|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.10.2008 12:24:11   
~Biba~
oktavija stara sablja, si končno našla zemljevid do računalnika?user posted image tvoj je pa verjetno mel krizo srednjih letuser posted image upedenaj se, pa idi malo nekam sama ven, brez tvojega..naj ga malo mučiuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.10.2008 12:25:43   
sonček85
no pri nas pa že malo a res malo kuka sonček izza oblakov user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.10.2008 12:26:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

žižika držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM biba.... Kdaj jo pričakujete?  Zdej morte pa še družbo naštimat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa, pejd z mišo preko mojega nickauser posted image 6.3. bo srečni dogodekuser posted image

to pa je sam en dan od mojega PDP-jauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.10.2008 12:28:18   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  jazzzika, ja, nosečka si 4t2d user posted image  še 35t5d te čaka user posted image user posted image user posted image  ne sprašuj se glede računanja, tako je, in ker je običajno najbolj zanesljivo štetje od prvega dneva zadnje M, pač tako računajo.

kdaj greš na test???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.10.2008 12:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
suzi, ne se sekirat, ker to je tko tko...en spermiogram še ne pomeni, da je robe malo ali da je slaba! Kje sta ga delala? Koliko časa prej nista user posted image ? Pa še fulll vitaminov in rcnij je za moške, tko da se da to zrihtat. Nič bat.

Ja, saj vem. Se ne sekiram (še). user posted image  Drugače sva pa v soboto nazadnje user posted image , tako, da je bil včeraj 4. dan. Bila sva pa v Trbovljah.

gigi, bravo za user posted image  user posted image !! Pridno ju grej!!!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.10.2008 12:29:32   
gigi1
Jazzika ja. Ker se pri naravni nosečnosti nikoli točno ne ve kdaj je bila ovulacija, se vedno šteje od datuma ZM. Zato moramo mi punkciji prišteti 14 dni in dobimo ta datum.

V resnici so vse nosečke 14 dni manj noseče, kot jim G določijo. Vem, da je čudno..vendar tako je user posted image

No, zdej pa spet ticker popravi user posted image  user posted image  user posted image

Srčice moje. Hvala vam user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.10.2008 12:34:22   
jazzz27
Evo pupe sem poštimala...sam mi je nekak prazen...user posted image ...jaz bi še kaj....user posted image

Ajsika...ja tole računanje je pa resuser posted image ...tole danes je pa tu mač zameuser posted image user posted image . Sem pa svojega klicala oz. je on klical in je reku da ne more nič prej domov...tak da v pon. Sem pa klicala Reša...se bo treba za prvi pregled naročituser posted image user posted image user posted image ....jeeeeeeeeeeeeeee!!

suzika...skor sta mela preveč pavze. Reš priporoča en dan vmes nič. Midva sva šla prvič...nisva tri dni nič...pa je bil spermiogram slab. Potem drugič je blo že bolš, ko sva samo en dan imela frej. Na postopku pa je bilo seme kar ok...saj tako je rekel. Drugič manj pavze, pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.10.2008 12:36:06   
jazzz27
ja kaj pa zdaj spet ni dober...jaz ne znam več...user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.10.2008 12:37:03   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image  super za 2 pikici!!! naj ostaneta pri tebi še nekje do konca julija, še ene 38 tednov user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
30.10.2008 12:37:48   
Anonimen
jazzz, nama je G izrecno naročila, da 3-4 dni prej ne smemo nič user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
30.10.2008 12:39:18   
aqua77
ojla punce moje! mene je danes zjutraj nasa pikica klicala in mi povedala eno najlepsih novick!!!!! JAZZZIKA CESTITKE!!!!!!!!!!!!! ZELIM TI VSE NAJ NAJ, IZ SRCA!!!!! BRAVO PUNCA!! pogresam vas, in sem brez racunalnika, tko da vas ne morem ne brat, ne piat, ampak za tako novico pa tud cez atlantik plavam,da lahko cestitam nasi novi nosecki!!!!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
30.10.2008 12:39:35   
jazzz27
Naju je pa naku*cal zakaj nisva mela manj pavze. Očitno že ve zakaj, če se samo s tem ukvarja....zdaj pa ne vem. A to je tvoja osebna g.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
30.10.2008 12:42:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla punce moje! mene je danes zjutraj nasa pikica klicala in mi povedala eno najlepsih novick!!!!! JAZZZIKA CESTITKE!!!!!!!!!!!!! ZELIM TI VSE NAJ NAJ, IZ SRCA!!!!! BRAVO PUNCA!! pogresam vas, in sem brez racunalnika, tko da vas ne morem ne brat, ne piat, ampak za tako novico pa tud cez atlantik plavam,da lahko cestitam nasi novi nosecki!!!!!! user posted image user posted image user posted image
aquica, mi smo skoz s tabo in te tudi me pogrešamouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 12:45:00 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
30.10.2008 12:43:30   
sonček85
jaz vidim malega marovčka kot je bil pri meni pred tremi meseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res lepo ,boš videla kako hitro bo vse šlo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
30.10.2008 12:44:16   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aqua...hvala, ker si preplavala čez atlantik zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kako si nam ti? Smo te fulll pogrešale!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
30.10.2008 12:44:28   
spps

Evo pupe sem poštimala...sam mi je nekak prazen...user posted image ...jaz bi še kaj....user posted image

pri men lahk dobiš nekaj predlogovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
30.10.2008 12:46:44   
Anonimen

Naju je pa naku*cal zakaj nisva mela manj pavze. Očitno že ve zakaj, če se samo s tem ukvarja....zdaj pa ne vem. A to je tvoja osebna g.?

Ja, moja osebna G je tako rekla. Ma sej v primeru, da je rezulat slab, se itak vse skupaj ponovi, pa bova takrat naredila manj pavze, pa da vidimo kako bo. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
30.10.2008 12:48:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ja, moja osebna G je tako rekla. Ma sej v primeru, da je rezulat slab, se itak vse skupaj ponovi, pa bova takrat naredila manj pavze, pa da vidimo kako bo. user posted image

priporočljiva pavza je 2-5 dni. ampak dokler ni narejen pregled in vse prešteto, se nikar ne sekiraj user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
30.10.2008 13:11:15   
jazzz27
suzi...ajsi je stručko...sicer moj pa tudm, ker je mogu že trikrat dat donacijouser posted image user posted image ....vse bo še ok!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
30.10.2008 13:14:08   
Anonimen
ledenka in jazzz, itak, da bo vse ok.. user posted image  Bomo skrbeli potem, ko ne bo več ok, ne? user posted image  Glavno, da so prazniki pred nami in da bomo malo frej.. user posted image     user posted image     user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
30.10.2008 13:14:31   
jazzz27

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 3.IUI MB-  (RD 21.5.1980)-V nove boje   
  • Murkica - LJ - 13.krog (RD 21.12.1984)user posted image
  • Spelka12 - user posted image user posted image gre v nove boje; pregled v GK LJ 17.11.2008
  • Fargesia čaka na IUI  (RD 14.7.1982) - 26.krog
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen  user posted image  
  • LuNa73 - CE/MB
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Serendipity - Prekmurje -pošta prispela; ČAKAMO AKCIJO!
  • aqua77- KP - pauzira  user posted image user posted image user posted image
  • ~Biba~ -15. krog -posvet pri G 1. 12. 2008
  • pikica36 - koroška- 2. krog
  • Živa25-Lj, 21 krog 
  • pikicao - papca Klomifen + Dabroston
  • gigi1  - IVF/ICSI - greje user posted image user posted image , test 13.11.2008
  • Sulfinija -user posted image user posted image gre v nove boje

• miska73 - CE - 1. IVF - greje user posted image user posted image , test 6.11.2008
  • lučka 25 - KR
  • skuštrana suzi
  • daisy23 - IVF/ICSI - 28.10.2008 punkcija POuser posted image
  • user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image                  

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:user posted image

Ledenka - srečka nosečka user posted image PDP 11.5.2008
    Sonček33 - srečka nosečka user posted image  PDP 27.1.2009 user posted image
    Hmm - srečka nosečka user posted image  PDP 17.1.2009
    Spps - srečka nosečka user posted image  PDP 7.3.2009
    Matt - srečka nosečka user posted image  PDP 11.4.2009
    Sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP 24.4.2009
    trinity - srečka nosečka user posted image  PDP 14.3.2009
    nf - srečka nosečka user posted image  PDP
    Argojuhica - srečka nosečka user posted image  PDP
    Jazzz27
    - srečka nosečka user posted image PDP 10.7.2008

user posted image PONOSNE MAMICE:user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilna user posted image

user posted image  Beyba - 23.6.2008 povila Elo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4446
    30.10.2008 13:16:50   
    jazzz27
    IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

ledenka in jazzz, itak, da bo vse ok.. user posted image  Bomo skrbeli potem, ko ne bo več ok, ne? user posted image  Glavno, da so prazniki pred nami in da bomo malo frej.. user posted image     user posted image     user posted image

ja kaj ne da je to dober...jaz sem že itak doma....pa še do prvega pregleda bom po vsej verjetnosti potegnila....sem pa za mojga user posted image  srečnauser posted image

kaj boste počenjale za vikend?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4447
    30.10.2008 13:17:18   
    sonček85
    navijamo še za več nosečk

no in kaj kuhate danesajz sem zopet naredila omako in testenine pa polnoooooooooooo skledo solatkeuser posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 4448
    30.10.2008 13:18:39   
    sonček85
    jazzzika:jaz bi na tvojem mestu bila vso nosečknost doma kot sem jaz da boš pomirjena.No vsaj meni je rekl a G da bom doma 9 m saj smo se 2 leti trudili da bi pa pol kaj bilo narobe bi si pa očitala.Denar ni tolk pomembn kot beba

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4449
    30.10.2008 13:22:25   
    ledenka
    moja G je pa zelo nenaklonjena bolniškim, razen če je res kaj narobe. mi je rekla, naj kar normalno živim, tudi telovadbo zelo svetuje. odvisno pač od počutja.

(odgovor članu ~Biba~)
    Neposredna povezava do sporočila: 4450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?