|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.10.2008 19:23:55   
pocka
Aja, pa zvečer ji dajem na prsa topel obkladek iz masla in kamilic (upam,da veš kaj mislim), ful pomaga.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
28.10.2008 19:34:54   
Pupa7
čebeica maja - ja to je ta, zgleda da ma neki not kar tebi povzroča alergijo, nevem, men je pa super ker je dovolj mastna in vlažna, ker po olju mam čist suho kožo... drgač pa sm mela eno iz bodyshopa iz vrtnic, draga ko žafran, samo mi smrdi tok, da je ne morem uporabljat...

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
28.10.2008 19:37:01   
Piruri
Ja, sirupe, inhalacije...vse smo dali skozi...vse preiskave so strokovnjake privedli do "ugotovitve", da ima astmo...zato imamo inhalacije Flixotide 3x dnevno, singul-air po potrebi...in še bronho-munal za tri mesece po 10 dni...in kljub vsemu otrok KAŠLJA...
Že zadnjič sem dobila nek recept (podoben tvojemu) samo s čebulo, pa baje ful smrdi...ma vidim, da se bom mogla tudi tega lotit...probam tudi tvoj recept...pred čebulo user posted image ...
Zadnje upanje, da nam še kaj lahko pomaga je, da jo peljem k bioenergetiku.....

Hvala zaenkrat....

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
28.10.2008 19:45:42   
čebeica maja
pocka- vem da je to čist mim zakona.  Sedaj bom verjetno do konca na bolniški, pa me kr prime da bi kr prej izkoristla ves dopust in šla iz bolniške na dopus potem pa na porodnisko in to sm zartega ker sem jezna, upam da me razumeš. Imam pa še letošnega 10dni in še 30ur nevem kaj bo s tem. Verjetno mi bo isto propalo.Res so moji šefiuser posted image
Vem da mi bo rekel isto da mi poteče ali preteče nevem kaj je takrat rekel ta user posted image ček.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
28.10.2008 19:51:54   
mama_milchy
Ojla,

evo smo z dopusta, odpočiti in polni energije;
ve pa ste bile zelo pridne klepetulje in sem zdaj rabla debelo uro,da sem as prebrala.
Kako ste souser posted image ? Počutje? Utrujenost?

Jaz sem OK, na dopustu sem uživala, malo plavala, brala knjige na ležalniku ob bazenu, hodila z Žigcem na otroške delavnice, pohajali naokoli in tako. Sicer pa ko si tako, te čas hitro mine. No, sem pa user posted image , sem dobila herpes na ustnici, ki ga nikoli nimam in me zdaj full moti, peče ko jem kaj bol kislega, skratka sam user posted image .
Pred dopustom pa sem nekaj nakupla za dojenčka -bodo slikice v albumu in sicer tako zimsko bundico, košaro za na voziček in avtosedež. Bundica je nova, ostalo pa iz druge roke ampak zelloo lepo ohranjeno.
Jutri pa greva s kolegico, ki ima rok decembra v Torri d´Europa malo pogledat cunjice in če bo kaj lepega seveda tudi kupimo. Jaz bom sicer mal manj kupla, ker imam še od Žiga, kakšen tolejše stvari - pajacek, trenirkico, ker pri Žigcu maja/junija tega pač nisem potrebovala. Pa seveda flaške, dudice in kozmetiko moram kupit.
Naročla pa sem tudi previjalno mizo, ki jo gremo drug teden iskat.

Zdaj grem pa dajat slike od dopusta v album, pa zlikat moram nekaj cunjic za jutri; sva pa z Žigcem zdaj 3dni sama, ker je možek/tata na službenih treningih oziroma vajah.

Uživajte

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
28.10.2008 19:58:00   
čebeica maja
Pupa7- Sej men je bla tudi uredu, celo drugim jo priporočam. Sej prvič sploh nisem vedla da sem elergična, mislim da se mi je to celo kasneje pojavilo , jaz sem se veselo čohala sodelavke so se pa mi čudle, splod mi ni kapnlo kot sedaj v drugo ko veselo spet kupim to kremo in se začnem spet čohat. Sem mal hecna,saj vem, ampak mi je pasalo tisto čohanje, sedaj ko me nič ne srbi mi je kr hecno božat trebuščekuser posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
28.10.2008 20:08:52   
jadrnica
čebeica maja - jaz te čist štekam - imam še 10 dni letošnjega dopusta pa ne vem kako bom to koristila ker imam jaz tudi take user posted image šefe, o nadurah pa rajš ne bi,ker pol grem že zdej lahko na koriščenje do novega leta. jaz jih cca 15-20 nadur nateden oddelam, pol veš  kako je tud pr men, ampak sem vesela da sem noseča, s sluzbo pa že bo kar bo.....zakon...ja, piše že notri, kako bi bilo treba vse delat, samo kaj ko se nič tako ne dela. načeloma bi 14 dni oz, polovico dopusta morala izkoristiti v tekočem letu, torej do konca junija 2009, drugo pa prenesti v 2010...tko piše, dejansko stanje je pa mal drgač....user posted image na žalost

