|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.11.2008 22:14:34   
dolenjka
Čer user posted image

Mi spo imeli pozno popoldan še obiske, ki so prišli pojest kar sem spekla, ostalo sem pa že skor jaz pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Res je fajn ratal vse, pa čeprav ni KM notri user posted image  user posted image  user posted image
Carica je omagala ob 20h, mi2 sva pa še "zvezde" pojejo pogledala, zdej sem friški umita in bom šla verjetno kmal nina nana.

Jutrišnji plan smo pa tudi mi zaradi sončka spremenili in se ne bomo kopali v Laškem, ker je škoda notri zabiti sončen dan user posted image  Bomo rajš kisik lovili user posted image  user posted image  user posted image
Bomo šli raje v sredo plavat, ko bo dežek, v četrtek je pa itak plavanje na sporedu, pa še moja mami gre z nama (sta lahko 2 zraven), da vidi carico plavat user posted image  user posted image  user posted image

Marička, če se ne motim, je bila že tudi na naši temi debata o čeveljčkih in so bile bolj za mehke kot "trde", sama sem pa tudi brala, da se bolj mehki priporočajo za prve korake user posted image

Jaz sem pa ravnokar en kornet iz sojinega mleka pojedla in je bil tko doberrrrrrrrr....res boljš da grem spat, ker sam iščem kaj bom pojedla user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.11.2008 22:34:34   
lillchy123
naš škrat končno spi! user posted image  smo pa šli še enkrat k zdravniku, ker mu je vročina kljub vsem naporom in svečki rastla... pa so mu dal pol ene bolj močne svečke, pa je končno padla. pa ne vem, a je bil pol sam tok sesut al bomo pa zjutri nov zobek vidli...
nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.11.2008 22:42:35   
mesecnica
Larisa - user posted image  za prvo prespano nočko Nejca pri babici in dedku. Pa sožalje za Nejčevo prababico user posted image . Pa berem, da ste imeli eno težko noč user posted image . Pomoje je rabil samo bližino. Pa mislim, da je sezam alergen.
Bungavilea - si pa res faca. user posted image  Pa fantje tudi pridni, da tako lepo jejo. Glede hoje - jaz naše nič sama ne vodim, da bi hodila. Jo kar pustim in kolikor se lahko sama premika ob opori se pač premika. Več pa ne.
Buči - user posted image da se čimprej vsi pozdravite. In veliko sreče prvi dan nove službe user posted image .
Ella79 - user posted image  zate in za Zojo. Samo, da se je vse OK končalo. Včasih nas tile otročki presenitijo, tudi negativno. Glede hrane pa imam jaz enak občutek- dan na dan ene in iste sestavine. Samo enkrat je polenta, enkrat krompir, enkrat ajdova kaša, enkrat testenine in enkrat riž in se spet ponovi.user posted image
Dolenjka - user posted image  za Taro, ki ti sedaj res lepo papca sadje. Saj zelenjavo bo tud. Enkrat že, menda.
Lillchy123 - user posted image  za Lukca, da se čimprej pozdravi.
Listek1 - tudi za vas user posted image , da se čimprej pozdravite.
MetiLu - za 6.bolezen tako pravijo - 3 dni vročine + 3 dni izpuščaji (3+3=6). user posted image  za Janeza. Aha - ti je že Listek1 odgovorila user posted image . Pa super, da ste že OK.
Itata - user posted image  za boljšo noč. In tudi zate user posted image  za jutrišnji dan na sodišču.
Februarka08 - full luštne slikice user posted image . Larisa je prava frajerka. A gugalnico imate v stanovanju? Kje ste jo pa montirali?
Jencili - super, da si se naspala.user posted image  In za tvojega dragega, da te tako carta.
Mary Lou - za čeveljčke ti ne znam svetovati, še nismo tako daleč user posted image . Drugače pa super da Tai tako lepo napreduje user posted image . Glede spanja - to je res problem. Jaz bi imela user posted image  rajši ob sebi, za vsak slučaj oz. vključen baby fon - saj bo menda hitro minilo to jamranje. Zdaj pa pač malo potrpita.user posted image
Janey - full luštne slikce Jakca.user posted image  Pa želim ti, da se boš kaj spočila in da bo Jaka lepo pančkal ponoči user posted image .

