|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
31.10.2008 18:10:46   
Oaza
Nisem zdržala brez vas in sem na hitro šla pogledat če so kakšne novičke- in res so:
Članica
- čestitke za majhno štručko!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinka- končno so te spustili malo domov... user posted image user posted image

Jaz bom pa naslednji teden oblekla posteljico in pripravila še vse ostale malenkosti.
Ja, Jelka še 6 ur in NOVEMBER je tu!! Uh, kako hitro je minilo teh 9 mesecev... Ne morem verjet!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 826
31.10.2008 18:36:42   
bobika1
Članica user posted image user posted image

No pa lahko gremo stave naprej pobiratuser posted image , naslednja bo pa ....user posted image

kakšne so osebe rojene v novembru:(to sem dobla ravno par dni nazaj po emailu):je poln idej, težko se vključi v pogovor, njegove ideje so včasih prav neverjetne, mislec, lahko postane odličen zdravnik, dinamična osebnost, zadržan vedno nekaj tuhta, prepričevalen, pogumen in radodaren, miren trmast in vztrajen nikoli se ne preda, je človek dejanj, hitro se razburi,rad ima samoto in romantiko, ne razmišlja tako kot drugi, je poseben, nestalen v zvezah, najraje je doma, delaven in zanesljiv, pošten, skrivnosti zadržan v sebi,ne nadzoruje svojih čustev, nepredvidljiv.

no to piše drugače imam pa še eno knjigo doma ko so napisani skorpijončki in strelčki morem jo poiskat pa bom pol obnovila pa napisala ok

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 827
31.10.2008 18:38:20   
caligula
tinka...kdaj moraš nazaj? jaz se trudim do torka zdržat :D vedno mi nekako torek najbolj ugaja, najbrž ker sem jaz na torek rojena.user posted image
sem pa zadnje dni nastrojena proti umazaniji in če opazim kakšno nesnago na tleh ali kje, takoj začnem glancat. zdaj sem spet celo dnevno sobo posesala in pobrisala, zložila vse igrače od ta malih zdaj grem pa večerjat, postrv njami.
pa ful sem žejna danes, najbrž ker cel dan že nekaj pucam.
ayd punce lepo spite danes. papa

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 828
31.10.2008 18:41:19   
caligula
joj konina, tebi se pa prav čudim da zdržiš tolk dolgo.user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 829
31.10.2008 18:59:05   
klavdiy4
Čaw!!!

Midva z user posted image  pa sva kar danes grobove obiskala, ker je jutri spet cel dan v službi , ...user posted image  pa itak bo baje slabo vreme....
Včeraj sem dobila pošiljko oblekic za našo user posted image  iz Nizozemske ....user posted image user posted image pa jih je mami dans dala oprat...jutri jih bom pa mogoče že likala (odvisno od razpoloženja in lenobeuser posted image )....
Ravno prej sva buče izrezala za današnjo noč..

aha drage novembrčice, da ne boste danes kaj letale nad našo hišo, ker imamo dimnik pokvarjen, da ne bom jaz kriva, če se vam metla zažge....user posted image user posted image user posted image

No midva pa greva danes v kino..greva gledat grozljivko, pa še sreča,da je p.blizu, če me slučajno kaj zagrabi..user posted image

Drugače pa :
Orka lepo in seveda čestitke, ker se sedaj končno lahko cartate doma...
Caligula upam, da ti tvoj user posted image  kmalu prizanese in pokuka na svet...
Jullija dobrodošla med nami...
Tinka lepo, da si malo doma...kar pusti se razvajati!!!!!!

user posted image user posted image user posted image BRAVO ČLANICA, ATI IN TIT (user posted image ) user posted image user posted image user posted image ...

