|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
1.11.2008 22:32:08   
nana35
LANA,vse najboljše ti želiva Klemen in Nana!!!(pa kako se rimauser posted image )

user posted image

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
1.11.2008 22:35:22   
klaja
Limma tvoja Neža je pa pravi sonček!

Mala pikica:
1.Ko je jezna se tudi joka do onemoglosti če je treba in dokler je ne vzamem na roke tako dolgo je dretje. Občasno jo pustim in se naredim, kot da ni nič, vendar vedno ne pali. Je pa zelo huda, če ji obrnem hrbet, se priplazi kar za mano in kriči na ves glas, ampak ponavadi samo izsiljuje z dretjem.

2. O uboganju ne duha ne sluha, ne pri eni in ne pri drugi, tako da se mi včasih že malo kravžla! Tudi mojega ne šmirglata, tisočkrat jima lahko rečem NE k računalniku, tisočkrat ju lahko odnesem vstran, pa nima nobenega pomena. Tudi če se zaderem, kot da je to čisto normalno, me data na ignor!

3. Po kopanju sem Hano mazala samo kak mesec, potem pa nič več.

4. Hani rastejo zobje ravno, ima pa Julija spodnji enki cik-cak ali kakor bi se drugače izrazila na V. Naredit tako ali tako ne moreš nič, upaš lahko samo, da bodo stalni zobje potem prišli lepo ven, ker drugače sledi .... saj veš kaj - zobni aparat, mi ga imamo že na pol obljubljenega. Lahko pa, da si bo sčasoma sam poravnal zobka z jezikom, kar je tudi možno. Nam je še sicer zobozdravnica svetovala, da bi ji naj vsak dan malo s prsti ravnala zobe, samo ji tega ne delam.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Pa tudi ti imaš lep avatar in super fotografije, res je pravi smejko!

Intruder ful dober avatar in čestitke Vidu za zobka.

Alfabeta lepa barva!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
1.11.2008 22:36:44   
klaja
Bučika vidim da si nas prišla malo pogledat, pa lepo pozdravljena in lahko kaj napišeš.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
1.11.2008 22:44:17   
Sunny Morning
LANA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
1.11.2008 22:47:44   
Sunny Morning
Z Nejo sva do druge nedelje sami. Je user posted image spet službeno odoten, tokrat je šel v Egipt. Saj je šel tako brez volje, ker bo preveč resno. Sva naročili naj nama prinese en kup daril. user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.11.2008 22:50:40   
Sunny Morning
Za Matica in Ajšo

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.11.2008 23:05:11   
klepetka
dober večer,

sem prišla samo rač. ugasnit, ekr že spimuser posted image .Oz. sem zaspala pred tv in bom  smao premik naredila  proti spalnici zdaj.

Lana se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke.
user posted image

Ker ste veliko naklofale, sem prebrala samo površno, posledično pojma nimam kaj je novegauser posted image .Tako jutri jovo na novo.

zA zdaj pa samo

mala pikica, glede postrani enkice.MAruša je imela pri nas čist isto,  zato takoj ko sem opazila, sem mislila it ik zobozdravniku. PA nisem šla, sem ga pa klicala, pa je rekell, da ni panike, da se z rastjo prav lepo poravna . In se je res. TAko da ne skrbi, vse je ok.
Imela ga  je pa res ful postrani, čist pokriž ji je rastel

limma , suepr slikce. NEža je že cela damica.user posted image

mml, za Manco pa velikoo user posted image

za zdaj tole, jutri pa pričakujte daljše poročilo; še namesto danesuser posted image

Še lahko noč vam zaželim in grem.

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.11.2008 23:06:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3882
1.11.2008 23:07:07   
Lunca1
Alfabeta a pri vsakem previjanju namažeš ritko? Mogoče poskusi še z Bubchnovo Wundschutzcreme.

Luku tudi spodnji enki malo postrani rasteta, pa mislim da je bilo isto pri Pini, pa so zdaj v redu.

Naš tudi joka če mu kaj vzameš ali odstraniš iz dosega. In to na ful. user posted image

S kremam pa ne pretiravamo, no razen pri ritki.

Reagiranje na kreganje, navihan nosek in nasmeh. user posted image  Seveda on turi naprej po svoje. Ne pomaga niti moški glas. user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
1.11.2008 23:07:42   
Lunca1
No zdaj grem pa Schlag den Rapp gledat, pol pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
2.11.2008 5:30:32   
TRIŠ
Intruder zelo lep zanimiv avataruser posted image

Katarinas lep avataruser posted image

Mala pikica lep avataruser posted image

Majra jaz se barvam pri Mateji občasno pa me možičekuser posted image .Meni se živa ni sprala po dveh tednih ker bi pop....Je pa res da nimam razbeljen las.Sem se pozanimala in mi je Mateja tekla da imam jaz zelooo dobre laske.Tudi kadar sem v službi ji marsikdo reče da bi imel tako frizuro kot jo je naredila meni,pa težko dopove,da je to odvisno ob lasuser posted image .Se pa barvam 1xmesečnouser posted image

