|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 18:31:25
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 mojcek1jaz sicer ne dojim več,ampak sem pa tut to probala,da sem hodila okol in vse to in mu dajala flaško v usta.no way. morde včasih par požirkov pol pa konc sej greva se jutri pokazat k dohtarci pa se zvagat. sej jz tud ne, smo na flaši. naša ma zdej fore, da skor vsak obrok poje okol 90, se začne igrat in neki bunit, podreva kopičko, pol pa naprej - ampak more mami vstat, da se una ziba, zagrab, pol se pa lohk vsedem spet. svašta. vsake 3 dni neki novga. mogoče mu jo pa prevečkrat daješ? jaz sem tud klicala P takrat, in je tud rekla, naj jo pridem pokazat - pregledla ušeska, trebušček, vse no, pa na oko ni blo nič. mi je dala 3 dni, če ne bo ok, pol nazaj. tko da kr pejt, pa boš vidla. sem mislila tut jaz to ja,da mu morde dam prevečkrat,pa sem pol se mal ustavla pa sem res počakala,da je bil lačn. da mu je res krullo. pa mi je isto delal. pojel je pol 60 al pa 80 in pol se zčnu kregat in ni tel več. al roko je še zmer deval v usta. pa sem mislila ok,mora podret kupček in sva ga. no in ni blo nič bolje. drtje roko v usta, še zmer mu je krullo on pa nič. pa itak po ne vem 3,4h urah je mogu bit lačn,in je res oremal 60 zanj. ne vem,morde pa bojo zobki. jest druge fore ne veidim. aja,se mtut pomislila,da mu ni mleko pretoplo al pa premzlo inse m mu ga pogrela oziroma mal ohladila pa je blo isto,tko d tut to ni blo krivo. mah sej, po svoje se ne sekiram jst dost. ker konec koncev,ponoči spi 8,9 ur, čez dan pa je itak že od zmeraj buden,zadrema tko 2krt,3krt na fda npo pol urce al pa eno urco,v skrajnem primeu tut 2. kaka pa tut vsaj na dva dni. tko da po moje,če bi bil res lačen bi jel al n vem. ma sej grem jutri k dohtarci,da ga zvagamo. tko al tko bo najbrž vse v redu.
|
|
|