Se slišimo kaj jutri in lepo preživite današjo noč...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 830
31.10.2008 19:00:04   
luna8
bobika1 ko boš našla še kaj o škrpjončkih kar napiši, čeprav ne verjamem čisto v vse to, ampak je pa zabavno prebratuser posted image

caligula  ti pa se še kar držiš, pa trmasta si tuduser posted image

tinka počivaj in se držiuser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 831
31.10.2008 20:36:06   
lyra*
Punceeeeeeeeeee

Malo še pa bo naš mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav smo nekatere rodile oktobra in še prej smo po srcu še vedno novemberkeuser posted image user posted image

Uff...kak je minilo teh 9mesecev...A se še spomnite,ko smo čist na začetku govorile o slabostih pa o NS..user posted image

Zdaj pa smo nekatere že mamice..ene pa boste kmalu stisnile svoje štručke..

Ok nebom več bluzlauser posted image

No danes nisem imela prej časa,da se vam javim.
Žabici sta se zbudili ob 7ih pa sta šle ob 10ih nazaj spat....Pol smo bli vse skupaj še kakšne 4urce pokonci!

Jaz pa sm vse pospravila... Oblačila sem vsa dala prat ju3 pa jih še bi mogla zlikatuser posted image

Sem pa se danes celi dan pripravljala,da bom dojila obe naenkrat..no danes bi mogla probat ampak mi še nekak ni zneslo in bom ju3 probala. Tako,da držite pesti,da mi bo uspelo ker je ponoči grozno preden obe nahranimuser posted image

članica čestitam za sina!user posted image user posted image user posted image  Bravo mami in Tit;)

Tinka welkomuser posted image user posted image user posted image  Te že dolgo ni blouser posted image  Ti prav paše,da si malo doma,ane?

Jaz pa sm se danes zjutraj stuširala...si brez težav oprala glavouser posted image   Najbolj pa sm bla vesela,da sm si super lahko nohte porezalauser posted image  Nisem rabla iskat položaja,da bi vsaj malo nohta videla čez trebuhuser posted image
Ja nosečkice moje malo še pa bodo te zadnje nosečniške težave za vamiuser posted image
A veste,da bo čez točno 1mesec tukaj mogoče še kakšna nosečka...ostale pa že vse mamiceeeeuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte....Princeski sta zaspali midva pa greva gledat grozljiiivko!
Se še odločama med Psihotom in pa Gotiko.....user posted image
Upama pa,da boma vsaj pol filma pogledalauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 832
31.10.2008 20:36:50   
lyra*
Ufff....sem pravo kačo napisalauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
31.10.2008 21:07:49   
SSheila

Živjo!

Ja, še malo pa bo november user posted image ampak jaz upam, da zdržim do nedelje, čeprav me tako čudno špika, pa ne vem ali od prebave ali se kaj pripravlja. Dejmo rečt, da zdržim do 2. Moj pravi, da bo takrat, kr smo se zmenli za tisti datum user posted image

Ju3 vam želim prijeten praznik - sej to je dan za veselje in ne za žalovanje user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
31.10.2008 21:12:03   
caligula
oj
meni spet dogaja na polnouser posted image
jaz več sploh ne vem od česa sem tolk mokra, vem pa da me je zdaj zaćelo najprej na 20min moooočno bolet pa sem šla navmes pucat in zdaj me že na 10-15 min tko da si grem za vsak slučaj lase oprat pa pančat pa upat, da ga ne bodo ravno čarovnice vn nateraleuser posted image
spakirana sem itak skoz, v plni pripravljenosti že nekaj časa tko da samo zbudim koga in via nm. upam, da tokrat ne zastonj.
no, če se pa zjutraj oglasim potem pa je res trmast ta moj mali in mi zanalašč dela bolečine in krče, uh.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 835
31.10.2008 21:14:37   
caligula
rajš dva krajša posta napišem ker ko me je zadnjič vn vrglo sem vse preklela ker sem se res potrudila pa potem se mi ni dalo še enkrat pisat.
lepo spite pa upam, da bom kmalu neprespane noči zaradi bolečin in polnega mehurja zamenjala za hranjenje malega in cartanje.