Alfabeta
tudi ta barvica je lepa,ampak prejšnja je bila IN,te pa razumem ker jaz sem se jo tudi naveličala in jo ne bi več imela.Mogoče pa se res nisem prala glave 1 mesecuser posted image user posted image user posted image .Ne sem se pozanimala in mi je razložila,da če je las beljen se barva hitreje spereuser posted image Jaz pa sem šla iz svojih na turbo rdečouser posted image

Limma lepa Nežauser posted image

Mala pikica
- tako jezo kot ima Žan niti ne pogruntamo,ker sta večje dva toliko bolj trmastauser posted image user posted image user posted image
-dopovedati pa se mu zaenkrat kar da vse ampak to se kmalu obrneuser posted image
-po kopanju ga mažen z bubchen oljem za masažo
-glede zobk pa še nismo tako dalečuser posted image

Pa zeloooooooo lepe slikice tvojega sončkauser posted image

Sunny morning jaz sem za 13user posted image

AJŠA TA SVEČKA JE ZATEuser posted image  

MATIC NAŠ SONČEK TALE PA JE ZATEuser posted image

Drugače pa smo se imeli včeraj zeloo lepo in smo prišli domov ob 21.00.Prvič da me ni stiskalo v prsih.Za to je poskrbela moja čudovita mamicauser posted image RADA TE IMAMuser posted image IN ŠE ENA SVEČKA TUKAJ SAMO ZATEuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
2.11.2008 5:35:41   
mala pikica
triš, vidim, da pri vas tudi redno vstajate sredi noči user posted image Gašper je spet vstal že pred peto oziroma je mene prisilil, da sem vstala user posted image Kaj bi dala za eno noč spanja brez vstajanja do devetih zjutraj....

klepetka zdaj si me pomirila glede zobkov user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
2.11.2008 6:09:49   
TRIŠ
Mala pikica jaz se kar  sama zbudim.Žan in Lana pa sta se vstala malo prej.Ja jaz pozimi hodim spat s kokoškamiuser posted image .Ob devetih grem skupaj z otroci,zjutraj pa imam čas samo zaseuser posted image .V miru prečeriram forum ,malo pospravim in družinici pripravim zajtrk ob sedmih pa so tako vsi pokonciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3887
2.11.2008 6:31:20   
mala pikica
Jaz pa bi tako spala zjutraj, pa mi Gašper ne pusti. Zdaj je sicer zaspal nazaj, ampak če bom šla še jaz spat, bo sigurno buden čez pol ure. Včeraj zjutraj, ko pa nisem šla nazaj spat, pa je spal dve uri in pol.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
2.11.2008 7:36:42   
Sunny Morning
Jutro.

Neja je spala od 20.00 pa do 7.00, seveda vmes se je malo zbujala ampak me danes ni tako zmatralo.

mala pikica kaj  ko bi ti Gašperja malo "zaj....." in mu dokler bi šlo, ne bi dovolila, da gre frajer nazaj spat ob 6.00. user posted image  Mogoče bi mu potegnilo, da ob 5.00 ali pa prej ni ura za vstajat. On dobro ve, da bo šel potem kasneje lahko nazaj spat in to pridno izkorišča. Briga njega, da moraš ti vstat.
Spanje do 9.00 pa kar pozabi še nekaj let. Boš ful vesela, če boš lahko brez problema spala do 7.00.

Danes pa pride od mojega očita sestrična iz Kanade na obisk. Bo nekaj dni tukaj. Je že tri tedne v Evropi, ampak si je prišla na Hr zrihtat zobe, ker je v Kanadi ful drago. Seveda ciljamo, da bova dobili kakšna darila. user posted image

Smo bili pa včeraj pri "zmaju" (glej poste od Intruder user posted image ) na kosilu. Je tako izjavla, da mi je bilo kar slabo. Nisem hotla na vsak način po pecivu zlit nekega alkoholnega likerja, ker mi pač to ne diši, in je rekla, da ona pa ni tako zabita, da ne bi vsako stvar probala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Torej sem jaz zabita? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ona je pa najbolj pametna. Še dobro, da nisem preveč pojedla, ker bi lahko kozlala.

Neposredna povezava do sporočila: 3889
2.11.2008 7:38:03   
Sunny Morning
PATRIK
user posted image

ALEX
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3890
2.11.2008 7:45:04   
dašabina
dober dan, mi je včeraj tako štrajkal računalnik, da sem ga kar ugasnilauser posted image

Lana, vse naj, naj za mini Rduser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Intruder, zelo zanimiv avataruser posted image , a lahko ena pripne link, kje se to najde, tud za tiste okvirčke

Mala pikica in Katarinas, tud vajin je krasenuser posted image user posted image

Tud jaz sem bila v mislih z Maticem in Ajšo in njunim družinicam in njima pošiljamuser posted image user posted image user posted image

sem pa šla prižgat tud svečko na grob sošolke iz OŠ in SS ki je umrla pred 3 leti za tumorjem v glavi, je za sabo pustila 2 fantka... Irenauser posted image user posted image

