|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
4.11.2008 9:55:55   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A ma kdo kšno dobro varianto kako shujšat? Za dieto manžri že vem, športni tip pa lih nism. Zato, kej druzga?

ja seveda poleg obstajajo še čudežne tablete in naprave, ki jih uporabljaš samo 5 minut dnevno in v 3 dneh shujšaš 120 kil user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.11.2008 9:56:43   
ella79
jencili user posted image user posted image za vaju z Tajem

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.11.2008 9:57:38   
bugnavilea

A ma kdo kšno dobro varianto kako shujšat? Za dieto manžri že vem, športni tip pa lih nism. Zato, kej druzga?

To bi pa tut jst rada vedla ... user posted image Sicer pa ... dejmo počakat še par mesecev, ko bodo naši sončki shodili ... pol bodo pa kile kar same bežale dol z nas, ko se bomo podili za njimi ... user posted image

Drgač pa pravijo, da če se odpoveš sladkemu, (preveč) slanemu, belemu kruhu in ne jkeš po 18h zvečer, da si na konju. Hja ... ... nej pravjo kar čjo ... jaz se jutranjemu zajutrku szi nutello na belem kruhu ne odpovem za nič na svetu. Pa tut po 18h nč jest ... ... ha ... JSt uspem pojest večerjo šele ko spravim ta male spat ... to pa je daaaaaleč po 18h. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.11.2008 10:00:59   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Bajsa, ni še dobr, tko da gremo čez pol urce k P. se pokazat, pa bomo vidl kaj bojo rekluser posted image user posted image

Sej bo. Boste dobili kremico, pa bo hitro boljše. user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.11.2008 10:01:19   
Suzi*
dan, dan, dan...user posted image

kam se vam tolk mudi s tipkanjem?? user posted image user posted image  vas ne dohajam.

pinči, WB. škoda da se nismo uspel videt, pa v kratkem, a ne? user posted image  17.11. bi pa tud mi2 prišle v LJ.user posted image

pri nas po starem. ponoči se še kar zbujamo.
po novem imamo pa 6. zobov, 4 zgoraj in 2 spodaj. obvladamo bravo in papa. pa še kaj. je zdej prov lušna. skos se nekej smeji, pa oglaša. pa okol lazi.

tako ste še mene na FB okužle. user posted image  zdej se pa hitro javite z imeni in priimki na ZS, da vas najdem, če vas še nisem. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.11.2008 10:03:19   
bugnavilea
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... SEM SI PRISLUŽILA DRUGO ZVEZDICO!!!!!!!!!!!!! YEEESSS!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.11.2008 10:03:29   
Naina
Dobro jutro! Včeraj skoraj nisem preživela dneva – tako utrujeno sem se počutila. user posted image Danes smo sicer kar ok spali (do 5.50 -juhuhuhu), vendar mi je všeč ideja o tem, da bi ga kar za 1 noč dala v varstvo, ker je hudo sedaj že skoraj 2 meseca in mi počasi zmanjkuje moči. Te zobki so res ena kruta zadeva. Včeraj sem ugotovila, da sta 2 nova že pogledala ven tako, da samo še 3 to go za tole rundo. user posted image Midva se dojiva samo še zjutraj pa me zanima kako uredite s tem tiste, ki date otročke včasih čez noč staršem v varstvo? Je kakšna panika, al mali sploh ne teži, ko se zbudi in vas ni zraven. Aja, pa adaptirano mleko odkloni že na daleč, pa umeten cucelj tudi.
Dolenjka, meni je pa ful všeč tvoja odločitev. user posted image Sicer potegne kar nekaj stvari za seboj, samo ... Jaz bi tudi, ampak moj pač ni za … Sem mu predlagala že pred leti, pa se je skoz nekaj izgovarjal zakaj ne. Se pa tolažim, da če ne prej, grem pa na stara leta uživat penzijo ven.Uživej v B.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.11.2008 10:04:15   
bugnavilea
Jst sm tut na FB ... Kje vas dobim? user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.11.2008 10:07:47   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Naina

Midva se dojiva samo še zjutraj pa me zanima kako uredite s tem tiste, ki date otročke včasih čez noč staršem v varstvo? Je kakšna panika, al mali sploh ne teži, ko se zbudi in vas ni zraven. Aja, pa adaptirano mleko odkloni že na daleč, pa umeten cucelj tudi.

