|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
2.11.2008 10:49:20   
lutiropan
Dašabina user posted image user posted image user posted image za šeuser posted image več

Jutri pa drži malo pesti, grem v Lj (saj veš kam zakaj)user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
2.11.2008 11:55:24   
Alfabeta
Lutiropan...... vse najboljše Lukauser posted image user posted image user posted image user posted image

dašabina kako lepo da se vsaj nekdo sekira zameuser posted image user posted image user posted image . Aja, zarad meneuser posted image

katarinas ti sploh ne veš kaj zamujašuser posted image user posted image user posted image

Gremo jest, se tipkamo zvečer. dober tek!!!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 2.11.2008 11:56:36 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
2.11.2008 12:01:13   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny 
Torej se dobimo 13. pri tebi ob 10.00

Potrdile: TRIŠ, dašabina ina Alfabeta

Kaj pa ostale? katarinas, majra, anitav, vaney

GPS navodila naknadno. user posted image

potrjujem našo udeležbouser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
2.11.2008 14:27:25   
klepetka
Dober dan,

Lana spi, pa imam par minutk fraj.user posted image

Dan je prelep, samo ko še ne bi tako pihalo, bi bil pa še lepši.

PATRIK IN ALEKS, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANOuser posted image
user posted image
katee, kako si se imela? Si pol  tigra prinesla domov al ne? Upam da ni tak hud kot pri martinci,  ko se reva nič ne javi. Predvidevam da zlepa ne pride k sebi user posted image .

intruder, potem te lahko tukaj ponucamo za kakšen pravni nasvet?user posted image P ravno zadnjič sem mislila vprašat tukaj, če iammo katero iz teh vod, ker sem nujno rabila nekaj user posted image
katrinas, super avatar .user posted image  Pa dobre želje in kup user posted image  mali nečakinjiuser posted image

sunny, user posted image pa od kje jih ti jemlješ?!user posted image  Sem se nasmejala tvojim petkam, da padeš že, če jih samo v vrečki nesešuser posted image .Pa želim  vama, da vama čimprej mine teden samskosti.

Pa prijeten dan, s polno dariliuser posted image , vama želim user posted image

O tvoji tašči pa brez komentarjauser posted image

Lunca, ja ecco čevlji so  zelo udobni.Iamm dvoje njihove. Cene pa ... malo zasoljene, amapk so vredni svojega denarja.

alfabeta, super je ta barva. Meni je še bolj všeč od tisteuser posted image
mml, kako je Manca? JE boljše? je  ugnala vročino?user posted image user posted image

mala pikica, kako je Gašper velik na slikahuser posted image . Mi resnično strejši deluje, cuker mali.
jeza; niti še ni tako zelo izrazita, se pa sploh ne bojim da je ne bo.user posted image Iz izkušenj
uboganje; mene noben kaj dosti ne uboga, medtem k ouser posted image  pa vsi po spisku.SEm se kar malo zamislila zdajle.user posted image
Knjig ne berem, ekr naši otroci so očitno delani precej druagče. Vse kontra, kar piše v knjigah. In pri Maruši, ko je bilo vse še tako zel osveže, sem večkart se kar zapsihiralauser posted image user posted image , ekr ni bila taka kot iz knjig.Je življenje precel lepše in bolj enostavno, če ne berem knjig o vzgoji ipd.
po kopanju pa namažem Lano z losionom od jonsona.Pa ne vednouser posted image
Pa lep avatar imašuser posted image

nana, glede slači fantov sem enakega mnenja kot tiuser posted image .Pa zarad tega nisva preveč čudni, akjneuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No zdaj grem pa Schlag den Rapp gledat

le kaj bi to lahko bilo?!user posted image kakšna oddaja?

