|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.11.2008 11:47:42   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja srečanje......mi imamo ob ponedeljkih plavanje, pa po plavanju se ohlajamo, pa jemo, pa čvekamo, tko da naju ne bo, ker ne bo zneslo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a bi pol na sredo 19.11.prešaltal, k men se zdi, da nobena nima plavanja user posted image

Jaaaaaaaaaaa dejmoooooo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.11.2008 11:50:17   
dolenjka
No, pol pa če ste vse za, srečanje prestavimo s ponedeljka 17.11. na sredo 19.11., uro bomo še določile, lokacija pa Supernova al pa Arena vodafone user posted image

Letim, se je carica zbudila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.11.2008 11:57:35   
Marusah
Ojla...

Lovro spi kot top :) Jaz pa namesto, da bi kej polikala (mam spet eno veliko goro) na netu visim user posted image

Sma pa danes mela posvetovalnico. Je vse O.k, samo zobki se pa še nič ne kažejo. Zgleda, da bo Lovro še nekaj časa škrbast user posted image

Nič, grem vsaj cunje dat prat, da vsaj nekaj nardim user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.11.2008 12:12:57   
itata
mah bejbe moje, doma se nikakor ne morem odpočit, ker ga slišim non stop. tud en štuk gor al pa dol... moram taščo nasrat. moj mi ponoč nima kaj pomagat, ker se včasih sploh ne zbudi, ko mali kej hočeuser posted image  ta stara pa tud ne, ker bi ga slišala. prav fizično se moram ločit  od njega. res bom tašči mal omenila...

zdej pa šibam v mesto, ker sem ob 13 h s sodnikom - mentorjem mojim - zmenjena. da vidim kak je. upam, da je fajnuser posted image

a danes pade drink po plavanju al ne? naju na plavanje sicer ne bo, ker se je mali cepil včeri, ampak na drink pa lahk uletivauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.11.2008 12:13:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, pol pa če ste vse za, srečanje prestavimo s ponedeljka 17.11. na sredo 19.11., uro bomo še določile, lokacija pa Supernova al pa Arena vodafone user posted image

Letim, se je carica zbudila user posted image

meni tudi bolj sreda odgovarjauser posted image , ker ob ponedeljkih zelo težko avto dobimuser posted image

Larisa tud pančka, jaz pa za kosilo pripravim, potem mam pa samo še 1 stroj cun za speglat in sem glih pri volji, da kaj nardimuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.11.2008 12:20:47   
Bajsa
Jap drink po plavanju je. Kot ponavadi ob 5ih v Qulandiji user posted image . Jaz bi sicer nujno mogla v Preddvor letet, mam gor pumpco za mleko, pa jo prjatlca nujno rab, ker prav, da ji bojo eksplodirale. Najprej 4 dni ni blo mleka, je mogla dojenčici dodajat, zdej ma pa ful polne, tamala pa baje sam ene pol poje. Se mi prav smili. Joj sej ne vem kako mi bo vse zneslo, sam mi bo moglo. Najprej na kavico, pol pa hitriskat pumpco in jo pelat. Ja sej bo šlo... :)

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.11.2008 12:22:38   
Bajsa
Grem se mal dol uležt, dokler madam spi. Sm kt cota. Neki nism dobra, mi tale nos nagaja, da je za popiz...Upam, da se nau lih zdej zbudila :)

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.11.2008 12:25:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jap drink po plavanju je. Kot ponavadi ob 5ih v Qulandiji user posted image .

mogoče se pa še jaz pridrajsamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.11.2008 12:37:54   
Februarka08
Aja... danes bom dala Larisi 1. šele jajceuser posted image ji bom dala pri špinači mal rumenjaka - saj to dam 1/4 a neuser posted image pa potem kolkrat na teden lahko oz. mora dobituser posted image hvalauser posted image

Zdaj pa peglat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.11.2008 12:38:01   
blaža
Kaj v LJ? Se tam dobite? verjetno, da ja. Meni je malo predaleč. Ne bi prišli en dan na Vremščico al pa na Nanos?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.11.2008 12:38:45   
blaža
Al pa v Postojnsko jamo?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.11.2008 12:43:54   
blaža
Aja Bajsa! Loti se ločevalne. Malo potrpiš 90 dni, pa gre. Jaz sem oklestila 10kg. In sem na 58. pred drugo zanositvijo sem imela pa 70 kg in sem bla kar precej big mama. Zdej se redno tehtam in ločujem, pa gre.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.11.2008 13:17:15   
MetiLu
Dan!
Naša noč je mela okol 5 al 6 napakic, sam pol smo se prvič vstali in papali 6.10 in potem dremali skor do osmih user posted image  vseeno sem sesuta zarad popravljanja dude user posted image

Itata, če se le da, daj res Jakoba za eno noč varstvo. Če se bo pri nas tkole nadalevalo, se naslednji vikend oreselim k tašči in ji prenosno posteljico zvlečem v spalnico, pomojem ga v zgornji štuk ne bom slišala user posted image  user posted image  Si mi dala dobro idejo user posted image

Dones sva pa tud midva že 2 urce odvozičkala, bila na kavi in tortici, se načvekala s kolegico, pol je šel pa šele ob 12-ih spat, sem hitro naredila kosilo in se zdele hitro bašem in zraven tipkam, dokler imam še mir user posted image