nočka

TInka, glej da se tvoj mali kmalu spravi vn, pa tamika pa konina, da bomo skupaj šetale po btcju pa nakupovale.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 836
31.10.2008 21:18:29   
luna8
lyra upam, da boš svoji žabici čimprej dojila skupaj,ker bi si s tem prihranila veliko časauser posted image

SSheila mal se s svojim zakladkom pogovori, da mora zdržat do nedelje, sicer pa je samo en dan vmes, ampak vseeno se lahko hitr začne dogajat

caligula zdej pa res, če ti voda odteče še mal al pa če bodo popadki na 5 min pejt, ker tvoj nagajivček zdej sam še odšteva ure do novembrauser posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 837
31.10.2008 22:05:29   
bobika1
No evo da boste imele kaj za brat. Me že prsti polijo od tipkanja...user posted image

ŠKORPIJON
Od 24.10.-22.11.

Marsikdo med nami se kar zdrzne, ko izve, da je njegov sosed škorpijon. Morda je tega kriva podoba te živali v naravi, ki ni najbolj simpatična, ali pa njegov zloglasni pik z repom. Mnogi se tudi zahihitajo ob misli na škorpijonove ljubezenske  navade. Pa je vse to res tudi za znak škorpijona? Ne, vsaj za vse to ne velja. Če bi radi prepoznali škorpijona na prvi pogled, se zavedajte, da zelo radi potujejo in se gibljejo čim bolj neopazno. Običajno jim uspe, če jih le ne izdajo določene lastnosti.
Najprej oči. Lahko so zeleno-modre, rjave ali črne, toda vedno imajo nekak  hipnotičen sijaj. Pri takem pogledu večina postane živčna in škorpijon je vedno zadnji, ki bo nehal strmeti in bo umaknil pogled. Poslušajte tudi način  govorjenja. Ton je lahko umirjen, besede tečejo počasi toda vsebina ne bo nikoli skromna. Škorpijon se v celoti zaveda, kaj je in kaj ni. In ni je stvari ki bi to njegovo mnenje premaknila. Zato ne potrebuje nobenega potrdila o svoji vrednosti, v najboljšem primeru se vam bo mlačno zahvalil ali pa celo sumil v vaš namen.. Dobe način za prepoznavanje je, da izjavite v družbi kako lahko ločite znake. Prvi ki bo v vas strmo uprl oči in dejal da njegovega nikoli ne boste uganili, je škorpijon. Begavih oči v tem znaku ni najti. Večinoma so ljudje pod vplivom plutona močne postave. Poteze so močne ali pa ostre in jasno izražene, nos izrazit, včasih kljukast. Prevladuje bleda polt, velike obrvi, ki se stikajo nad nosom. Vse ogroža iskreča življenjska moč, ki stalno znova izdaja škorpijonovo naravo. Moški so močno kosmati po ramenih in nogah, pogosto v rdečkastem tonu. Večina škorpijonov ima  temnejšo barvo las, znameniti pa so ledeni blondinci. Mrzle sape pihajo samo na površju, v sebi kuha škorpijon celo morje strasti. Takšno obvladovanje značaja moramo kar občudovati. Le redko priplavajo med te ledene plošče na obrazu izrazi dejanskih čustev, kajti ti ljudje gojijo kult brezizraznega lica. Izjemoma boste opazili nasmeh, še redkeje smeh, ki pa je vedno iz srca. Podobno je tudi z kretnjami telesa. Te so odmerjene, vedno konkretne. Nikoli se ne bo zdrznil zaradi zadrege in se napihnil od ponosa. Škorpijonova umetnost je v tem, da prodre v vas, medtem ko bo sam ostal neprebojen zid. Opozoriti