Jaz tudi nisem bila sedaj ene dva dni nič na compu. Smo bili veliko zunaj, ker je bilo lepo vreme. Pa svečke smo prižigali, čeprav je Luna vsa prižiganja svečk prespala v avtu - pa moj je poleg dežural user posted image . Noči standardne - zbujanje x-krat. Se tolikokrat zbudim, da sploh več ne dohajam koliko razmaka je med bujenji user posted image . Papcamo kar OK. Je pa Luna že prišla na staro uro za spat zvečer. Se je očitno prilagodila. Pa energije ima tudi toliko, da se ti zmeša. Samo leta od enega konca stanovanja do drugega - po štirih seveda user posted image . Pa popoldne noče it več spat. Pa tudi utrujena ni nič videt. Naspidirana 100/h.user posted image  Bomo vidli kako bo čez teden. Ali bo vseskozi tako sedaj ali je bil to samo vikend malo v user posted image .
Zdaj grem pa v mižule.
Se beremo jutri user posted image .
Nočko.

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.11.2008 22:54:35   
jencili
čer,

evo, sva gledala en film, pa mi je dragi sred filma odromal spat, men je pa malo dolgčas, pa sm vas pršla mal prebrat. Vidm, da že vse spite, k je tako zatišje. Itak, če bi šla pa jst spat, bi blo pa jutr verjetno ene 5 strani več user posted image

Nč, kaj čem vam povedat...grem mal kupček revije prelistat...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
3.11.2008 0:11:55   
jencili
čvekice moje drage, jst grem počasi spančkat...

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
3.11.2008 6:51:39   
misar
uuuu prva?user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.11.2008 6:59:07   
itata
drugauser posted image  
jakob vstal, ker je mojga slišu okol kolovratit. sej počas se bosta uskladila na skupno vstajanje in me ne bosta skoooooz budila zjutri. ponoč je bila spet klasična jokajoča. kar v spanju se joka... jaz ne vem a so to zobi al ta otrok pač ne spi. res je sicer, da mu zgori trojka al šterka ven leze, ampak vseen. ne spimo že stoooo let. pa spet kak dan vmes ok pa spet ničuser posted image
zdej sam seb igračko meče naprej in se pol steguje ponojouser posted image  k kuža k bi si sam palco metal...
na vse 4 se v trenutku postavi, da bi se kej premaknu pa ni šans. se pa gor vleče ob kavč.
pa smešen je k sto matr k greva kam k mu je totalno všeč semafor pa znaki pa kužki pa se zmeri začne ful "dret" UAUAUAU pa obračat za stvarmi tko da kar visi dol iz voza...user posted image user posted image user posted image
zdej se moram pa počas naštimat. bom danes ob 8h štartala. moram bit tam ob 9h, da vidim kolk časa sploh porabim tkole... glede na to, da bom že zdej tkole "manjkala" 2x na teden po ene 5 ur, kar se mi ne zdi preveč, se kar veselim. pa mal se bom "spočila" od mulčka. po drugi strani pa vidim kako ga bo pustit doma za it v službo. ne preveč grozn, ne pa tud glih finouser posted image  sicer je pa že velik fantuser posted image  
popoldne imava pa še cepljenje in sistematski pregled, ker sva danes stara 9 mesecevuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.11.2008 7:00:03   
buči
druga!!!