Sicer teh dveh že od 3. meseca ne dojim več ... sem pa starejšega dlje in ko je pri 8. mesecih prvič prespal pri moji mami sem si enostavno načrpala mleko in mami v hladilnik. Sicer je imela za rezervo še adaptirano, vendar ni bilo potrebe. Sicer je pa odvisno od otroka do otroka kako sprejme to spanje drugje. Nekateri ni šans da bi spali drugje kot doma ... drugi pa lahko spijo kamor jih daš. user posted image

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.11.2008 10:09:31   
dolenjka
Ella, že 9 m user posted image  Tole gre čist 2 mač prehitr user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Putina thanks, sam mi je evrospka šola in vrtec čist predaleč, itak pa ni placa, drago tudi, sam tudi ostali vrtci niso đabe. Ta nas bo koštal 680 EUR, sicer res dobijo 4 obroke, pa jaz baje vsak dan pisno poročilo kaj in kolk je jedla, spala... sam ni pocen user posted image  Še preverjam če je res, da mi dajo v službi 300 EUR pol nazaj user posted image

Naina, tudi tebi hvala za vspodbudo!

Nove čveke morate pa itak obvezno na srečanje prit, to je pogoj da z nami čvekate user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.11.2008 10:12:31   
putina
O madona, a take cene so al kaj?? .. groza .. jest se tudi pofočkam za 17.11. .. prideva z mojo Tamaro, upam da se pozadravimo do takrat, ker smo vsi totalno smrkavi .. groza .. non stop .. bo že boljše ..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.11.2008 10:13:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: putina

O madona, a take cene so al kaj?? .. groza .. jest se tudi pofočkam za 17.11. .. prideva z mojo Tamaro, upam da se pozadravimo do takrat, ker smo vsi totalno smrkavi .. groza .. non stop .. bo že boljše ..

no, pol se pa kar cajtat začni, imaš skor 14 dni časa user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.11.2008 10:15:13   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Nove čveke morate pa itak obvezno na srečanje prit, to je pogoj da z nami čvekate user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image SEj bi z velikim veseljem prišla ... sam ne vem kaj bi mela od srečanja, če bi z obema gor lezla ... user posted image Mi je veglih mal predaleč ... pa še ta starejšega mam za porihtat (vrtec pa to) ... ... user posted image ... Sam me pa tko mika, da bi vas spoznala ... user posted image ... in vaše sončke tut ... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.11.2008 10:28:33   
bugnavilea

Vse naj naj 9 mesečnikom!user posted image user posted image user posted image user posted image Še mal pa bo eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj nej kupim mojmu za RD? Sem čist brez idej!

Mi smo našemu ta velikemu kupili poganjalca in se je podil z njim okoli kot za šalo. Ravno se je učil hoditi samostojno in je s tistim poganjalcem delal kilometre. user posted image

Kaj bomo pa tem dvem kupili nimam popjma ... opreme, oblek in igrač imata toliko, da bognedaj, da dobimo ali kupimo še kaj ... user posted image user posted image ... ker nimamo kam dat. user posted image Ne vem ... res ne vem kaj naj jim kupim.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.11.2008 10:28:37   
bamby

Kaj nej kupim mojmu za RD? Sem čist brez idej!

bajsa, jaz sem mojemu kupila ročno avtomatsko uro in je bil z njo ful zadovoljen. Ravno danes sem dobila še eno z diamanti, ki pa jo bo dobil drugo leto za okroglih 40. Sem pa obe uri licitirala.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380069764496&ssPageName=ADME:X:AAQ:DE:1123

prejšnja je pa bila taka

http://cgi.ebay.de/Graf-von-Monte-Wehro-Automatik-Kalender-Uhr-EXCELLENCE_W0QQitemZ120316268229QQihZ002QQcategoryZ130447QQcmdZViewItem

ella, čestitke za 9M user posted image !

