|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.11.2008 14:59:32   
jencili
moj mali še kr spi...se je prej spet s krikom zbudu, ko sm ga pa vzela v naročje mi je pa spet zaspal in še vedno spi...matr, če to niso zobje...sam nikjer ni nč vidt al čutit, sam skoz se slini pa roke v usta tiščiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.11.2008 15:57:45   
jencili
user posted image  po treh urah in 20 minutah sem Taja zbudila, ker je še vedno spal. No, nisem ga namenoma, morala sem ga prenesti v posteljico, ker sem mela mehur že tko povn, da sm še komi držala. Bi pa mali še kr spal, če ga ne bi premaknila - ne morem verjet, to mu res ni SPLOH podobno.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.11.2008 16:52:48   
jencili
danes je pri nas očitno dan zaznomovan s št. 3, 2 in 0.
Ne samo, da sem Taja po tolkem času zbudila, zdej mi je pojedu še 320ml kašiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mali norček moj razsturava dons tole...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.11.2008 16:53:31   
ella79
jencili user posted image user posted image user posted image za Tajevo maratonsko spanje user posted image a si sam našla dedka al si ga tudi že kontaktirala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.11.2008 16:53:55   
jencili
in zakaj je zadnjih 6 al kok postov samo mojih?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.11.2008 16:54:28   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili user posted image user posted image user posted image za Tajevo maratonsko spanje user posted image a si sam našla dedka al si ga tudi že kontaktirala user posted image user posted image user posted image user posted image

hihi, dobr si me nascala glih za par sekunduser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.11.2008 16:55:15   
jencili

ne, on mi je poslal mail...no in jst sm mu odgovorilauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.11.2008 17:07:12   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

odlično user posted image user posted image user posted image in tako lahko rečeš, kok je svet majhen....

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.11.2008 17:13:59   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

odlično user posted image user posted image user posted image in tako lahko rečeš, kok je svet majhen....

jaaaaauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.11.2008 17:27:58   
dolenjka
Čer  al kaj se zdej reče user posted image  

Mi smo bili v Laškem, vreme krasno, 21 stopinj user posted image  user posted image  user posted image  Carica pridna cel dan, papa tudi pridno - dopoldan 1 celo jabolko (olupljeno in brez pešk seveda user posted image ) in pol banane user posted image  user posted image  user posted image  za kosilo pa špagete z bučkami in purančkom in olivnim oljem, samo grobo speštano in je pojedla skoraj vse kar sem naštimala pa ni bilo malo. Skoraj pol bučke, za eno pest špagetov in 4 kocke purančka user posted image  Včeraj je celo 50 ml riževe kašice pojedla (z mojim mlekom narejene) user posted image  
Če bomo tako nadaljevali, se bom lahko konec tedna že pohvalala da smo jest začeli user posted image

Drugače pa se je carica zdaj tolk slinit začela, da ji na momente kar fino teče slina user posted image  Pri prvih 4 zobkih pa nič user posted image  user posted image  user posted image

Jencili user posted image  user posted image  user posted image  za dedka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.11.2008 17:35:05   
ella79
dolenjka to pa je Tara postala prava jedka user posted image user posted image user posted image naši pa doma pripravljeno sadje sploh ne gre user posted image ji vsak dan ponudim, tako da kak košček že poje, da bi ji pa po žlici dajala pa ni šans user posted image se pa tudi Zoja ful slini, sploh če ima dudo v ustih user posted image pa zobek se je nekam skril user posted image zdej ne vem, a ima tok zatečeno, k recmo še en vn leze al sam sam jaz imela privide user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.11.2008 17:41:47   
dolenjka

dolenjka to pa je Tara postala prava jedka user posted image user posted image user posted image naši pa doma pripravljeno sadje sploh ne gre user posted image ji vsak dan ponudim, tako da kak košček že poje, da bi ji pa po žlici dajala pa ni šans user posted image se pa tudi Zoja ful slini, sploh če ima dudo v ustih user posted image pa zobek se je nekam skril user posted image zdej ne vem, a ima tok zatečeno, k recmo še en vn leze al sam sam jaz imela privide user posted image

kot sem rekla, bomo konc tedna lahko kaj takega rekli, če bo stanje še tako briljantno user posted image

