|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.11.2008 9:29:34   
blaža
Neni13. Naš petletnik ima tudi fimozo in mu kožica ne gre dol. user posted image točno ve, kaj ga čaka, če ne bo dovolj vadil. Mi smo dobili tudi eno hormonsko kremo in res pomaga, se počasi pomika, ma še ni šla dol. Glede vnetja, pa takole. Je imel že dvakrat in mu je natekel, pod kožico, in je imel kot eno bunko. Pol smo ga peljali h zdravniku in mu je dala eno kremico za okouser posted image , je rekla, da ni panike, če je za mazat lulčka, ki da je tudi za to dobra in smo mazali malo znotraj( samo malo stisneš not) in malo zunaj, pa je pol počlo in se je ven zlil gnoj. Ogabno, ma ni več bolelo poluser posted image user posted image .

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
3.11.2008 9:31:57   
blaža
A pa še to, ko že pišete o službah. Jaz je pa nimam večuser posted image . vedno po porodniški sem brez službe. Že drugič. No saj ne bom imela več otrok, na žalost. Imam zelo slabe nosečnosti.

Iz kje pa ste? Da vidim, če je katera blizu meneuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
3.11.2008 9:32:39   
nizy
pozdravljene,

mi smo z dopusta , za nazaj nisem brala , ker ste načvekale 32 strani , v glavnem uživali smo kar se je dalo user posted image ,..... nove čveke dobrošle , pa vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
3.11.2008 9:48:32   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Iz kje pa ste? Da vidim, če je katera blizu meneuser posted image

Nova Gorica. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
3.11.2008 9:51:35   
Naina
Dobro jutro, dober dan vsem februarkam in februarčkom. Tudi jaz bi se vam rada pridružila, če me sprejmete medse. Zadnjič sem srečala Bajso v Merkurju, pa me je povabila naj se vam pridružim pri čvekah. 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
3.11.2008 10:20:16   
blaža
Dobrodošla naina, jaz sem tudi novopečena od danes!user posted image user posted image

A bugnavilea, pol si primorka kot jaz, samo si daleč od mene, jaz sem bliže Divači ali Postojni, ali Sežani.

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
3.11.2008 10:34:41   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jutro,

tudi naša noč z nekaj napakicamiuser posted image  - pojma nimam kaj je blo. Kr neki...

Sva pa z dragim učer k sva Taja kopala vidla, da ma vnetga lulčka in dons zjutri je blo še mal bl rdeče vse skupaj, tko da sm klicala v ZD in se gremo jutri pokazat. Neki časa že kožica ni šla nazaj in zato lahko pride do vnetja, ker se notri nabere umazanija...user posted image . Upam samo, da se bo lahko kej ščistilo (sama bom dons namakala v kamilice), ker drugače mora te stvari reševati kirurguser posted image user posted image

Ella, lahko tudi okol Brda, sam kdaj bi pa ti šla?

Kožica ima čas za it dol do 5 leta ... oziroma nekateri pravijo, da celo do 8. Marsikateri pediater sicer dela "po starem" in zeloooo bolečem načinu in kožico pri treh letih na silo potegnejo dol ... ampak tega NE DOVOLIT!!! Rdeč lulček še ni nič hudega ... Samo pazi, da bo vedno v suhi plenici in pusti ga velik razvitega ... pa namaži z kako hladilno kremo ... in bo v parih dneh vse ok. STarejši sin je imel ravno prejšnji mesec fuuuull rdečega in zelo otečenega lulčka ... pa smo tri dni sam res dobro prali lulčka in mazali z hladilno tekočino  ... pa obkladke z fiziološko sem mu delala ... in je šlo mimo. Važno je samo to, da ko čistiš lulčka res potegneš kožico nazaj toliko kolikor gre in opereš.

ja, vem da imamo še precej časa, da bi šla dol kožica, zato niti nikoli ne forsiram, pač kolikor gre. In res vedno pazim, da jo dol potegnem in lepo očistim, sam se nam je vseeno očitno malo vnelo. Bom dons s kamilicami in vodico umivala in upala, da bo šlo čimprej mimo. Jutri se bomo šli pa vseeno pokazat, sej mamo blizuuser posted image

In, hvala za nasvet - bom upoštevala!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3307
3.11.2008 10:36:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Dobro jutro,

noč super,..Imam na sumu enko zgoraj,bela črta, bunkica...Pa da vidimo kdaj bo..
Eno ? glede starega dopusta
Kako ste se v službi zmenile, ga boste pokoristile takoj? Pa še, ali imate celega ali samo pol?
Ker je nek nov zakon, da če ne delaš več kot pol leta, se ti prenese samo pol dopusta..neki takega..Me smo pa več ali manj vse celo leto na porodniški..
Misar sem poklicala gospo Visnar, gremo ta teden enkrat na obisk..

meni so ga odobrili polovico oz. so mi vzeli 10 dni, ostalo pa ostane. Tko naj bi blo po tem zakonu zdej. Ga bom pa koristila kr po koncu porodniške, ker mam pol itak še celga letošnjega.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
3.11.2008 10:40:06   
jencili
Seveda dobrodošla tudi ti, Nainauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
3.11.2008 10:46:30   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

A bugnavilea, pol si primorka kot jaz, samo si daleč od mene, jaz sem bliže Divači ali Postojni, ali Sežani.

