|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
1.11.2008 10:22:42   
katee
intruder: super avatar!

Lana vse naj naj naj ti želiva z Žan Luko!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
1.11.2008 10:23:25   
limma

Aha, zdaj vidim, da so ecco.. povabila na kavo pa vseeno velja user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 1.11.2008 10:25:29 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
1.11.2008 10:23:57   
klepetka
jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
zdaj sije sonček user posted image !

user posted image  pri nas grmi in lije in treska, zato samo tole

katee, sem šla pol včeraj iskat in  sem dobila. Zato najlepša hvala tvojima dvema in seveda tu tebiuser posted image

intruder , hvala za česttko Lani pa fenomenalen avatar imaš.

moram izključit rač.
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3828
1.11.2008 10:24:12   
limma
Jooj, kaj sem zdaj sčarala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
1.11.2008 10:25:32   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Tudi jaz sem iskala črne čevlje, pa jih nisem dobila. Potem sem jih pa zagledala reklamnem katalogu, pridem v trgovino, tam mi pa povejo, da jih sploh še niso dobili user posted image

Gre pa za tale čevelj:

user posted image

Sem se že odjavila, ampak to še morem pokomentirat...

katee, KRASNI so.. od katere firme? Točno nekaj takšnega iščem, ne previska peta, fini, za k hvačam in kavbojkam... jaz bi tudi takšne user posted image Mi boš povedala, ko jih bodo dobili... pridem takoj v Ljubljano in te peljem na kavo user posted image

So od Ecco. V ponedeljek jih bom poklicala in vprašala, če jih že imajo. Lahko pogledaš njihovo stran www.ecco.com   Imajo kar nekaj lepih čevljev!  jaz sem se zaljubila v te čevlje in jih moram imeti!!!!

< Sporočilo je popravil katee -- 1.11.2008 10:26:54 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
1.11.2008 10:28:09   
limma
Hvala, katee user posted image

... že gledam user posted image Super stran imajo, sploh ta zoom, ki ti približa vsak detajlček user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
1.11.2008 10:31:44   
Anonimen
Dan!

Mi smo tudi bili že včeraj na grobih in smo lućke prižigali, danes pa je še en dan, sicer deževen in zato HB da smo včeraj opravili večino. Tako, da sploh ne vem kdaj bomo šli na grob. Mogoče zvečer, da bo Lea videla lučke. Jana pa letos še ne bomo vlekli s sabo na pokopališče, bo bil pri babici v varstvu. Jan sedaj spi, potem pa gremo na kosilu k mami.
Pa da vas še mal pokomentiram...

Vid user posted image  za zobek!

Alfabeta komaj čakam slikico tvoje nove frizure. Ti si pa kr pogosto barvaš lasje? Jaz ponavadi 3 krat na leto, a ponavadi isto barvo. Pa lep avatar.

Martinca kako je bilo na slačifantih? Jaz sem tudi enkrat bila v NM s prijateljicami in so bli prav fajni za pogledat!

Dašabina kakšne lepe slikice in tudi mi smo rezali buče. Kako je to fajn, da z otroci podoživljamo naše otroštvo, sam kaj ko se z nami niso verjetno toliko ukvarjali.

Lunca1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite!

Triš user posted image  za takšno odločitev, da bosta z možekom mal uživala. Tudi mi2 si vzameva čas zase, a še premalo. Tak 1 večer na teden bi bila super stvar!

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
1.11.2008 10:35:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

katee, sem šla pol včeraj iskat in  sem dobila. Zato najlepša hvala tvojima dvema in seveda tu tebiuser posted image  

Da so le varno prišle na Lanine nogice! user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
1.11.2008 10:36:29   
katee
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Hvala, katee user posted image

... že gledam user posted image Super stran imajo, sploh ta zoom, ki ti približa vsak detajlček user posted image

Pa tudi lepe barve. Vse tri barve so mi všeč! Bi najraje vse tri imelauser posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.11.2008 10:42:34   
mala pikica
Mi bomo počasi šli na pokopališča. Še prej pa bi rada tukaj prižgala dve svečki user posted image

Ena je za Matica user posted image

user posted image

in ena za Ajšo user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
1.11.2008 11:42:16   
ljubljana
Jaz iamm pa službene čevlje, črni, res elegantni, udobni, nizka peta tako da nima problemov s temuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zravem imam eno goro šekastih cot