ni nujno da si imela privide, lahko sam mal dalj traja user posted image  naša zg enka še zdej ni cela prebila, pa je men se zdi že 1 teden naokrog  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.11.2008 18:07:11   
jencili
vam lahko povem, kaj me zadnjih nekaj dni najbolj jezi???
To, da morm Taja preoblačit vsaj 3x na dan. In zakaj? Zato, ker tok noro velik kaka, da je ni plenice, ki bi to zadržala. In pol gre vse čez, čez pleničko, žabice in trenirko, pa pomožnosti še na moje hlačeuser posted image . Ok, sej res velik poje in HB, da ma tako prebavo, sam 3x na dan preoblačenje je pa res kr mal preveč. Pa še sploh zato, ker ne zdrži niti sekunde pri miru. Sam vrti se okoli in vstajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.11.2008 18:10:01   
itata
čer,
no moj dan dopoldne je bil kar zanimiv. sodnik na dopustu, tko da ga moram jutr poklicat pa bom pol vidla kako in kaj. mali priden v varstvu celo dopoldne.
pol smo šli pa popoldne na cepljenje in sistematski pregled... skratka naš ima 11,3 kg in 75,5cm. velik fantuser posted image  pa kri so mu vzel. nič ni jokal sploh. dobr prenaša te zadeve sto na uro. urin mu je pa tko pripopala vrečko, da je mim teklo.... bo pa drugičuser posted image  drugo pohvaljen in vse super. sam se tud še ne plazi. sam moja ni nič komplicirala, ker drugo vse štima.... bo že. če ne bo pa hodu. to je pa lepo demonstriraluser posted image
men je pa kar sumamed napisala tablete, da se losam tehle težav s sinusi. pa rekla je, da naj mal več počivam. kako že? user posted image  pridne bodite. grem se mal z mulčkom igratuser posted image  pol bom pa sam komo prijvala. danes se mi je spet 5x zbudu ponočuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.11.2008 18:41:56   
MetiLu
Čer!
Midva sva se cel dan potepala, sva bila v mullerju, v leclercu in popoldan pri mojih starih starših, med drugim tud na kosilu user posted image  pa seveda sva velik vozičkala, je bilo treba sonček izkoristit user posted image

Zdej pa čakam prjatlco, da pride na en čvek, moj je na računalniku, Janez pa spi user posted image  

Nove čveke welcome! user posted image

Men bo star dopust pomojem propadel, ker bom dala odpoved, tu me bo pa na novo zaposlila in prve pol leta ne bom mogla koristit dopusta user posted image  tko, da je skrajni čas da se zmenim še za delavnik user posted image  

Me pa že kar malo stitska, da bom čez dobra 2 meseca že začela Janeza uvajat v varstvo user posted image  kr nč mi ni jasn, kok gre hitro user posted image

Ella, tale opcija da greš delat za 4 ure in ostalo koristiš dopust se kar fajn sliš user posted image  verjamem pa da bi vsaka od nas bila še kakšen mesec dlje doma user posted image  mah, men bo mogoče mal lažje, ker že zdej hodim delat, tko da ne bo tak šok kar čez noč, najbolj me res matra, ker bom mojga miška dala "tujim" rokam v varstvo user posted image

Pri nas gre kožica na tičku tud ful mal dol, tko da lepo čistimo, kolikor se da in upam, da nam bo šla kmalu dol user posted image

Itata in Bajsa user posted image  za zrave in lepe user posted image  mi imamo pregled čez 10 dni, komaj čakam, da vidim kako napredujemo user posted image

Zdej grem pa neki pojest, sem spet mal lačna user posted image  Pa za Janezka imam kaki dones za probat, da vidim, če ga bo hotu jest user posted image

Lep večer še naprej, dones bom šla spet kmal spat, ker so naše noči živ obup user posted image  pa še betico si moram oprat ... ah, kok mam še enga dela user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.11.2008 19:07:23   
Februarka08
Čer.

Sem bla pridna dons, nisem nič kle gor za brezveze visela in poste objavljala ke v tri dniuser posted image ampak sem kaj pametnega naredilauser posted image ko je šla Larisa spat, sem hit za kosilo pripravila, potem pa vsa okna pomilauser posted image user posted image user posted image uf, pa je le za manouser posted image sem se pripravljala že nekaj tednovuser posted image

Zdej vas pa hit mal preberem, če bom kej pametnega zvedlauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.11.2008 19:18:36   
Februarka08
Nove čvekice dobroošleuser posted image user posted image user posted image
Nizy samo da ste uživaliuser posted image user posted image

Bajsa user posted image user posted image za nove mere. Plazit se bo pa itak tud ona začela, al pa bo kar shodilauser posted image za šum na srčku sem pa tud že jaz slišala, da jih ma velik user posted image ... ampak saj vem - vsako mamo skrbiuser posted image

Jencili user posted image za FB

Itata user posted image user posted image tudi za vajine nove mere. Res je ornk fantuser posted image

