Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:22:42
|
|
|
|
katee
|
intruder: super avatar! Lana vse naj naj naj ti želiva z Žan Luko!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:23:25
|
|
|
|
limma
|
Aha, zdaj vidim, da so ecco.. povabila na kavo pa vseeno velja
< Sporočilo je popravil limma -- 1.11.2008 10:25:29 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:23:57
|
|
|
|
klepetka
|
jutro, IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 zdaj sije sonček ! pri nas grmi in lije in treska, zato samo tole katee, sem šla pol včeraj iskat in sem dobila. Zato najlepša hvala tvojima dvema in seveda tu tebi intruder , hvala za česttko Lani pa fenomenalen avatar imaš. moram izključit rač. lep dan
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:24:12
|
|
|
|
limma
|
Jooj, kaj sem zdaj sčarala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:25:32
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: katee Tudi jaz sem iskala črne čevlje, pa jih nisem dobila. Potem sem jih pa zagledala reklamnem katalogu, pridem v trgovino, tam mi pa povejo, da jih sploh še niso dobili Gre pa za tale čevelj: Sem se že odjavila, ampak to še morem pokomentirat... katee, KRASNI so.. od katere firme? Točno nekaj takšnega iščem, ne previska peta, fini, za k hvačam in kavbojkam... jaz bi tudi takšne Mi boš povedala, ko jih bodo dobili... pridem takoj v Ljubljano in te peljem na kavo So od Ecco. V ponedeljek jih bom poklicala in vprašala, če jih že imajo. Lahko pogledaš njihovo stran www.ecco.com Imajo kar nekaj lepih čevljev! jaz sem se zaljubila v te čevlje in jih moram imeti!!!!
< Sporočilo je popravil katee -- 1.11.2008 10:26:54 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:28:09
|
|
|
|
limma
|
Hvala, katee ... že gledam Super stran imajo, sploh ta zoom, ki ti približa vsak detajlček
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Mi smo tudi bili že včeraj na grobih in smo lućke prižigali, danes pa je še en dan, sicer deževen in zato HB da smo včeraj opravili večino. Tako, da sploh ne vem kdaj bomo šli na grob. Mogoče zvečer, da bo Lea videla lučke. Jana pa letos še ne bomo vlekli s sabo na pokopališče, bo bil pri babici v varstvu. Jan sedaj spi, potem pa gremo na kosilu k mami. Pa da vas še mal pokomentiram... Vid za zobek! Alfabeta komaj čakam slikico tvoje nove frizure. Ti si pa kr pogosto barvaš lasje? Jaz ponavadi 3 krat na leto, a ponavadi isto barvo. Pa lep avatar. Martinca kako je bilo na slačifantih? Jaz sem tudi enkrat bila v NM s prijateljicami in so bli prav fajni za pogledat! Dašabina kakšne lepe slikice in tudi mi smo rezali buče. Kako je to fajn, da z otroci podoživljamo naše otroštvo, sam kaj ko se z nami niso verjetno toliko ukvarjali. Lunca1 da se čimprej pozdravite! Triš za takšno odločitev, da bosta z možekom mal uživala. Tudi mi2 si vzameva čas zase, a še premalo. Tak 1 večer na teden bi bila super stvar!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:35:38
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka katee, sem šla pol včeraj iskat in sem dobila. Zato najlepša hvala tvojima dvema in seveda tu tebi Da so le varno prišle na Lanine nogice!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:36:29
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Hvala, katee ... že gledam Super stran imajo, sploh ta zoom, ki ti približa vsak detajlček Pa tudi lepe barve. Vse tri barve so mi všeč! Bi najraje vse tri imela
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 10:42:34
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi bomo počasi šli na pokopališča. Še prej pa bi rada tukaj prižgala dve svečki Ena je za Matica in ena za Ajšo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 11:42:16
|
|
|
|
ljubljana
|
Jaz iamm pa službene čevlje, črni, res elegantni, udobni, nizka peta tako da nima problemov s tem Zravem imam eno goro šekastih cot Pri elegantni uniformi je pa druga zgodba umiram na obroke po petih minutah nošenja, ker nisem navajena na peto. Pa še kot ena šepasta kobila zgledam v njih.