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
28.10.2008 20:35:05   
tasa_m
hei mama_milchy dobrodošla spet na stare tire user posted image spet si se nam pridružla. Verjamem da si imela kaj za brat na RR, že jaz sem danes imela pa sem samo stanovanje vmes pospravlauser posted image . Dobre smo me,..user posted image

Mene pa je danes spet križ zafrkno, komaj se premikam, vstajam se tak koda bi bila malo pred porodom. Pravi user posted image je to. Grrrr.

Lepo bodite, se ju3 tipkamo. Grem si nardit eno kopel.
Papa ter nočka.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
28.10.2008 20:39:07   
tasa_m
mama_milchy sem pogledala te tvoje slikice. A ti poznaš tega Gala? sem dobila mail pa njegovo slikico. Bogi revčekuser posted image
V olimju pa ste res našli najlepšo čarovnico! user posted image Tudi jaz imam slike iz Olimja ko smo bili lani, pa sem tudi jaz glavo skozi prtisnila. Edina "stara" med samimi otroci sem bila. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
28.10.2008 20:51:37   
Anonimen
Mi smo se mal potepali popoldne. Tamali je bil v Mercatorju na igralih, da se je mal zlaufal. Pa sva bila izmenično varuška jaz ali pa moj mož ob njem. Pa me je en fantek precej časa tko od daleč gledal, potem pa le pride do mene in mi poboža trebuščka in reče kaj imam tam notri. No, sem uspela sam rečt dojenčka, pa je že zdirjal stran - ga je bilo malo sram. user posted image Pa sem bogatejša za en komplet iz intimissima. user posted image

Piruri - Hvala za recepte. Mene mika tale mančmalow... njami.

pocka - Uh, tudi tale tvoj recept in slike na Kulinarični tolk hudo zgledajo, da bi najbrž sama vse pobasala, če bi jih naredila. user posted image

jadrnica - Bravo za MF. user posted image Strije - ko se naredi je taka rdeče-violične barve, ko pa koza spet skup pade, no ko se ti ne razteza več, pa ostane vidno tako nekako kožne barve, ampak se vidi, da je tam bila nekoč strija. Žal ko se naredijo jih imaš, pomaga le kakpna operacija. Pa kremo iz DM-a imam tudi jaz in je enkratna. Una iz Mullerja smrdi k user posted image !

čebeica maja - Jst sem tud k slonček. user posted image Ko si omenjala alergije na kremo sem se neki spomnila - v prvi nosečnosti sem imela od Justa neko kremo od brinja in sem ratala vsa rdeča... pa sem mislila, da mi pač ne ustreza. Potem sem pa kak mesec zatem v DM-u našla eno kremo z aobraz in se namažem - cela faca mi ej čisto gorela - rdeča kot kuhan rak. Moj ej že reku,d a me na urgenco pelje, pa me je bilo preč sram it takšna tja - kot bi se sredi poletja cel dan nastavljala soncu. Po uri je obakrat rdečica izginila. Po porodu sem se še enkrat namazala (tokrat manjši del kože) za poskušino, če mi krema res ne ustreza, pa ni bilo nobene reakcije več user posted image

Piruri - Baje je čebula najbolj zakon za te zadeve.

mama_m - Ogledala sem si album in vidim da ste full uživali! user posted image

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
28.10.2008 21:14:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy sem pogledala te tvoje slikice. A ti poznaš tega Gala? sem dobila mail pa njegovo slikico. Bogi revčekuser posted image
V olimju pa ste res našli najlepšo čarovnico! user posted image Tudi jaz imam slike iz Olimja ko smo bili lani, pa sem tudi jaz glavo skozi prtisnila. Edina "stara" med samimi otroci sem bila. user posted image

jaz te družine ne poznam, sem pa dobila na službeni meil slikice, pa na oba domača meila njegovo sliko in so pač prosili, da jo posredujemo naprej ter mislimo na tega fantka tako da sem jo jaz pol posredovala vsem znancem, prijateljem in dala tudi na RR; danes sem jo pa zbrisala dol.
Mi smo bili tudi lani v Olimjah in nam je bilo prav fino in lepo tako da smo spet letos šli (imam možnost it preko podjetja). Drugo leto pa ne vem kako bomo z doječkom ampak v tem letnem času bo že mal večji tako da bomo sigurno skočli za par dni gor. No, sem tudi jaz glavo skozi dala, me je Žiga prepričeval pa nisem mogla reč ne otroku.

