček tako jokal kot še nikoli, 20 minut po Calpolu pa se je popolnoma umiril in zaspančkal. Pa še neješč je, tako da sumim zobke.

lutripanuser posted image user posted image user posted image  za službo.

Lanauser posted image  za zobek.

Jakob in Lara vse naj naj za mini rojstni dan.

Srečanje v Celju, midva sva zraven.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.11.2008 9:30:26   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Me pa zanima, kdaj nameravate kupit user posted image ta prave čevlje in katere?

To pa mene tudi zanima.Namreč,že kar nekaj časa nazaj sem bila v Cicibanovi trgovini in gledala te male čeveljce.Itak vsi luškani pa šikani,ampak ko sem ceno vidla me je skoraj sredi trgovine na rit vrglo,dobesedno.Pa kako lahko navijejo ceno za tako male,če pa jim nogice kar hitro rastejo.Za kake 3-.4 mesece se pa po mojem ne splača dat 45evrov.

Aja sem že večkrat misla napisat pa sem vedno pozabla.A ste videle reklamo za Pampers,ko gre od nakupa za cepivo za otročke?No naša mis gleda to reklamo z odprtimi usti.Se igra,ampak ko sliši to reklamo,spusti vse od rok in zija v TV,ne mrdne,pa jo lahko žgečkaš pa ne šljivi pet posta.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.11.2008 10:20:00   
ursulina
koala, tole pa zelo dobro poznamo pri nas je skoraj vsak teden taka situacija... joka, joka, krokodilje solze tečejo in ne pomaga nič razen calpola, da se čez 15 minut umiri in spi normalno... pri vseh teh mukah pa smo do sedaj dobili "le" 4 zobke...

no, takole, nimam pojma, kako sem limala vedno isto slikico, ko sem dala predogled sporočila, mi slik ni pokazal, tako, da sploh nisem vedela, da sem zaj... user posted image  nalimam še ostale:

ograja pri stopnicah:
user posted image

mami, greva prah poiskat?
user posted image

zimski čeveljci iz hoferja
user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.11.2008 10:45:39   
katarinas
Dan!
Noč je bila sicer v redu, je bila pa včeraj kar sitna, danes pa vidim, da ji tudi teče malo iz noska tako, da je fasala še prehlad in verjetno tudi rinejo zobki.

Sem se nasmejala zdajle Zorrotu - hja takle mamo, ne?!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Katarinas Mislim pa da so ti copatki isti kot smo jih mi naročili.Notri je pomoje samo vata.

Ja v navadnih je samo vata ja, so pa drugi tudi prav podloženi - če pogledaš na njihovo stran na levi strani piše "podloženi", tam klikni in boš videla tiste podloženeuser posted image

Triš men so tud pajki bljak, sem najbolj vesela, ko jih posesamuser posted image

Me pa zanima, kdaj nameravate kupit user posted image ta prave čevlje in katere?

Lara jih bo dobila, ko bo začela delat korake, za zdaj je boljše, da ima mehke copatke, brez trdega podplata ali pa samo nogavičke. Katere ji bom pa kupila še ne vem, zgleda da vsi kupujejo Cicibanuser posted image  ampak je tu mač draguser posted image

Ursulina zdej pa so prave slikceuser posted image  in so itak luštne!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.11.2008 10:48:16   
katarinas
Še tole, da ne pozabim: Suzana hvala za odgovor! Se je tudi meni zdelo, da mora biti navedeni lektor profesor in ne kar en študent (čeprav me še vedno hočejo prepričat, da to ni resuser posted image )! tnx

Zdej gremo pa ven, gre Lara malo pančkat

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.11.2008 11:04:21   
lutiropan
lutriopan, kje pa imate oz. iz kje si, da imate tele pustne povorke? KEr pri nas je tud vsako leto

Ja, v Šenčurju je vsako leto tradicionalna pustna povorka. - Šenčurski godlarji. Je zanimivo, turistično društvo pripravi program, kuha se godla in krompir. Tradicionalni jedi za Šenčur. Ponavadi je za povezovalca programa Kondi .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.11.2008 11:12:11   
sončnica_8
Lepo pozdravljene vse mamice januarskih sončkov 2008!