Ben ben ... pol urce pa sm pr tebi ... user posted image

Naina ... dobrodošla ... user posted image user posted image user posted image

Jencili ... poskusi mu naredit še obkladke z fiziološko ... full pomaga. Jutri pa res vseglih pokazat ... itak ... Škodit ne more. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
3.11.2008 10:51:14   
kati kati
dan,

javljanje pa sto laških letih,,,vidim da sem kr nekaj spustila ko me ni blo...

naporen vikend in prejšni teden...moje delo, pa doma urejanje salona-vse na novo adaptiranje....veliko stroškov in časa...pa v soboto sma z mojim skupaj feštala, pa včeraj po dolgem času jezdla konjeuser posted image user posted image user posted image po 2.letihuser posted image user posted image

drugače pa vse po starem...sem kaj zamudila mi nej katera še enkrat napiše

hvala...lep dan

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.11.2008 11:51:54   
jencili
midva sva pa še kr doma user posted image
Tko sm se veselila napovedanega sončka, zdej pa ni niti sledi o sončku daleč naokoliuser posted image
Taj je glih pojedu, zdej pa bi bil že čas za 1. dnevni počitek, sam nč kej še ne kaže na to. No ja, mal se bova še pocartala, pa bo mende tud to ratalouser posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.11.2008 12:09:11   
ella79
dobrodošle nove čvekice user posted image  user posted image
midve sva se fajn navozičkali, Zoja je zdej kosilo pojedla, mal počakava in greva spet vn, k je prav prijetno user posted image

glede službe... men se uradno porodniška zaključi točno čez 2 meseca user posted image zdejne vem, al bi bla še cel januar doma in pokoristila letošnji dopust, al šla za dva meseca delat po 4 ure, ostalo koriščenje dopusta user posted image v glavnem, najrajš bi bila še ene pol leta doma user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
3.11.2008 12:52:12   
jencili
evo, Taj je končno zaspal svojo 1. in predvidevam, da tudi edino rundo. Upam, da vsaj tole malo potegne, da ne bo sitnoba spet na sporeduuser posted image user posted image
Kaj pa jst???
Tle zraven me skoz v oči bode en KUP cot, za speglat, pa se mi tud malo ne dauser posted image . No ja, mal bom še z vami, pol bom šla pa vseen tud kakšno cotko še speglat...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
3.11.2008 13:25:26   
Bajsa
Dober dan!
mal sem vas zanemarjala, ker sem se mogla spočit. Sm se tko naletala 31, da je blo noro. Mislem, tud s sesalcem ni več tko na izi, ne vem kaj si bom drug let omislna. :)

Kako ste dečve?
Sm vas sam mal na hitr preletela, tko da niti ne vem, kaj točno dogaja, sem zasledila še dve novi čveki. Naina in Blaža dobrodošli med najboljšimi, najboljpridnimi in najhitrejšimi čvekami!
Mi2 sva imele pa dons sistematskega, je madam velika že 73,5 cm, težka pa 9070 g. Baba!
Pohvaljena je bla, pincetni prijem obvlada, preprijemanje igrač tud, s kockami tu tolče, sedi lepo, maha, ploska, čeblja, ampak ker se pa še ne plazi morva pa čez en mesec spet. Mislem a mojo vse otroke po kalupu sodt al kaj. Od Zale sestrična se nikol ni plazila, pa je shodila pri 14 mescih, pa ji dons nč ne manjka, zdrava 12 letnica. user posted image
No pa še tko usput mi je rekla, da sliši rahel šum na srčku. Je rekla naj me nč ne skrbi, da je to navadno, da ga ma več otrok in da če bi blo kej pomembnega bi jo sigurno dala naprej. Je rekla, sam, da boste vedla. Ja res mi je laži zdej. Sploh ne vem, kaj naj si mislem, kaj to pomen. Morem mal prebrat o tem. user posted image
No zdej pa grem mal dol ležt. Madam že eno uro spi, se ji grem pridružit.

