|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
30.10.2008 21:51:33   
nagajiva
Caligula-plodovnica lahko odteka v obrokih lahko pa se ulije naenkrat. Če ni imelo vonja in misliš, da ni bil tok, potem vsekakor pojdi čimprej v P in tako dolgo tečnari, da te pregledajo......Se pa dogaja v vseh P, ker je gneča, te kar radi na hitro odpravijo.....Upam, da boš čimbolje zrihtala user posted image user posted image user posted image  za srečo......
Polynesia-ja, glede hlač je men sedaj že malo smešno, ker mi ni jasno kako ji je to ratalo. Pred dnevi, ko pa sem jih probala, pa so se mi kar solze jeze ulile. Tik pred zdajci ugotovit, da nimam hlač.......gggrrrrrrrrrrrr.....Eh, sedaj sem se odločila, da bodo kavbojke pač morale bit OK, pa ena majčka zraven pa bo. Je pa problem, ker mi je še koža premala in bi najraje kar naga skakala okoli user posted image user posted image user posted image .....To otekanje res ni prijetno.
Bobika1-tud mene zadnji tedn user posted image  noge bolijo.....mi vsi pravijo, da zaradi zastajanja vode. Sploh včeraj sem imela občutek, da mi hoče meso od kosti it user posted image ....se sliši malo čudno, ampak se mi je res tako zdelo.....
Orka-user posted image user posted image user posted image  za vaju....res sta občudovanja vredni......
Stava-recimo, da bi kaki dve čez praznike pa res lahko rodili, da bi bilo bolj zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image .....samo ne jaz!user posted image
Tud men je marsikdo že rekel, da ne rodit na 1.11.....samo kako naj to user posted image  dopovem. Sicer pa sam datum ni tako slab........Vsi bodo meli čas prit na roj. dan, ker je praznik user posted image .....
Uf, sem eno kačo skuš spravla.....grem sedaj izvest napad na mandarine-se jih ne morem najest. Pol pa spat. Grema zjutraj na parcelo, zvečer pa zabava in ples...komaj čakam.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.10.2008 22:46:57   
Andromeda
orka - super, končno ste tudi vi doma in se vsi skupaj crkljate... user posted image Javi se nam še kaj, ko boš zmogla, pa kako slikco Eme pripopaj...

Jaz sem pa tudi v album dala slikce od Daria...Kot je razvidno z njih pretežno spimo in jemo...Pa seveda lulamo, kakamo in jokamo ko so krčki user posted image

caligula
- če še nisi šla v P, pojdi takoj pa kar pošteno zaropotaj, da te obdržijo, sicer bi te kreteni res lahko spet nazaj poslali...
Zdaj grem pa pripravit mlekca za Daria. Upam, da ne bo spet kakih hudih krčkov danes na sporedu. Pa pa!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 802
31.10.2008 5:12:23   
šema
vidim, da ob tej uri ni nobene gužve pri novembrčiahuser posted image .
orkauser posted image user posted image user posted image  za Emo.

Jaz sm imela včeraj ctg inuser posted image ni bil niti sekunde pri miru, tko da sta na izpisku obe vrstici zelo razgibani, je pa viden en mal močnejši pop., k je zlezu čez mejo, ki jo zapisuje- ampak pri vag. pregledu je blo vse OK.

caligula- v pon. sem v LJ.p. srečala kolegico ki je imela rok že 14.10. pa ji takrat še vedno niso sprožili poroda, tko da dvomim, da v lj. to naredijo kaj prej kot v nm

user posted image  za vas in user posted image user posted image user posted image  zameuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil šema -- 31.10.2008 5:13:22 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 803
31.10.2008 10:01:46   
luna8
Upam, da je caligula v P in da je že za njo, drugače pa držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Tud men se včasih (recimo zdele) zdi da jo je več na zgornji polovici, kot na spodnjiuser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 804
31.10.2008 11:00:41   
Oaza
Dober dan!
Kako ste preživele noč? Jaz sem tako dobro spala kot že dolgo ne.
Vidim pa, da šema ni dolgo spala, ker je že po peti uri pisala tukaj...user posted image Ja, pa verjamem, da ob tej uri ni bilo na naši temi gužve...

Po moje je caligula v P, ker če ne, bi se verjetno že kaj javila.

Nevem koliko bom med prazniki in vikendom lahko na RR (zaradi pomanjkanja časauser posted image ), zato želim vsem lepe praznike pa se tipkamo v ponedeljek, če ne prej... (mogoče pa še danesuser posted image ).

