nana35
|
triš,kako lepo da ti Žan pomaga saditi rožice,naš Klemen je meni že to delo pomagal opraviti pred kakim mesecem dni.So šle moje jožice v "pokoj",pa sva nasadila mačehe,bele in vijolične,pa resje,kot na pokopališču ,ampak imam pa rožice vseeno na balkonu in to me osrečuje!Slikice so lušne,kot mali Žan. Sunny m.ja,sem uživala v hrani,ampak k sreči sem vse kg dala dol . Jan vse najboljše!! Ursulina,še 1x vse naj...naj...,dolžna sem ti že slikico za rojstni dan.In lepo praznuj! Danes je pa res bilo čudovito vreme,vsaj popoldan.Ko sem prišla domov sva s Klemnom takoj šla na sprehod in malo k moji mami na obisk,potem pa domov jest.Kosilo sem imela že HB od včeraj kuhano.Klemen je ponoči jokcal in bila sva budna vsake toliko časa,tako da mi bodo očke skupaj padle...če verjamete.Sploh nisem zaspana,spala bi pa zjutraj...Jutri je moj dragi doma,tako da imamo varstvo,jaz pa ne vem kako dolgo bom v službi,ker jutri bo velika gužva,se mi zdi da se je že ful dosti strank napovedalo za jutri . Tako da,kadj pridem domov je še velik ?????? dašabina,držim pesti,da izgubiš kg ki jih želiš izgubiti in da dosežeš zastavljen cilj.Jaz upam,da moji maili prihajajo ,sicer jih ne pošiljam vsak dan,ampak vsak drugi... saj ne,kakor jih imam,tako jih pošljem. Se še oglasim,ker sem v zamudi .