|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.10.2008 13:07:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

ja, če bi se zmenile bi že prišla na kavo. najraje vidim kje v mestu, da pridem peš (pa še rit razmigam...)

ja saj to bi blo najbolje da nekje v mestu. Jaz bi tud potem peš prišla ker nimam daleč. 15 min. pa sem v mestu z avtom pa itak mam sam probleme, ki naj parkiram.
Tak da če smo za se lahko dobimo ja,..pa naredimo kako fotko pa prilepimo na RR. Mogoče bodo tudi primorske marčevke šle prej na kafe, ko se tak dolgo že pogovarjajo. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.10.2008 13:23:51   
jjasna85
Hei babnice!
Js sm pa lihkar s pregledaaaaaa user posted image  vse ok... in guess what... še en user posted image  bo marčevkauser posted image  ja ja... danes je reku, da je pa 99% da je (če sm še js vidla pimpeka nouser posted image ) .. najprej ga tamali sploh ni hotu pokazat, pol ga je pa G malo porukal in je dal nogice narazen tako da se je lepo vidlo kako lebdi nekaj tam okoliuser posted image  težek je pa že 536g (v enem mescu se je podebelil za še enkrat tolko - na prejšnjem pregledu jih je mel samo 250.. se pridno redi kot mamauser posted image ).

Dali* za seznam:
zredila sm se za 6kg (to je vse skupaj! ne pa samo od prejšnjega pregledauser posted image ) - sej sm se malo pohecala pred med. sestro: ''joooj.. se pa kr redimo''. Pa mi reče nazaj: ''ja, bi blo dobro kar malo nehat''... sm jo misnla počit tam na mestu... 63 kil mam vse skupaj, ona mi pa teži, da morem nehat...user posted image  nima veze... še vedno sm happyuser posted image
naslednji pregled pa mam 26.11.

To bi blo zaenkrat to... grem sporočit veselo novico naprej user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.10.2008 13:29:11   
buksi
Pozdravcek1

Vidim, da ste vse ful pridne s pisanjem in kuhanjem in pecenjem.
jaz bom pa danes naredila kar tenstan zelje, pa pečenice in krompir. Včasih prav gruntam kaj naj skuham.

Vse te priden z nakupovanjem zauser posted image . Midva pa nisva še čisto nič kupila. Bova še malo počakala do novga leta. Se moj kar boji veselit, pa tako zgodaj kupovati. Morava pa čisto vse kupiti,ke bo to prvi user posted image , in nasploh v familiji( kot pri moji, kot pri moževi). Tako, da ko vas prebiram mi veliko pomagate kako in kaj z oblekicami.
Sem si pa kupila knjigo vse o nosečnosti in porodu in mi je fil v redu. kar dosti informacij dobiš notri.

Sicer pa gibi otročka so še zmeraj tako, da kakšen dan ja, kakšen dan ne. Upam, da je to normalno. Imam pa težave s tem belim tokom. Ali ga ima še katera? baje je to čisto normalno, daje povečan.

Jaz bi tudi kofe, pa kaj ko ga že celo nosečnost ne morem piti. Pa vse ste vsaka na drugem konc Slo, jaz sem pa na sredini.

Ali bo sploh katera izmed punc rodila v Postojni?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.10.2008 13:31:39   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_
...ali lahko daš v inhalator kuhane kamilice seveda precejene da bi se tisto vdihavalo??

Ja, v našega lehko damo, samo ti priporočam, da tekočino precediš in malo ohladiš...no, to je sicer odvisno od inhalatorja...mi imamo ultrazvočnega, ki dela hladno paro...dam pa notri vse sorte...od eteričnih olj pa tudi pediatrinja mi je enx dala zdravilo, ki smo ga hodili v ambulanto inhalirat, tako da smo to kar doma opravili...

Pocka...kateri letnik si? Ma si iz Lucije?Ma, ko pridemo dol smo pa itak natempirani na sprehodih do Pirana, da se jaz malo zgaziram na morskem zraku... Mi tudi živimo v stari hiši, ki smo jo predelali...in priznam, da imam včasih kar paranojo, da je res nekaj v tej hiši kar ji škodi...zato si tudi želim, da bi si čimprej našli kakšno parcelo ali hišo in se odselili...

=Jasna=...njami lazanja...upam, da ti je pecivo uspelo...ma meni je to eno izmed boljših in je bilo obdobje, ko sem ga skoraj vsak teden delala...user posted image user posted image user posted image  Danes pri nas kuha tatko...in bo naredil piščančjo mineštrico, ki mu rata za pet zvezdic...

Naša tamala je zjutraj poslušala dojenčka in potem je zaklicala: "TATI, PRIDI TUDI TI POSLUŠAT...TI BOM DALA MALO POSTOJA (prostora)!!!" in pol sem imela oba nalimana na trebuh v tej "prisluškovalni" akciji...in reče tamala: "JE REKU MOJ BATEC, DA ME BO UBOGAL!"...in se ji kar učke svetijo...

www.by-ab.si

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.10.2008 13:35:09   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Jaz bi tudi kofe, pa kaj ko ga že celo nosečnost ne morem piti. Pa vse ste vsaka na drugem konc Slo, jaz sem pa na sredini.

Ali bo sploh katera izmed punc rodila v Postojni?

Evo, jaz bom v Postojni rodila....od kod pa si?

Ma, kaj če bi se res zmenile, da se dobimo kje na kafetu? oz...čaju ali soku...krofu...oz. lahko kar kakšno kosilo? Tak bolj na izi dan...Lahko kej v prazničnem decembru, ko je tako lepo vzdušje v zraku?

www.by-ab.si

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.10.2008 13:44:34   
tasa_m
jjasna85 čestitam za pregled.user posted image No pa imamo enega pubeca več med marčevkami.user posted image Zdaj pa mene tudi že firbec matra kaj bova mi2 dobila?! user posted image
Na NS je rekla da liči na user posted image tak da,...