vas moramo da obstaja posebna zvrst škorpijonov, ki se hitro gibljejo in govorijo ter so na prvi pogled do vseh prijazni. Takšnim raje poglejte globoko v oči in se spomnite njegovih dejanj, ne pa besed, ker se le igra z vami. V sebi je ravno tako trd in neizprosen kot vsi, morda še bolj, ker se zna tako dobro pretvarjati. S tem ni rečeno da so vsi zlobni, dale od tega, toda mehak in zaupljiv ni nihče. Če ste občutljivi ga raje ne sprašujte za nasvet. Odgovor bo takojšen, trd in uničujoč. Vsi škorpijoni tudi niso sebični. V njihovi naravi je pač da  imajo goreče prijatelje ali pa besedne sovražnike. Srednje poti tu ni. Celo sovražniki mu priznavajo dobre strani in lahko boste opazili, da škorpijona nihče ne izziva za prazen nič. Škorpijone simbolično delimo v dve skupini: nočne škorpijone, ki želijo samo pikati in od ljubezni do te temne strasti tudi umrejo, in simbolične orle ki zaplavajo v naslutene višine, v korist vsega človeštva. Nekakšna  vmesna kategorija so sivi kuščarji, ki jim je najvišji cilj ljubezen do samega sebe, ki se ob vsakem boju umaknejo v sovraštvo in si želijo, da bi sovražnika pokončal kdo drug. Ti sivi kuščarji ne zmorejo izvleči toliko življenjske moči kot ostali dve skupini in to pomanjkanje volje in moči je njihova tragedija. Tako samo ležijo in preživijo v gluhih nočeh, v upanju, ki res nikoli ni prepozno, da se bodo spremenili. To se tudi lahko, le če bodo našli moč v sebi. Orli teh težav nimajo. Še v bitki vodijo svoje podrejene v smrt, ne da bi jim trznil obraz. Celo povprečen škorpijon se zna hrabro postaviti po robu tako bolečini kot posmehu z zavestjo,da je sposoben preživeti še tak udarec. Škorpijon je izjemno zvest prijatelj,tiste vrste človek,ki bo samogibno skočil pred ljubljeno osebo,če ji bo kdo grozil. Ravno tako nikoli ne pozabi niti prijaznosti ali usluge niti nesramnosti ali udarca. O tem,kako bi se maščeval,razmišlja cele oči,in ko se odloči,udari s svojim strupenim repom in pika,dokler nasprotnik ni negiben. Odrgnite mu avto in jutri boste imeli na svojem vozilu dve odrgnini. Izjeme so sivi kuščarji,ki gojijo in čuvajo svojo maščevalnost dokler se sami ne zastrupijo z njo,in orli,ki znajo odpustiti,saj jih mikajo širjave,ne pa drobna povračila. svoje zdravje lahko škorpijon uniči s pretiravanjem, težkim delom ali p z otožnostjo. Le redki so bolni, če pa so, je pa zadeva zelo resna. Škorpijon je dobe družinski oče v celoti je lahko svetnik ali pa grešnik,v vsakem primeru pa izstopa na svoji življenjski poti zaradi katere se mu vsi hlastno umikajo. Njegove želje nikoli niso vidne, oblast prevzema vedno skrito in počasi, pri sivih kuščarjih, se to sprevrže v morbidno življenje ki pa ga lahko odreši sam zlasti če se posveča zdravstvu. Škorpijon je rojen s sposobnostjo spoznavanja življenja ter smrti in na njem je da se odloči. Najvažnejše pri njih je da spoznajo kaj vedo. Šele potem lahko svoje bleščeče sile uporabil kot glasbenik , doktorju , detektivi , igralci , na vseh področjih, kjer je nujno globlje poznavanje človeka.

STRELEC
Od 23.11.-21.12.

