|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 23:00:32   
Inigo
ad3 - ne dajem sploh! mečava pa je že ful majhna in se lepo zarašča. P pravi kak lepo mu dajem kapljice, jst mu jih pa sploh ne,... tk da... user posted image

smejanje - naš se naglas smeje tu in tam, se pa "potiho" kar naprej!

Almera - kere plenice uporabljata? mi mamo spet rdečo rit... sm šla kupit dans DMjeve brez lonsjona in teh žaub in namazala z Bepanthenom rit... upam, da bo jutri bolš.

hd
- huuuuuuuuuuuuuuude stvari ti delaš! tut jst bi to mela.. a kaj ko se mtako nerodna! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
3.11.2008 23:08:18   
moya
Moya - plavanje v LJ - DIF januarja
almera, kaj šele januarja? kaj pa atlantis?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 5:37:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.11.2008 6:27:02   
Tinky
Jutro

Ne morem spat, sem full živčna in po glavi imam 100 misli. Ob 9 greva s fotrom v Obija po kuhinjski pult, pol me cel dan čaka pucanje in zvečer pride cela delegacija.
Vsega sem že sita in komaj čakam, da bo vsega konec, da se končno preselimo in, da imam malo mira.

Moj sonček še spančka, zdej moram rečt, da je kar priden, saj večino noči prespi, sicer pa me je zadnji teden bolj malo videl. Danes me pa sploh ne bo!!

Grem brat za nazaj,

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.11.2008 8:14:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

jaz sem razumela user posted image

obstaja metoda pazi: kar pomeni, umakni kuli od križanke preden napišeš glavno geslo
in medtoa varni/ne varni dnevi, kar pomeni, lepo dokončaj križanko in ne skrbi.

čeprav za moje pojme, je oboje nevarno  user posted image user posted image user posted image

joj kolk sm se js zdej nasmejala. Sej js sm drugače tut razumela sam tale razlaga je pa adijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.11.2008 8:27:06   
neboglasnica
Dober dan!

lunica24: kaj čem, če ste pa dovzetne...

maja 24: user posted image za rešen rebus, nikoli ni prepozno

populis: user posted image

almera
: žal je Staš v toplicah 3x kakal in izgubil teh nekak dkg

ŽAl vas moram zapustiti za nekaj časa, šibava po sveče (en pogreb popoldne), mi je toliko ljudi naročilo, da naj to uredim, da mi v cvetličarni ne bodo verjeli brez denarja, torej moram tja. Pa še cel kup cunj me čaka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.11.2008 8:34:57   
neboglasnica
Aja še tole: prejle sva s Stašem skoraj pogrnila po tleh. Neko preprogo smo dali na tla, pa sva oz. sem zapela in se opotekala do sedežne, kjer sva se zložila na mehko. Matr sem klela deca!!

populis: dobro opravita danes pri zdravnikih...

almera:
kako kaj noč?

lunica24:
pa tvoj nohtek??

glugluglu:
pogumna pa si, da kar brez zaščite, pa že tri otroke. No ja, saj če nameravata imeti še enega ali dva, potem to ni panike. Saj bi tvoj dragi imel še enega, kajne?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 8:48:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.11.2008 8:49:43   
liju
Dobro jutro!
Malo da se vam javim user posted image . Čarovnice so rekle da me nočejo med sebe, tak da sme še tu user posted image . Hvala vsem za odgovore o naših izpuščajih. Mu že gre na bolje.
Morem vam povedat, da imamo full težave z nočnim spanjem. Sem že čisto obupana.user posted image user posted image user posted image user posted image Od kar se je ura prestavila je živuser posted image user posted image . Zaspal bi že ob osmih, zbudil pa ob petih, s tem da jemo na dve uri ponoči in podneviuser posted image  Res sem čisto hinuser posted image user posted image user posted image Zdaj par dni sem ga držala budnega skoraj do desetih, a nič ne pomaga zbudimo se ob šestih, hranjenje pa je isto na dve uri. Vidim pa da to hranjenje ni podobnu hranjenju, ker par krat potegne in gotovo pa več noče, tak da se ne nasiti dovolj. Že razmišljam da bi mu začela ponoči flašo tiščat, ker tisto bo pa moral govtat, ker mu bo teklo samo. Danes imamo posvetovalnico in vam javim pol mere, če mi sploh bo zvečer za tukaj gor viset.user posted image user posted image  Kaj mislite je lahko spet poskok v rasti? Do kdaj te traja ta poskok?

