|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.11.2008 14:30:00   
jencili
dan,

no pa smo. Bli pri zdravniku in pravi, da gre za bakterijsko vnetje in smo dobili dve kremici (Canesten in Garamycin) in moramo s tem mazati z vsako 2x na dan. Seveda odpade tudi plavanje, sam nimaš kej. Bo treba pač kak dan počakati, samo da se tole pocajta čimprejuser posted image

Drugače pa pri nas nič novega.
Noč kot običajno, 2 budnici.

Aja, soseda, na cesti kdaj pa kdaj mal okol sebe poglej - mogoče še kdaj kej lepega vidišuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.11.2008 14:41:12   
maja_
Pozdravljene čvekice. Ker opažam, da se veliko govori o spanju, pripenjam zelo koristen strokovni članek na to temo, ki je vsaj meni pomagal (da sem si razjasnila...) Zelo priporočam. Knjigo pa bom, ko izzide zagotovo nabavila, ker se tudi sicer zelo strinjam z avtorjevo "vzgojno teorijo".

L.P. maja
P.S.: Naš se po novem zbuja cca 4x na noč, pol sem pa ves dan tkouser posted image

http://www.ringaraja.net/jok-in-spanje_3&19.html

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.11.2008 14:43:21   
maja_
Gre za prispevek "O spanju in uspavanju"-da ne bo pomote.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.11.2008 15:39:38   
bugnavilea
Maja_ ... s tem prispevkom se pa popolnoma strinjam. Pa ne da bi o tem že kje brala ali kaj ... ampak zato, ker sem poskusila različne načine na svoji koži. S ta starejšim smo namreč imeli celo štalo z uspavanjem. Sicer prvih par mesecev sploh ni bilo težav ... lepo je zaspal v svoji posteljici, medtem ko sem mu jaz prepevala zraven ... in nekaj mesecev celo spal cele noči - do jutra. Potem so se pa začeli zobki, pa prehladi, pa razne bolezni ... in od takrat naprej je bilo spanje katastrofa ... tudi po 10x na noč se je zbujal. Prestavila sem ga k nama v posetljo in bilo je bolje. Potem pa seveda ... otrok mora spati sam in bla bla bla ... in sem začela: dala sem ga nazaj v njegovo posteljico in v drugo sobo - seveda kričanje, jok in stok ... tudi tulit sem ga pustila in je res zaspal in sem bila jaz vsa srečna, da je uspelo ... vendar se je kmalu pokazalo da ni tako ... uspavanje je bilo skratka vedno krizno. Ko je bilo za iz spat je že začel tulit ... potem smo čakali zraven da je zaspal (seveda v njegovi sobi, v njegovi postelji) - pa se je uspaval tudi po dve uri ... in ponoči jok in stok. Bilo je od kričanja, do jokanja in stokanja - z obeh strani (njegove in moje) in po doooolgem času sem se le skulirala in poslušala kaj mi ima za povedat. In sedaj zaspi v svoji sobi sicer sam ob pravljici (čeprav še vedno vpraša če bi počakali z njim) in ponoči priteče k nam. In tudi jaz sem vesela, da je tako, ker ga rada čutim ob sebi. Ta maledva imam pa tudi ob svoji postelji in če sta sitna ponoči, brez slabe vesti pristaneta v naši postelji.

Če bo postala sčasoma postelja premajhna pa ... bomo kupili večjo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.11.2008 15:40:09   
bugnavilea
A ja ... še to ... ..

Še prehitro bo prišel čas, ko ne bodo več želeli spat z nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.11.2008 15:56:43   
itata
evo mene nazaj. jakob mi ga sračka s prehrano zadnje čase. sam jogurt in skute bi jedeluser posted image  mogoče bo popoldne boljeuser posted image
skratka moj sodnik mentor je totalno uredu. mi je še celo sam skopiral nek komentar, vmes ko sem jaz čičala v njegovi pisarniuser posted image  skratka mislim, da bo pomagal in me kaj naučil. sem že dobila spis za domov in moram en sklep do ponedeljka napisatuser posted image  pa da vidimo kako bo šlouser posted image
mali zdejle spi in če bo vse po sreči prideva pol po 17h v kranj na čvekuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.11.2008 18:01:25   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo se malo potepali, zdaj smo pa spet doma. Tara je spet pridno papcala, jedla za kosilo polento z bučkami (ja spet, sam cvetača mi res ne gre zraven, pa korenje tut ne glih, kakega sira še ne sme...) in je spet tko lepo papcala. Nisem točno merila, ampak dobrih 100 ml smo spet spravili vanjo, kar je super, glede na to, da je čist gosto user posted image  Zize čez ni dobila, sam še riževo kašico okoli 19h, kopanje in pančkova dežela user posted image  Vedno bolj pridna je, verjetno zato, ker ve da se bliža njen čas z očkom user posted image  user posted image