Strelca ni težko spoznati, teže se mu je izogniti. To je tisti veseljak, ki bo pristopil k vam in izjavil:krasno vam pristaja ta pulover z ovratnikom nobeden drug vam nebi tako dobro skril gub
Pri tem vas bo dobro udaril po hrbtu in se veselo režal, med tem ko bo vaš obraz čedalje bol kisel. Šele po daljšem času bo opazil da nekaj ni  v redu in še kasneje spoznal kaj. Pomirite se, naslednjič bo slabše, pri vsem tem pa bo ranjen v dno srca ko ga na cesti ne boste hoteli spoznati on je vendar želel samo povedati kako krasno je da kažete manj let. Nima smisla se jeziti na strelce. Vse kar počnejo je brez zlobe, je le posledica nezaslišane neposrednosti in popolne nedolžnosti. Ne sodite ga pretrdo, če tudi ga nobena sodba ne prizadene za dolgo. Pod brezobzirnim obnašanjem se skriva bister um in visoka merila. Njihova slepa točka je pač netaktnost in ne se jeziti, če bodo zatrjevali, da so ravno oni tisti, ki pazijo na besede, ker ne želijo nikogar prizadeti. Če jih želite spoznati,poiščite v gruči ljudi s srednje veliko dobro izoblikovano glavo in visokim čelom. Poteze so jasne in vesele . Obraz kar vabi k prijateljstvu in razgovoru. Strelci se običajno hitro gibljejo, pogosto krilijo z rokami, da poudarijo svoje besede. Kamorkoli gredo, glava je dvignjena, korak čvrst, pogled naravnost. Te jupitrove oči so jasne in pozorne ter utripajo v stalnem nasmehu. Po postavi so strelci ali zelo visoki in atletski ali pa podpovprečno veliki s čvrstim telesom. v mladosti jim pogosto preko čela pade neubogljiv koder, ki ga krotijo s stalnim zamahovanjem glave, kar jim ostane v navadi, tudi ko so že plešasti. Strelci so nemirni najbolj sovražijo stanje ali sedanje na enem in istem kraju. Premaknil se bo drugam, pa če podre ose običaje. Strelec ljubi živali, Velika večina jih ne pozna strahu zato so nori na hitra vozila s katerimi izvajajo prave dirkalne vratolomnosti. Med škorpijončevo in strelčevo odkritostjo je veliko razlik, glavna pa o tem da je strelcu žal ko vidi posledice svoje izjave. Toda to mu ne bo preprečilo da nebi naslednjič spet butnil prve misli in vas zadel huje od potresa. Zaradi tega ni strelec nič manj priljubljen saj mu nihče ne more zameriti za vse večne čase. Vsepovsod boste srečali te srečne, priljudne idealiste. Večina strelcev vas želi zares razvedriti, le da jim to vedno ne uspe. Včasih izustijo tako močne da bi jih najraje ustrelili pa raje izbruhnete v smeh. Kor ognjeno znamenje so strelci izgovorni , odprti , tisti ki pa so tihi niso nič majn brezobzirni. Strelec je družaben in vesel, dokler ga kdo ne stisne v kot ali pa zlorabi njegovo prijaznost. Takrat eksplodira kot raketa. Le redko se tudi upira avtoriteta in okostenelim navadam. Pri tem nebo strelec nikoli zbežal od bitke ali pa klical na pomoč pa naj bo ženska ali moški. Strelci še posebno ne prenesejo obtožb o nepoštenosti. Nanje odgovorijo na kratko, brez posebne zamere. Če si boste prislužili črno oko, lahko od strelca pričakujete rože in steklenico na dom, češ naj se vse pozabi. V strelcu bo vedno nekaj otroškega, neodgovornega. Tudi če mu življenje naloži obveznosti, ki jih bo dobro opravljal, ne bo nikoli s srcem pri stvari, še naj pa vesel. Njegova narava ne zdrži omejitev, ki ga lahko spravijo v prezgodnji grob. Če se temu izognejo, doživijo visoko starost pri polni duševni moči. Strelec se zažene v ljubezenske odnose, kot v dirko- do omembe poroke. Ob tem postoji, skrbno premisli in pogosto ravno zato napravi napako. Čeprav je topel in razumevajoč, ga je težko ujeti, je pač pol človek, pol konj. Med strelčeve slabše lastnosti spadajo pretirana ljubezen do jedače in pijače, nagla jeza in nesposobnost zadržati zaupne stvari zase. V družbi in službi nastopijo strelci po najkrajši poti, ki jo s prerojeno silovitostjo zagovarjajo in pobijejo nasprotnike z žgočimi opazkami. Malce slabše mu gre pri šalah, ki jih ve veliko, toda nikoli ne zna prav končati, kar pa pogosto pomeni še bolj smešen učinek. Čeprav imajo strelci čudovit spomin, zelo hitro pozabijo vse mogoče;: plašče, ključe, rokavice, denarnice…
Strelec ne more lagati, vsaj ne uspešno. Kdor ga sliši mu ne verjame niti za trenutek. Zvijače so zanj neznano morje, v katerem prehitro utone, če poskusi plavati.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.11.2008 7:39:36   
caligula
jutro

kakšen neumn dež. prav vreme za spanje. jaz sem še vedno 2 v 1user posted image .
zdaj je sigurno da bo novembrček samo vprašanje kdaj bo pokukal vn.
grem eno kavico spit, mandarine sem že napadla pa eno banano, ponoči sem pa ob enih šla na "zajtrk"user posted image sem si dva kosa margarine z marmelado zaželela, kr neki. in mi ni dao miru dokler se nisem dvignila in pojedla.

no. se slišmo kasnej. papa

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.11.2008 8:32:15   
luna8
user posted image user posted image user posted image končno bodo začeli prihajati novemberčki in novemberčiceuser posted image user posted image user posted image

caligula ti pa se še kar držiš 2 v 1user posted image

no pa še user posted image user posted image za novemberčice

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.11.2008 9:22:28   
mojsoncek
Dan! Sicer tipicno prvonovembersko dezeven in siv, ampak vseeno...

No, punce, koncno smo docakale "nas" mesec. Sedaj pa lepo po vrsti, kot so hise v Trsti!!!

No, mi smo vceraj, s priziganjem sveck, obdelali pol Slovenije user posted image . Danes pa samo se omare v sobici prebrisem in zlozim notri cotke od tamalega, potem pa samo se pocivam (no, za oprat imam ene par zeht, ampak to itak stroj dela user posted image ). Na kosilo gremo k mojim in mi niti kuhat ne bo treba user posted image .

caligula, ti si neverjetna! Tvoj user posted image ti bo pa ze v nosecnosti dal vetra user posted image

clanica, cestitke za Tita! user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo in pustite se razvajati v tem "gnilem" vremenu!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.11.2008 9:38:28   
TINKA05
oj.

Sem že iz porodnišnice, kjer sem morala odležat CTG 45 min. Caligula ve, kaj to pomeni v NM porodnišnici (ena zeloooooooo neudobna miza)user posted image .

Doma sem lahko do jutri zvečer, potem pa nazaj user posted image  user posted image  user posted image . Ampak HB, da so me vsaj toliko pustili domov.

Caligula: glej da si boš v potovalko spravila dovolj hrane, da ne boš spet lačna (se ni hrana v tem času prav nič izboljšala...),

Zdej se grem pa spet razvajat....

pozdravček vsem skupaj.....

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.11.2008 10:32:31   
Polynesia
Jutro.

No pa je november že tu in s tem tudi naš mesec user posted image user posted image user posted image .

luna hvala za user posted image ...sem si kavico danes zaželela user posted image .

tinka danes in jutri še max uživaj doma, potem pa nazaj v P.
Čeprav moram priznati, da mi je tole kar se dogaja v Novomeški P že kar malce smešno user posted image .

Danes ob 13h pa greva k tašči na kosilo, ne bo treba kuhat, jupiiiiiii. Zajtrk sem pa že tko pojedla, danes sem si privoščila pašteto in jogurt, matr mi je zadišalo user posted image . Malce spremembe od čokolina user posted image .

Joj mogla bi zlikat nekej stvari, pa se mi sploh ne da....hmmmm, kaj pa če prestavim na popoldne user posted image user posted image .

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 843
1.11.2008 11:28:37   
carly
Ojla, kako ste? Nestrpne ker se je začel naš mesec? Jest priznam da sem že kar, se pozna, da se bliskovito približuje dan d. Sicer pa tudi mene skos nekaj daje, od občutka da bom vsak cajt menstro dobila, do prebavnih težav in špikanja v spodnjem delu trebuha,... pa kr nč noče bit. No ja danes naj še počaka, potem pa kar se mene tiče lahko gremouser posted image .

Sicer sem pa jaz tudi včeraj obletala pokopališča, moj bo šel verjetno še danes na njihovega, jaz bom pa raje doma pa malo cunj speglala, če bo volja.

Glede nebesnega znamenja, od brata punca je škorpijonka pa vse drži za njo, tko da mojmu pravim naj se kar pripravi na novo trmoglavko v družiniuser posted image user posted image user posted image .

Tinka fajn da so te vsaj za čez praznike domov spustili.

Članica čestitam za sinčka.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 844
1.11.2008 11:31:35   
carly
Kaj sem še hotela napisat, aja zdej nas je pomoje kar nekaj sumljivih, me prov zanima katera bo šla prva po svojo štručkouser posted image ?

Nič sedaj grem pa testo pripraviti, danes bodo štruklji za kosilo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.11.2008 11:32:44   
tamy31

žvjo vsem!!
No pa smo dočakali november! Pa tok so nas strašil da bom prej rodila !
JA drugače  sem pa v četrtek prišla domov in zdaj čakam in čakam ! Upam sam da ne bo danes  moj je sicer navijal da bi blo včeri k je mel on rojstni dan in sem res cel dan delala pa ni blo nič ! Jst upam da bo v ponedeljek 3 k mam tut jast tretjega (12) rojstni dan , ampak bomo vidl kako se naš šef odloči!
Dons je prav beden dan pa še tako vreme!
No grem zudej kuhat pa se jutri kaj oglasim če bo čas , moram še vse za nazaj prebrat !
Lep dan

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 846
1.11.2008 12:39:50   
lyra*
Danuser posted image

Mi že 4ure štrajkamo in user posted image user posted image  sploh nočeta spat...Do zdaj sem ju jaz imela zdaj pa ju je ati malo prevzel. Tečni sta..nič jima ne paše. Ne ležat,ne jest...user posted image user posted image

In sem se zdaj z kolegico pogovarjala in je rekla naj ju peljem ven. Jaz bi ful šla mojmu atiju na pokopališče svečko prižgat... In naj bi ju kar zraven vzela.
Kaj ve mislite? Peljali bi se tja in bi v 15. minutah opravli vse in bi šli pol domov. A mislite,da je to pametna ideja????????

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 847
1.11.2008 12:54:27   
orka
helow
Lyra* jaz bi absolutno to naredila = vzela ju s seboj, saj sploh ni takega mraza..... tudi sama bi šla a nimam polivinila za dež čez voziček user posted image user posted image  pa še malo morm počakat da bo bolj toplo, saj naša Ema še ni bila zunaj , pa vedno rabi ene 2 dni da se privadi na spremembo...ko smo prišli domov je samo spala in malo jedla sedaj pa je že pri sebi in je kolikor more....user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
1.11.2008 13:07:04   
Oaza
Dober dan!
Pa smo ga dočakale- november mislim. user posted image
Lyra- tudi jaz bi na tvojem mestu šla z user posted image user posted image na pokopališče, saj 15 min pa ja ni tako veliko, pa še pretirano mrzlo ni.

Midva sva tudi že včeraj obiskala vsa pokopališča, ki sva jih imela v planu, danes pa mogoče še samo zvečer malo, ko ne bo prevelike gužve.

Caligula- ti pa še kar vztrajaš... Ja nič ne moreš, če user posted image noče ven.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
1.11.2008 13:55:40   
luna8
lyra kar pejte ven, sam na pokopališču bo po mojem gužva in ne vem kako se boste prebijali z vozičkom; drgač pa pejte saj tako malo na zrak, pa naj jih očka malo vozi, ti pa skoči svečko prižgatuser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.