nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Glede operila sem vprašala 1x v lekarni,pa mi je tam teta odsvetovala,ne vem zakaj,v glavnem mi je rekla,da naj dajem fiziološko r.Sicer jaz bi operil dala,če bi mi mml rekla,da lahko . mml,ali lahko dam kapljice operila Klemnu?? Nisem mml ampak.... nana, meni je P rekel pri 3 mesecih da ji komot dam Operil ker je to še vedno boljše kot pa vnetje ušesa. In od takrat naprej ji ob najhujših dnevih, zvečer dam vpih operila, da ji vsaj za preko noči spodobno spucam nos. Hvala Alfabeta,saj ne da zaupam samo mml,ampak pač nekako se s temi "zdravstvenimi" vprašanji obračam nanjo,ker je tam bolj doma, seveda sem pa vesela in hvaležna za vsak tvoj in še kakšen odgovor od katere druge, samo da je koristen.V lekarni mi je tista tetka rekla,da ga pač ona ne bi dala in sem mislila,da babnica pa bo že vedela...Ga bom nabavila in nič spraševala,najbolje.Ker moj sinko ima ponoči tako poln nos,da je joj,čeprav mu ga zvečer posesam,ti povem,da sem ga sesala ponoči ob 2h . Vse se pogovarjate (no,ne vse)o novih ,tako da bo še mene prijelo .Se hecam,mi bomo kar ostali v taki zasedbi,jaz sem strašansko veselea in srečna da imam mojega sončka,če pa si premislim,pa imam še kako leto ali dve časa. katee,torej je res,da če zanosiš in si imela CR,da mora biti 2 leti vmes...To sem že slišala,pa sem mislila,da se je kaj spremenilo pri teh zadevah,kot se pač spreminjajo stvari iz dneva v dan.Kaj pa če slučajno zanosiš?? In ali je potem drugič spet CR,če ga imaš prvič?Mislim,tole te sprašujem,pa upam,da veš kaj o tem. Aja,za denarnico pa jaz ne dam 100€niti v sanjah,pa če je lepa ali ne,razen če lahko ceno gor natisnejo . IZVIRNO SPOROČILO: anitav Dašabina a bi lahko to fotografijo nam pokazala, ko si imela preobrazbo. Sm full firbčna, če ne zameriš. Pa itak, da ti bo uspelo, ker če si enkrat že to nardila, pa verjamem da imaš močno voljo potem ti bo tudi tokrat! To sem že jaz hotela napisat....Ali boš pokazala?? Anita,jaz bom Klemnu dala Operil,če bo nocoj spet slabo spančkal,škoda je le da ga nisem že kupila,jutri ga bom pa zagotovo. mml,hvala tudi tebi za odgovor in nasvet glede Operila.<meni se pa je vedno zdelo da Olynth je fiziološka raztopina,ne vem,kako sem do tega prišla. mala pikica,jaz bi bila za kavico po praznikih,ker takrat ne delam,začnem spet 10.11.,tako da imam čas,pa še čakam,dakoala dobi copatke,da se dobimo.Kaj meniš?? IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning nana samo vračam uslugo. Ti si meni zrihtala kapljice iz A, tako da se niti slučajno ne obremenjuj s kakšnimi praznimi CD-ji. Upam, da bodo Klemnu pesmice všeč. Hvala.Pa ni bilo treba vračati usluge,ampak si se pa res edina ponudila in zato ti res hvala.Razen ljubljane ki je že itak vse zrihtala. Lepo noč vsem skupaj,upam,da bo moja tudi lepa in dooolga in brez bujenja...