|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
30.10.2008 10:38:43   
pikicao.
lejte mene jz sm si pa eno zvezdico prsluzilaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sm pa vazickaaaa user posted image user posted image user posted image
siva sm sibla mim tebe k en hitr avto..vrrrrruuuuuuummmmmm user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 30.10.2008 10:39:24 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
30.10.2008 10:43:36   
sonček85
bravo za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.10.2008 10:44:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VAŽIČKAAAA

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
30.10.2008 10:44:54   
Anonimen
tok dolg sem iskala kakega smilija ki jezik kaže (ta ki sem ga dala ni glih kul) da si se že vmes sama považla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.10.2008 10:45:24   
pikicao.
je bla trdo prgarana user posted image user posted image user posted image  ves kok monologovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
30.10.2008 10:46:03   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.10.2008 10:46:15   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

bravo za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soncek a mas kaksno slikico od trebuscka??????a pobozala si se ze? pa vse ostale nosecke tud (vkljucno s tabo jazzi) user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.10.2008 10:47:05   
Anonimen
ja sej ja.... Pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa časti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
30.10.2008 10:52:42   
pikicao.
castim neki mesa user posted image user posted image user posted image
user posted image

pa neki za spit
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.10.2008 10:57:09   
Anonimen
hvala hvala....

Jst bom tistega turkiznega na sredini... Upam da je alkoholni... Ja Jazzziko, Beybo in Pikico se splača nekaj alkota nagnit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse tri danes praznujete user posted image user posted image user posted image

Beyba ma 5 user posted image
Pikicao. ima 4 user posted image
Jazzzika pa je naša nova srečka user posted image

BRAVO PUNCEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa počele čez vikend?

Jaz sem včeraj bla pri frizerju in zdej mam kratke lase user posted image user posted image Moj možek pravi da sem lušna user posted image user posted image user posted image

Jutri pa se resno začne preobrazba doma... Samo še po tapeto bi morala it pa nevem če mi bo danes uspelo user posted image

No sej... Jutri uglavnem akcija!!! Postlo sva kupila tko da jo je treba samo še sestavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
30.10.2008 10:59:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce jutro!!!

Test je pozitiven!!user posted image user posted image

user posted image

Draga jazzzy!!!!!!!

Iskrene čestitkeeeeeeeeeeeeeeeee!! Full sem vesela zate! Res!

Naj ti zaželim prelepo user posted image s čimmanj user posted image ter zdrava nagajivčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMMMMMMMMMMMM!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 30.10.2008 11:00:14 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
30.10.2008 11:08:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

soncek a mas kaksno slikico od trebuscka??????a pobozala si se ze? pa vse ostale nosecke tud (vkljucno s tabo jazzi) user posted image user posted image
ja mala važička imam samo tole,meni se zdi da sem jo že prpopala tle.user posted image no pa še jst prpopam jezička za našo pikico user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.10.2008 11:12:15   
Anonimen
ej sonček tale jeziček je pa še boljši kot moj user posted image user posted image user posted image

slikice pa ne vidim večje user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
30.10.2008 11:20:49   
sonček85
kaj se ne vidi moje slikice al kaj
bom še enkrat napopala pa bomo videli
user posted image

kaj pa zdaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
30.10.2008 11:24:56   
Anonimen
ponavadi klikneš na slikico in se odpre večja... Tale pa se noče povečat user posted image

Ker pa sem jst malo slabovidna, pa bi rabila večjo slikico... Dej si jo v album naloži..... plosim...... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
30.10.2008 11:25:43   
Anonimen
ah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr butec in butec mi reč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
30.10.2008 11:26:28   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca
t o slikco že imam v albumu user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.10.2008 11:27:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
30.10.2008 11:28:22   
spps
jaz bom kasnej enkrat pripopala moj buši,sem včeraj pikici (se mi zdi ) obljubilauser posted image user posted image user posted image
živa ,ti pa fotko z novo frizurco prilimajuser posted image user posted image user posted image

jazzi,še bo trajalo nekaj časa,da boš dojela,da vam je uspelouser posted image user posted image user posted image
user posted image zdaj pa upam,da vas bo čimprej še večuser posted image user posted image user posted image user posted image za vsako posebej sem vesela,še posebej za vse vas na borbi,katere se že dolgo trudite za svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.10.2008 11:29:17   
jazzz27
pikica...sem se pobožala...čeprov še ne dojamem in po vsej verjetnosti ne bom, dokler ne bom rodilauser posted image

Erin...hvala za čestitke želje, podporo,....

sem pa klicala Reša....bil fulll vesel, da je pozitiven...neham jemati aspirin in če bo še več krvavitev začnem vstavljati prometrium na 8 ur. sva se pa že dogovorila za prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.10.2008 11:33:25   
~Biba~
kak sem jaz danes nasmejanauser posted image user posted image sam se mi smeje...pa grem na RR pa se še mi boljs meje, pa pridem do borbe, in mi srce kar od veselja poskakuje..res sem srečna zate jazzika!

Veš kaj, nekaj pa sem opazila...zdaj pa lahko spremeniš tickeruser posted image user posted image jeeeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
30.10.2008 11:37:47   
Anonimen
ehehehehehe

JUPIIIII

Moja frizura pa v albumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.10.2008 11:44:56   
Anonimen
Jazzzika, kakšne dobre novice!!! ČESTITKE!!!!  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image     user posted image   user posted image     user posted image     user posted image    user posted image  Sem ful vesela zate!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.10.2008 11:51:50   
Anonimen
jst sem pa prov zaspana danes user posted image user posted image user posted image

Vreme? Kr neki... Najraj bi šla dam spat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.10.2008 11:54:03   
Anonimen
pol bom pa zbrisala slikico če je nobena noče pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.10.2008 11:56:14   
jazzz27
Jaz sem pogledal živa.....luštna frzurca...zakaj si pa tako resna? Se mi zdi, da si bolj vesela punčarika!!user posted image ...bom pršla ustka razvlečtuser posted image

bibika...hvala...bom spremenila ticker....jaz bi imela takega kot ti...kje se to dobi?

suzika...hvalauser posted image user posted image  Kako je s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?