dašabina, sem se nasmejala zdaj luknjam v pesku. Tvoj možiček pa tako vztrajno ravanal, da bo vse tipi topi,  ko pridejo primadone na  obisk, alfabeta pa sve pokvariuser posted image . Še dobro da ji ni dal grablje v rokeuser posted image .Si ga prav predstavlajm, kako ves penast od jeze stoji za vogalom in opazuje luknje v peskuuser posted image  in si mislil da je šel njegov trud rakom žvižgatuser posted image .Ne, saj ne, hecam se, da mu  ne boš kje povedala in bo  jezen name

sunny, me tukaj bi tud rade slišale uno foro  s črpalkeuser posted image user posted image
ančika, glede puzanja; jaz sem se tud malo zasekirala pri Lani , amapk je te dni ez noč skoabcala. Prej pa totalna nepremičnina , ki je zdajle  ratala prava premičnina. tako da brez skrbi. Prisilt jo pa res ne moreš. Če bo bo, če ne pa ne . SAj ne bo edina, ki ne pleza, kajne

lutriopan, jutri bom tud jaz držala pesti, čeprav nimam blage veze, zakaj točno. Pa upam da bodo vsaj malo pomagaleuser posted image

Vsem skupaj pa želim lep dan še naprej

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
2.11.2008 14:38:00   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

dašabina, sem se nasmejala zdaj luknjam v pesku. Tvoj možiček pa tako vztrajno ravanal, da bo vse tipi topi,  ko pridejo primadone na  obisk, alfabeta pa sve pokvariuser posted image . Še dobro da ji ni dal grablje v rokeuser posted image .Si ga prav predstavlajm, kako ves penast od jeze stoji za vogalom in opazuje luknje v peskuuser posted image  in si mislil da je šel njegov trud rakom žvižgatuser posted image .Ne, saj ne, hecam se, da mu  ne boš kje povedala in bo  jezen name

sunny, me tukaj bi tud rade slišale uno foro  s črpalkeuser posted image user posted image

Ti klepetka  a veš da se ti mal na moj račun zezaš user posted image . DObro da sem imela tanke petkeuser posted image . Zakaj pa bi bil mož od dašebine jezen?!?! Jaz sem lahk, ker se z mene norca delateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za foro iz črpalke pa ne vem, ne vem, če bi jo povedale. Hmmmm, bom razmislila do večerauser posted image  sunny, nema da pričaš!!!!user posted image user posted image user posted image  pa tud druga nobena, naj jih mal matrauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
2.11.2008 14:41:17   
Anonimen
Dan!

Ponoči pa smo danes super spali, Jan je jedel le 1 krat in sedaj me kr prsa mal bolijo, k so navajene, da jih mel več posesa.user posted image user posted image user posted image

Zjutraj smo bili na obisku pri kolegici, ki ima 10 dni stareg Urha. Joj kako pozabiš, da so tudi naši bili tako mičkeni. Potem smo bili zunaj na sprehodu, kosilo in sedaj oba spita. Jaz pa malo kofetkam in tukaj čekiram.user posted image user posted image

Jan ima ma celo zgornjo čeljust (enkice in dvojkice) čist napete in bele, tako da kmalu pričakujemo nove zobke!

Mala pikica imaš zelo avatar. Glede vprašanj pa tudi naš že počasi uveljavlja voljo, ampak sedaj so še malo premajhni da bi izvajali kakšne vzgojne ukrepe. Bo jih pa treba že čez par mesecev. Tudi Janu je spodnja enkica mal krivo izraščala, sedaj pa se kr sama ravna. Tako, da očitno se mu bodo lepo porihtali zobki, sploh jih bo vse polno, takrat dobijo pravo obliko. Po kopanju pa ga namažen ponavadi enkrat tedensko s kremo.
Pa lepe slikice!

Sunny tudi mi2 smo bolj za 13.11. in tudi ura je fajn! Pa user posted image da vama ne bo preveč hudo, k bosta sami z Nejo.