Naša je pa ena tečnica. Vse bolj postaja navezana na človeka in pride kdaj, ko noče sploh bit sama. Mora skozi imet enga na očeh, ali pa na tleh kdaj sploh noče sama sedet, je takoj jok, kot ravno zdaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.11.2008 11:13:57   
pina-1
midve sva nazaj s pohajanja. Sva se vsaj malček navozičkali preden se dež usuje.

Zdej sem se pa nabasala lrašotic da me trebuh boli. Toliko o dietahuser posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, se bomo že vidli. Sicer sta bli pa punci pol tako sitni, da je skoraj bolje da smo kar šli.

Mi se še vedno borimo z vneto ritjo. So sicer prešaltali na pelenice fixies in je malo bolje. Sedaj smo v lekarni dobili še azilo iz B lekan- bebi val. Upam, da bo kaj pomagalo, ker če ne se greva pokazat.
Mi mamo še vedno le 2 zoba. Slini se in sitna je a 10 ampak teh zobov pa nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa ana muho lovi po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image . ji ni nič jasno kako je ne more ujetuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.11.2008 11:22:22   
Suzi*
dolenjka, to pa je novica! user posted image  sem mal šokirana, ampak si ziher v nulo vse splanirala, tako da vam samo želim da vam vse zlaufa po željah in da vam pol leta hitro mine. user posted image  

me smo se pa najedle...kaki vanila. je pa žana takoooo sitna, da gremo zdej ven. ne vem kaj ji je zdej, en čas že bi bla skos sam pri meni, kokr jo dam iz rok je tulenje, če me ne vidi je tulenje, če jo ponoči moj prime, ruli,.... popizdiš. user posted image user posted image  zdej mi ruli kle pod nogami, ker je nimam v naročju. user posted image user posted image  brez solz seveda. user posted image user posted image

nč, grem se za ven spokat, da bo vsaj mal miru.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.11.2008 11:34:27   
mala_pikica
Pozdravljene!

Bajsa, ima tvoj user posted image  kakšen hobi. Jaz mu ponavadi kupim nekaj za njegov hobi.

Dolenjka, a ti pa nas boš kar zapustila, res škoda. Glede srečanja pa tudi jaz razmišljam, da bi se priklatila v LJ. Upam, da bomo zdravi.

Pina glede vnete ritke poskusi z hrastovim lubjem. Pa MB lekarne imajo super Lamprehtovo mazilo po stari recepturi, kjer je dodan acidi borici, ki deluje proti vnetno. Bebi val je bolj za preventivo. Pa jaz zelo rada uporabljam Lasepton mazilo, ki je tudi odločno za zdravljene vnete kože. Upam, da bo ritka čimprej zdrava. Sem pa imela jaz iste probleme z Lano.

Janey, se bomo zmenile za kdaj drugič, ko bo sonček.

Punce jaz pa se moram pohvaliti, ker sem šla včeraj po nevem kolikih letih z mojimuser posted image  peš na Pohorje. In še uspelo mi je gor prilezti. Sem pa imela povprečni pulz 185 udarcev na minuto, porabila pa sem 1958 cal. Zdaj pa upam, da mi bo uspelo hoditi na Pohorje vsaj 1x tedensko. Sem imela zvečer prav fini občutek, da sem naredila nekaj za sebe.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.11.2008 11:37:05   
larisa
Ojla user posted image ,

končno smo prišli nekako nazaj na normalno spanje, čeprav je pa jutranja ura sedaj eno uro zgodnejša od prej, ampak ni panike, samo da ponoči ne joka več user posted image
Dolenjka, user posted image  za carico in njen apetit. 
Naš se je pa zdej odloču, da bo suhec postal in štrajka hrano in poje glih polovico kokr je prej user posted image . Včeraj na plavaju mu je vaditelj reku, ''ja ti si pa shujšal, a nič ne papaš''user posted image  (videl ga ni 2 tednauser posted image ) Jaz pa itak takoj zaskrbljenauser posted image