HD: full lepe umetnine nohtov, jaz bi tudi imela takšne, samo kaj ko nimam volje da bi sama to pocalauser posted image
tinky:upam da danes rešite tako kot morateuser posted image
obračanje:mi se še ne obrnemo, pa kravic nič kaj rad ne pase, se full zadčne jezit zraven.
citat:  mirjam80-jaz sem po tem, ko so se odločili, da bodo naredili carski rez, prosila če sem lahko budna.Sem imela v preteklosti slabo izkušnjo s popolno narkozo (komaj so me zbudili), tak da ni bilo za riskirat. je pa porodničar reku, da je odvisno od anastezista-kako se bo odloču glede narkoze:pri meni ni bilo težav (sem že 2x imela spinalno anastezijo pri operacijah kolena, tak da sem bila psihično pripravljena)-po pogovoru z anastezistko je ta bila takoj za to, da sem budna...
aja-pa ne mislit, da nič ne čutiš-čutiš (vsaj jaz sem) vse-ko ti dete ven jemljejo še posebej (ti je ful slabo,ker pritiska na želodec)-sam nič te ne boliuser posted image
je pa 4 dni po tem, ko sem imela CR jaz in sem še ležala na intenzivni prišla ena drugič rodit s CR (dogovorjena spinalna anastezija) in ful benta, da je bilo ful grozno in nikoli več...pa tak..no, anastezistka ji je kar pred vsemi zabrusla, da moraš bit za taki CR tudi psihično pripravljen (oz. da ne smeš pričakovat, da čisto nič ne čutiš)..
drugače pa so bile skoraj vse, ki so z mano ležale na intenzivni po CR v popolni anasteziji.
V pogovoru z njimi sem zvedela, da niso niti vedl'e, da si lahko buden med CR. Jaz sem tudi imela spinalno, prvič in zdaj. Pa je bila razlika takšna, da sem rekla da hb, da je bilo tak hudo boleče drugič, ker če bi bilo prvič tak ne vem če bi še šla v to. Prvič res nisem čutila ČISTO NIČ!!! Zdaj pa vse in to tak, da sem prišla zelena ven iz operacijske. Je pa res da ženske sploh niso osveščene o tem, ker jim nobeden v bolnici ne pove. Kje si imela CR, oz. od kod si?

Mi se že kar lepo smejimo na glas, še posebej Ninotovim norčijam se rad smeji.
blacky: ti pa se le spravi do G, metoda pazi, je moji prijateljici dala dojenčkauser posted image user posted image

nič, malo sem vas pokomentirala in prebrala, zdaj pa grem Ninotu dat zajtrk.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.11.2008 8:55:54   
netki
jutro

ko smo že pri reševanju križank....a imate vse zaščito? mi2 je nimava in greva po sistemu ki ga je opisala lunica...user posted image  

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.11.2008 9:05:41   
neboglasnica
mojcek1: dobro opravita

tinky: mi smo  s tabo user posted image

Svit in Staš user posted image user posted image za 4 mesece!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 9:09:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 9:10:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2313
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 9:39:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.11.2008 9:50:52   
Blacky30
Dobro jutro!

Evo, kavico pijem in se spravljam zraven, da vas v miru preberem. Včeraj nisem več prišla zraven, ker smo imeli UZ kolkov, potem pa obisk do večera. Tak da je hitro dan minil.

Na UZ kolkov je bila Teja zelo pridna, čeprav bi morala spančkat in se je zbudila po komaj 15 min spanja. Se je lepo smejčkala in potem pridno na poti domov v jajčki zaspala. Kolki so super, tak da dodatna kontrola ni potrebna in tudi široko povijanje ni potrebno. Tak da Teje nisem niti enkrat široko povila, razen tiste 3 dni v P je bila tak povita, sicer pa ne. Pa čeprav so priporočali, naj jo vsaj ponoči, sem jo vedno pozabila, najprej pa se mi je smilila, ker je bilo ponoči prevroče. In smo fajn pregurali in hb, je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Tudi Nejcov izvid blata je pokazal, da nima glist. Samo trebušček ga še vedno boli, nonstop. Sicer zdaj samo pojamra, da ga boli in se uleže, ni tak močna bolečina, da bi ga zvilo in bi jokal, kot zadnjič dve noči zaporedoma. Jutri smo naročeni pri P, da ga pregleda in naredi laboratorijske preiskave. Upam, da ni kaj hujšega.

Moram še Tejo pohvalit, da je zdaj že 3 večere zaporedoma zaspala sama v dnevni na sedežni. Ugasnem luč, tak da gori samo tv, jaz sedim zraven ali grem proč in jo pustim z ajiko in dudiko in zaspi. Včeraj se je nekaj zvijala in metala sem in tja, pa sem jo malo božala po hrbtu, pa je zaspala. Juhu!!! Da bi le trajalo. Od tega, da smo jo na začetku nosili po 2 uri in pol do 3 ure vsak večer in je histerično jokala od zaspanosti, zaspala vsak večer ob polnoči, smo prišli do tega, da vsak večer zaspi sama in je najkasneje ob 21h že v svoji posteljici in spančka. Nejc itak zaspi ob 19.30, tak da po novem imam nekaj od večera.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.11.2008 9:59:33   
Blacky30
Zdaj sem oddala poročilo, zdaj pa še komentiramuser posted image :

Majuska, ja, saj vem, smotka sem. Ampak danes pa res pokličem g., da se naročim. user posted image

Lunica, naša Teja je ful crkljiva, prava carta, kar grulit začne, ko jo stisnem in jo pogledam v očke in ji kaj nežno govorim. Kar topi se zraven. Medtem, ko Nejc ni bil nikoli crkljiv, šele zdaj, pri 3 letih je postal. Tak da pri fantkih verjetno je tak, da kot dojenčki niso crkljivi preveč.