Pri elegantni uniformi je pa druga zgodba umiram na obroke po petih minutah nošenja, ker nisem navajena na peto. Pa še kot ena šepasta kobila zgledam v njih.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 11:44:08 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
1.11.2008 11:46:10   
ljubljana
Mene tud nima, da bi šla gledat tiste nagce, jih imam že poleti na FKK zadost, pa mi nikol ni blo zanimiv gledat moške k se slačjo. Ne vem mogoče sm čudna user posted image , al je pa to zato k mam same dedce okoli sebe, ampak čipiji so pa res zadnja stvar k bi jo šla gledat, mi je bolj zanimiv ZOO.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 11:47:09 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
1.11.2008 11:49:45   
ljubljana
Intruder24  user posted image

Res maš super avatar samo nikol mi pa ni bilo jasno zakaj imaš poleg nika napisano, da si dedec user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3838
1.11.2008 12:00:22   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

. Ne vem mogoče sm čudna user posted image , ampak čipiji so pa res zadnja stvar k bi jo šla gledat, mi je bolj zanimiv ZOO.

user posted image .Sem pa  nekako enakega mnenja. Tud jaz čudna.Sem prepričana, da sem včeraj bolj uživala v cirkusu kot pa bi na čipijiihuser posted image

katee, tud vama s Žan Luko hvala za čestitkeuser posted image

lunca,user posted image  za vas , saj pikapolonice  pri vas nič več ne primejouser posted image

malapikica, kako lepo, da si tukaj prižgala svečki za Matica in Ajšo. JU pa tudi jaz prižigam zdajleuser posted image  

nana,  no, glede  napak; seveda da je resnica, amapk sem se malo popravila. KEr kar sem včasih delala...user posted image .Šele včeraj sem se malo zamislila nad sabo in mojo površnostjouser posted image
intruder, user posted image  za zobkauser posted image
limma, eh, tud mojuser posted image je mogel it za pol šihta v službouser posted image . Sicer samo en štuk nižje, ampak vseeno. Je že nazaj iz šihtauser posted image .
Ja, Lana je res videti nežna, mapak ko zagrabi pa zagrabi orng..ko ena prava  mala  gorilica..prav nič nežnouser posted image .
In res nisi že dolgo Neži pokazala, zato karuser posted image
TRIŠ, user posted image  za tvojega user posted image in njegove frizerske podvige. Jaz mojemu kaj takega ne bi zaupalauser posted image .Pa suepr sta se odločila-za občasne sprostitvene večere.user posted image

alfabeta, kofe ... ja enkart  nekje...upamuser posted image

Grem še do konca dokuhat... nadaljevanje sledi zvečer

aha, sam še tole sem pozabila, da Lana zdaj pa končno konkretno pleza. Pride vsepovsoduser posted image .Pri 10 mesecih je skobacala tako kot se spodobiuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.11.2008 12:01:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 3839
1.11.2008 13:12:42   
koala
Dan!
Naklofale ste tolko da sem samo preletela.

Intruderuser posted image user posted image  za zobka, pa res fenomenalen avatar

martinca ja v Marlesovem salonu je ta kuhinja, tam na limbuški.

Piškamiška in Lusa danes še posebaj mislim na vaju in na vajina angelčka.

Čvek, dajte se zmenit, ker se še na eni strani dogovarjam, bi pa k vam definitivno raje tako da... Povejte će ste za, sicer pa nana in mala pikica sta za, jaz bi tudi.........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
1.11.2008 13:17:33   
martinca
dober dan!
 da se za danes javim, da sem preživela Chipije, ampak smo še potem šli na pijačo, tam pa je bilo porazno. no zato pa ima danes mačka. 

se jutri kaj javim, ker danes komaj za računalnikom sedim.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
1.11.2008 13:59:08   
lutiropan
Lana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
1.11.2008 15:09:51   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Intruder24  user posted image

Res maš super avatar samo nikol mi pa ni bilo jasno zakaj imaš poleg nika napisano, da si dedec user posted image .

Dolgo je tega ko sem se prijavljala in intruder je dedc user posted image . Jaz pa nisem tako, da nisem potem nikoli tega spreminjala. Pa itak sem čist spregledala. user posted image

Hvala vsem za pohvale mojega avatarja sem se kr namatrala user posted image

Sem zdaj napisala prošnjo za zaposlitev za enega, ki je pola pismen, pa malo počasen...pa tak težko otroštvo...pa me pol prosijo ti po našem kraju, da kaj nardim...pa mi ni problem, samo kaj ko mi dajo vedno vse polovične podatke user posted image . Upam, da bo kaj! Je moj rekle, da ni pravnice vzel zato, da vse zastonj dela...user posted image   

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 1.11.2008 15:10:52 >

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3843
1.11.2008 16:45:09   
katarinas
Hello!