Saj ne morem brez vas! Zdaj me je pa malo začelo stiskat po želodcu, ampak saj bo,

Najprej mladino v vrtec odpeljem, na hitro kavo, spedenam Tilna, pa v akcijo.

lilči, če so ušesa, antibiotiki primejo šele po 2 dneh. A ste dobili Voltaren svečke? te ima Aljaž, ker mu tudi vročina ful visoko naraste. Samo so baje kar zelo močne, tako da pazljivo z nnjimi. organizem se pač mora malo borit in če ni čež 40 vročine, pa da stoji, potem se da res z kopeljo - pa kar po 20 minut, pol ure v vodi, znižuješ temperaturo tudi do 32C, pa čim manj oblečen naj bo, pa veliko tekočine, pa počivat. Nam nikoli ne pomagajo kisovi in ostali opladki.

mery, naši prvi copatki so bili supra fit, čez gležnje, na vezalke, da lahko lepo zategneš čeveljček. Ortopedki so itak vsi. Moje mnnje je, da naj otrok hodi ali bos, če se da, ali pa v fajn čevljih, torej bolj trdnih, z mehkim podplatom (preveri, če se ti čevelj upogne, če ga hočeš zvit), pa dane drsijo. odvisno, kakšno nogo ima, imaš ful izbire.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.11.2008 7:00:35   
buči
Evo, sem toliko pisala, da si me prehitela! ok pa tretja

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
3.11.2008 7:05:43   
misar
dobro jutro...
ja mene pa cel vikend ni blo, me niste prov nič pogrešale vidim user posted image , user posted image babji user posted image user posted image
smo bli na morju. v petek smo mel sicer kislo vreme, smo se skoz notri svaljkali pa crkljali user posted image , saj bi se šli kopat, pa je ati kopalke pozabil user posted image . v soboto in nedeljo smo pa po obali kilometrino nabirali user posted image . iz četrtka na petek smo ful slabo spali, se je skoz zbujala, po moje je slabo spala, ker sva bila midva v istem prostoru. sva pol v petek in soboto spala midva na kavču v dnevni sobi pa smo precej boljše spali user posted image . naju je mulc iz spalnice spodil user posted image user posted image . ja doma spi v svoji sobici, sicer je to sam pregrajena spalnica, pa vrata so odprta ampak vsi šumi se pa le ne slišijo...
je pa naša prinčipesa slabo jedla na morju full, tko, da ne vem kaj je blo to. no pa na plano nam je pogledal še 4. zobek in še 5. se kaže. očitno bomo vse zobe hkrati dobiliuser posted image . mogoče jo je pa to matralo...bomo vidli danes pri zajtrku kako bo šlo kaj v ritko user posted image user posted image

je pa pasal ta kratki oddih ful...pa naslednji vikend mogoče ponovimo, ko pelje moj user posted image motor na hrambo mojim tastarim. user posted image user posted image že komaj čakam.
no zdaj pa grem še eno alelujo odpet, pol pa tamali zajtrk pripravim.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.11.2008 8:11:41   
ella79
jutro user posted image
buči in itata uspešen delovni začetek vama želim. Sej slej ko prej bomo vse na vrsti user posted image

lillchy user posted image user posted image da vročina čimprej pade in ušeska pozdravijo user posted image user posted image user posted image pa če je še zobek na vidiku, naj še ta čimprej vn pogleda

mary jaz sem za čim mehkejše čeveljčke

jencili jaz bom danes kar tuki okrog vozičkala, je bilo dost potepanja v teh dneh user posted image bi šla pa okrog Brda, lahko se nama pridružita user posted image navozičkala bi se sigurno, saj je 14 km user posted image

naša noč z manjšo napakico, saj smo vstali že 6:30 user posted image pa 1x je blo treba ponoči s calgelom mazat user posted image sigurno bo še en zobek user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.11.2008 8:28:36   
misar
evo prinčipesa že pol ure spančka. je kar dobr jedla, tko, da jo je očitno morski zrak nasitil user posted image user posted image , da dol ni nič jedla...grem zdej mal cunje zrihtat, da pol po dolgem času spet letiva na telovadbo, ko se princess naspi...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.11.2008 8:34:04   
mala_pikica
Dobro jutro

Janey, srečka jaz grem danes k mami v MB, pa če vama je se lahko dobimo na kavici pri kaskai.

Lillchy, joj bogi tvoj mali pikec bubani. Jaz res upam, da bo čimprej zdravuser posted image .

Itata in Buči, želim vama čim uspešnejši prvi delovni dan in, da vama čimhitreje mine.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
3.11.2008 8:42:04   
Februarka08
Jutro.