Naša tud kar lepo papca, kar ji pripravimuser posted image sicer ji danes kosilo ni teknilo, ampak ga je mogla jest! Ker je blo res dobro... toliko otrok je brez hrane, jaz ji pa take poslastice delam, ona pa ne bo jedlauser posted image o ne... ne pri naši bajtiuser posted image
Sadne malice ji pa itak najbolj teknijo, danes je popoldne pojedla 180ml sadne kašice, pol mi jo je pa zmanjkaluser posted image user posted image nismo bli doma in sem jo ˝samo tolk˝ sabo neslauser posted image

Tako, zdaj jo grem pa skopat, potem dat spat in upam da bova mela lepo mir za kakšne skupne trenutkeuser posted image

Lep večer

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 3.11.2008 19:19:33 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.11.2008 19:18:56   
bamby
dolenjka, zaradi povišanega holesterola lahko vsa olja uporabljaš, ki so rastlinskega izvora. Prepovedane so samo maščobe živalskega izvora (mast, ocvirki, klobase, salame, siri (polnomastni), svinjsko meso....). Mleko in mlečni izdelki naj bi se uporabljali z manj maščobe.

Kako se tudi jaz zdaj smejim, ko berem, kaj tile malčki že vse počnejo user posted image user posted image user posted image . Naša je tudi postala kar mobilna, čeprav se še ne plazi. Zna pa vsepovsod prilest in se spuzat, pa pokkotalit, samo da doseže svoj cilj. Zelo so ji zdaj priljubljene zavese, če le more prie do njih in jih cuka, pa predal v dnevni sobi od omare vlači ven in noter. Pa se kar bojim, da se ne bi uščipnila. Pod stoli in mizo je itak zakon, pol pa takoj jokec, če se pod stolom ne more pokonci usest user posted image user posted image user posted image . Totalni protest! V usta pa itak vse nese, kar ji pride v roke.

bugnavilea, user posted image user posted image user posted image  kako luštne fante imaš!!!!. Tamala dva sta si pa čist podobna. Sta verjetno enojajčna dvojčka, kajne? Pa super, da si se k nam pofočkala, da smo dobili še eno primorko user posted image , da ne bodo samo gorenjke, štajerke in dolenjke rulale user posted image user posted image user posted image .

SN, kar sem razbrala iz slikic, tvoja Lana ni edina, kar se tiče stanja po obroku user posted image . Je pa ful luštna, pa čist tebi podobna!

februarka, novih igrač ji nič ne ponujaj, če vidiš, da sjih boji. Je boljše, če jih nekam tako postaviš, da jih bo gledala od daleč. Tako se jih bo privadila, pa se  jih ne bo več bala. Bo pa itak prerastla to fazo. Je pa frajerka larisa, kar že tako samostojno pokonci stoji user posted image . Pa gugalnica na hodniku user posted image . Naš je velik komaj cca. 0.8 x 1 m. user posted image . Nad decovo posteljo bio bilo še največ platca, ker je njegova postelja ponoči večkrat prazna, ker je na šihtu user posted image .

larisa, tvojemu možeku in tebi iskreno sožalje ob izgubi babice user posted image !

lilči, upam, da je z Lukčevimi ušesi že boljše. Božček mali user posted image user posted image !

janey, Jakec je pa res en dobrovoljček user posted image . Kar naprej se smeje na vsa usta user posted image !

itata, vso srečo na sodišču! S tvojim imata pa kar pogosto spore. Zate en velik user posted image , pa Jakobu tudi! Je pa Jakob velik in kar močan fant. Imaš kvihte ves čas na dosegu, fitnesa sploh ne rabiš user posted image .

mery, če si pa že ti pri 9M shodila, pol se pa ni za čudit, po kom ima Tai take spretnosti user posted image . Glede čeveljcev: baje ortopedski niso najboljši, ker se mora nogica sama po sebi razvijat. Za začetek bi jaz rekla, da so fajn gležnarji, da ima nogica večjo oporo (kot planinec v gojzarjih, če razumeš primerjavo). No, jaz tole pravim iz izkušenj, ki sem jih imela s Timom. Se pa jaz strinjam z buči, da je fajn, da so prepogljivi, da malček lažje hodi. Doma so pa najboljše nogavice z žlajfi user posted image .

blaža, tudi tebi topla dobrodošlica! Imam pa tudi jaz enega lumpega 5 letnika user posted image , pa 9M punčko, ki je pravzaprav celo januarka, pa ne po najini krivdi. So jo kar ven nagnali user posted image .

jencili, Tim je tudi imel rdeč in vnet lulček, ker se mu je spodaj pod kožico vse vnelo. Pa mu je pediatrinja lepo potegnila kožico čez, pol smo ga pa v kamilične obkladke zavijali, pa tisto umazanijo je bilo treba očistit, potem je bilo pa hitro zdravo in od takrat nismo več imeli problemov. Je bil pa takar star kakšno leto, ali pa še malo čez.