Alfabeta, zelo u redu barva spetuser posted image user posted image ti pa moram povedat, da smo imeli včeraj zbor žlahte po moževi strani in seveda smo bili tud s temi, ki jih poznašuser posted image  in so rekel, ja k je že 30 stara, se je bla še čist mejhna, ja ampak njihove punce so tud že 20 in 18user posted image user posted image , ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedaluser posted image user posted image

Katee, :Lunca in Ljubljana, jaz bi imela vse te sorte čevlje, ker ene rabim za v pisarno, ostalo pa do pisarne, da se ne ubijem....user posted image user posted image

Lima krasno princesko imaš, bi jo morala večkrat pokazat, veš, kulk enih zetov je tleuser posted image user posted image

Mml, za Mancouser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3891
2.11.2008 7:52:31   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

1.user posted image Zanima me, kako krotite jezo vaših malčkov. Jaz upam, da ni samo naš Gašper tako hitre jeze. Če mu namreč vzamem kakšno stvar, tako joka, da je joj. In če ga v tem joku ne vzamem na roke, kar cepeta z nogicami user posted image user posted image user posted image user posted image tud to mora sprobat, jaz mu pač povem da ne sme, se pa uvija in zvija, da ga komaj držim ali pa tuli, samo ne s solzicamiuser posted image

2.user posted image Kako pa vas kaj ubogajo? Če hočem Gašperju dopovedat, da česa ne sme, preprosto vse presliši, kot da ne govorim njemu user posted image Ko pa zasliši moški glas, pa takoj pogleda user posted image nimam še občutka, da bi MIha to že tako razumeluser posted image lahko pa da bo očka bolj avtoriteta, mami pa za ckrljjatuser posted image  tako je pri nas

Vidim, da bo treba poprijeti za kakšno knjigo o vzgoji, kajne user posted image jih vveč ne beremuser posted image

Sicer pa imam še na zalogi.... user posted image

3.user posted image Kaj po kopanju mažete vaše sončke s kakšno kremo, mlekom, oljem ali kaj podobnega? Jaz imam še vedno navado, da ga tako na hitro po celem telesu namažem kar z niveo soft, še iz časov, ko je imel zelo suho kožo. jaz nič več , sem le en mesec po celem telesu, zdaj rito in pregibe in to je to

4.user posted image Jaz imam občutek, da Gašperjevi spodnji enki rasteta nekoliko postrani, obe navznoter. Kaj je katera opazila kaj podobnega ali vsem rastejo zobki lepo ravno? jih še nimamo,user posted image  od punc pa vem, da se to kar lepo poravna, ker so Maši rasli postrani, ANi zelo narazen in se je porihtalo, ima pa naša Maša kot zanimivost en zob zgoraj med enkicama višek (še v dlesni  - meziodens) in bojda bomo moral dat operiratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
2.11.2008 7:58:19   
dašabina
Patrik in ALeks, vse naj, naj za mini RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny, super za darila tako iz Egipta kot iz Kanade... vidiš, kako se ti godi, kar se pa zmajevke tiče, let it go.... Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00  Triš jjaz bi copatke prej, se slišivauser posted image

Mala pikica, super fotkeuser posted image user posted image

Bravo Lana za plezalne vaje...user posted image

kar se pa obutve tiče, imajo moje punce št. 38 in 37 user posted image  in že več parov kot mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
2.11.2008 7:59:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedaluser posted image user posted image

A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
2.11.2008 8:03:23   
dašabina
Lunca pozdravite se user posted image user posted image

Martinca, upam da je glavca boljš

Majra, ti povem na čveku ali pa če ti Nussy posredujje ZS, sem ji vse napisala, bi vam danes tud že povedala, kol je šlo dol, ampak bom rajš  jutr, ko imam  uradno tehtanje pri mojih inšpektoricah user posted image user posted image  Ani in Maši... Ana vsem zdaj razlaga, daa je mami na strogi dieti...user posted image user posted image user posted image  hodim pa hodim tud vsak dan rajš...user posted image user posted image

limma, hvala za link, sem šla pogledat, ob takih stvareh sem jaz čist mehkauser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.11.2008 8:04:49   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedaluser posted image user posted image

A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za user posted image user posted image user posted image .
jaaa, ker pada na joške, user posted image user posted image  pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrlauser posted image user posted image  ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakaluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.11.2008 8:05:37   
dašabina
Sunny, dober da vmes kaj našpišeš, če ne bi bli spet monologiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.11.2008 8:06:09   
Sunny Morning
Sunny 
Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00

Potrdile: TRIŠ, dašabina ina Alfabeta

Kaj pa ostale? katarinas, majra, anitav, vaney

GPS navodila naknadno. user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.11.2008 8:06:17   
dašabina
kaj pa če bi še mal klofala, jaz bi še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
2.11.2008 8:07:10   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sunny 
Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00

Potrdile: TRIŠ, dašabina ina Alfabeta

Kaj pa ostale? katarinas, majra, anitav, vaney

GPS navodila naknadno. user posted image
tud če nimam GPS, dej še leve in desne ovinke povej za vsak slućajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?