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 805
31.10.2008 11:11:51   
caligula
oj
jaz sem doma in nisem nikamor sploh šla. ponoči sem se ene 4x zbudila, šla na wc in to je to. če bom zasledila, da ne bi imela "žepkov" napolnjenih s plodovnico bom takoj šla al pa če mi še samo enkrat odteče. ker spodnji del trebuha je nima več, je že nekaj dni čist trd zgoraj pa še čutim. ena mi je v p. pokazala kako si pogledam koliko plodovnice še je. če je okoli mehko oz tam kjer je mehko tam je, tam kjer je trdo pa je več ni. pa pozorna moram biti na kolcanje. baje lahko takrat plodovnico mali popije.
v glavnem, ne bom se več vozila gor dol pa četudi v zd rodim. dost jih imam. pa zaenkrat obvladujem situacijo, sicer imam pa pod nujno zapisano napotnico za rešilca v primeru odtekanja plodovnice itd.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 806
31.10.2008 11:32:50   
carly
Orka lepo da ste že doma.

Pozdravljena nova.

Joj meni tud vsi, da ne bo slučajn na 1., sam itak nimaš kej.

Sicer pa tudi jaz vsem želim lepe praznike.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 807
31.10.2008 12:06:12   
onur
Živjo! Joj za mano je ena grozna noč user posted image user posted image user posted image user posted image . Zbujanje zaradi špikanja, pa še sama sem bila (no ja, tast in tašča v zgornjem štuku). Menda se je kaj pričelo ustvarjati. user posted image user posted image Je pa zanimivo, da je bolečina kar trajala in se mi zdi, da se nič ne prekine. Sedaj je bolš. user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.10.2008 12:31:40   
Polynesia
Jutro oz. dober dan user posted image .

No jaz imam tudi zgornji del trebuha nad popkom skos trd kot kamen, spodnji pa mehak, tko da ne vem kaj to pomeni. Čeprov mi to ni nič kaj preveč prijetno, včasih me prov boli. Pa kolcanje imamo še vedno na urniku 2-3x dnevno. Se pa zdej tamau muva čist zgoraj nekje pri rebrih, pomoje z nogicam ker revček nima več prostora.

Menda da te pustijo čez rok 10dni, potem pa ti sprožijo...če bi pri meni tolko čakali in ne bi hoteli sprožit bi se sigurno zapeljala v Postojno, kjer to naredijo. Ker se tamali lahko pokaka in potem lahko sledi vse možno.

Tudi mene je včeraj neki dajalo, pa ponoči sem dobila občutek kot pred menstruacijo, joj res upam da se kaj pripravlja, full ne bi šla rada čez rok.

Danes popoldne pa greva na obisk h kolegom, ki sta  mesec in pol nazaj dobila dvojčka.

Grem hitr pod tuš, pa lase si oprat, moja najhujša mora, hahaha, no oprati glih ne, posušit pa ja.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 31.10.2008 12:32:36 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.10.2008 13:13:13   
onur
Polynesia, tudi v Postojni ne vem, če ti kar sprožijo. Ker ko sem bila jaz v porodnišnici, je z mano ležala ena, ki je bila 10 dni čez rok.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
31.10.2008 13:51:44   
bobika1
haj.

Kaj počnete kej?

To glede tega če maš trd trebuh da tam ni plodovnice ne vem če bo držal ker jaz mam že celo nosečnost trd trebuh že tak kot kamen pa mi je do sedaj vedn rekla da je plodovnice dost... Tak da to ne vem če je čist tak.

Moja noč ja jz zadnje dni ko morem it ponoči na wc me trebuh tak boli... upam da ne pomeni to že kakšni začetki...mal še nej počaka

Stave: gremo pobirat sumljivo se mi zdi ker se članica ni javla nč že par dni...

Aja Nagajiva mene noge bolijo že 2 mesca in to ful zvečer ko jih dvignem mi začnejo kr trzat...

No zle grem pa buco mal izrezatuser posted image , pol pa pecivo spečit(polmesce in rolado), na sm si že lušte naredla bom mnde prvo pecivo pekla pa pol bučo izrezalauser posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 811
31.10.2008 13:52:04   
luna8
je kje pa ste čvekice, a se vse samo crkljate?user posted image  - sej je prov če se.

a dons pol ne misl nobena rodituser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 812
31.10.2008 14:04:00   
Polynesia
Evo jaz sem izpod tuša, pismo to je že ceeeeel podvig zame, hahahaha, no moram pa pohvalit moža, da mi je sedajle namazal in zmasiral noge, no sej je bil bolj ukaz drgač nau nič s kosilom user posted image user posted image user posted image .
A ni tak čuden dan danes, zjutraj je blo še nekej sončka, zdej pa spet čist turobno da mava v stanovanju luči pržgane.

