|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.10.2008 13:28:47   
jazzz27
Pri meni bodo po vsej verjetnosti odločilni prvi pregledi...če bo vse ok ne vidim razloga da nebi šla...saj samo sedim v pisarni. Je še bolj varno, kot pa doma bituser posted image ....se ne morem upret, da nebi kaj migala. Plus vsega ti lahko pa še cegel na glavo padeuser posted image .

Jaz pa nimam ideje kaj bi danes za kosilo....imamo še od včeraj riža...ne vem...testenine se tud dobro slišjo!

Ajsi a maš še zdravo prehrano?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
30.10.2008 13:31:23   
ledenka
mam zdravo prehrano, pa trudim se, da od sladkega jem samo domačo marmelado user posted image  sicer mi kdaj kaka čokolada zdrsne po grlu, ampak malo sladkega moram pa tudi privoščit bebici user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
30.10.2008 13:46:11   
jazzz27
kateri čajček priporočaš??

sedaj imam pa tudi jaz črtanje sladkarij...po pravici se sploh nisem ne vem kaj pazila...sem čist normalno funkcionirala glede hrane. Pač jedla kar mi je pasalo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
30.10.2008 13:54:54   
matt
Hojla borkice moje!

Nisem vas pozabla, čeprav ni glasu od mene... (nimam še vedno doma dostopa do interneta...) Velikokrat se spomnim na vas, ter navijam za vsako posebej.
Tokrat sem posebej vesela za JAZZZIKO... BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image  Čestitam, pa pazi na svojo pikico/-i! Sama sem tudi prvi mesec in pol počivala doma, samo zato ker sem težko zanosila, sicer sem imela blazno srečo, da nama je ratalo tik preden bi naj šla na IUI.   Še enkrat JUHEJ!!! Želim ti čimanj slabosti.

No, moj buši še vedno skoraj ni viden, čeprav smo v 17t, samo pridelala sem +4kg. Zelo nestrpno pričakujem prve brcike, ki naj bi prišle prav kmalu. Včasih sploh pozabim, da sem nosečka, pol me pa mal špikne, da se spomnim, da prav vseh "akrobacij" ne smem početi. V glavnem najbolj kritično obdobje sem kar uspešno premagala.

Še enkrat želim čimprejšnje ++
Uživajte v podaljšanem vikendu, pa vreme je ravno prav za stiskat....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
30.10.2008 13:58:45   
jazzz27
matt...helov. Hvala za čestitke. Super za bebiko. Daj javi se kaj več. Povej kdaj imaš PDP, da bomo skup potiskale pa pihale tu na RR!!!user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
30.10.2008 14:01:14   
ledenka
oooo, matt nas je prišla pogledat user posted image  

jazzzi, pri čajih je tako - sadni so ok, metin čaj tudi (odličen proti slabosti!), pri zeliščnih na splošno pa je potrebna previdnost. menda je proti slabosti dober tudi ingverjev čaj, ampak tudi glede ingverja se razhajajo mnenja - malo je ok, ne pa pretiravat. itak boš videla, kaj ti bo pasalo pit in jest, poslušaj svoje telo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
30.10.2008 14:09:01   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obljuba dela dolguser posted image user posted image
strije so še pa stareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 14:11:01 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
30.10.2008 14:19:15   
Anonimen
lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep

buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
30.10.2008 14:21:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep lep

buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image enakomerno raztezanjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
30.10.2008 14:24:20   
ledenka
jeeee, kak buši user posted image user posted image user posted image  kdaj bo moj tak user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
30.10.2008 14:24:39   
Anonimen
zelo lep buši je.... raztezanje pa se itak slej kot prej spremeni v krčenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
30.10.2008 14:25:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jeeee, kak buši user posted image user posted image user posted image  kdaj bo moj tak user posted image
user posted image user posted image user posted image prej ,kot si mislišuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
30.10.2008 14:27:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

zelo lep buši je.... raztezanje pa se itak slej kot prej spremeni v krčenje user posted image user posted image user posted image
sam tist pol bolj dolgo trajauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
30.10.2008 14:27:59   
ledenka
živa, s to frizurco zgledaš pa mlada in pridna user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
30.10.2008 14:30:26   
Anonimen
heheheheheheheh

hvala ajsika....  Sej sem mlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    no edin pridna malo manj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
30.10.2008 14:39:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image prej ,kot si mislišuser posted image

sej raste, ampak takoooo počasi user posted image  komaj čakam, da bo še ene 4 tedne mimo, potem bi se moralo pa že konkretno poznat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
30.10.2008 14:53:30   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: spps

sej raste, ampak takoooo počasi user posted image  komaj čakam, da bo še ene 4 tedne mimo, potem bi se moralo pa že konkretno poznat user posted image

ajsi..itak da bo tak...še večji bo ratal!!! Lep buš spps!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
30.10.2008 15:08:31   
ledenka
nič, bejbe drage, grem jaz dam user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
30.10.2008 15:11:46   
jazzz27
user posted image
user posted image

Lep viken ti želim!! In praznike, če se temu lahko tako rečeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
30.10.2008 16:29:15   
spps

nič, bejbe drage, grem jaz dam user posted image

ajsi,uživaj čez vikenduser posted image user posted image user posted image
Kje ste ostale???? a danes popoldan bo pa tu zatišje???ajde,spravite se pisatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
30.10.2008 16:32:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ooo, spps - Super sem! Uživam v počitnicah, prevajam nekaj za kolegico, raziskujem forum pa še spravljam se pripravljat teste... multitasking user posted image
In ti?

ps: A boooo kaka slikica z bušijem? /smilekizelozelooolepogleda/ user posted image
user posted image user posted image user posted image SE* kje danes hodiš,sem slikce napopala,tebe pa nikjeruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
30.10.2008 16:34:48   
sonček85
ja no mene je dala ker sem v 5 t krvavela in hvala bogu (trkam na les)ni bilo hudega in sem sedaj že v 15t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
30.10.2008 16:38:10   
sonček85
iiiiiii kak lep buši sppsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ajsi tvoj bo pa tak čez natanko 8-9 tednov mogoče že prej ,če ti bo tako lepo kipel kot meni.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
30.10.2008 16:56:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja no mene je dala ker sem v 5 t krvavela in hvala bogu (trkam na les)ni bilo hudega in sem sedaj že v 15t
ma ne morem verjet,da ti tedni tako hitro minevajouser posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
30.10.2008 16:57:49   
jazzz27
sonček kaj pa priporočaju v primeru krvavitve?

Aja...jaz sem tu...moj je obtičal v koloni na avtocesti...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?