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
2.11.2008 15:15:29   
TRIŠ
Dašabina midve pa najbolje da se ta teden zmeniva in greva na bazen pa ti dam copatke.No saj vem da boš zatouser posted image .Bova proslaviliuser posted image user posted image user posted image user posted image .Danes nisi kuhala ko si samo zvezdice klofalauser posted image user posted image user posted image

Alfabeta jaz bi se tudi smejala dej povej kaj je bilo na črpalkiuser posted image .Tisto o špičakih nam je pa zaupal.user posted image

titi kupila sem jih v neki franšizni trgovini od Massa.Glede Teota pa se ne sekiraj ,tako kot ti je povedala Dašabina eni preskočijo to fazouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3932
2.11.2008 16:13:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Dašabina midve pa najbolje da se ta teden zmeniva in greva na bazen pa ti dam copatke.No saj vem da boš zatouser posted image .

Alfabeta jaz bi se tudi smejala dej povej kaj je bilo na črpalkiuser posted image .Tisto o špičakih nam je pa zaupal.user posted image

A nas pa ne vzameš več s seboj na bazenuser posted image user posted image user posted image

A tud vi ste se smejali mojim čeveljcem? Pa kaj naj če skoraj vedno hodim samo v petkah.user posted image  Saj za drugič bom vedela, da moram it v nizkem, no!user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
2.11.2008 17:35:12   
nana35
Pozdravljene.

Najprej:

Sunny m.,uživajta do druge nedelje,jaz bi maksimalnouser posted image .Pa upamo,ds dobite darial iz Kanadeuser posted image ,valjda da bo nekaj daril.
Glede tvoje zmajevke pa tako-ma kaj se obremenjuješ z njo in z njenimi primitivnimi fintami,tole kar je izjavila je čisto mimo.Zakaj pa bi bila zabita,če česa nočeš poskusiti?Tole nima z zabitostjo nobene zveze.Zabita je ona,da sploh take kisle maže.

Lunca pri Shlag den Rabb-kaj pa so morali narediti?Jaz sem to včasih spremljala,zdaj pa sploh nimam časa za naše kanale,kaj šele za tuje.Mi je pa bilo to zelo fajn.

triš,tole je pa čisto res,da če imaš lase zbeljene,npr.tudi samo pramene,se barva hitreje spere in kmalu imaš zopet pramene nazaj,samo niso tako svetli.

Ste pa kar veliko napisale tako da zdaj pošiljam tole.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 3934
2.11.2008 17:37:11   
nana35
Patrik
user posted image

Alex
user posted image

vse naj...naj...od naju s Klemnom.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
2.11.2008 17:42:38   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Dašabina midve pa najbolje da se ta teden zmeniva in greva na bazen pa ti dam copatke.No saj vem da boš zatouser posted image .

A nas pa ne vzameš več s seboj na bazenuser posted image user posted image user posted image

A tud vi ste se smejali mojim čeveljcem? Pa kaj naj če skoraj vedno hodim samo v petkah.user posted image  Saj za drugič bom vedela, da moram it v nizkem, no!user posted image
lubica, tle se mi zdi da ti pa ni več hecno, ampak to ni bilo tako mišljeno, saj ti pravim, da se je mož ravno zato sekiral, ker se ti je udrlo, in zdajj razmišljja da mora nekajj drugega dat na tla, res, ne bit huda...user posted image
za bazen  pa seveda da velja tud za druge, jaz sem že v petek povedala, da bi šlauser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
2.11.2008 17:54:19   
nana35
łiłi,user posted image nove mere tvojega sinka.

dašabina,a ti si dobila torej tole zvezdico...user posted image user posted image user posted image  za 4!!

IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Imam raje res prave moške,ki imajo na riti kavbojke...user posted image

Pod njimi pa nič user posted image user posted image user posted image Sicer se pa strinjam s tabo v vsem napisanem... smo pač različne user posted image

Tudi to može!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
nana, glede slači fantov sem enakega mnenja kot tiuser posted image .Pa zarad tega nisva preveč čudni, akjneuser posted image

Čuj,jaz upam,da nisva al kva??user posted image user posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
2.11.2008 18:01:58   
mala pikica
user posted image ... muzika in karatina tudi prideta user posted image user posted image user posted image od martince pa ni ne duha ne sluha. Sem ji poslala sms, pa nič user posted image Mogoče še ni prišla k sebi po čipijih user posted image luse pa ne bo.
nana, anchikaa očitno ni videla našega pogovora. Kaj imaš ti mogoče njeno številko, bi bilo najboljše, da se slišita. Jaz sem muziki in karatini rekla, da se okrog 11.ure dobimo v Planetu Tuš. Bo v redu tako? 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
2.11.2008 18:16:01   
TRIŠ
Alfabeta veš da vas vzameva samo najprej je treba določit danuser posted image .Glede pet pa jih jaz obožujem in so mi lepe,samo mož od Dašebine se je sekiral tako da meni je bil on smešen in smo se smejali njemu,ker se je trudil zrihtat v piko na petke pa ni pomisliluser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.11.2008 18:17:26 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
2.11.2008 18:17:07   
Golobček
Pozdravček!

Po trei dnevnem mrku sem zopet malo pokukala tu gor. Brala za nazaj nisem, sem pa zdajle ne zadnjem postu zasledila da se dobite na kavi pa me zanima kje?

Drugače pa slavljenčki za nazaj vse najboljše od naju z Nino
user posted image
Vse najbolše pa tudi mamici  Ursulini čepraqv z zamudo pa iz srca
user posted image
Tole pa je za Matica in Ajšo user posted image

Sem opazla da vas je nekaj takih ki ste izgubile kg, danes sem še šla vagat in sem opazla da inmam -4 kg, tako da user posted image  jaz.

Nadaljujem kasneje....

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.11.2008 18:18:29   
TRIŠ
Golobčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si na kaki dijeti ali so šle kile dol od skrbiuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
2.11.2008 18:23:37   
Golobček
Triš od skrbi, pa to resno !!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.11.2008 18:25:07   
Golobček
Za moje kg so krivi Ninini kolki, pa saj upam da se bo tudi nam enkrat nasmehnila sreča  in se bo porihtalo kot se mora.

Mala pikica imaš zs

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.11.2008 18:52:05   
Anchikaa
Mala pikica sem vidla post,ampak naju na žalost ju3 ne bo.Boma pa drugič prišle 100%.

Sem prej pozabila napisat,Alex in Patrik vse naj naj za obmesečniciuser posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.11.2008 19:02:24   
Alfabeta
dašabina, ne saj nisem nič zamerila. Samo opažam, da ste me imeli v zobehuser posted image . O.k. saj če ste se menili samo take stvari ok, če pa ste kaj tolkli po meni potem pa ni ok. Ampak kolcalo se mi že dolgo ni, tak da kaj dost se niste mogli menit.user posted image user posted image user posted image
Ne, resno, nič ni narobe.

jaz pač res uživam v visokih petah, bolj so visoke raje imam. To je kompleks nižine, kaj čmo, takle mamo user posted image  Sej mož dela na tem, da bi bila višja, ampak zgleda da premal user posted image user posted image  

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.11.2008 19:36:56   
majra
Patrik in Alex vse najboljše user posted image user posted image

Martinca, tiger še rjove?user posted image

Alfabeta, sem se nasmejala še enkrat tvoji prigodi na pumpi user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.11.2008 19:39:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Alfabeta, sem se nasmejala še enkrat tvoji prigodi na pumpi user posted image

a ti tud?user posted image

Priporočam ti, da danes malo bolj aktivno čvekaš, da dobiš še eno zvezdico. Še 7 postov! Ajde! Dajmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.11.2008 19:39:39   
lutiropan
Patrik in Alex user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.11.2008 19:41:49   
Alfabeta
Patrik in Alex user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
2.11.2008 19:44:50   
nana35
mala pikica,nom poklicala martinco in ji rekla za zmenek jutri,pa seveda velja ob 11h v P.Tuš.Ja,očitno ni videla našega pogovora.
Martinca pride,sva se ravno pogovorili.

Golobček,bravo ti za minus kg!

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?