MetiLu
|
Dan! Naša noč je mela okol 5 al 6 napakic, sam pol smo se prvič vstali in papali 6.10 in potem dremali skor do osmih vseeno sem sesuta zarad popravljanja dude Itata, če se le da, daj res Jakoba za eno noč varstvo. Če se bo pri nas tkole nadalevalo, se naslednji vikend oreselim k tašči in ji prenosno posteljico zvlečem v spalnico, pomojem ga v zgornji štuk ne bom slišala Si mi dala dobro idejo Dones sva pa tud midva že 2 urce odvozičkala, bila na kavi in tortici, se načvekala s kolegico, pol je šel pa šele ob 12-ih spat, sem hitro naredila kosilo in se zdele hitro bašem in zraven tipkam, dokler imam še mir Pol pa mami pride Janeza popazit, ker grem delat za 3 urce Pinči WB! Bajsa ni panike za včeraj, sva si čist zapolnila dan in opravila obvezne nakupe ta teden delam vsak dan, tko da če ne prej se vidimo 19.11. Februarka, jaz sem mu zadnjič prvič dala malo rumenjaka, kar s kruhkom, ker sem jaz jedla jajca za zajtrk in ga je zihr ene pol zmazal med drugim sem mu dala tud že rezančke z juho pa testenine z jajci, pa je preživel Larisa, naš Janez tud čedalje bolj droben postaja sam mislim, da se je malo potegnil pa še velik energije potreoši zdej, ko ga je povsod zadost me prov zanima njegova kilaža, drug teden zvemo, ko mamo pregled... Jencili, upam, da se Tajček hitro pocajta, oz. njegov tiček pa upam,d a nisem zdele kej zamešala Mala pikica za takle podvig, jaz sploh ne vem, kdaj sem šla nazadnje tkole v hribe No, grem do konca pojest