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.11.2008 13:37:07   
Bajsa
Jencili, upam, da bo z zetom vse kul! Držim pesti!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.11.2008 13:38:26   
ella79
bajsa user posted image user posted image user posted image Zala je res prava madam že user posted image pomoje te res nima kej skrbet glede šuma na srčku, k drugače bi ti zagotovo še kam naprej dala. Preveč pa raj ne brat, k sej veš...   glede plazenja... pač pejta čez en mesec nazaj, sam k itak Zali nič ne fali, pač se ne plazi. Poznam kar nekaj takih primerov, k so normalno in ob normalnem času shodili. Si lahko sam srečna, da te je ni treba povsod lovit user posted image user posted image
midve sva se obe najedli, tako da greva lahko spet vn user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
3.11.2008 13:43:34   
jencili
no, se je vmes tud že zbudu, po pol urce spanja, pa je sam čaj spil in mi v naročju spet nazaj zaspal. Pa da vidmo kok časa bo tokrat trajalo...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.11.2008 13:47:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jencili, upam, da bo z zetom vse kul! Držim pesti!

seveda bo vse okuser posted image , vseeno pa hvala za skrbuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.11.2008 14:19:01   
jencili
no, mi pa še počivamo...user posted image

Sm bla pridna zdej, sm se spravila in končno po dolgeeeeeeeeeemmmm času spet mal sodelavcem poslala mail in par slikic našga smejkotauser posted image user posted image

Dobila pa sem tudi en mail, katerega sem se res zelo razveselila.
Veste tale FB, je vreden svojega denarja (no, tko se reče).
Danes se mi je preko njega javil moj pravi dedek, katerega nisem nikoli še spoznala. Vem le, da obstaja in da živi v Kanadi, kej več pa že skor ne. In prej neki firbcam tam gor in vidim njegov mail user posted image  - ne nejdem sploh pravega smejkota za to situacijo...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.11.2008 14:22:54   
Naina
Midva pa zdej končno spiva. Sem tolk utrujena, da sem naredila ful kozlarijo - zaklenila ključe (avto, stanovanje, ...) v avto, ko sva mislila iti na sprehod. No, pol sem pa komaj organizirala, da so mi prinesli nove ključe. Mali je bil pa siten, ko... Kar tuli in tuli, če me slučajno minutko ni zraven. Pol je pa v vsem tem na sprehodu še čevlje vrgel na tla, ko sem telefon vlekla iz torbice in nisem valda njega gledala. Sem pol, ko ena kura laufala okoli in jih iskala, otrok pa tulil pr dedku. Mislm...

Bajsa, če te skrbi, nazaj in zateži, čeprav oni radi brezveze strašijo. Meni so naredil ravno obratno. Mene je pa vprašal kakšna mama sem, da pustim otroka jokat, ko sem ga prosila naj ga dobro pregleda, saj se mi je skoz (dneve in noči) jokal - ne, tulil ko sraka. Naredila sem čisto vse kar sem vedela in znala, prebrala svega in svašta kaj še naredit, pa ni bilo nič bolje. No, pa sem bla tečna, ko sam hudič in pol so ugotovili, da je ful slabokrven in je to vzrok, da se moj smejoči fantek tko joka in nič ne spančka. Naši dohtarji so res svjetski. Važno, da je vse po šablonah in, da imajo čim manj problemov s tabo.

Jencili, res je glede dopusta. Jaz sem se pred nastopom porodniške slučajno pozanimala o tem. Kolkr sem uspela zvedet takrat je bilo, da ne moreš v enem kosu porabit celega dopusta za to leto na koncu, če si od začetka leta na porodniškem. Če te zanima bolj konkretno, se lahko pozanimam. Takrat sem potem naredila tako, da sem janurja že začela koristit dopust 2008 do dneva nastopa moje porodniške. Ostalo mi je tko še pol dopusta, ki ga bom koristila, ko bom morala nazaj v službo. Jaz bom torej koristila celoten dopust za 2008.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.11.2008 14:24:42   
bugnavilea
Jencili ... res je ... na FB-ju lahko res dobiš dolgo izgubljene stike. In ta tvoja situacija pa ... ufff ... krasno. user posted image  user posted image  user posted image Verjetno sta oba več kot navdušena nad tem, da sta se dobila, a? 

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.11.2008 14:28:52   
Naina
Joj Jencili, sorry. Nisis ti spraševala glede dopusta. Tolk vas je, pa človek mal zameša.

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.11.2008 14:35:23   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Naina

Joj Jencili, sorry. Nisis ti spraševala glede dopusta. Tolk vas je, pa človek mal zameša.

je že ureduuser posted image

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.11.2008 14:39:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Jencili ... res je ... na FB-ju lahko res dobiš dolgo izgubljene stike. In ta tvoja situacija pa ... ufff ... krasno. user posted image  user posted image  user posted image Verjetno sta oba več kot navdušena nad tem, da sta se dobila, a? 

ja, super jeuser posted image . V bistvu ne znam glih objasnit občutkauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?