nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee katee,to pa boš fina ko jih dobiš!!In upam,da si danes šla ven in se imaš skrajno lepo!!Škoda da nisi kje bližje meni doma,bi šli 1x kam skupaj uživat. Upam,da tigra jutri ne bo...ali pač?? intruder,zelo izviren avatar.Mi tudi nismo imeli buče,ker so bile vse zgodaj in vse potolčene od toče,tako da tudi kupili nismo nobene,pa bomo drugo četo poskusili pregnati kakšno čarovnico.Škoda da ne prideš na srečanje,no mogoče pa bo kateri drugi dan in boš lahko. Na pokopališču smo bili,prižgali nekaj svečk,rekli kakšno besedo z znanimi,ki smo jih srečali in domov.Potem pa na obisk in zdaj smo prišli,Klemna sem HB že preden šmo odpeketali na obisk skopala,ker mi je revček itak v avtu nazaj grede zaspal,tako da ga nisem nič več motila (tudi zobkov nismo umivali) in ga dala ajat kar v majčki in štramplih(žabah).Jedel pa je palačinko in potem dobi še flaško,če jo bo seveda hotel. mala pikica,lep avatar,kakor zmeraj,Gašper je že pravi fantalin. Uboganje-mene Klemen skoraj ne uboga,samo ko rečem,da ne sme nekaj ve,kaj mislim in se smehlja,pa vseeno poskuša kaj naredit kar ne sme,ampak to se mu zdi vse smešno. Jeza-Klemen ni preveč jezen tip,ampak če mu kaj vzamem,mu tudi ni prav in joka,tako da mislim,da je to kar normalno pri tej starosti naših malčkov. Po kopanju-ja,jaz ga namažem vsak dan,včasih s kremo od Nivee oz.mlekom,včasih z oljem,kakor na začetku,kremica za ritko obvezna. Zobki-nisem opazila nobenih posebnosti,mogoče se ti samo dozdeva.Ko bodo prišli stalni,takratz bom pa pozorna...Mislim,pa da so mlečni dokaj lepi pri vseh malih otrocih. Slike-krasne!! Mene tudi moški,ki se slačijo ne pritegnejo,vse skupaj mi je nekoliko ped...,no ne vem,nekako jim ne paše takšno obnašanje.Pa saj nisem za luno in sem za vse take in podobne zadeve,ampak tole so mi pa res bolj ženske stvari,ker se dogajajo že dosti časa,tile moški pa se mi ne zdijo primerni za nekakšno počasno in seksi slačenje .Imam raje res prave moške,ki imajo na riti kavbojke... klepetka,no saj je bil že čas da si se zamislila nad sabo in svojo površnostjo , mislim no,kaj pa si ti počela,to pa že presega vse meje... Pa saj smo te vse razumele,samo malo bolj počasi moramo brati,pa gre.In bravo Lana za tvoje plezalne vaje. Tudi jaz prižgem svečko za Ajšo in Matica... koala,evo smo že tri za čvek... martinca,kaj pa si se ga napila in zdaj imaš glavobol katarinas,res dober avatar,sem se kar malo nasmejala,ko sem ga zagledala Alfabeta,meni je bila tista barva prej po pravici povedano res bolj všeč,saj ta je tudi dibra,ampak tista pa je bila res odštekana. limma,Neži pa prava lepotička na slikicah kakor vedno,res je sladka. dašabina,še malo ja pa ! mml,upam,da Manci vročina kmalu mine in da ozdravi!