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 11:44:08 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 11:46:10
|
|
|
|
ljubljana
|
Mene tud nima, da bi šla gledat tiste nagce, jih imam že poleti na FKK zadost, pa mi nikol ni blo zanimiv gledat moške k se slačjo. Ne vem mogoče sm čudna , al je pa to zato k mam same dedce okoli sebe, ampak čipiji so pa res zadnja stvar k bi jo šla gledat, mi je bolj zanimiv ZOO.
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 11:47:09 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 11:49:45
|
|
|
|
ljubljana
|
Intruder24 Res maš super avatar samo nikol mi pa ni bilo jasno zakaj imaš poleg nika napisano, da si dedec .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 12:00:22
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana . Ne vem mogoče sm čudna , ampak čipiji so pa res zadnja stvar k bi jo šla gledat, mi je bolj zanimiv ZOO. .Sem pa nekako enakega mnenja. Tud jaz čudna.Sem prepričana, da sem včeraj bolj uživala v cirkusu kot pa bi na čipijiih katee, tud vama s Žan Luko hvala za čestitke lunca, za vas , saj pikapolonice pri vas nič več ne primejo malapikica, kako lepo, da si tukaj prižgala svečki za Matica in Ajšo. JU pa tudi jaz prižigam zdajle nana, no, glede napak; seveda da je resnica, amapk sem se malo popravila. KEr kar sem včasih delala... .Šele včeraj sem se malo zamislila nad sabo in mojo površnostjo intruder, za zobka limma, eh, tud moj je mogel it za pol šihta v službo . Sicer samo en štuk nižje, ampak vseeno. Je že nazaj iz šihta . Ja, Lana je res videti nežna, mapak ko zagrabi pa zagrabi orng..ko ena prava mala gorilica..prav nič nežno . In res nisi že dolgo Neži pokazala, zato kar TRIŠ, za tvojega in njegove frizerske podvige. Jaz mojemu kaj takega ne bi zaupala .Pa suepr sta se odločila-za občasne sprostitvene večere. alfabeta, kofe ... ja enkart nekje...upam Grem še do konca dokuhat... nadaljevanje sledi zvečer aha, sam še tole sem pozabila, da Lana zdaj pa končno konkretno pleza. Pride vsepovsod .Pri 10 mesecih je skobacala tako kot se spodobi
< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.11.2008 12:01:43 >
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 13:12:42
|
|
|
|
koala
|
Dan! Naklofale ste tolko da sem samo preletela. Intruder za zobka, pa res fenomenalen avatar martinca ja v Marlesovem salonu je ta kuhinja, tam na limbuški. Piškamiška in Lusa danes še posebaj mislim na vaju in na vajina angelčka. Čvek, dajte se zmenit, ker se še na eni strani dogovarjam, bi pa k vam definitivno raje tako da... Povejte će ste za, sicer pa nana in mala pikica sta za, jaz bi tudi.........
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 13:17:33
|
|
|
|
martinca
|
dober dan! da se za danes javim, da sem preživela Chipije, ampak smo še potem šli na pijačo, tam pa je bilo porazno. no zato pa ima danes mačka. se jutri kaj javim, ker danes komaj za računalnikom sedim.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 13:59:08
|
|
|
|
lutiropan
|
Lana
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 15:09:51
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Intruder24 Res maš super avatar samo nikol mi pa ni bilo jasno zakaj imaš poleg nika napisano, da si dedec . Dolgo je tega ko sem se prijavljala in intruder je dedc . Jaz pa nisem tako, da nisem potem nikoli tega spreminjala. Pa itak sem čist spregledala. Hvala vsem za pohvale mojega avatarja sem se kr namatrala Sem zdaj napisala prošnjo za zaposlitev za enega, ki je pola pismen, pa malo počasen...pa tak težko otroštvo...pa me pol prosijo ti po našem kraju, da kaj nardim...pa mi ni problem, samo kaj ko mi dajo vedno vse polovične podatke . Upam, da bo kaj! Je moj rekle, da ni pravnice vzel zato, da vse zastonj dela...
