|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.11.2008 8:08:39   
dašabina
Nič, ker ni več za komentirat, grem pa k Mihcu, se sam igra, se že zna malo zaigratuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.11.2008 8:09:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedaluser posted image user posted image

A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za user posted image user posted image user posted image .

jaaa, ker pada na joške, user posted image user posted image  pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrlauser posted image user posted image  ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakaluser posted image user posted image user posted image

Meni je bilo še bolj user posted image user posted image user posted image , ker je Alfabeta tako v živo povedala. Ma saj se moraš user posted image user posted image user posted image , ker mislim, da tega ne bo več doživela. HUDO.

Traktor je bil pa itak atrakcija.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.11.2008 8:10:23   
Sunny Morning
Sunny 
Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00

Potrdile: TRIŠ, dašabina ina Alfabeta

Kaj pa ostale? katarinas, majra, anitav, vaney

GPS navodila naknadno. user posted image

tud če nimam GPS, dej še leve in desne ovinke povej za vsak slućajuser posted image

Saj tako je bilo mišljeno. user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.11.2008 8:11:57   
Sunny Morning
kaj pa če bi še mal klofala, jaz bi še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar zdaj čestitam, ker ne dvomim, da ti še danes ne bi uspelo. user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.11.2008 8:13:21   
łiłi
jutro cveke

no,evo spet mene po dolgemmmmmmmm casu

najprej vsem slavljenckom cestitam za pridobljene mesece in se zahvaljujem za cestitke

pri nam je blo mal krize.je mel teo unetje usesk-no hvala bogu je minilo
meli smo posvetovalnico.ima 9470 g 75 cm-lepo raste
edini problem je kr noce puzat.prej od zacetka je mal puzov,zdej pa noce-sploh nevem zakaj neuser posted image tko da mava v ponedeljek razvojno,pa bomo videli kako in kaj

za nazaj vas nisem nic brala-res ste ful nacvekaleuser posted image

aja,pa pozabla sem povedat,da stoji sam tud iz lezecega polozaja gre v sedec-ampak puzat pa noce.
ko ga dam da puza se uleze in zacne jokatuser posted image

no,moja dva spita,jaz sem kavo spila pa kopalnico pomila-pridnauser posted image
pol gremo k tasci na kosilo....pri nam je soncek sam vetr pa ful pihauser posted image

zdej pa letim lase zlikat-dokler mam cas k nas teo sploh noce niti  sekunde bit sam-tkoj je jok

tris-vsec so mi tvoji novi skorncki.kje si ji kupila ce ni skrivnost

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.11.2008 8:29:41   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi

pri nam je blo mal krize.je mel teo unetje usesk-no hvala bogu je minilo
meli smo posvetovalnico.ima 9470 g 75 cm-lepo raste
edini problem je kr noce puzat.prej od zacetka je mal puzov,zdej pa noce-sploh nevem zakaj neuser posted image tko da mava v ponedeljek razvojno,pa bomo videli kako in kaj

aja,pa pozabla sem povedat,da stoji sam tud iz lezecega polozaja gre v sedec-ampak puzat pa noce.
ko ga dam da puza se uleze in zacne jokatuser posted image

pri nas je isto, ne vem, pa zakaj bi moral zato v razvojnouser posted image , sem mal brala na to temo in eni otroci enostavno preskočijjo kobacane, eno je puzanje, se pravi da se vleče s celim telesom po tleh, to gre našemu malemu v rikverc, kobaca pa po 4... tako da ne se sekirat, moje dve punci sta sam hodiliuser posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.11.2008 8:30:44   
dašabina
pa bravo za  Teotove mereuser posted image
sem si prav zapomnila, si ti tud dolenjka, a se tud vidmouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.11.2008 8:31:36   
dašabina

