![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:08:39
|
|
|
|
dašabina
|
Nič, ker ni več za komentirat, grem pa k Mihcu, se sam igra, se že zna malo zaigrat
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:09:12
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedal A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za . jaaa, ker pada na joške, pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrla ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakal Meni je bilo še bolj , ker je Alfabeta tako v živo povedala. Ma saj se moraš , ker mislim, da tega ne bo več doživela. HUDO. Traktor je bil pa itak atrakcija.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:10:23
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Sunny Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00 Potrdile: TRIŠ, dašabina ina Alfabeta Kaj pa ostale? katarinas, majra, anitav, vaney GPS navodila naknadno. tud če nimam GPS, dej še leve in desne ovinke povej za vsak slućaj Saj tako je bilo mišljeno.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:11:57
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina kaj pa če bi še mal klofala, jaz bi še eno zvezdico Ti kar zdaj čestitam, ker ne dvomim, da ti še danes ne bi uspelo. za .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:13:21
|
|
|
|
łiłi
|
jutro cveke no,evo spet mene po dolgemmmmmmmm casu najprej vsem slavljenckom cestitam za pridobljene mesece in se zahvaljujem za cestitke pri nam je blo mal krize.je mel teo unetje usesk-no hvala bogu je minilo meli smo posvetovalnico.ima 9470 g 75 cm-lepo raste edini problem je kr noce puzat.prej od zacetka je mal puzov,zdej pa noce-sploh nevem zakaj ne tko da mava v ponedeljek razvojno,pa bomo videli kako in kaj za nazaj vas nisem nic brala-res ste ful nacvekale aja,pa pozabla sem povedat,da stoji sam tud iz lezecega polozaja gre v sedec-ampak puzat pa noce. ko ga dam da puza se uleze in zacne jokat no,moja dva spita,jaz sem kavo spila pa kopalnico pomila-pridna pol gremo k tasci na kosilo....pri nam je soncek sam vetr pa ful piha zdej pa letim lase zlikat-dokler mam cas k nas teo sploh noce niti sekunde bit sam-tkoj je jok tris-vsec so mi tvoji novi skorncki.kje si ji kupila ce ni skrivnost
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:29:41
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi pri nam je blo mal krize.je mel teo unetje usesk-no hvala bogu je minilo meli smo posvetovalnico.ima 9470 g 75 cm-lepo raste edini problem je kr noce puzat.prej od zacetka je mal puzov,zdej pa noce-sploh nevem zakaj ne tko da mava v ponedeljek razvojno,pa bomo videli kako in kaj aja,pa pozabla sem povedat,da stoji sam tud iz lezecega polozaja gre v sedec-ampak puzat pa noce. ko ga dam da puza se uleze in zacne jokat pri nas je isto, ne vem, pa zakaj bi moral zato v razvojno , sem mal brala na to temo in eni otroci enostavno preskočijjo kobacane, eno je puzanje, se pravi da se vleče s celim telesom po tleh, to gre našemu malemu v rikverc, kobaca pa po 4... tako da ne se sekirat, moje dve punci sta sam hodili
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:30:44
|
|
|
|
dašabina
|
pa bravo za Teotove mere sem si prav zapomnila, si ti tud dolenjka, a se tud vidmo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:31:36
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina kaj pa če bi še mal klofala, jaz bi še eno zvezdico Ti kar zdaj čestitam, ker ne dvomim, da ti še danes ne bi uspelo. za . se trudim, se trudim, se je Maša zbudila, pa sem sem skočila....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:32:15
|
|
|
|
dašabina
|
ampak res vidim slabo, si lili al titi
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:33:15
|
|
|
|
dašabina
|
se opravičujem, moje drage, globooookoooo, ampak sem se odločila, da se zdaj dobim to zvezdico, a vam en vic pripnem za lepši dan
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:34:33
|
|
|
|
dašabina
|
o đizes, spet 5 postov zapored, dober monolog ampak mislim, da bo zvezdica in se odmaknem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:48:59
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedal A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za . jaaa, ker pada na joške, pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrla ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakal sem se tolk naglas smejala zdajle da je sin rekel če je vse v redu z mano. Seveda sem se nasmejala že pri prvem tvojem postu, tistem o žlahti.....Ne zamerim, sm da me ne bodo zdaj vsi tja gledal in se smejal
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:49:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
dašabina za zvezdico
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:54:02
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: dašabina ne zameri, ampak mojj mož jjim je uno foro s črpalke povedal A ta dogodivščina mu je tako všeč? Saj je res za . jaaa, ker pada na joške, pa mal mu je blo hudo ker je Alfa s tistimi špičaki direktno u šuder se udrla ah to je moj možiček, vas je kar s traktorjem pričakal Meni je bilo še bolj , ker je Alfabeta tako v živo povedala. Ma saj se moraš , ker mislim, da tega ne bo več doživela. HUDO. Traktor je bil pa itak atrakcija. ti se kar delaj norca! Men je blo smešno šele po par km stran. Upam, da možiček od dašebine ni bil hud, ker sem mu nekaj lukn v pesek naredila