Pol pa mami pride Janeza popazit, ker grem delat za 3 urce user posted image

Pinči WB! user posted image

Bajsa ni panike za včeraj, sva si čist zapolnila dan in opravila obvezne nakupe user posted image  ta teden delam vsak dan, tko da če ne prej se vidimo 19.11. user posted image  

Februarka, jaz sem mu zadnjič prvič dala malo rumenjaka, kar s kruhkom, ker sem jaz jedla jajca za zajtrk in ga je zihr ene pol zmazal user posted image  med drugim sem mu dala tud že rezančke z juho pa testenine z jajci, pa je preživel user posted image

Larisa, naš Janez tud čedalje bolj droben postaja user posted image  sam mislim, da se je malo potegnil pa še velik energije potreoši zdej, ko ga je povsod zadost user posted image  me prov zanima njegova kilaža, drug teden zvemo, ko mamo pregled...

Jencili, upam, da se Tajček hitro pocajta, oz. njegov tiček user posted image  pa upam,d a nisem zdele kej zamešala user posted image

Mala pikica user posted image  za takle podvig, jaz sploh ne vem, kdaj sem šla nazadnje tkole v hribe user posted image

No, grem do konca pojest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.11.2008 13:43:21   
bugnavilea
Hehe ... da delim z vami par frišnih slikic ... ravno potegnjene s fotoaparata ... user posted image

OBKROŽENA Z MOJIMI SONČKI

user posted image

NAŠA POLNA KOPALNA KAD user posted image

user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.11.2008 13:43:35   
misar
evo mi drgnemo že drugi spanec...potem pa greva še na pošto...sicer nekaj dež pada, ampak jo bom nabasala v kenguruja pa marelo v roke pa je.

mi smo tud danes 9. mesecev stari user posted image ..joj kako hitro raste.user posted image
mamo pa naslednji teden tud sistematskega...me je že groza, ker mi je kolegica pravila kako je bilo, ko so tamali kri jemaliuser posted image user posted image ...nič neham o tem študirat...lepo se imejte...pa ne preveč čvekatuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.11.2008 13:44:54   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Hehe ... da delim z vami par frišnih slikic ... ravno potegnjene s fotoaparata ... user posted image

ooo pri vas pa mate cel direndaj user posted image user posted image user posted image   ful ste lepi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 4.11.2008 13:45:24 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.11.2008 13:46:03   
ella79
dan user posted image user posted image
midve sva se super navozičkali user posted image zdej pa upam, da čimprej zaspančka in se nafila za plavanje

meni tudi sreda 19.11 čist odgovarja. Sem pa za Supernovo

kava danes po plavanju user posted image user posted image sam bova midve danes plavale za štiri, k bova sami user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.11.2008 13:49:09   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: misar

mi smo tud danes 9. mesecev stari user posted image ..joj kako hitro raste.user posted image
mamo pa naslednji teden tud sistematskega...me je že groza, ker mi je kolegica pravila kako je bilo, ko so tamali kri jemaliuser posted image user posted image ...nič neham o tem študirat...lepo se imejte...pa ne preveč čvekatuser posted image

Vse najboljše Lani za mini rojstni dan user posted image  

Ja, res gre hitro čas.... veliko prehitrouser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.11.2008 13:51:19   
bugnavilea

IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

ooo pri vas pa mate cel direndaj user posted image user posted image user posted image   ful ste lepi user posted image user posted image

Direndaja pr naši bajti pa res ne manjka, ne ... user posted image user posted image user posted image Že prej ko je bil sam eden (ki je živ za tri) je bilo pestro ... zdej pa ... jiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.11.2008 13:53:57   
kati kati
aha mi tud danes praznujemo....user posted image user posted image user posted image user posted image 9.mesecev

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.11.2008 13:55:03   
bugnavilea

evo mi drgnemo že drugi spanec...potem pa greva še na pošto...sicer nekaj dež pada, ampak jo bom nabasala v kenguruja pa marelo v roke pa je.

Vse naj naj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ej .. še dvakrat se obrnemo pa bodo imali polno leto, a? Ufff ... user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.11.2008 13:55:34   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

aha mi tud danes praznujemo....user posted image user posted image user posted image user posted image 9.mesecev

Vse naj naj tudi vam ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.11.2008 13:58:12   
Suzi*
ČESTITKE VSEM ZA user posted image !user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.11.2008 14:01:36   
ella79
bugnavilea to pa imate skoz pestro user posted image user posted image

kati kati in misar user posted image user posted image user posted image tudi vam za mini roj dan user posted image sam gre res čisto prehitro user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.11.2008 14:20:52   
Februarka08
Misar user posted image user posted image za 9. mesecev
Kati kati user posted image user posted image za 9. mesecev
Bugnavilea pri vas je pa res živouser posted image sigurno ti nikol ni dolgčas

Jaz sem si pa zdele mal baterije nafilala, sem bla 1 urco pred tv-jem, vmes sem mal kosilo hodila mešatuser posted image pa speglala sem cunjeuser posted image zdej pa kosilo popacamo, pol bomo pa še vidli kako in kaj...

Grem mizo pripravit ker sem že lačna kot volk in komaj čakam špinačouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?