|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 19:24:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

metuljček - imam tudi kruhomat. pa nam je bolj všeč klasika.

Ja, verjamem, da je klasicni kruh boljsi, samo meni se ne da gnest in raje kar notri vse vrzem, pa je to to ...

24julij, ja poznam tole s hitenjem s hranjenjem, da ni prej konec dneva - hi, hi. Pri nas pa je (cca) ob 6:30, 10:30, 14:00, 17:00 in 20:30. Se pravi, da tudi 5 x na dan. Se mi zdi OK, ceprav vcasih ze okoli sedmih zvecer zaspi kot polh in jo je treba kar zbudit za zadnji obrok. Me prav zanima, kako dolgo bi zdrzala, ce bi jo kar pustila ... pa nimam srca ...

In, kaksne vaje imas v mislih???? Razlozi nam, please, me, julijske cvekice, smo bolj nevedne sorteuser posted image

hd, to pa bi bil hiter zasluzek, da bi nam nohte rihtala - ampak zamudno pa tuduser posted image  user posted image  user posted image  In VAU, kaksne lustne slikice - res si mojstrica!

netki, bravo za Tilna - je pravi heroj! Kaj pa naj bi bili tisti suhi flekci na busiju? Ker pri nas ima pa tako bolj suho kozo na nogicah - cutim, ko jo pobozam.

mojcek, mi po temi se nismo spancirali, tako da ti ne morem nic svetovat ali povedat v tej smeri. Bojo druge punce, vem, da so ene nocne ptice:-)

Prti? No idea! Vcasih jih je imela Astra ... a sploh se obstaja?

Aha, thanks, dzanika, mi je blo ANYWAY res mal mim oz. cudno. Cestitke so pa OK, ja.

soncika, dobro opravita ju3!

tinky, drzimo pesti za konstruktiven sestanek. Dobro opravite!!!!

majar., dobrodosla! Zdaj pa kar veselo cvekaj z nami. Za cvekec ni nikoli prepozno. (Aja, pa super je ze zrasla tvoja malcica - bravo)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
3.11.2008 19:26:49   
metuljcek321
Aha, kaj je potem s Corso? Katera jo bo odpeljala? Kdaj? A se lohk narocimo na testne voznje?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.11.2008 19:31:59   
Majuska
ma ste nestrpne user posted image user posted image user posted image

majar, dobrodošla med julijkami user posted image

HD, ti si pa prava umetnica ... zelo lepi "izdelki", ampak žal ne za moje roke.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 19:54:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 19:59:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.11.2008 20:22:08   
dzanika
HD ful hudi nohti. Jaz bi tudi mela take. user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.11.2008 20:22:47   
dzanika
aja pa js bi tut rada znala to delat. user posted image   Pa se splača. A niso ti geli in to ful dragi?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 20:24:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2258
3.11.2008 20:33:19   
24julij
mojcek   kaj a kake so vaje al kaj?'ja u razvojni jih tud pokazelo-baje kako se otroka pravilno obraca pa vaje za razvoj trebusnih mosic pa pravilno nocenje in pestovanje, isto handelingu

Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 20:36:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
3.11.2008 20:39:45   
24julij
netki..ja nasa lara bo zdej 7 stara pet mesecev,drugac bi mogla bit pa tri pa pol,,,,,po razvoju ni nic prehitra
mirjam----sej jst sem tud z laro kravce pasla pa z nogicam pa rokicam telovadla,pol mi je pa ta gospa samo pokazala vaje kako naj jo obracam- pravilno iz htbta na trebuh in obratno,da ji pripomorem k razvoju misic da se bo sama obracala.to delajo fizioterapevti u razvojni in to je to.Nasa je nedonosena in glede tega mal lenusna pa ji je preba mal nakazat,to je touser posted image user posted image

HD full lepi nohti jst bi tud mela,sam pomoje nebi znala nc prjet ko bi bla tolk lepa ko mam pa zdej use u kratk postrizene ce pa zraste ga pa hit odgriznem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 24julij -- 3.11.2008 20:44:37 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
3.11.2008 20:46:57   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

aja pa js bi tut rada znala to delat. user posted image   Pa se splača. A niso ti geli in to ful dragi?

da ne boš mislila da sem jst zivela od tega..pol bi bla na kruhu in vodi...to je pač postranski zasluzek..material je kr drag..tečaj je od 500eur dalje..prva investicija (pečka, geli, čopiči, konice, šablone) pa še 500 eur...tak da od zacetka se skesiras ven jurčka...

jst sem si v prvi fazi to nabavla in tecaj naredla zarad sebe...ker svojih nohtov ne morem met in me je mal drago prihajalo k sem v salone hodla (vsakic 40eur -1x na mesec)..pol sem pa v enem salonu zacela delat..pol smo se pa skregali k sem cele dneve tam visela pa sem doma zacela...

ja sej to vem da ne živiš od tega... user posted image   Važn je že da nisi v minusu...