Naša rumenjaka še ni dobila, je pa testenine. Rumenjak pride naslednji teden na vrsto, začeli bomo pa z majhno količino cca 2 riževi zrni in počasi naprej. Sej veste da se nam nikamor ne mudi user posted image

Bugnavilea luštn se imate user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.11.2008 18:17:06   
bamby
bugnavilea, kako ste vsi4 fajn na slikci, pa tamala dva fajn uživata v banji user posted image !

kati x 2, misar tudi vam čestitke za 9M user posted image !

blaža, saj se se lahko tudi na Hlevišah dobimo, al pa na aktualni KMETIJI, ki je čist blizu mene user posted image user posted image user posted image

Naša je pa zdaj popoldan prava tečka user posted image , pa tudi dopoldan je dristala kar naprej. Prej smo šli ven, je bila pa čisto tiho in ko smo prišli domov pa spet drist user posted image . Sploh ne vem, kaj jo matra. So zobki, je zaspana, ali čist nekaj tretjega user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.11.2008 18:26:49   
dolenjka
Jencili user posted image  da bo Tajev luli kmal ok user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.11.2008 18:54:49   
Februarka08
Itata, jaz sem te 1 uro čakala, pa te ni bilouser posted image ostale pa verjetno še zasedajouser posted image user posted image

Larisa je bla totalna tečka v avtuuser posted image se je drla kot jesharuser posted image zgleda se teme boji al kaj jest vemuser posted image lačna zih ni bla, saj je pojedla skor 240ml sadne kašiceuser posted image

Zdej pa večerja, potem kopanje in spanje... no, pa saj je pri vsaki isto, a ne? user posted image
Jo mam že pod nogami, moram nehatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.11.2008 19:05:33   
itata
februarka: oprosti, ampak je jakob dolgo spal, pol je moj prej prišel iz službe pa smo skupaj jedli pa še deževalo je in sem se premislila, pa nimam tvoje tel št. sem bajsi sporočila, da me ne bo, sam mal prepozno... res oprosti. dej si mojo telefonsko prosim shrani, da se drugič slišve. res oprosti!! 041/835-040

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.11.2008 19:06:28   
itata
februarka: pa ji lučko prižgi, da bo svetlo v avtu? jaz jakobu zmer lučko prižgem, sej drugač niti ne vidi igračk...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.11.2008 19:13:30   
MetiLu
Čer!
Jaz sem iz službe. Janez je bil dones spet moj stari Janez, mal ga je minila tista tečnoba, ki nam je nagajala zadnje dni, upam, da se še spanje poštima user posted image

Punce, a ima mogoče katera mušter kakšne pisne odpovedi pogodbe o zaposlitvi? Se moram spravit zdej uradno te stvari poštimat, ker se konec porodniške bliža s svetlobno hitrostjo user posted image  a je tukaj še kakšna, ki bi rada šla delat za 6 ur, al boste ostale na 8 urnem delavniku? Kolk vas bo dalo pa user posted image  v vrtec ali privat varstvo (ne mislim babic user posted image ) ?  Rabim mal informacij, da vidim, če sem edina "nesrečnica", ki bo morala dat svojga zakladka v tuje roke user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.11.2008 19:15:49   
blaža
bamby, ja kje pa so te Hleviše?user posted image Prvič čujem!

aja ! En lep dober večer! blaž že spančka. Smo ga skopali in je 260ml vlekel kot pumpa!user posted image . je bil pa tako tečen od pete in pol, da je komaj zdržal. Pol je pa v banjici čudežno " Oživel"!

evo lih zdej sem zapalla mleko na novi steklokeramični. pa sem krstila zadevo! Kako se pa to čisti?user posted image se je prav grdo zažrlo.

