Nina00
|
No, po dolgem času spet malo časa za RR. Sem spet doma, ker ima mali vneto uho. Danes je že malo bolje in sem ga morala prav prisilit, da je šel spat. On ne bi, čeprav mu kar učke skup lezejo. Sicer sem dobro, zadnji teden imam celo občutek, da po malem pridobivam na energiji, čeprav me premalo spanca spet takoj sesuje. A iz dneva v dan je malo boljše. lejca čestitam za izvid AC! yania bravo za morfologijo! Naja30 jaz se vedno tehtam zjutraj na tešče. Tako je najlažje primerjat težo, ker nanjo še ne vpliva količina zajtrka ipd. Pa še tako malo varira iz dneva v dan, ker imam sedaj precej neredno prebavo, tako da se tehtam 1-2x na teden. peugeot dobrodošla med marčevke! Midva bova tudi, tokrat že drugič, čakala do rojstva, da zveva spol Kar se pa nosečniških oblek tiče, pa sem jih v prvi nosečnosti velikooooo kasneje začela nosit. Drugič se pač prej pozna, ker so mišice že malo bolj švoh. pikapoka12345 mi imamo Quinny Freestyle 3XL in smo zelo zadovoljni. Ga ne bomo menjali. SRCCEK VSE NAJBOLJŠE! =jasna= mani se je na želost tudi povrnila želja po sladkem. Se moram kar malo kontrolirat, ker bi skoz nekaj sladkega grizljala Grahec, ko zakašljaš istočasno stisni tudi mišice medeničnega dna (kot bi te zelo mudilo na vodo in blato, pa še nočeš it). Ti pa priporočam, da začneš delat Keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, če jih še ne delaš. janaja držim pesti, da bo vse vredu. Sem jaz tudi prvič v 28. tednu malo zakrvavela, pa je bilo vse ok. Najverjetneje je le kaka žilica na materničnem vratu počila. Tebi pa še za srečo! No, pa se je mali zbudil. Vas preberem kasneje do konca.
|