Aja, sem dala še en album gor, kar sem kupla za dojenčka.

Punce, grem počasi v posteljo; še Žigca do konca zrihtam in preberem pravljico pa spanje.

Se beremo jutri,

lahko noč

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
28.10.2008 21:15:53   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

hei mama_milchy dobrodošla spet na stare tire user posted image spet si se nam pridružla. Verjamem da si imela kaj za brat na RR, že jaz sem danes imela pa sem samo stanovanje vmes pospravlauser posted image . Dobre smo me,..user posted image

hvala, za prebrat pa je bilo........user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
28.10.2008 21:20:44   
pocka
=jasna= - kar probaj speči tole pecivo, je njamsi, pri nas ga je že zmanjkalo user posted image

jadrnica, cebeica maja - vidve že vesta kaj je na stvari, jaz sem v državni firmi, pa se lahko malo bolj na zakone oprem, ker nimajo druge izbire, vsaj pri nas ne, če si pa privat pa verjamem,da ni lahko, sem bila včasih pri privatniku in je bilo kot v zaporu,grozno

mama milchy - WB, vidim,da ste uživali na dopustu user posted image

grem spat...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
28.10.2008 21:25:21   
pocka
aja pa še nekaj, mama milchy, tvoj mi je pa znan, se mi zdi,da v isti "firmi" delava 

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
28.10.2008 21:26:32   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

grem spat...nočko

uživali in še kako uživali user posted image user posted image user posted image ;
A ti si tudi z obale, al sem jaz kaj narobe prebrala?

No, sedaj pa tudi jaz grem,

Nočko, pa lepe sanje

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
28.10.2008 21:31:16   
mkkl
imam en predlog glede klasične glasbe...dvoržak...9. simfonija "iz novega sveta" drugi stavek...zelo znana uspavanka, prelepa, pa še klasika...zagotovo vam bo všeč...tudi tistim, ki ne marate mozarta:)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
28.10.2008 21:34:18   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

grem spat...nočko

uživali in še kako uživali user posted image user posted image user posted image ;
A ti si tudi z obale, al sem jaz kaj narobe prebrala?

sem z obale, jauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.10.2008 7:09:19   
helimaša
jutro!

sm vam že user posted image skuhala.....mi smo dons kr dobr spal.....tko da zdele jo sam za v vrtec upedenam pol grem pa še mal v vodoraven položaj.....pol prideta moja dva starša in grem z njima v Lublano......popoldan grem pa še enkrat.....mam pa ortopeda.....tko da dons bom kr neki po Lublan lutala.....

grem zdej uštimat malo.....se kej potem še tipkamo

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.10.2008 7:14:39   
mama_milchy
Dobro jutro,

hvala za user posted image  prav paše. No, mi smo tudi že pokonci, spali smo tako tako; je Žiga nekaj stokal pa se obračal in jamral tako da nismo najbolje spali; sedaj pa se zrihtamo in ga peljem v vrtec, jaz pa po trgovinah.

No, lep dan (kljub vremenu) vam želim in se tipkamo popoldan,

Pa - pa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.10.2008 8:09:56   
_andreja_
piruri mi imamo iste probleme, zdajle kašljamo že  kaj vem kakšnih 10 dni prou grozn je kr včasih tudi bruha od tega kašlja... imamo ventolin 3 vpihe dnevno ponavadi mu je takoj nucal, sedaj pa mu sploh ne user posted image  delamo inhalacije s kamilično soparo...  smerekove vršičke itak pijemo ker smo jih tolk naredil... pol limone al pa kr celo dnevno dnevno poje...  in ne vem kaj mu naj še dam,  mislim, da bom jutri šla otroški inhalator kupit, (itak ga bomo še kdaj rabili, pa drugi dojenček bo verjetno tudi kdaj kašljal... pa verjetno bova šla danes se k pedijatrinji pokazat ker tolk kašljamo, pa glede na to da je drugače dobre volje bo itak rekla da je treba počakat da mine... mah jaz sem nad njegovim kašljem obupala, čeprav vem da ne bi smela... ampak mu ne morem nič pomagat... včasih imam občutek da več kot smo zunaj bolj kašlja, sam kaj ko otroci rabijo vsakodnevne večurne doze zraka.... tolaži se s tem, da bo enkrat minilo...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.10.2008 8:19:03   
_andreja_
no da še mal sporočim  od včerajšnega pregleda, zredila sem se za pol kilce... obseg trebuščka imam 118 cm user posted image  (8 cm v treh tednihuser posted image  kaj bo šele na koncu... ) pregled imam ponovno 18.11.  za morfologijo moram pa v trbovlje poklicat (čakam da se mi telefon nafila, ker nočem da mi sred pogovora crkne...) drugače je pa  vse o.k. bolniško smo dale na komisijo do morfologije upam da mi do takrat podaljšajo, poli gtrem pa tudi delat lahko če bodo takšnega mnanja....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.10.2008 8:22:30   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

