bamby
|
dolenjka, zaradi povišanega holesterola lahko vsa olja uporabljaš, ki so rastlinskega izvora. Prepovedane so samo maščobe živalskega izvora (mast, ocvirki, klobase, salame, siri (polnomastni), svinjsko meso....). Mleko in mlečni izdelki naj bi se uporabljali z manj maščobe. Kako se tudi jaz zdaj smejim, ko berem, kaj tile malčki že vse počnejo . Naša je tudi postala kar mobilna, čeprav se še ne plazi. Zna pa vsepovsod prilest in se spuzat, pa pokkotalit, samo da doseže svoj cilj. Zelo so ji zdaj priljubljene zavese, če le more prie do njih in jih cuka, pa predal v dnevni sobi od omare vlači ven in noter. Pa se kar bojim, da se ne bi uščipnila. Pod stoli in mizo je itak zakon, pol pa takoj jokec, če se pod stolom ne more pokonci usest . Totalni protest! V usta pa itak vse nese, kar ji pride v roke. bugnavilea, kako luštne fante imaš!!!!. Tamala dva sta si pa čist podobna. Sta verjetno enojajčna dvojčka, kajne? Pa super, da si se k nam pofočkala, da smo dobili še eno primorko , da ne bodo samo gorenjke, štajerke in dolenjke rulale . SN, kar sem razbrala iz slikic, tvoja Lana ni edina, kar se tiče stanja po obroku . Je pa ful luštna, pa čist tebi podobna! februarka, novih igrač ji nič ne ponujaj, če vidiš, da sjih boji. Je boljše, če jih nekam tako postaviš, da jih bo gledala od daleč. Tako se jih bo privadila, pa se jih ne bo več bala. Bo pa itak prerastla to fazo. Je pa frajerka larisa, kar že tako samostojno pokonci stoji . Pa gugalnica na hodniku . Naš je velik komaj cca. 0.8 x 1 m. . Nad decovo posteljo bio bilo še največ platca, ker je njegova postelja ponoči večkrat prazna, ker je na šihtu . larisa, tvojemu možeku in tebi iskreno sožalje ob izgubi babice ! lilči, upam, da je z Lukčevimi ušesi že boljše. Božček mali ! janey, Jakec je pa res en dobrovoljček . Kar naprej se smeje na vsa usta ! itata, vso srečo na sodišču! S tvojim imata pa kar pogosto spore. Zate en velik , pa Jakobu tudi! Je pa Jakob velik in kar močan fant. Imaš kvihte ves čas na dosegu, fitnesa sploh ne rabiš . mery, če si pa že ti pri 9M shodila, pol se pa ni za čudit, po kom ima Tai take spretnosti . Glede čeveljcev: baje ortopedski niso najboljši, ker se mora nogica sama po sebi razvijat. Za začetek bi jaz rekla, da so fajn gležnarji, da ima nogica večjo oporo (kot planinec v gojzarjih, če razumeš primerjavo). No, jaz tole pravim iz izkušenj, ki sem jih imela s Timom. Se pa jaz strinjam z buči, da je fajn, da so prepogljivi, da malček lažje hodi. Doma so pa najboljše nogavice z žlajfi . blaža, tudi tebi topla dobrodošlica! Imam pa tudi jaz enega lumpega 5 letnika , pa 9M punčko, ki je pravzaprav celo januarka, pa ne po najini krivdi. So jo kar ven nagnali . jencili, Tim je tudi imel rdeč in vnet lulček, ker se mu je spodaj pod kožico vse vnelo. Pa mu je pediatrinja lepo potegnila kožico čez, pol smo ga pa v kamilične obkladke zavijali, pa tisto umazanijo je bilo treba očistit, potem je bilo pa hitro zdravo in od takrat nismo več imeli problemov. Je bil pa takar star kakšno leto, ali pa še malo čez. neni, jaz sem 10 dni dopusta pokoristila, ko sem končala porodniško (po 3eh mesecih doma), tisti čas je bil pa mož na negi in varstvu otroka. Zdaj predvidevam, da bom ostalega lahko koristila, ko pridem spet na delo. Je pa res, da imajo pravico 10 delovnih dni ga vzeti . naina, dobrodošla med nami tudi ti!!! bajsa, Zala je pa res oreng baba, vsaj če jo primejam z našo, ki je pravi drobižek. Tim se tudi ni plazil pri 9M, pa je ob 1. letu vseeno shodil. Naju je takrat sicer poslala na fizioterapijo, samo je bilo brez veze. Je bilo en kup joka, plazit se je pa itak sam začel, samo ne po njihovih statistikah . Anaja se pa tudi še ne plazi, pa tokrat ni nič komplicirala. meti in ostale, vse imamo možnost, da delamo po 4 ali 6 ur, razliko nam krije socialna, vendar le zavarovanja. Plače oz. denarcev za živet pa pri manjkajočih urah ni . Midve sva pa danes bolj slabo sonček izoristili . Mi gre vse skup malo že na živce. Mulca peljem zjutraj v vrtec, ob pol poldne ga je treba iti že iskat, pa kosilo mora bit do takrat že skuhano, da lahko mulc kaj poje, ker pride iz vrtca sestradan kot volk, pa Anaja mora itak okrog 12h tudi jest. Pol gre pa madam v mižule in itak nas sonce ne bo čakal . Smo vsaj popoldan izkoristili na zraku, samo kaj, ker je takoj tema in hlad.
|