nana35
|
Pozdravljene!! Najprej sunny m.Hvala za CD-je,toliko da veš,sem jih dobila,so me že čakali na omarici v predsobi .Moraš mi povedati,če ti lahko pošljem 2 prazna CD-ja, jaz bi ti ju poslala,da si bova vsaj malo kvit,pa tudi znamke si kupila.Res si prijazna,še 1x hvala hvala. Lunca,za martinco jaz sicer nisem čekirala po forumih,mislim pa da vem,kaj je pisala,ker mi je prijazno zaupala zadnjič,ko je bila pri meni. triš,če je krompir za pujseke,potem sem pa jaz pujsika,ker je krompir moja najljubša jed. Glede operila sem vprašala 1x v lekarni,pa mi je tam teta odsvetovala,ne vem zakaj,v glavnem mi je rekla,da naj dajem fiziološko r.Sicer jaz bi operil dala,če bi mi mml rekla,da lahko . mml,ali lahko dam kapljice operila Klemnu?? ljubljana ,zelo lepe slikice,kot jih zmeraj narediš. martinca,"veselo" te obveščam,da je naš otrok od včeraj prehlajen,sem sama kriva,da ne boš mislila,da sta vidva s Patrikom,pa še Luka je ves teden prehlajen,tako da bom njega okrivila,da Klemen ni spal ponoči in je jokal,ker je hotel imeti v ustih dudo,pa skozi nos ni mogel dihati.Tako tudi jaz nisem nič spala,zjutraj pa delat . Zdaj pa sem sama in namesto,da bi šla malo dremuckat čepim tukaj. katee,upam,da boste potem res lepše živeli in vam držim pesti,da se splača zaradi lepšega in večjega stanovanja.Da se le splača. Ursulina vse naj...naj. Zdaj pa moram po moja dva..zvečer se beremo.