Ja meni je tudi čudno, da se članica ni nič javila, verjamem da je vse v najlepšem redu.

Jaz letos ne bom šla nič na grobove, se mi ne hodi takale noseča, tko da bo šel v nedeljo mož na hitro sam.

Joj za danes in jutri sem si zadala cilj, da oblečem posteljico za malega in pripravim previjalno komodo, mislim notri po predalih moram razporediti, tko da mi bo vse pri roki in praktično, in ko vse naredim poslikam da vam pokažem to naše kraljestvo user posted image user posted image . Joj je luštna sobica.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 813
31.10.2008 14:04:36   
Polynesia
luna a te že kej daje, glede na to da sva si blizu PDP?!?!

Men v bistvu sploh ni jasno kaj me čaka user posted image ...res noooo, sploh ne dojamem, no, da ne bo pomote, vse razumem in tako, ampak joj kr neki. Sem zabluzila a ne user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 31.10.2008 14:05:22 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 814
31.10.2008 15:28:24   
TINKA05
Ahoj.

Se javljam zelo na hitro.  Verjeli ali ne ampak mene so dons za dva dni domov spustili. user posted image user posted image  Juhu. Čeprav moram seveda skoz počivat in moj mož je ta navodila vzel nadvse resno... me pa streže od spredaj in od zadaj... user posted image user posted image , tako da je čist lepo za držat.

Sem pa rezervirala sobo za naju s Caligulo za drug teden, za Konino pa sosednjo, ker so trenutno samo dvoposteljne frej.user posted image user posted image .

Pozdravček vsem skupaj. 

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 815
31.10.2008 16:18:48   
članica
Ojla user posted image in vse novopečene mamice

Sem čist zamočila in nisem vzela v p s seboj listka s tel. št., da bi sporočila svoje novice, tako, da se vam javljam šele zdaj. Hvala za vse dobre želje, preden sem šla rodit, so pomagale.

Dne 25.10.2008 sem ob 12.30 rodila sina, ime mu je Tit. Tehtal je 2990 in dolg je bil 50cm. Rodila sem v 2 urah in 30 min, nisem bila nič šivana. Res, šlo je neverjetno gladko. Tit je zdrav fantek, zdaj sva že od torka doma. Res se vam javljam bolj na hitro, nisem vas brala za nazaj.

Držte se in držim pesti za vse, ki ste še v pričakovanju. Še kaj več napišem in prilepim kakšno slikco, ko bom imela več časa.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 816
31.10.2008 16:24:02   
Polynesia
članica bravo mami in bravo mali Tit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
31.10.2008 16:30:47   
luna8
user posted image user posted image user posted image članica čestitke in veliko veselja s Titomuser posted image user posted image user posted image
ko boš imela čas opiši kako se je začelo in kako je potekalo

Polynesia - ne še nič me ne daje,sploh si ne predstavljam, da grem že kmalu rodit, čeprav že komaj čakam (no sej telefonski mava, če bova skupaj v P, da se slišiva)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.10.2008 16:32:55   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                  (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image          (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                    (3user posted image ,? user posted image )          28 let        LJ       RODILA   user posted image  

3.  01.11.   emina83                (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE       RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image           (? user posted image ,0user posted image )        27 let       MB       RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1 user posted image ,0 user posted image )       ?? let       kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                 (2user posted image ,0user posted image )        24 let       GO     pregled 

7.  03.11.   vejicica                 (1user posted image ,0user posted image       23 let       kraj      pregled    user posted image

8.  03.11.    tamy31                (2 user posted image ,1 user posted image )       24 let       NM       pregled   

9.  04.11.   zara13                  (1user posted image ,0 user posted image )       28 let   Jesenice   RODILA    user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )       32 let       LJ        RODILA   user posted image ,user posted image  

11. 05.11.    luna8                    (1user posted image ,0user posted image )       27 let       LJ        03.11.      user posted image

12. 06.11.   Polynesia              (2user posted image ,0user posted image     28 let       LJ        06.11.        user posted image

13. 07.11.   carly                      (?user posted image ,?user posted image )      26 let   Jesenice   03.11.      user posted image

14. 08.11.     vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )    32 let   Koroška    RODILA     user posted image

15. 09.11     petra *k               (1user posted image , 0user posted image )     25 let   Ptuj          30.10        user posted image

16. 10.11.   nagajiva                (1user posted image ,0user posted image )      27 let    MB            07.10       user posted image

17. 11.11.    jada                        (?user posted image ,1user posted image )     ?? let   Domžale    RODILA  

18. 11.11.    _katja_                 (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   03.11.       user posted image

19. 12.11.   mali_marsovček    (1user posted image ,0user posted image    27 let     LJ          22.10        user posted image