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 8:55:34
|
|
|
|
łiłi
|
dasabina-sej jaz tud nevem zakaj me je poslala v razvojno,ker nekateri otroci preskocijo puzanje-no poznam par primerov mogoce mi pa uspe porodnisko podaljsat ja.sem dolenjka(iz.n.m) zivim pa na gorenjski ime mi je lili,moj nik pa je ŁiŁi kje se pa vidmo -nc nevem a mate kako srecanje kje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:05:04
|
|
|
|
limma
|
Neža se zahvaljuje za pohvale m. pikica, Alfabeta, intruder, katarinas - super avatarji m. pikica - Gašper je zelooo lep mml in Manca - , da vročine danes ni več. katee - si se imela lepo? martinca - upam, da je danes glava boljša IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Imam raje res prave moške,ki imajo na riti kavbojke... Pod njimi pa nič Sicer se pa strinjam s tabo v vsem napisanem... smo pač različne Več se mi pa ne da komentirat.. si greva z kavico skuhat.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:05:47
|
|
|
|
limma
|
dašabina - za
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:27:03
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Sunny Morning ne sekiraj se zaradi "zmajevke"! Patrik in Alex vse lepo! Dašabina tale je pa dobra, ene čevlje do pisarne in ene za pisarno. Pa čestitke za zvezdico! Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:40:51
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: łiłi dasabina-sej jaz tud nevem zakaj me je poslala v razvojno,ker nekateri otroci preskocijo puzanje-no poznam par primerov mogoce mi pa uspe porodnisko podaljsat ja.sem dolenjka(iz.n.m) zivim pa na gorenjski ime mi je lili,moj nik pa je ŁiŁi kje se pa vidmo -nc nevem a mate kako srecanje kje ja sej sem pobrkala, zdaj vidim da si na gorenjskem... drugač se pa D in Bk kar redno srečujemo
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:43:04
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Dašabina tale je pa dobra, ene čevlje do pisarne in ene za pisarno. Pa čestitke za zvezdico! Klaja, resno, ker jaz v tafinih ne znam vozit pa še tako nerodna sem, da sem kmal na riti Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze! HB. je naša doktorca normalna, ker takrat zarad hojce mi je čist normalno povedala, ne tako, da bi se sekirala
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:44:35
|
|
|
|
dašabina
|
tako, sem že Mihca zunaj uspavala in spi na sončku, eno gajbico jjaboučk nabrala, en stroj oprala, zdaj pa se psihično pripravljam za likanjje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 9:49:47
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Glede puzanja pa res ne bi bilo treba v razvojno, ampak naši pediatri že zahtevajo, da se otrok razvija po njihovih tabelah in če kaj ni tako kot oni hočejo, že delajo paniko. Čisto brez veze! Dober dan. Tole komentiram...Daša se tudi niti pod razno ne puza,sploh ne kaže zanimanja,hodla pa bi.In mi je rekla P da če se do novega leta ne bo sama postavila na nogice morema prit nazaj.In zdaj razmišljam,kaj pa če je misla s tem da naju bo na razvojno poslala?Jaz je ne mislim silit,bo sama,ker mislim da narediš več škode kot pa koristi s siljenjem.Nevem, moje mišljenje.Kak naj jaz njo 10kilsko mulo spravim do tega da se bo sama vstala?Če pa jo dam recimo pred kavč,da bi se lahko gor potegnila,pa se noče. Dašabina za zvezdice,čveka. Itak nimam kaj pametnega za napisat,samo da se javim da smo živi pa zdravi LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 10:29:48
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Danes je pa dan! Juhu juhu juhuhu!!! Samo, da ne bo tako kot včeraj! Grem kar malo komentirat: Ljubljana zdaj pa mislim, da sem uštekala kje delaš Alfabeta cool barva Limma tvoja pupa je pravi srček Mala pikica glede krotenja jeze...običajno se Lara glih ne trma veliko, ampak ima zdaj navado, da začne rit dvigovat in glasno protestira, ko jo hočem dat v voziček. Ampak je sploh ne upoštevam veliko. Ji rečem, da mora it zdaj v voziček in jo privežem in pika. Po moje je važno, da jim že zdaj ne popuščamo. Saj uboga pa tud mene ne Sploh, ko ji rečem, da kaj ne sme, ali pa NE! se ona kar reži zraven... no pa bo še skapirala! Punce hvala za pohvale avatarja, slikica mi je slučajno ratala Sunny tudi meni ta datum ustreza! Pa ne rabm GPS, bom najdla vse glih! Glede zmaja pa.....vsak zmaj pač ostane za vedno samo ZMAJ No kaj se zdej mente o luknah v pesku Spet nč ne vem, k me ni blo zraven Moram it, me dragi priganja. Gremo na obisk k njegovi nečakinji v bolnico! Ajde!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 10:43:25
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas No kaj se zdej mente o luknah v pesku Spet nč ne vem, k me ni blo zraven mi imamo pred hišo še ne dodelan parkirni prostor v obliki peščene poti, mož se je trudil, da bi pripravil vse lepo, ko pridejo gostje, in se je s traktorčkom in dilo za sneg vozil gor pa dol pa gor pa dol in to ravnal, no pa pride naša draga ALfabeta v špičakih in naredi luknjice se ji je malo udrlo.. je teren za take škornje, ki jih je pokazala Ljubljana Alfabeta, sej mož se je zarad tebe sekiral, ne zarad potke
< Sporočilo je popravil dašabina -- 2.11.2008 10:44:27 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 2.11.2008 10:45:33
|
|
|
|
dašabina
|
Anchikaa, ko bo bo... bo vse nadoknadla, pravilno razmišljaš...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.