neni, jaz sem 10 dni dopusta pokoristila, ko sem končala porodniško (po 3eh mesecih doma), tisti čas je bil pa mož na negi in varstvu otroka. Zdaj predvidevam, da bom ostalega lahko koristila, ko pridem spet na delo. Je pa res, da imajo pravico 10 delovnih dni ga vzeti user posted image .

naina, dobrodošla med nami tudi ti!!!

bajsa, Zala je pa res oreng baba, vsaj če jo primejam z našo, ki je pravi drobižek. Tim se tudi ni plazil pri 9M, pa je ob 1. letu vseeno shodil. Naju je takrat sicer poslala na fizioterapijo, samo je bilo brez veze. Je bilo en kup joka, plazit se je pa itak sam začel, samo ne po njihovih statistikah user posted image user posted image user posted image . Anaja se pa tudi še ne plazi, pa tokrat ni nič komplicirala. 

meti in ostale, vse imamo možnost, da delamo po 4 ali 6 ur, razliko nam krije socialna, vendar le zavarovanja. Plače oz. denarcev za živet pa pri manjkajočih urah ni user posted image .

Midve sva pa danes bolj slabo sonček izoristili user posted image . Mi gre vse skup malo že na živce. Mulca peljem zjutraj v vrtec, ob pol poldne ga je treba iti že iskat, pa kosilo mora bit do takrat že skuhano, da lahko mulc kaj poje, ker pride iz vrtca sestradan kot volk, pa Anaja mora itak okrog 12h tudi jest. Pol gre pa madam v mižule in itak nas sonce ne bo čakal user posted image user posted image user posted image . Smo vsaj popoldan izkoristili na zraku, samo kaj, ker je takoj tema in hlad.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.11.2008 20:01:31   
ella79
čer user posted image
Zoja že spi user posted image naša je zadnje dni čist zaspana, pa čez dan spi več kot prej user posted image a je možno, da je od zobkov zmučena user posted image
bamby ti pa maš povste, skoraj domače branje user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka a bi jaz lahko Zojo kakšen dan na malco k vam pripeljala user posted image user posted image user posted image a ti drugač za brezveze tle gor visiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.11.2008 20:08:42   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

bugnavilea, user posted image user posted image user posted image  kako luštne fante imaš!!!!. Tamala dva sta si pa čist podobna. Sta verjetno enojajčna dvojčka, kajne? Pa super, da si se k nam pofočkala, da smo dobili še eno primorko user posted image , da ne bodo samo gorenjke, štajerke in dolenjke rulale user posted image user posted image user posted image .

Enojajčna sta ... ja ... user posted image

A pa ni nobene primorke tle? S kje pa ste ostale ... sam tko v vednost ... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.11.2008 20:20:59   
bamby
bamby ti pa maš povste, skoraj domače branje user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš sploh, kolk dni se nisem oglasila user posted image . Veš da se je ogromno gradiva nabralo user posted image user posted image .

bugnavilea, jaz sem idrijčanka, tako da nisem ravno prava primorka. Pol imamo pa še pino, ta pa je čistokrvna, iz okolice KP, pol je pa daleč naokoli tema, vse tja do LJ user posted image user posted image user posted image .

No, naša je že zaspala, ko je mleko pila. Ga je spet pustila za seme user posted image . Tim pa še kar rola user posted image . Ta nima nikoli dost. Ko je pa zjutraj treba vstat in iti v vrtec, ga pa ni iz postelje za spravit.
Grem zdaj nekaj mu prebrat. Je dobil nov Cicido, tak da imava kar nekaj novega branja.

nočko vsem

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.11.2008 20:27:20   
bamby
bugnavilea,  sem pozabila še to omenit, da imaš ful hudo dober avatar user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa res grem user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.11.2008 20:29:38   
Februarka08

čer user posted image
Zoja že spi user posted image naša je zadnje dni čist zaspana, pa čez dan spi več kot prej user posted image a je možno, da je od zobkov zmučena user posted image

februarka a bi jaz lahko Zojo kakšen dan na malco k vam pripeljala user posted image user posted image user posted image a ti drugač za brezveze tle gor visiš user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jah no, tko se reče, če ni potem nič narjenga domauser posted image ti kar pripelji Zojo na malico, bosta obe malcali kot za stavouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.11.2008 20:34:37   
ella79
bugnavilea šele zdej sem poštekala tvoj avtar user posted image user posted image user posted image jaz sem iz okolice KR

februarka jaz ne bi šla nič stavit, sam da bi Zoja jedla doma pripravljeno sadje user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.11.2008 20:38:50   
Janey
čer

smo še med živimiuser posted image

nimam časa brat, doma je štala...grem pospravljat...se javim kaj v bližnji prihodnosti in kaj povem kako smo.

lep večer in lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?