|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 19:24:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa metuljček - imam tudi kruhomat. pa nam je bolj všeč klasika. Ja, verjamem, da je klasicni kruh boljsi, samo meni se ne da gnest in raje kar notri vse vrzem, pa je to to ... 24julij, ja poznam tole s hitenjem s hranjenjem, da ni prej konec dneva - hi, hi. Pri nas pa je (cca) ob 6:30, 10:30, 14:00, 17:00 in 20:30. Se pravi, da tudi 5 x na dan. Se mi zdi OK, ceprav vcasih ze okoli sedmih zvecer zaspi kot polh in jo je treba kar zbudit za zadnji obrok. Me prav zanima, kako dolgo bi zdrzala, ce bi jo kar pustila ... pa nimam srca ... In, kaksne vaje imas v mislih???? Razlozi nam, please, me, julijske cvekice, smo bolj nevedne sorte hd, to pa bi bil hiter zasluzek, da bi nam nohte rihtala - ampak zamudno pa tud In VAU, kaksne lustne slikice - res si mojstrica! netki, bravo za Tilna - je pravi heroj! Kaj pa naj bi bili tisti suhi flekci na busiju? Ker pri nas ima pa tako bolj suho kozo na nogicah - cutim, ko jo pobozam. mojcek, mi po temi se nismo spancirali, tako da ti ne morem nic svetovat ali povedat v tej smeri. Bojo druge punce, vem, da so ene nocne ptice:-) Prti? No idea! Vcasih jih je imela Astra ... a sploh se obstaja? Aha, thanks, dzanika, mi je blo ANYWAY res mal mim oz. cudno. Cestitke so pa OK, ja. soncika, dobro opravita ju3! tinky, drzimo pesti za konstruktiven sestanek. Dobro opravite!!!! majar., dobrodosla! Zdaj pa kar veselo cvekaj z nami. Za cvekec ni nikoli prepozno. (Aja, pa super je ze zrasla tvoja malcica - bravo)
|