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 1.11.2008 15:10:52 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 16:45:09
|
|
|
|
katarinas
|
Hello! Jaz sem pa danes kar doma. Smo načrtovali malo it na grobe, pa še k tašči&tastu v KK na obisk, pa še nameravali smo k od mojega nečakinji, ki je revica pristala v bolnici, ima menda pljučnico (stara še ne dve leti ) - Zara kmalu se pozdravi - no zgodilo se je to, da je še moj zbolel in smo lepo doma. Sicer me pa res ni ne vem kako vleklo ven, ker je prej res ful padal dež, zdaj se je pa umirilo. Mogoče bomo šle zvečer samo ženske prižgat svečko, če ne pa jutri. Intruder cool avatar! Intruder, da napišeš prošnjo takole in verjetno še kaj drugega, čeprav si "taprava pravnica", je to zato ker si dobrega srca! Triš saj moj bi tud mene pobarval, če bi mu rekla, samo si raje ne upam, da se ne bi pol kaj umetniško izživljal na moji glavi Ljubljana kje pa ti hodiš v službi s takimi gojzarji, zihr ne v kakšni pisarni? Jaz sem tud anti-petke - v službi imam nonstop natikače, za v službo se mi itak ne splača rihtat, ker se čez 10 min preoblečem tako da sem skoz v nizkih petah...ja pol grem pa na silvestrovanje v visokih in pol še en mesec šepam
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 17:08:56
|
|
|
|
koala
|
Lana vse naj naj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 17:25:42
|
|
|
|
mala pikica
|
koala kaj prideta z Aleksom v ponedeljek? Z nano sva zmenjeni v Tušu, intruder ne bo, martinca prihaja k sebi in nas ne more brati , luso in muziko pa bom poklicala. Joj, pa še karatini smo obljubili, da jo bomo naslednjič poklicali. Kaj pa ančika, prideta z Dašo? Pa saj ne morem verjeti, da se že 5 dni dogovarjamo za to kavo katee ful dobri čevlji, sem še druge malo pogledala in so mi zelo všeč. Kakšne pa so kaj cene? Moram naslednjič, ko bom v lj, malo pogledat te lepotce Lana vse naj, naj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 18:17:22
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Lana vse najboljše za mini rojstni dan ti želiva z Aljažem!!!!!!! Še dva meseca pa bo pravi rojstni dan. Mi smo bili na pokopališču, Aljaža sem imela kar v mt-ju in mi je zaspal, sem bila čisto blažena, ker se je stisnil k meni. No saj v mt-ju mu itak drugega ne preostane. sedaj mi pa sedi v naročju in vztrajno brca v tipkovnico, grrrrrr.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 18:21:37
|
|
|
|
Lunca1
|
http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/business/45043/00101/detail.do No jaz iščem nekaj podobnega. Kje pa je ta Ecco v Ljubljani? Pa kakšne so kaj cene? Aja jaz tudi nisem ravno za visoke pete. Katee a že imaš kakšne njihove čevlje. So udobni? Jaz imam namreč skrajno občutljivo nogo in če mi takoj ni v redu, ga sploh ne povoham.
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 1.11.2008 18:25:59 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 1.11.2008 19:09:57
|
|
|
|
majra
|
Čer! Končno se je po 2 dnevih potepanja začel miren večer, ki se bo nadaljeval v mirno nedeljo doma. Joj, kak se bomo crkljali Svečke so prižgane, moji prsti opečeni Lana, vse najboljše Dašabina, moraš mi povedat recept za tvoje uspešno hujšanje IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Majra, super za Katjo da jje vse boljše - če ni to vpliv našega podgorja.... možno, možno, je četrt podgurke, pa možno, da čuti neko navezanost IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Barva las jaz sem imela oranžno in dobro frizerko pa se ni nič spiralo tako da malo reklamirajte take stvari .Alfabeta ,ne kar eno barvanje naj ti da Mateja gratis ker to se ne sme zgodit,razen če si se sama barvala Triš, kje se ti to barvaš, da se ti ne spirajo barve? Meni se vse te žive začnejo spirat takoj in sem po dveh tednih vsa šekasta. Takšno divjo barvo sem pa tudi jaz imela pred 3 leti in letos poleti tudi. Sem se malo izživljala, ker sedaj bom morala na kakšno bolj resno Pa super odločitev, za romantične večere z možem Katee, ful lepi čevlji Intruder, super avatar Martinca, je hud tiger? So ti čipiji tako osušili sluznico? Mene tudi takšne zadeve ne privlačijo. Da gredo kakšni povprečni tipčki s trbuščki se slačit, bi pa še enkrat razmislila Katarinas, lep avatar
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?