Tudi jaz sem ena izmed srecnic, ki je dobila svojega soncka na zacetku letosnjega leta, tako da se je januarsko praznovanje novega leta kar lepo nadaljevalo, saj je Matija prisel na svet 10. januarja, navsezgodaj zjutraj v ljubljanski porodnisnici.user posted image

Vas forum in ringarajo nasploh sem spremljam ze nekaj casa, a sem bila bolj opazovalka razvoja sovrstnikov mojega malega in pogovorov so-mamic, saj se nekako nisem znala odločiti ali bi se tudi aktivno udelezila debat. Sicer pa je najbrž lepše če si poleg tudi v prvi osebi,  ker vidiš, bereš in doživljaš kako se vsem dogajajo podobne zadeve kot tebi, da tamali soncki hitro rastejo in nas vsaki dan po malem presenečajo s svojim razvojem, navihanostjo, včasih pa tudi s skrbmi...vse to je pravzaprav lepo deliti s kom, ki ima podobne izkušnje, zato sem se odlocila da bom pisala na forum, če me seveda se sprejmete v že tako dobro zasnovan in trden klub januarčic 2008.Vas moram pohvalit, da je skozi zanimivo branje in tudi smeha, zato pa sedaj tudi pisem...user posted image

No, jaz vas približno že nekoliko poznam, medtem ko me vi še ne, za to pa je časa, čeprav se nažalost porodniška bliža h koncu in bo časa za čvekanje najbrž manj, a vseeno.

Aha, pa še misterij aaaaaaaa, vas moram "razočarati", to namrec nisem jaz, tako da je skriti opazovalec morda res kaka tašča. Obljubim, pa da jaz nisem nobena izmed le tehuser posted image , ki bi se skrivala pod psevdonimom, da bi imela pod kontrolo svojo kako se rece snaho!? hi, hi

Se enkrat lepo pozdravljene z moje strani, pa upam da vas ni ze prevec za novo januarčico.user posted image   p.s. moram priznat, da nimam pojma glede upravljanja s tem portalom, tako da bi se morala tega se nauciti..user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.11.2008 11:14:25   
san
oprostite, ker vas motim in vpadam v vašo temo!
prijateljica mi je povedala, da ste ve naročale copatke in me zanima do koliko parov je brez carine. v primeru, da plačaš carino, koliko znese ta za npr. 8 ali 10 parov?
se še enkrat opravičujem, ker vas motim, hvala in vsem vse dobro!

lp, S.

< Sporočilo je popravil san -- 4.11.2008 11:15:39 >

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
4.11.2008 11:36:26   
SuzanaKK
Dober dan!

Evo naju oz. evo mene, Aljaž zunaj spančka. V posvetovalnici vse ok, teža: 8110 g, velikost 76,5 cm, pri teži na spodnji (a še ne kritični hb), z velikostjo na zgornji meji. Za krvno sliko morem poklicati popoldne, urin bova pa ju3 nesla, ker nisva imela več časa, sva letela še k dermatologinji. Pikice niso nič nevarnega, ker ga ne srbijo, tako da lahko je skuto, če jo ima rad. Intruder tako da nič bati, če se iz pikic ne razvije kaj hujšega.  Glede hranjenja pa mi ni znala nič kaj svetovati, da nisem do sedaj že sama poskusila. Pač ker poje tako malo, mora imeti hrana veliko energetsko vrednost.

VPRAŠANJE: Tiste, ki dajete Pomursko mleko v prahu, ko ga narediš recimo 1 L, kako dolgo je to potem uporabno?

TRIŠ: Jaz bi tudi copatke!!!!!!!!!!user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4184
4.11.2008 11:51:33   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

D+BK da ne boste ve edine zatajile s Celjem!!!