kaj pa če bi še mal klofala, jaz bi še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar zdaj čestitam, ker ne dvomim, da ti še danes ne bi uspelo. user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image .
se trudim, se trudim, se je Maša zbudila, pa sem sem skočila....user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.11.2008 8:32:15   
dašabina
ampak res vidim slabo, si lili al titiuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.11.2008 8:33:15   
dašabina
se opravičujem, moje drage, globooookoooo, ampak sem se odločila, da se zdaj dobim to zvezdico, a vam  en vic pripnem za lepši danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.11.2008 8:34:33   
dašabina
o đizes, spet 5 postov zapored, dober monologuser posted image user posted image user posted image user posted image  ampak mislim, da bo zvezdica user posted image in se odmaknemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.11.2008 8:48:59   
Alfabeta

ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedaluser posted image user posted image

A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za user posted image user posted image user posted image .
jaaa, ker pada na joške, user posted image user posted image  pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrlauser posted image user posted image  ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se tolk naglas smejala zdajle da je sin rekel če je vse v redu z mano. Seveda sem se nasmejala že pri prvem tvojem postu, tistem o žlahti.....Ne zamerim, sm da me ne bodo zdaj vsi tja gledaluser posted image  in se smejal

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
2.11.2008 8:49:47   
Alfabeta
dašabina user posted image user posted image user posted image  za zvezdico

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
2.11.2008 8:54:02   
Alfabeta

Meni je bilo še bolj user posted image user posted image user posted image , ker je Alfabeta tako v živo povedala. Ma saj se moraš user posted image user posted image user posted image , ker mislim, da tega ne bo več doživela. HUDO.

Traktor je bil pa itak atrakcija.

ti se kar delaj norca! Men je blo smešno šele po par km stran.user posted image user posted image user posted image

Upam, da možiček od dašebine ni bil hud, ker sem mu nekaj lukn v pesek naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
2.11.2008 8:55:34   
łiłi
dasabina-sej jaz tud nevem zakaj me je poslala v razvojno,ker nekateri otroci preskocijo puzanje-no poznam par primerov
mogoce mi pa uspe porodnisko podaljsatuser posted image
ja.sem dolenjka(iz.n.m) zivim pa na gorenjski
ime mi je lili,moj nik pa je ŁiŁi
kje se pa vidmouser posted image -nc nevemuser posted image a mate kako srecanje kjeuser posted image

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
2.11.2008 9:05:04   
limma
Neža se zahvaljuje za pohvale user posted image

m. pikica, Alfabeta, intruder, katarinas - super avatarji user posted image

m. pikica - Gašper je zelooo lep user posted image

mml in Manca - user posted image user posted image , da vročine danes ni več.

katee - si se imela lepo?

martinca - upam, da je danes glava boljša user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Imam raje res prave moške,ki imajo na riti kavbojke...user posted image

Pod njimi pa nič user posted image user posted image user posted image Sicer se pa strinjam s tabo v vsem napisanem... smo pač različne user posted image

Več se mi pa ne da komentirat.. si greva z user posted image kavico skuhat.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
2.11.2008 9:05:47   
limma
dašabina - user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
2.11.2008 9:27:03   
klaja
Jutro!

Sunny Morning ne sekiraj se zaradi "zmajevke"!

Patrik in Alex vse lepo!

Dašabina tale je pa dobra, ene čevlje do pisarne in ene za pisarno.user posted image Pa čestitke za zvezdico!

Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze!

Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.11.2008 9:40:51   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi

dasabina-sej jaz tud nevem zakaj me je poslala v razvojno,ker nekateri otroci preskocijo puzanje-no poznam par primerov
mogoce mi pa uspe porodnisko podaljsatuser posted image
ja.sem dolenjka(iz.n.m) zivim pa na gorenjski
ime mi je lili,moj nik pa je ŁiŁi
kje se pa vidmouser posted image -nc nevemuser posted image a mate kako srecanje kjeuser posted image

ja sej sem pobrkala, zdaj vidim da si na gorenjskem... drugač se pa D in Bk kar redno srečujemouser posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.11.2008 9:43:04   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Dašabina tale je pa dobra, ene čevlje do pisarne in ene za pisarno.user posted image Pa čestitke za zvezdico!  Klaja, resno, ker jaz v tafinih ne znam vozituser posted image user posted image  pa še tako nerodna sem, da sem kmal na riti

Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze! HB. je naša doktorca normalna, ker takrat zarad hojce mi je čist normalno povedala, ne tako, da bi se sekiralauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
2.11.2008 9:44:35   
dašabina
tako, sem že Mihca zunaj uspavala in spi na sončku, eno gajbico jjaboučk nabrala, en stroj oprala, zdaj pa se psihično pripravljam za likanjjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
2.11.2008 9:49:47   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze!

Dober dan.
Tole komentiram...Daša se tudi niti pod razno ne puza,sploh ne kaže zanimanja,hodla pa bi.In mi je rekla P da če se do novega leta ne bo sama postavila na nogice morema prit nazaj.In zdaj razmišljam,kaj pa če je misla s tem da naju bo na razvojno poslala?Jaz je ne mislim silit,bo sama,ker mislim da narediš več škode kot pa koristi s siljenjem.Nevem, moje mišljenje.Kak naj jaz njo 10kilsko mulo spravim do tega da se bo sama vstala?Če pa jo dam recimo pred kavč,da bi se lahko gor potegnila,pa se noče.

Dašabina user posted image user posted image za zvezdice,čveka.user posted image

Itak nimam kaj pametnega za napisat,samo da se javim da smo živi pa zdraviuser posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
2.11.2008 10:29:48   
katarinas
Dan!

Danes je pa user posted image dan! Juhu juhu juhuhu!!! Samo, da ne bo tako kot včeraj!

Grem kar malo komentirat:
Ljubljana zdaj pa mislim, da sem uštekala kje delašuser posted image

Alfabeta cool barva user posted image

Limma tvoja pupa je pravi srček

Mala pikica glede krotenja jeze...običajno se Lara glih ne trma veliko, ampak ima zdaj navado, da začne rit dvigovat in glasno protestira, ko jo hočem dat v voziček. Ampak je sploh ne upoštevam veliko. Ji rečem, da mora it zdaj v voziček in jo privežem in pika. Po moje je važno, da jim že zdaj ne popuščamo.
Saj uboga pa tud mene neuser posted image  Sploh, ko ji rečem, da kaj ne sme, ali pa NE! se ona kar reži zraven... no pa bo še skapirala!user posted image

Punce hvala za pohvale avatarja, slikica mi je slučajno ratalauser posted image

Sunny tudi meni ta datum ustreza! Pa ne rabm GPS, bom najdla vse glih!user posted image  Glede zmaja pa.....vsak zmaj pač ostane za vedno samo ZMAJuser posted image user posted image

No kaj se zdej mente o luknah v peskuuser posted image  Spet nč ne vem, k me ni blo zravenuser posted image user posted image

Moram it, me dragi priganja. Gremo na obisk k njegovi nečakinji v bolnico!

Ajde!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
2.11.2008 10:43:25   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

No kaj se zdej mente o luknah v peskuuser posted image  Spet nč ne vem, k me ni blo zravenuser posted image user posted image

mi imamo pred hišo še ne dodelan parkirni prostoruser posted image  v obliki peščene poti, mož se je trudil, da bi pripravil vse lepo, ko pridejo gostje,  in se je s traktorčkom in dilo za sneg vozil gor pa dol pa gor pa doluser posted image user posted image  in to ravnal, no pa pride naša draga ALfabeta v špičakih in naredi luknjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se ji je malo udrlo.. je teren za take škornje, ki jih je pokazala Ljubljanauser posted image user posted image

Alfabeta, sej mož se je zarad tebe sekiral, ne zarad potkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 2.11.2008 10:44:27 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
2.11.2008 10:45:33   
dašabina
Anchikaa, ko bo bo... bo vse nadoknadla, pravilno razmišljaš...user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.