20. 13.11.   pat13                      (1user posted image ,0user posted image )    31 let      LJ         pregled     user posted image

21. 13.11.   Šema                     (2 user posted image ,1 user posted image )    33 let      LJ          30.10.     user posted image

22. 13.11.   pomar*ANČA*       (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10    user posted image

23. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image            (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik   RODILA  user posted image ,user posted image

24. 14.11.    Malapikice               (2user posted image ,1user posted image    29 let     KR         pregled 

25. 14.11.    Članica                    (2user posted image , 1user posted image )    36 let    Kamnik   RODILA  user posted image

26.  16.11    caligula                   (1user posted image ,0user posted image )      26 let       NM         7.10    user posted image

27. 17.11.    taly82                   (1 user posted image ,0 user posted image )     26 let    Gorenj.    22.10.  user posted image

28. 17.11.    TINKA05               (? user posted image ,?user posted image )      28 let      NM        pregled   user posted image

29. 19.11.    Lakšmi                  (1 user posted image ,0user posted image )      30 let      LJ          pregeld   user posted image

30. 20.11.   orka                        (3user posted image ,2user posted image )       33 let     LJ         RODILA    user posted image

31.  20.11.    onur                      (? user posted image , 0user posted image )       27 let    Kras      23.10.     user posted image  

32. 21.11    Andromeda            (1 user posted image ,0user posted image )       28 let     LJ         RODILA   user posted image

33. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj      pregled  user posted image ,user posted image

34. 21.11.    j5ra                         (2user posted image ,0user posted image       30 let    LJ         29.10.   

35. 22.11.    Jelka123                 (3user posted image ,1user posted image )       30 let    kraj       23.10   user posted image   

36. 22.11.   konina user posted image  user posted image           (2 user posted image ,1user posted image )     30 let    NM        13.10.   user posted image ,user posted image    

37. 22.11.   saba                        (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.    user posted image  

38. 24.11.   klavdiy4                  (1user posted image ,0user posted image )   18 let     Ljubno      16.11.     user posted image

39. 25.11.    tayrin                      (2 user posted image ,1user posted image )   29 let     kraj  
        pregled 

40. 25.11.    bobika1                  (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10.  user posted image

41. 25.11.    bebbe                      (2 user posted image ,?user posted image )   33 let    Damask    pregled  user posted image

42. 26.11.   Lorby007                (3user posted image ,1user posted image   32 let     MB           pregled

43. 26.11.   mojsonček              (2 user posted image ,1 user posted image )   30 let    Žiri            21.10     user posted image  

44. 26.11.    sonček2008            (2user posted image ,0user posted image   30 let     LJ             pregled  

45. 26.11.    amani                       (2user posted image ,1user posted image )    26 let     LJ             pregled 

46. 26.11.    Marty1                    (1 user posted image ,0user posted image )   32 let     
LJ             22.10    user posted image

47. 27.11.    Oaza                        (? user posted image ,?user posted image )   ?? let      kraj         pregeld  user posted image  

48. 27.11.    MissI                         (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj        
pregled  

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2 user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10    user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.10.2008 16:35:17   
luna8
             user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj in Mak ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008
8. Emina83 - Emir ( 3470g ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008
9. varci- Gaj (3560g) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070 g)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008
12. poli*- Tanja ( ????) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

28.10.2008
13. jada - Žiga (3140 g) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

Radi se imejte in se veliko smejte

< Sporočilo je popravil luna8 -- 31.10.2008 16:37:04 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 820
31.10.2008 16:38:25   
luna8
Ja tale seznam z novorojenčki se daljšauser posted image

Ja jst mam tud za jutri plan posteljico oblečt, da bo pripravljena na novo članicouser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.10.2008 16:53:22   
caligula
bravo Tinka!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
kr ne morem verjetuser posted image da si ti doma. a sploh še poznaš koga tam? joj, nemorem ti povedati kako sem res vesela zate.
jaz pa sem ravnokar takšne blečine ddobila da grem kr mal ležat, ko ne vem kaj to je. pa ravnolar me je začelo špikat
papa

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 822
31.10.2008 16:53:46   
caligula
pa bravo članica za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 823
31.10.2008 17:32:48   
onur
Bravo članica! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.10.2008 17:35:09   
jelka123
bravo nove mamiceuser posted image user posted image user posted image
še nekaj ur nas loči in čaka nas NOVEMBER in zgleda da nas bo kar nekaj v tem mesecu malih škropijončkov in proti koncu strelcev
ali verjamete kaj v značaj otroka rojenega v nebesno znamenje,kakšni so kaj škropijoni ali strelčki'

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.