za kašelj pomaga lipov in bezgov čaj vsaj tako pravijo da pomirja bronhije...

drugače, pa je tud za mano neprespana noč... non stop sem se zbujala, tako rahlega spanca pa že zelo dolgo ne, bom pa popoldan nadoknadila...

zdajle pijem kofetek potem pa spet vn upam, da ne bo deževalo.

bodite lepo papa

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.10.2008 8:34:58   
dana
dopust - jaz bom v letu 2009 porabila kake 3 tedne dopusta, ostalo se bo preneslo v leto 2010. Bo kar pasalo biti še kak dan doma. Ga je pa potrebno vsaj 14 dni porabiti v tekočem letu, da ti naslednje leto ne propade.

strije - jaz se kaj dosti ne sekiram zarad njih. Nekaj jih imam po stegnih, ampak ne od nosečnosti. Na trebuhu jih nimam.

pecivo - ste mi naredile lušte s temi recepti. No jaz bom v petek sigurno pekla mufine ter ene krhke piškote, za katere sem zvedla recept tu na RR. Njamsiuser posted image

kašelj pri otrocih - sploh ne vem kaj pomaga, ker mi tud sprobamo marsikaj. Jaz gledam da imamo vedno dovolj vlažno v stanovanju. V obdobju ko se kuri uporabljamo vlažilec zraka in moram reči, da je dosti bolje zdaj ko ga imamo.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.10.2008 8:44:57   
tasa_m
jutro še od mene.
Ravnokar iz postelje pribincala. Včeraj sem se afnala kakšnega sončka imamo, danes pa tu tak turobno da sem prav srečna, da sem včeraj vse pospravla,ker mi danes ziher nebi blouser posted image .
Si grem tudi jaz user posted image skuhat pol pa tamalo seko zbudit, da grema malo matematiko se učit, ker drugače bova obe od mame poslušale. Zna bit mama cel user posted image , ko se razkuri. user posted image

mama_milchy- a imaš čist nov voziček?

Sem glih prebrala na RR, da se moraš v MŠ naročit. Se naročajo punce, ki imajo rok januarja pa je že skoraj vse polno. Sicer ne vem v katerem kraju user posted image ampak očitno bo leto 2009 polno lepih user posted image in pravi baby boom. Saj prav tak.

Se tipkamo.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.10.2008 9:02:01   
Naja30
Dobro jutro.

Naspali smo se. Včeraj sem šla s kurami spat. user posted image  Če sem se še toliko trudila, nisem mogla Hausa dočakat. Mali mi pa zgleda na mehurju sedi, ker sem spet celo noč (v sanjah) razmišljala, da bi morala še enkrat na wc. user posted image   user posted image

Sanosan kremo sem tudi jaz enkrat imela, pa mi ni tako všeč. Pa mislim, da mi je rdeče fleke delala. user posted image  Ne spomnem se dobro, vem pa, da nekaj ni bilo ok in je nisem do konca porabila.

Piruri, jaz še nisem probala, ampak baje pomaga za kašelj, če daš narezano čebulo v sobo, kjer otrok spi. Poskusi, sej zgubit nimaš kej. Sam malo bo smrdelo po čebuli. user posted image

mama_milchy, zdej se pa lahko končno zmenimo za en kofe! user posted image  In poročaj, če se tam čez kaj splača kupovat. Ja, in lepe slikce! Ste pa res uživali. user posted image  Olimje je itak zakon!

tasa_m, danes imamo pa mi sonček! user posted image  So pa baje napovedane hude nevihte, tak da... user posted image  Grem na en kofe, dokler vreme drži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?