Danes pa nič brcik ne čutimuser posted image user posted image mi je tak bed. Pol pa me ubija to čakanje do nasl. pregleda. Sicer je včeraj tud komaj zvečer začel bincat in takrat je moj dragi celo začutil brco user posted image jjeee!

Zdaj pa grem kuhat oz pečt. Sem nardila vse za pico, ker se mojemu že pošteno "lušta" po njej. Naj mu bo te,..

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.10.2008 14:08:01   
mediuhec
tasa_m: kaj a naredimo seznam za srečanje v MB. pa kdaj bi se sploh dobili? en datum?

za brce se ne preveč sekirat. mene do sedaj še ni konketno brcnil, tko je bolj pretakanje čutit.

jasna85: o, še en fantek za naše marčevke!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.10.2008 14:08:39   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...kateri letnik si? Ma si iz Lucije?

1979, nisem iz Lucije, sem iz Kort, ampak sem skozi dol po Luciji in tam okoli , nevem, me kar nekaj tja dol vlečeuser posted image

Če živite v stari hiši, obstaja res možnost,da je kaj na tem, kot sem ti za mojo nono napisala. Še ena opcija, kje iskati vzrok za kašelj...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.10.2008 14:16:16   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

1979, nisem iz Lucije, sem iz Kort, ampak sem skozi dol po Luciji in tam okoli , nevem, me kar nekaj tja dol vlečeuser posted image

Če živite v stari hiši, obstaja res možnost,da je kaj na tem, kot sem ti za mojo nono napisala. Še ena opcija, kje iskati vzrok za kašelj...

Ma kam si pa hodila v OŠ?...jaz se letnik `78...ma po moje bi se lahko na videz poznale...čeprav sem jaz od 15 leta bolj samo za vikende ne obali...aja, pa faks sem delala dol...Ma, če te vleče pa bo nekaj na tem...

Ma če mojemu kaj omenim, da "sumim" hišo, itak dobi kurjo polt, ker dvomi, da je od tega, ker smo jo renovirali..user posted image user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.10.2008 14:56:09   
Nina00
No, po dolgem času spet malo časa za RR.
Sem spet doma, ker ima mali vneto uho. Danes je že malo bolje in sem ga morala prav prisilit, da je šel spat. On ne bi, čeprav mu kar učke skup lezejo. Sicer sem dobro, zadnji teden imam celo občutek, da po malem pridobivam na energiji, čeprav me premalo spanca spet takoj sesuje. A iz dneva v dan je malo boljše.

lejca čestitam za izvid AC!

yania bravo za morfologijo!

Naja30 jaz se vedno tehtam zjutraj na tešče. Tako je najlažje primerjat težo, ker nanjo še ne vpliva količina zajtrka ipd. Pa še tako malo varira iz dneva v dan, ker imam sedaj precej neredno prebavo, tako da se tehtam 1-2x na teden.

peugeot dobrodošla med marčevke! Midva bova tudi, tokrat že drugič, čakala do rojstva, da zveva spol user posted image  Kar se pa nosečniških oblek tiče, pa sem jih v prvi nosečnosti velikooooo kasneje začela nosit. Drugič se pač prej pozna, ker so mišice že malo bolj švoh.

pikapoka12345 mi imamo Quinny Freestyle 3XL in smo zelo zadovoljni. Ga ne bomo menjali.
SRCCEK VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image

=jasna= mani se je na želost tudi povrnila želja po sladkem. Se moram kar malo kontrolirat, ker bi skoz nekaj sladkega grizljala user posted image

Grahec, ko zakašljaš istočasno stisni tudi mišice medeničnega dna (kot bi te zelo mudilo na vodo in blato, pa še nočeš it). Ti pa priporočam, da začneš delat Keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, če jih še ne delaš.

janaja držim pesti, da bo vse vredu. Sem jaz tudi prvič v 28. tednu malo zakrvavela, pa je bilo vse ok. Najverjetneje je le kaka žilica na materničnem vratu počila. Tebi pa še user posted image  za srečo!

No, pa se je mali zbudil. Vas preberem kasneje do konca.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.10.2008 14:58:15   
SRCCEK
Piruri mal sm razmišljala o tvoji pupi in astmi.........a bi bilo možno, da vaši pupiki ne ustreza primorska klima??? Sam tako, pomislila sem....

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.10.2008 15:00:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa_m: kaj a naredimo seznam za srečanje v MB. pa kdaj bi se sploh dobili? en datum?

lahko ja pa se zmenimo. Dobra ideja. user posted image

Meni odgovarja več ali manj vsak dan.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.10.2008 15:08:54   
Naja30
Piruri, potem se nam pa lahko pridružiš, ko se bomo zmenile za kofe, tukaj na obali. Saj daleč res nimaš. Pa ne šele decembra, a? Malo prej.

jjasna85, jaz sem tudi tole v žurnalu brala, ampak... sem bolj lene sorte kar se tega tiče. Kaj čem, ni ga čez komot. Že tako sem komaj čakala, da jo neham široko povijat, ne da bi jo skoz. user posted image  
In čestitam za poba! user posted image

buksi, jaz imam tudi zelo povečan beli tok. Če se usedem ali dvignem na noge ali počepnem, se mi kar zlije ven. user posted image

Moja pikica je prišla iz vrtca tak da se grem malo cartat z njo. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.10.2008 15:13:24   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Piruri, potem se nam pa lahko pridružiš, ko se bomo zmenile za kofe, tukaj na obali. Saj daleč res nimaš. Pa ne šele decembra, a? