dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica 1. Zanima me, kako krotite jezo vaših malčkov. Jaz upam, da ni samo naš Gašper tako hitre jeze. Če mu namreč vzamem kakšno stvar, tako joka, da je joj. In če ga v tem joku ne vzamem na roke, kar cepeta z nogicami tud to mora sprobat, jaz mu pač povem da ne sme, se pa uvija in zvija, da ga komaj držim ali pa tuli, samo ne s solzicami 2. Kako pa vas kaj ubogajo? Če hočem Gašperju dopovedat, da česa ne sme, preprosto vse presliši, kot da ne govorim njemu Ko pa zasliši moški glas, pa takoj pogleda nimam še občutka, da bi MIha to že tako razumel lahko pa da bo očka bolj avtoriteta, mami pa za ckrljjat tako je pri nas Vidim, da bo treba poprijeti za kakšno knjigo o vzgoji, kajne jih vveč ne berem Sicer pa imam še na zalogi.... 3. Kaj po kopanju mažete vaše sončke s kakšno kremo, mlekom, oljem ali kaj podobnega? Jaz imam še vedno navado, da ga tako na hitro po celem telesu namažem kar z niveo soft, še iz časov, ko je imel zelo suho kožo. jaz nič več , sem le en mesec po celem telesu, zdaj rito in pregibe in to je to 4. Jaz imam občutek, da Gašperjevi spodnji enki rasteta nekoliko postrani, obe navznoter. Kaj je katera opazila kaj podobnega ali vsem rastejo zobki lepo ravno? jih še nimamo, od punc pa vem, da se to kar lepo poravna, ker so Maši rasli postrani, ANi zelo narazen in se je porihtalo, ima pa naša Maša kot zanimivost en zob zgoraj med enkicama višek (še v dlesni - meziodens) in bojda bomo moral dat operirat