Neposredna povezava do sporočila: 2262
3.11.2008 20:47:21   
neboglasnica
majar: dobrodošli!!!

HD: user posted image

Nočka,

user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
3.11.2008 21:12:26   
nanka
HD, krasni nohti, saj jaz bi jih v prvi vrsti rada znala narediti sebi, pa zdaj ko imam še tri punčke, pa bi se splačalo. Kako dolgo si hodila na tečaj? A gel na noht vlivaš po šabloni?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
3.11.2008 21:12:34   
maja24
Žrebanje za Corso je jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

A bote kej spale dones,al bote vse živčne pa nestrpne za tole Corsouser posted image user posted image user posted image

Evo dones je pa moja sodelavka rodila fantka Svena,prou vesela sm,jutri ga grem pa pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
3.11.2008 21:19:37   
Anonimen
maja men so že javli, da sm dobila corso!

bravo sveeeeennn user posted image user posted image

zinky me zanima, kako bo potekal sestanek. user posted image

metuljček evo še en dolg post hihih user posted image

nočko punce

ps. neboglasnica, pol foruma si okužila z zanohtnico! user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
3.11.2008 21:20:51   
maja24
Majar dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image zej pa le pridno klepetaj z namiuser posted image

HD kaj nej ti rečem glede noht HUDO HUDO HUDOuser posted image user posted image user posted image

A veste da mi je šele prej kapnilo kaj hudiča pomeni GR in ja po enem mesecu pogruntam da je to gorska roža-neboglasnica.Matr sm blonduser posted image user posted image user posted image

24 julij sm gledala posnetek,pa sej tipo ni normaln,da bi to jest Eli delalauser posted image ,ni šans,ma unga bi pa sam zbrcala,kretenuser posted image user posted image user posted image

Moja se pa zej že en cajt ful naglas smeji,user posted image user posted image user posted image ,kar se tiče pa prevračanja it trebuha na hrbet bi pa loh zrav doštudirala da bi se to zgodilo,kar se pa pasenja kravic tiče je pa zelo pridna. 

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
3.11.2008 21:24:27   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

maja men so že javli, da sm dobila corso!

Ne bit tok prepričana,veš mi je miška prišepnila da bom to jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 21:24:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 21:25:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2270
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 21:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.11.2008 21:29:34   
Anonimen
auroraa verjetno si kake slikce naše gledla!

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.11.2008 21:34:40   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: populis

maja;kako je bilo na pici, nisi nič poročala, al sem pa spregledala

Ja blo je super,ful smo se nasmejale,najedle pa mal napile(ampak res pikico napile).Dam sm pršla mal do polnoči,ker očitno ene niso več take žurerke kot so bile včasih,men se pa sploh nikamor ni mudiluser posted image user posted image user posted image (očitno sm po srcu še vedno tapravi žureruser posted image user posted image user posted image user posted image -če vrjameš v palčke pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Kar se tiče samega večera je blo res super,pica pa solata sta bla superuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.11.2008 21:40:53   
minaH
hruška debeluška in ostale-Hvala za nasvete! sem ji potem snoči namazala s Sudocreme (sem se spomnila, da smo jo dobili) in je bilo zjutraj bolje!user posted image no, sva danes še parkarat namazale rito s to kremico in sveda še bolj pogosto menjavale plenice..
glede viroze: tamala je sam malo hripava (je bla že prejšnji teden, pa je blo bolje) in malo "žnodrava" pa to odpravljava z čiščenjem noska in inhalacijami...jaz pa bom počasi pros'la Palomo za sponzorstvo za robčke...

berem, da se že ful user posted image obrača na trebušček al pa s trebuščka na hrbet..naša pa samo pase kravice in bi kar lezla (seveda neuspešno in se potem razpištoliuser posted image )..o kakem obračanju pa še ni govora-me kar čudn gleda, ko jo nekaj skušam obračat..pod igralnim lokom se igra sam na hrbtu, ker ko jo dam past kravice, grabi za podlogo in potem seveda sledi jeza, ker ne more nikamor-dokler se ne izpusti...kdo bi razumel te našeuser posted image )

lepo se imejte, upam, da ste izkoristile današnji lep dan...
mina

Neposredna povezava do sporočila: 2274
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 21:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!