To pa sigurno ne! Je Sunny že prijavljena. Midve verjetno prideva, ni pa še sigurno. Mala pikica imej naju v mislih, na seznam nas pa ni še potrebno datuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
4.11.2008 11:53:58   
martinca
mala pikica, naju tudi lahko napišeš na seznam.

suzana,
jaz mu dajem kar navadno pomursko mleko , ne mleka v prahu. tak da ne vem kaj naj ti rečem.

anchika, Patrik pa se začene pri reklami od Kinder pingui tako smejat. mu je tako všeč.

nana a še boš meni poslala slike na mail. tisti ever(Partinjščinauser posted image ) mi boš pa že dala.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
4.11.2008 11:56:49   
majra

Jutro!

Smo se z Majro srečale, sam ona tega ni vedla, jaz pa tudni nisem bila najbolj prepričana, pa sem šla potem doma še enkrat slike gledat iz srečanja D+BK pri Dašabini. Torej drugič te bom pa ziher za rokav pocuknila, namreč sedaj nisem bila prepričana in si nism upala.

zdaj me pa ful firbec matra. Si bila tista, ki se je z mojim možem nekaj pogovarjalauser posted image

Drugič pa kar pocukaj, sicer se pa itak spoznamo 13. pri Sunny, ne?

< Sporočilo je popravil majra -- 4.11.2008 11:58:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
4.11.2008 12:06:31   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8

Pozdravljena sončnica_8, dobrodošla ti in tvoj Matija user posted image
Nikoli ni prepozno, ti kar veselo sodeluj, če ti kaj ne bo jasno, pa kar vprašaj. Ti bodo punce z veseljem razložila. Jaz sem tudi bolj ko ne na vi s temi zadevami user posted image

Vidim, da si iz obale. Končno imamo med sabo primorko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
4.11.2008 12:18:12   
sončnica_8
Majra, hvala za lep sprejem!user posted image

sem se malo poigrala in ocitno nisem tako "leva", kot sem mislila se pred par minutami, saj sem celo avatar uspela naloziti in to uspesno!user posted image
Bom pa še gotovo rabila pomoč...zato se priporočam.

ja, vidim da je zasedba nekako neenakomerno razporejena, saj ni nobene predstavnice iz nase user posted image Obale. Jaz sem original primorka, ceprav sem po studiju ostala v LJ in tam zivela do rojstva nasega malcka.  Sedaj pa po tolikih letih ponovno zivim tu, kjer celo leto disi po morju. Sicer pa sem ob vikendih zvesto prihajala domov v vseh teh letih, ko sem med tednom bila v LJ.

Sem pa tudi veliko v Lj...mislim, da kaksnega srecanja januarskih primork ne bo, saj ni nobene s teh koncev, ne?? ah, pa itak je Slovenija tako majhna, da je pravzaprav vse zelo dosegljivo v ne prevec dolgem casu...

joj, se mi kosilo "pali"...user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
4.11.2008 12:31:32   
SuzanaKK
martinca so mi v posvetovalnici zabluzile, da ne smem dajati alpskega mleka, zato sprašujem.  Bi pa potem kupila kar tega v prahu, ga sproti mešala, skratka samo da je čim bolj na iziuser posted image .

Aja pa Nino in golobčka sva srečala, ampak za klepet ni bilo časa. Drugič babe, neuser posted image .

sunny jaz nisem za rdeče, samo za tegale rdečega sem navijala, ker mi je Massa pač tak posrečen.

Štajerke: lepe slike sončkov, ampak sem mislila, da se bodo tudi mamice kaj pokazale, če ima katera novo frizuro itd.user posted image

lutiropan pa pridemo tudi za pusta, ni problema. Samo da bo krompir, saj ne, malo heca.

sončnica dobrodošla med nami. Zdaj pa pridno čvekat, da te bolje spoznamo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
4.11.2008 12:33:21   
Sunny Morning
Medve sva bili cel dopodan zunaj. HB, ker zdaj ful ščije in menda bo do konca tedna tako. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunny, mogoče se pol  pa res vidimouser posted image

user posted image

Glede na to, da bo Neja glih kar shodila bo res treba po prave čevlje. Nisem se še odločila kdaj, bom pa kupila Elefanten, ker so mi Cicibanovi ful pretrdi in svinjsko dragi. Tele so mi nekako najbolj všeč.
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=86399

Lana user posted image za zobek.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
A ve katera kdaj je čas, da malecki več ne hodijo spat dopoldan?