Danes ponoč sem mogla pa jest tud nekajkrat vstatuser posted image ne vem kaj ji je bilouser posted image
Zdele jo mam pa že pod mizo in jo morm hit stran spravit, če ne bo rač. crknuuser posted image

Bungavilea in Mesečnica hvala za pohvaleuser posted image Mesečnica, gujsniso smo kar na hodnik montirali k mamo dost prostorauser posted image Larisa pa itak uživauser posted image

Grem dat za kavico gor, pol pa zajtrk in veeeeeeeeeeen na sončkauser posted image user posted image user posted image

Aja, še to - a vam še zmer ful izpadajo lasjeuser posted image user posted image user posted image jest bom pomoje kmal plešastauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.11.2008 8:43:57   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, še to - a vam še zmer ful izpadajo lasjeuser posted image user posted image user posted image jest bom pomoje kmal plešastauser posted image user posted image user posted image

men so že pred enima dvema mesecema prenehal na hart izpadat, zdaj mi po moje tko normalno izpadajo. sem se pa tud jaz že bala plešavostiuser posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 3.11.2008 8:47:24 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.11.2008 8:51:59   
bugnavilea
Jutrčka!

No ... mi smo bili danes pokonci že od 5h zjutraj ... user posted image user posted image ... tako da sedaj ta maladva spita že svojo prvo rundo po zajtrku. Res ne vem kaj jima je zadnje čase. Ponoči ... tudi sredi noči ... se zbudita in hopa na ograjico in smeh in čebljanje in igranje ... in pol lahko tudi dve uri tako preden potem končno zaspita nazaj. Saj je res, da čez dan še vedno trikrat spita ... zjutraj ... opoldan in popoldan še eno kratko rundo ... Sem ju tudi že poskušala držat pokonci ... pa je bilo katastrofa. user posted image Danes je naprimer Miha bil zbujen od 2h pa do skoraj 4h ... potem se je pa Luka zbudil ob 5h ... ... user posted image Že res, da sta zvečer zaspala že ob 19:30 ... sam vseglih ... ...

Ma ja ... sej bo no ... ...

Vidim da nekatere že pišete kako boste šle že delat!!!???? Kako? A greste kej prej ... al ste bile na porodniškem prej? Joj ... jst imam komaj julija za it delat ... ... če mi kaj podaljšajo zaradi nedonošenosti lahko celo septembra ali še kasnej ... user posted image user posted image user posted image Čeprav po svoje si že skoraj želim it spet v službo ... za mal zamenjat ambient in ne sam cel dan poslušat otroški jok, sitnarjenje etc. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.11.2008 8:54:52   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Po prvem porodu so tudi meni lasje izpadali na hard ... ... čeprav imam zelo goste lase, sem si mislila, da bom kar plešasta postala ... ... Dejansko so mi celo šopi las ostajali v dlaneh. Potem sem si pa šla kupiti Fitoval Plus šampon in sem si parkrat z njim oprala lase ... ... in ne vem ali je bil samo slučaj ali kaj ... ampak izpadanje se  je ustavilo. Obstajajo pa tudi neke ampule Fitoval ... tako da ... ... je vredno poskusit.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
3.11.2008 9:01:53   
blaža
No jaz pri vas še nisem pisala, imamo pa tudi mi ta malega, ki je rojen februarja 2008. Nisem brala vsega za nazaj, sem pa videla, da vam lasje izpadajo?!user posted image . meni jih je frizer ravno razredčil, ker imam blazno goste, pa so mi pol začeli odpadat in sem ratala skoraj plešastauser posted image user posted image . Ko so se mi malo umazali, se mi je skoraj v glavo videlo, da me je že grabla panika. No sedaj spet rastejo novi. Mi jih je pa te tanove male laske ob obrazu pristrigel, ker je rekel, da če ne ta puh ne bo rasteluser posted image . Dobro, da sem šla k frizerju, ker tega nisem vedela.

No, če me sprejmete med februarčke2008, bom vesela! Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
3.11.2008 9:02:01   
jencili
jutro,

tudi naša noč z nekaj napakicamiuser posted image  - pojma nimam kaj je blo. Kr neki...