No zdej moram it poštudirat kako bom to dol spravla. se slišimo kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.11.2008 19:21:09   
blaža
MetiLu, jaz bom morala našega Blaža dat v jasli. vpisan je že z januarjem. Glede službe sem spet brez. Vedno, ko končam porodniško sem brez službe. Upam, da bom kaj našla. Imam pa zavod še 6 m in bom vsaj še tri koristila do aprila, da bi bla še malo doma in mu ne bi bilo treba tako zgodaj v jasli. Če dobim kaj dobrega, bi šla z veseljem delat. Ja in bi šla tudi za 6 ur, samo če bi bilo neto za 6h, vsaj 600e, da lahko gremo skozi.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.11.2008 19:21:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: pa ji lučko prižgi, da bo svetlo v avtu? jaz jakobu zmer lučko prižgem, sej drugač niti ne vidi igračk...

saj sem ji prižgala, pa ni blo efektauser posted image pol je od tulenja omagala in zaspala za 5 minuser posted image user posted image

dej nehi, saj se pa drugič vidimouser posted image hvala za tel... jo bom shranila in te zvrcnem zdeleuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.11.2008 19:24:11   
dolenjka
Čer user posted image

Naša carica je res carica, ne sam da sploh nisem videla da je pri očiju skoraj celo kosilo dokončala, torej pojedla skoraj 180 ml polente z bučko user posted image  user posted image  user posted image  zdele je še 60 ml riževe kašice pojedla - tako gote da žlica pokonc stoji notri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Dobro napredujemo, se mi kar smeje user posted image  A mislte da je še lačna, k puzle grize user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zdej gremo pa v banjo, pol pa v mižule mažule user posted image

Blaža, jaz imam nožek za steklokeramično čistit (kupilav Merkurju) pa eno čistilo. Bom pol pogledala kako se mu reče user posted image

Meti, Tara gre verjetno 1.3. ali pa 15.3. v vrtec - k tujim ljudem user posted image  če pa najdem do takrat kako "budalo" ki bo hotla bit za isti denar z njo, bo pa doma user posted image , do takrat bo pa pri očku user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.11.2008 19:27:52   
Februarka08
Meti jaz mislim it delat za 4 ure... bom videla kolk je to sploh plače (ker je tud za 8 ur nimam velikouser posted image ) pol bomo pa naprej videli...  Larisa bo pa doma v varstvuuser posted image

Končno je moj prišel domov... prej je ena lučka svetla v avtu, jest itak panična (kera baba pa niuser posted image user posted image ) in je šel takoj k enmu na servis in je zgleda okuser posted image no, upam...
Grem tamalo skopat...

Aja, je pa zdele pohamsala 150ml gresolinotauser posted image pa bi še kar jedlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.11.2008 19:41:31   
MetiLu
Janez gre že čez 2 meseca v varstvo user posted image  
Blaža, jaz sem tud tko razmišljala, če dobim za 6 urni delavnik cca. 600 € bo super in sem takoj za, sicer bo pa bolj švoh vse skup, sam mislim, da ne bi smel bit problem. Jutri se bom mal z bodočo šefico pomenla, da vidim, kako pa kaj user posted image  upam na najboljšo možnost (no, kolikor je pač možno v dani situaciji)...

Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.11.2008 19:57:32   
blaža
 Evo Blaža, če mi je ratalo prenest slikico.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.11.2008 19:58:09   
blaža
Ne mi ne rata.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.11.2008 20:00:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

bamby, ja kje pa so te Hleviše?user posted image Prvič čujem!

user posted image user posted image user posted image  Se mi je zdelo, da ne veš, pa ostale tudi ne. Morda ve mery, ker ima deca od tu. To je ena planina nad Idrijo, kot Nanos nad Vipavo, samo manj poznana naokrog user posted image .

Steklokeramično pa kar z nožkom za steklokeramiko podrgni, pol pa s čistilom spoliraj.

meti, jaz imam namen Anajo dat v vrtec, služba pa verjetno na 6 ur. Bom še razmislila. Ne bom nič manj dobila kot zdaj porodniške, če bom seveda prisotna na del. mestu, ker bom zraven dobila še nadomestilo za malico in prevoz. No, nekaj od tega porabim, precej pa še ostane. Če sem pa na bolniški, pa vsi dodatki odpadejo user posted image .

Tole sem pa danes jaz ustvarila

user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.11.2008 20:01:27   
blaža
Sem vam hotla moje sončke pokazat, pa ne znamuser posted image

Kaj mi lahko kera pomaga, če ni tolko zakomplicirano? Če bo šlo. Sej album imam odprt. kaj se lahko tudi iz albuma potegne ven?

Pleas helpe!

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.11.2008 20:03:21 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.11.2008 20:03:46   
MetiLu
A mogoče katera ve, kje bi našla črno na belem napisano, da ti pri krajšem delavniku zaradi starševskega varstva pripadajo cel dopust, cel regres, polna delovna doba ter malica in potni stroški.  Pa da ti sorazmeren del prispevkov plačuje država?

Sej imam prave podatke, ne user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.11.2008 20:06:06   
blaža
bamby pomagaj mi prosim, da dam še jaz moje srčke gor.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?