Jaz sem pa danes kar doma. Smo načrtovali malo it na grobe, pa še k tašči&tastu v KK na obisk, pa še nameravali smo k od mojega nečakinji, ki je revica pristala v bolnici, ima menda pljučnico (stara še ne dve letiuser posted image ) - Zara kmalu se pozdraviuser posted image  - no zgodilo se je to, da je še moj zbolel in smo lepo doma. Sicer me pa res ni ne vem kako vleklo ven, ker je prej res ful padal dež, zdaj se je pa umirilo. Mogoče bomo šle zvečer samo ženske prižgat svečko, če ne pa jutri.

Intruder cool avatar!  Intruder, da napišeš prošnjo takole in verjetno še kaj drugega, čeprav si "taprava pravnica", je to zato ker si dobrega srca!user posted image

Triš saj moj bi tud mene pobarval, če bi mu rekla, samo si raje ne upam, da se ne bi pol kaj umetniško izživljal na moji glaviuser posted image user posted image

Ljubljana kje pa ti hodiš v službi s takimi gojzarji, zihr ne v kakšni pisarni?user posted image  Jaz sem tud anti-petke - v službi imam nonstop natikače, za v službo se mi itak ne splača rihtat, ker se čez 10 min preoblečem tako da sem skoz v nizkih petah...ja pol grem pa na silvestrovanje v visokih in pol še en mesec šepamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3844
1.11.2008 16:47:28   
katarinas
LANA
user posted image
Happy Birthday, Betty Boop

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.11.2008 17:08:56   
koala
Lana vse naj najuser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.11.2008 17:25:42   
mala pikica
koala kaj prideta z Aleksom v ponedeljek? Z nano sva zmenjeni v Tušu, intruder ne bo, martinca prihaja k sebi in nas ne more brati user posted image , luso in muziko pa bom poklicala. Joj, pa še karatini smo obljubili, da jo bomo naslednjič poklicali. Kaj pa ančika, prideta z Dašo? Pa saj ne morem verjeti, da se že 5 dni dogovarjamo za to kavo user posted image

katee ful dobri čevlji, sem še druge malo pogledala in so mi zelo všeč. Kakšne pa so kaj cene? Moram naslednjič, ko bom v lj, malo pogledat te lepotce user posted image

Lana vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
1.11.2008 18:17:22   
SuzanaKK
Lana vse najboljše za mini rojstni dan ti želiva z Aljažem!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Še dva meseca pa bo pravi rojstni dan.

Mi smo bili na pokopališču, Aljaža sem imela kar v mt-ju in mi je zaspal, sem bila čisto blažena, ker se je stisnil k meni. No saj v mt-ju mu itak drugega ne preostane.user posted image

sedaj mi pa sedi v naročju in vztrajno brca v tipkovnico, grrrrrr.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 3848
1.11.2008 18:21:37   
Lunca1
user posted image

http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/business/45043/00101/detail.do

No jaz iščem nekaj podobnega. Kje pa je ta Ecco v Ljubljani? Pa kakšne so kaj cene?

Aja jaz tudi nisem ravno za visoke pete.

Katee a že imaš kakšne njihove čevlje. So udobni? Jaz imam namreč skrajno občutljivo nogo in če mi takoj ni v redu, ga sploh ne povoham.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 1.11.2008 18:25:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3849
1.11.2008 19:09:57   
majra
Čer!

Končno se je po 2 dnevih potepanja začel miren večer, ki se bo nadaljeval v mirno nedeljo doma. Joj, kak se bomo crkljali user posted image

Svečke so prižgane, moji prsti opečeni user posted image

Lana, vse najboljše user posted image

Dašabina, moraš mi povedat recept za tvoje uspešno hujšanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Majra, super za Katjo da jje vse boljše - če ni to vpliv našega podgorja....user posted image user posted image

možno, možno, je četrt podgurke, pa možno, da čuti neko navezanost

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Barva las jaz sem imela oranžno in dobro frizerko pa se ni nič spiralo tako da malo reklamirajte take stvariuser posted image .Alfabeta ,ne kar eno barvanje naj ti da Mateja gratis ker to se ne sme zgodit,razen če si se sama barvalauser posted image

Triš, kje se ti to barvaš, da se ti ne spirajo barve? Meni se vse te žive začnejo spirat takoj in sem po dveh tednih vsa šekasta. Takšno divjo barvo sem pa tudi jaz imela pred 3 leti user posted image  in letos poleti tudi. Sem se malo izživljala, ker sedaj bom morala na kakšno bolj resno user posted image

Pa super odločitev, za romantične večere z možem user posted image

Katee, ful lepi čevlji user posted image

Intruder, super avatar

Martinca, je hud tiger? So ti čipiji tako osušili sluznico? user posted image
Mene tudi takšne zadeve ne privlačijo. Da gredo kakšni povprečni tipčki s trbuščki se slačit, bi pa še enkrat razmislila user posted image

Katarinas, lep avatar

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?