|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
3.11.2008 20:42:53   
dolenjka
Čer user posted image

Naša je omagala ob 20.15, še pojedla ni tko kot se zagre user posted image  Je pa spet lepo usta odpirala za riževo kašico!

O mama Bamby se je prikazala user posted image  

No kaj je zdej, kdaj bo novo srečanje, decembra ziher ne user posted image  pa še tanove čveke lahko pridejo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.11.2008 20:47:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bugnavilea šele zdej sem poštekala tvoj avtar user posted image user posted image user posted image jaz sem iz okolice KR

februarka jaz ne bi šla nič stavit, sam da bi Zoja jedla doma pripravljeno sadje user posted image user posted image user posted image

no, pa pejva vseen stavituser posted image hecam se... tud Zoji bo enkrat kapnilo, boš videlauser posted image daj enkrat ko bomo skupi, ji bom magar jaz dala (al pa kera druga) žličko domače sadne kašice za probat... bomo vidli kako ji bo šlo... okuser posted image

zdaj grem pa res mal noge v luft vržtuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.11.2008 20:56:38   
ella79
februarka velja user posted image k pri Davidu od listek je palilo user posted image

dolenjka ti kar novembra organiziraj user posted image Decembra sem jaz polno zasedena, same novoletne zabave user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.11.2008 20:58:18   
dolenjka

februarka velja user posted image k pri Davidu od listek je palilo user posted image

dolenjka ti kar novembra organiziraj user posted image Decembra sem jaz polno zasedena, same novoletne zabave user posted image user posted image user posted image

No, ti si očitno itak najbolj zasedena februarska mama, kdaj imaš pa v novembru še frej???

Jaz sem tut cel december zasedena user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.11.2008 21:00:06   
blaža
Evo še mene. Sem fraj, ki oba spita. Ta mali je šel že pred sedmo. Komaj je zdržal. danes ima točno devet mesecev. Kmalu bomo imeli sistematski, da vidimo kolko je zrasel. ga bom jutri še stehtala, ki ga nisem že dolgo, pa zmerim ga tudi lahko, če bo vsaj malo pri miruuser posted image . Kar naprej se nekam kobaca.

Vidim da klepetate o hrani. Moj poje zvečer 260ml mleka z sedmimi čajnimi žličkami rižolinota. Kaj pa kej vaši jejo? Blaž mu je ime. ta velikemu pa Matija. Pa, da ne bo kdo mislu, da sem jaz Blaža, samo se nisem mogla pod svojim imenom prijavit in nisem imela drugih idej. user posted image . Drugače pa prvič je ob petih zjutraj oz. spije 260ml mleka, pa pol okoli osme sadno malico, pa okoli enajste do enjste in pol kosilo( zelenjavo, meso, polento, krompir, riž,...) In pol je malica okoli dveje, pa še okoli štire in pol, ponavadi kakšen jogurt ali skuto, pa še zvečer mleko z rižolinotom. Okoli pet celih obrokov. Tisto ob dveh in štirih je bolj kakšen piškot, al pa ob dveh kej malega, pa ob štirih jogurt. Odvisno.  V glavnem je večji jedec kot naš petletnik!

Glede fimoze, pa jo imata oba! Srečna jaz s temi kožicamiuser posted image . Upam, da bomo rešli.

Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.11.2008 21:07:53   
blaža
Aja, kje imaste pa to srečanje? user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.11.2008 21:09:01   
jencili
čer,

no tako. Taj je zaspal, jst sm pa sama. user posted image  je še vedno v službi in pride ko pride...tko da mi lahko vi delate družbo.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.11.2008 21:10:20   
ella79
dolenjka sem pogledala v notesnik... maš srečo in na izbiro še velik datumov, ker sem zasedena samo 20.11 user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.11.2008 21:10:46   
jencili
punce sej res, za kdaj smo pa pol rekle bowling?
Dejte se mal zmenit kdaj mate čas, da to organiziramo tle.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.11.2008 21:12:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Vidim da klepetate o hrani. Moj poje zvečer 260ml mleka z sedmimi čajnimi žličkami rižolinota. Kaj pa kej vaši jejo? Blaž mu je ime. ta velikemu pa Matija. Pa, da ne bo kdo mislu, da sem jaz Blaža, samo se nisem mogla pod svojim imenom prijavit in nisem imela drugih idej. user posted image . Drugače pa prvič je ob petih zjutraj oz. spije 260ml mleka, pa pol okoli osme sadno malico, pa okoli enajste do enjste in pol kosilo( zelenjavo, meso, polento, krompir, riž,...) In pol je malica okoli dveje, pa še okoli štire in pol, ponavadi kakšen jogurt ali skuto, pa še zvečer mleko z rižolinotom. Okoli pet celih obrokov. Tisto ob dveh in štirih je bolj kakšen piškot, al pa ob dveh kej malega, pa ob štirih jogurt. Odvisno.  V glavnem je večji jedec kot naš petletnik!

Ko tole berem, se malo zamislim, ker moja pol toliko ne poje user posted image user posted image user posted image . Saj njena teža dost pove.