Sva pa z dragim učer k sva Taja kopala vidla, da ma vnetga lulčka in dons zjutri je blo še mal bl rdeče vse skupaj, tko da sm klicala v ZD in se gremo jutri pokazat. Neki časa že kožica ni šla nazaj in zato lahko pride do vnetja, ker se notri nabere umazanija...user posted image . Upam samo, da se bo lahko kej ščistilo (sama bom dons namakala v kamilice), ker drugače mora te stvari reševati kirurguser posted image user posted image

Ella, lahko tudi okol Brda, sam kdaj bi pa ti šla?

Neposredna povezava do sporočila: 3294
3.11.2008 9:07:23   
jencili
Blaža, seveda z veseljem dobrodošla med največjimi čvekicamiuser posted image user posted image user posted image

Le povej, kaj imate, kdaj si rodila, kako rastete??? Vse nas zanima...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
3.11.2008 9:14:33   
blaža
No mi imamo dva fanta. Eden je star pet let, in jih bo imel 28 februarja drugo leto 6, ta mali pa ima točno danes devet mesecev, tretjega februarja pa bo imel eno leto.Rodila sem ga v Izoli( no oba) in je skoraj padel doma ven, ker je šlo tako hitro. Sem Koperčanka, preseljena na kraško/ notranjsko regijo in se sedaj dolgočasim, ker nimam družbe. Pri prvi porodniški sem bla non stop zunaj s ta starejšim, ker smo živeli še v Izoli, tukaj je pa katastrofa, ker, če grem v vasi dvakrat mimo ene hiše, sem že sumljiva.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
3.11.2008 9:23:46   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jutro,

tudi naša noč z nekaj napakicamiuser posted image  - pojma nimam kaj je blo. Kr neki...

Sva pa z dragim učer k sva Taja kopala vidla, da ma vnetga lulčka in dons zjutri je blo še mal bl rdeče vse skupaj, tko da sm klicala v ZD in se gremo jutri pokazat. Neki časa že kožica ni šla nazaj in zato lahko pride do vnetja, ker se notri nabere umazanija...user posted image . Upam samo, da se bo lahko kej ščistilo (sama bom dons namakala v kamilice), ker drugače mora te stvari reševati kirurguser posted image user posted image

Ella, lahko tudi okol Brda, sam kdaj bi pa ti šla?

Kožica ima čas za it dol do 5 leta ... oziroma nekateri pravijo, da celo do 8. Marsikateri pediater sicer dela "po starem" in zeloooo bolečem načinu in kožico pri treh letih na silo potegnejo dol ... ampak tega NE DOVOLIT!!! Rdeč lulček še ni nič hudega ... Samo pazi, da bo vedno v suhi plenici in pusti ga velik razvitega ... pa namaži z kako hladilno kremo ... in bo v parih dneh vse ok. STarejši sin je imel ravno prejšnji mesec fuuuull rdečega in zelo otečenega lulčka ... pa smo tri dni sam res dobro prali lulčka in mazali z hladilno tekočino  ... pa obkladke z fiziološko sem mu delala ... in je šlo mimo. Važno je samo to, da ko čistiš lulčka res potegneš kožico nazaj toliko kolikor gre in opereš.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.11.2008 9:24:52   
Neni13
Dobro jutro,

noč super,..Imam na sumu enko zgoraj,bela črta, bunkica...Pa da vidimo kdaj bo..
Eno ? glede starega dopusta
Kako ste se v službi zmenile, ga boste pokoristile takoj? Pa še, ali imate celega ali samo pol?
Ker je nek nov zakon, da če ne delaš več kot pol leta, se ti prenese samo pol dopusta..neki takega..Me smo pa več ali manj vse celo leto na porodniški..
Misar sem poklicala gospo Visnar, gremo ta teden enkrat na obisk..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.11.2008 9:25:10   
bugnavilea
POzdravljena Blaža ... ... user posted image  user posted image  user posted image Jaz sem tudi bolj novinka tu, tako da nisi edina ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.11.2008 9:26:26   
Neni13
Dobrodošle vse nove čveke..user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?