klepetka
|
Dober dan, Lana spi, pa imam par minutk fraj. Dan je prelep, samo ko še ne bi tako pihalo, bi bil pa še lepši. PATRIK IN ALEKS, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO katee, kako si se imela? Si pol tigra prinesla domov al ne? Upam da ni tak hud kot pri martinci, ko se reva nič ne javi. Predvidevam da zlepa ne pride k sebi . intruder, potem te lahko tukaj ponucamo za kakšen pravni nasvet? P ravno zadnjič sem mislila vprašat tukaj, če iammo katero iz teh vod, ker sem nujno rabila nekaj katrinas, super avatar . Pa dobre želje in kup mali nečakinji sunny, pa od kje jih ti jemlješ?! Sem se nasmejala tvojim petkam, da padeš že, če jih samo v vrečki neseš .Pa želim vama, da vama čimprej mine teden samskosti. Pa prijeten dan, s polno darili , vama želim O tvoji tašči pa brez komentarja Lunca, ja ecco čevlji so zelo udobni.Iamm dvoje njihove. Cene pa ... malo zasoljene, amapk so vredni svojega denarja. alfabeta, super je ta barva. Meni je še bolj všeč od tiste mml, kako je Manca? JE boljše? je ugnala vročino? mala pikica, kako je Gašper velik na slikah . Mi resnično strejši deluje, cuker mali. jeza; niti še ni tako zelo izrazita, se pa sploh ne bojim da je ne bo. Iz izkušenj uboganje; mene noben kaj dosti ne uboga, medtem k o pa vsi po spisku.SEm se kar malo zamislila zdajle. Knjig ne berem, ekr naši otroci so očitno delani precej druagče. Vse kontra, kar piše v knjigah. In pri Maruši, ko je bilo vse še tako zel osveže, sem večkart se kar zapsihirala , ekr ni bila taka kot iz knjig.Je življenje precel lepše in bolj enostavno, če ne berem knjig o vzgoji ipd. po kopanju pa namažem Lano z losionom od jonsona.Pa ne vedno Pa lep avatar imaš nana, glede slači fantov sem enakega mnenja kot ti .Pa zarad tega nisva preveč čudni, akjne IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 No zdaj grem pa Schlag den Rapp gledat le kaj bi to lahko bilo?! kakšna oddaja? dašabina, sem se nasmejala zdaj luknjam v pesku. Tvoj možiček pa tako vztrajno ravanal, da bo vse tipi topi, ko pridejo primadone na obisk, alfabeta pa sve pokvari . Še dobro da ji ni dal grablje v roke .Si ga prav predstavlajm, kako ves penast od jeze stoji za vogalom in opazuje luknje v pesku in si mislil da je šel njegov trud rakom žvižgat .Ne, saj ne, hecam se, da mu ne boš kje povedala in bo jezen name sunny, me tukaj bi tud rade slišale uno foro s črpalke ančika, glede puzanja; jaz sem se tud malo zasekirala pri Lani , amapk je te dni ez noč skoabcala. Prej pa totalna nepremičnina , ki je zdajle ratala prava premičnina. tako da brez skrbi. Prisilt jo pa res ne moreš. Če bo bo, če ne pa ne . SAj ne bo edina, ki ne pleza, kajne lutriopan, jutri bom tud jaz držala pesti, čeprav nimam blage veze, zakaj točno. Pa upam da bodo vsaj malo pomagale Vsem skupaj pa želim lep dan še naprej