Vidim da imamo nove čvekice user posted image  Nick-ov si pa itak ne zapomnim, ampak sej si jih s časom bom user posted image

Ena je spraševala glede zavračanja flaše in AM. No moj mali pri nama doma tud od blizu noče videt flaše, zadnjič pa je šel prvič v varstvo in je ob 6h zjutri brez problema popil mlekca, tko da je za probat user posted image

Ella, že 9m user posted image user posted image

No vsem 9 mesečnikom vse najboljšeuser posted image , pa nehite tko hitro rast user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.11.2008 11:38:13   
dolenjka
Ella, 200 ml sem naštimala, pojedla je pa 100 user posted image  pa spet zizo čez user posted image
Ko se zbudi dobi preostanek, pa gres sem notri vmešala, tko da ima spet 160 ml user posted image  user posted image  user posted image

Mala pikica, ti pa nehaj kalorije kurit, ker si že tko vsa grintava user posted image  Pa res pridita z Lukcem v LJ user posted image  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.11.2008 11:40:37   
Februarka08
Ella, vse naj naj tvoji Zoji za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Midve sva izkoristile suho vreme in se navozičkaliuser posted image vmes sva še eno punčko in mamico srečali, k je tamala stara malo čez 1 leto in veselo teka okoli in Lariso zabavauser posted image naša pa itak vsa navdušena, samo da se nekaj dogajauser posted image user posted image

Ko sva prišli domov, je pojedla 1 deci breskovega jogurtauser posted image še nikoli tolikouser posted image čez 20 min pa še mleka dobi in potem mižule mažule. Zdaj se pridno igra v kuhinjiuser posted image

Grem vas mal prebrat, če sem kaj pomembnega zamudilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.11.2008 11:41:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ojla user posted image ,

končno smo prišli nekako nazaj na normalno spanje, čeprav je pa jutranja ura sedaj eno uro zgodnejša od prej, ampak ni panike, samo da ponoči ne joka več user posted image
Dolenjka, user posted image  za carico in njen apetit. 
Naš se je pa zdej odloču, da bo suhec postal in štrajka hrano in poje glih polovico kokr je prej user posted image . Včeraj na plavaju mu je vaditelj reku, ''ja ti si pa shujšal, a nič ne papaš''user posted image  (videl ga ni 2 tednauser posted image ) Jaz pa itak takoj zaskrbljenauser posted image

Vidim da imamo nove čvekice user posted image  Nick-ov si pa itak ne zapomnim, ampak sej si jih s časom bom user posted image

Ena je spraševala glede zavračanja flaše in AM. No moj mali pri nama doma tud od blizu noče videt flaše, zadnjič pa je šel prvič v varstvo in je ob 6h zjutri brez problema popil mlekca, tko da je za probat user posted image

Ella, že 9m user posted image user posted image

No vsem 9 mesečnikom vse najboljšeuser posted image , pa nehite tko hitro rast user posted image

se podpišem user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.11.2008 11:41:46   
larisa
Aja srečanje......mi imamo ob ponedeljkih plavanje, pa po plavanju se ohlajamo, pa jemo, pa čvekamo, tko da naju ne bo, ker ne bo zneslo user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.11.2008 11:43:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Aja srečanje......mi imamo ob ponedeljkih plavanje, pa po plavanju se ohlajamo, pa jemo, pa čvekamo, tko da naju ne bo, ker ne bo zneslo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a bi pol na sredo 19.11.prešaltal, k men se zdi, da nobena nima plavanja user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.11.2008 11:44:02   
dolenjka
Larisa, Nejc se velik s puncami druži, pa verjetn sam mal na linijo pazi, nič skrbet user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?