Aja, pa nisem še molga it spat, ker sem čakala tavelike čveke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.11.2008 21:12:06   
dolenjka

dolenjka sem pogledala v notesnik... maš srečo in na izbiro še velik datumov, ker sem zasedena samo 20.11 user posted image

No, pol pa lahko rečemo ponedeljek 17.11. user posted image  Verjetno kar Supernova user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.11.2008 21:14:14   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, pol pa lahko rečemo ponedeljek 17.11. user posted image  Verjetno kar Supernova user posted image

men je kuluser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.11.2008 21:15:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ko tole berem, se malo zamislim, ker moja pol toliko ne poje user posted image user posted image user posted image . Saj njena teža dost pove.

Aja, pa nisem še molga it spat, ker sem čakala tavelike čveke user posted image user posted image user posted image

Če si mene tudi mislila se mi zdej fajn zdi, zdej se pa za 17.11. zorganiziraj in pribremzaj v LJ user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.11.2008 21:16:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

men je kuluser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  mama Jencili user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.11.2008 21:17:14   
bamby
blaža, Moja zjutraj poje okoli 200-250 ml žitnomlečne kašice, okrog 12h spet nekaj takega kosila (polenta, riž, mineštra....), okrog 16h 1-2 kosa sadja ali jogurt + mala skutka in zvečer, če imam srečo 200 ml mleka, velikokrat pa manj, celo samo 100 ml user posted image . Vmes pa 1-1.5 dcl čaja spije.

dolenjka, naša je bolj kot Tara, čeprav naša običajno rada je. Danes je kar pridno mazala telečjo pečenko v zelenjavni minešterci user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.11.2008 21:19:09   
bamby
Če si mene tudi mislila se mi zdej fajn zdi, zdej se pa za 17.11. zorganiziraj in pribremzaj v LJ user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tudi tebe sem imela v mislih, ja.  Morda se pa celo tudi jaz najavim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
3.11.2008 21:21:27   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tudi tebe sem imela v mislih, ja.  Morda se pa celo tudi jaz najavim user posted image user posted image user posted image

nič morda!! Kar takoj se zorganiziraj in če je treba peš pridet lahko tut počas štartaš! Sej pol se me boš za nekaj časa znebila ker zdaj javno povem, da jaz oz. mi3je konec meseca odhajamo v Bruselj

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
3.11.2008 21:23:33   
bamby

nič morda!! Kar takoj se zorganiziraj in če je treba peš pridet lahko tut počas štartaš! Sej pol se me boš za nekaj časa znebila ker zdaj javno povem, da jaz oz. mi3je konec meseca odhajamo v Bruselj

A greste na izlet, adventne praznike ali se kar za vedno že selite tja??????
Zdaj pa prosim tole raztolmači do potankosti user posted image  babji bruseljski!!!!!

< Sporočilo je popravil bamby -- 3.11.2008 21:24:16 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
3.11.2008 21:24:23   
dolenjka
Ja, lahko tudi tako tolmačiš! Za kako leto gremo na izlet!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
3.11.2008 21:25:44   
bamby

A ti mene malo v glavo j***š??? Saj menda ne misliš resno????

Kaj pa abonmaji in tvoj hrib tam v Stični?????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
3.11.2008 21:27:23   
dolenjka

A ti mene malo v glavo j***š??? Saj menda ne misliš resno????

Kaj pa abonmaji in tvoj hrib tam v Stični?????

če ne bo potresa, me bo hrib počakal, abonmaje bom pa po netu s šihta tolkla user posted image

k da si ti že tolkrat na abonma prišla??? user posted image  jidrijski

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
3.11.2008 21:31:10   
bamby
Sem bila med prvimi na abonmajih, če je vaše visočanstvo pozabilo, pol me je pa cajt prehitu, pa tudi nimam 15 minut do KR, kjer je zadnje cajte največkrat zasedanje abonmaja, pa do LJ tudi ne user posted image  babji pozabljivi!

Sicer sem pa mislia, da boš tule kakšno zaposlitev dobila. A Stipe gre pa že v penzijo, da gre lahko s tabo tja???

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
3.11.2008 21:34:29   
MetiLu
No, Janez spi, dedc je za računalnikom ...

Men se pa še ne spi user posted image

Kaj to slišim, a res greste gor user posted image  user posted image

Bom še jaz dala 17.11. v koledar, mogoče vas pa takrat gorenjke spet zagledam user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
3.11.2008 21:34:42   
dolenjka
Ne vem zakaj nikol ne poveš kdaj prideš v LJ???? Jaz imam pa do KR 45 minut, tko da veš!!

Stipe bo od 1.12. do 24.1. na porodniški, potem pa na dopustu do 1.3, ker ima še letošnjega tolk, potem gre pa carica v vrtec.
Jaz šihta v SLO nisem niti iskala, ker ni bil plan, da bi sploh šla delat prej kot jeseni 2009, zdej so se pa stvari mal obrnile in grem v službo 1.12.. Me pa srce vsak dan bolj boli zaradi carice, edino to mi je v tolažbo, da bo pri očku na varnem - torej v najboljših rokah user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
3.11.2008 21:38:55   
ella79
men tudi 17.11. čist odgovarja user posted image

dolenjka midve vas bova neskončno pogrešali user posted image user posted image user posted image

bamby zasedamo pa v KR zato, k gorenjke smo vedno za ekšen user posted image user posted image user posted image potem se pa še kaka negorenjka prištuli user posted image sej a nisi rekla, da imaš do KR ravno tok kot do LJ user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?