Flower, ne straši! Saj vem, da metoda "pazi" ni zanesljiva, samo ko sem hotla zanosit, on pa še ni bil pripravljen, sem si želela,da bi kdaj spodletelo, pa hudiča ni. Je res pazljiv in se umakne veliko prej. Sicer pa se zdaj ravno najbolj ubadam z vprašanjem, kakšno kontracepcijo izbrati? Kaj ve menite:

injekcije - nočem vmesnih krvavitev
KT - bojim se, da mi želja pade pod nulo, kot vedno do zdaj
mirena ali maternični vložek - nič mi ne bo not vstavljal, nočem tega, poleg tega sem ful nagnjena k vnetjem nožnice in mi je sam po prvem porodu rekel, da mi tega ne priporoča
obliž - bi vzela, samo kar dragi šport
kondom - brezveze, kot da bi sladoled skozi šipo lizaluser posted image

kaj še??? sem menda vse naštela, ne? Povejte svoje izkušnje, plis. Mislim, da bom šla na KT in tvegala. Upam, da me ne mine.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 10:04:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 10:11:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.11.2008 10:20:34   
alenka l
Hej mamice!

Da ne boste samo doma, ko bo padal dez te dni - odkrila sem KINODVOR in njihovo ponudbo za starse z dojencki. Vsako prvo sredo v mesecu ob 13.uri imajo projekcije celovecernih filmov. In ravno jutri se splaca ogledat Tezko je biti fin s pristnim bosanskim humorjem. Najboljse je to, da lahko gremo v kino vsi trije, saj je dvorana malce osvetljena Se vidmo!

Neposredna povezava do sporočila: 2319
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 10:26:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.11.2008 10:28:03   
Anonimen
a res, prav odkrila si? user posted image user posted image user posted image

sori, nism si mogla pomagat user posted image

(odgovor članu alenka l)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.11.2008 10:37:30   
Netta
smo iz posvetovalnice: vse ok, cepljeni pa nismo bili zaradi prehlada.

za seznam:

3. mesec 5755kg in 61cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.11.2008 11:00:15   
Blacky30
Flower, moram ti še poročat, da sem uspela urediti registracijo na BC. So oni neko napako naredili, tak da so potem porihtali in je enaka podloga, kot jo imate vi, že naročena in čakam na dostavo. Kak dolgo ponavadi traja?
HD, kaj te vem....vidva kar pogosto user posted image , tak da, če bi se moralo ulaufat, se je že davno. Midva sva zdaj prvič, pa je šlo brez težav, kot da vmes sploh ne bi rodila. Niti malo ni bolelo.
Ja, hotel Terme in hotel Čatež imata svoje bazene, medtem ko je hotel Toplice povezan z zimsko termalno riviero in je na voljo malo morje bazenov in animacij. Definitivno je hotel Toplice za nas, medtem, ko sta onadva bolj za penzioniste, ki rabijo mir in se namakajo v hotelskih bazenih. Sicer pa sta oba primerna za nas v primeru lepega in toplega vremena, ker potem se lahko sprehodiš do riviere in greš tja, samo je treba vso prtljago zraven tovorit, pri hotelu Toplice pa greš kar v kopalnem plašču iz sobe in ne rabiš vlačit nobenih oblačil. To je meni zakon!user posted image

3jeMi, ja, prav imaš, meni je P rekla, naj jo nosim v obliki lupinice oz. naj sedi na mojih roki, z drugo pa jo držim preko prsi in je naslonjena nazaj na mene. Samo jaz se res bojim, da bova fasali RA, ker ona se ful zateguje nazaj in ji tega ne morem preprečit. GR, vidva sta že bila? Al mata danes al jutri, ne? No, komaj čakam, da mi poveš, kak to izgleda. Sedet pa ne sme na riti na mojih kolenih npr., ker se preveč skupaj sesede in se organi preveč stisnejo, tak mi je rekla.user posted image

Lunica, dobra ideja to s popoldanskim s.p. Itak si doma in imaš čas urejat te papirje, prometa pa boš itak imela ohoho, če računaš, da nas je tu gor vsaj 50-70 in bo vsaka kupila najmanj eno. Potem pa bo vsaka še okoli prijatljem predlagala, pa malo boš si reklame sama naredila, pa boš imela ful prometa. Ker v knjigarni pa bo tvoja knjiga le ena od milijontih in bo že manj vidna. Definitivno priporočam s.p.user posted image user posted image user posted image

24julij, tega trotla z mejla bi jaz dala zapret, majmun blesavi. Ubogi otrok! Nisem mogla do konca gledat, se mi je kar vrtet začelo. Pa pritisk mi je naraščal preveč!user posted image user posted image user posted image user posted image
Metuljcek, bravo za rešeno križanko in spremembo delovnega časa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa daj prosim, kak recept, kaj nardiš potem s tortiljami. Bom jih kupila v Sparu, samo pojma nimam, kako z omakami. Hitro, vse z recepti (natančnimi!user posted image ) na plano, prosim!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 11:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 11:02:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!