nana35
|
Alfabeta,ni panike,saj ti zaupam,ker vem,da imaš izkušnje...sem že kupila Operil.Dala bom,ko bo res kriza.Klemen vrešči,ko mu nos sesam z baby vacom,ampak vztrajam,ker vem,da bo samo njemu boljše,pa naj kriči,kolikor če,samo da ga sčistim.Sesalec pa držim v vsaki nosnici sigurno po 1 minuto,da potegne vse ven,kar bi kasneje prišlo do ust . sani,saj mene je že prijelo,da bi imelči še enega ,samo kdo ga bo nosil in rodil?? IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Ma ne...rabim zaščito, samo sem komplicirana u iber... Na kondome sem alergična, kontracepcijske mi ne dišijo, injekcija ni ziher, metoda umika ni šans,... Vidiš kaka sem Najboljše zate je potem nič seksat pa je . suzana,sva na istem s spanjem...in z zamašenim noskom.Upam,da bo to noč bolje,sem čisto neprespana.... triš,imela si lepo barvo las na sliki,jaz sem imela nekoč tudi tako,ampak na dolge lase. dašabina, res si čuuuudovita na tej sliki.Res moraš to ponoviti,samo pač v lastni izvedbi.Pa super specialno lepo kuhinjo imaš,sem jo tudi jaz pogledala,čeprav si jo namenila martinci. IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, mene pa ne bo na srečanje h koali, ker nisem copatkov naročila. Saj ne gremo h koali,ampak na "randi"verjetno spet v EP,si pa seveda vabljena na tale randi,saj ne da bi se dobile samo zaradi copatkov,ampak razlog pa je.To je samo tako,ampak dobile se bomo pa kakor zmeraj,da malo počvekamo. mala pikica,saj vem da je samo še danes do praznikov,mislila sem po praznikih zato,ker potem ko mine ta prvi teden po njih spet grem na arbajt,tako da lepo prosim,ne. IZVIRNO SPOROČILO: martinca Martinca trenutno še delava na tem, tako da še nič ni. Upam da nam uspe. A tole si pa kar sama sebi napisala . limma, za zobke!! intruder,lepo da se Vid igra s puzli in da jih ti pospravljaš,da se lahko spet dalje igra .Lahko pa ti copatke tudi jaz prinesem,ko gremo po njih. Če hočeš seveda. katee,no,jaz pa ne bi več rodila s CR.Mi je bilo preveč mučno,ko so se mi še tile šivi vneli,pa saj sem vedela že prej,da pri meni nič ne gre tako gladko.Važno da je mimo in da imam mojega zlatega otroka.Za nekaj tako lepega bi dala še 1x vse skozi. ljubljana,tudi pri nas je bila okoli 12h tako lepa mavrica,jaz pa v službi in brez fotoaparata,le da je bilo pri nas lepše jasnejše nebo in mavrica tako blizu. kilogrami???No,jaz jih imam 62,rada bi pa jih imela vsaj 60.In imam 172 cm,tako da bi bilo to idealno. Alfabeta,tvoja kičen je tudi čuuudovita.Ah,moja pa ni nova pa tako pusta je,samo ni pa grda. Bom poslala,ker bo post itak kilometerski.