Po moje je to čisto odvisno od otroka do otroka. Mislim, da so naši še premajhni.

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8

Sem že mislila, da na Obali letos ni bilo janurčkov.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Aljaž user posted image za nove mere.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
4.11.2008 12:34:24   
lutiropan
Pozdravljena sončnica_8 še z moje strani. Lep pozdravček še Matiji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4192
4.11.2008 12:34:33   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
sunny jaz nisem za rdeče, samo za tegale rdečega sem navijala, ker mi je Massa pač tak posrečen.

Jaz tudi nisem za ta rdeče. Jaz vedno navijam za voznika, nikoli za moštvo.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
4.11.2008 12:35:32   
SuzanaKK
anita imaš kak Deichman v bližini? Tam prodajajo Elefantel čeveljčke, ki so (baje) mehkejši kot Ciciban, cena je pa tudi bolj ugodna. Tako da jaz mu jih bom kar tam, ko bo čas za to.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
4.11.2008 12:36:20   
Sunny Morning
LARA
user posted image

JAKOB
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
4.11.2008 12:37:50   
SuzanaKK
sunny tole je pa bilo zdaj usklajen odgovor glede čeveljcev, samo da sem jaz še zadnjo črko falilauser posted image . Joj kje je že moj Montoja, he he.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
4.11.2008 12:38:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
anita imaš kak Deichman v bližini? Tam prodajajo Elefantel čeveljčke, ki so (baje) mehkejši kot Ciciban, cena je pa tudi bolj ugodna. Tako da jaz mu jih bom kar tam, ko bo čas za to.

Suzana glede na to, da je anita BK ima najbližji Deichman v Supernovi na Rudniku.
D+BK, če še ne veste se v Nm Pod Trško goro baje gradi Supernova in baje bodo same fajn trgovine. Se mi kar zmeša, če bo H&M ali pa C&A. Mogoče bomo pa končno res kaj od tega dobili na naš konec.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
4.11.2008 13:06:59   
nussy
Cau punce!

Jaz pa dons komaj še živim. Imam tak glavobol, da ni za nikamor. Me je user posted image  obiskala ful z zamudo in ful mi je slabo že en teden za znort, tko da sploh ne vem, kaj se dogaja. Zgleda mi hormoni mal nagajajo. V glavnem sem sitna in slabe volje. Pol sem pa še brezveze do Monie mal smotana, ampak se ne pusti. Me tko lepo gleda, da je dan takoj lepši. user posted image  za njo, ker mamico v dobro voljo spravlja. Sprednja zobka zgoraj sta pa že čisto zunaj. user posted image

Upam, da ne boste hude, če vam pokažem nekaj. Pač z dragim si poskušava mal pomagat, ker ma on tolk slabo službo in sva poleti s Tunizije, točneje z Djerbe, prinesla nekaj nakita. Ni pravo srebro, je pač bižuterija, ampak kar so do zdaj prijateljice vzele, ni imela nobena alergij. Je pa odvisno od posameznika. No, če bo mogoče kateri kaj všeč, ali pa mogoče za darilo, pogledate si lahko.  Upam, da niste hude, ampak tukaj nas je res veliko punc, pa sem rekla, da vam bom pokazala.user posted image

Slikice mam pa na: http://picasaweb.google.com/j.nuska

Neposredna povezava do sporočila: 4198
4.11.2008 13:08:18   
lutiropan
Lara in Jakob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
4.11.2008 13:14:12   
mml
suzana user posted image  za nove mere, je pač Aljaž suhec in dolginček po mamici user posted image

sončnica lepo pozdravljena in dobrodošla med januarskimi čvekami
user posted image

srečanje v Celju mi2 skoraj 100% ne prideva, ker mi časovno dopoldan ne ustreza...če pa prideva, bova pa tam user posted image

Lara in Jakob vse najboljše

user posted image  user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?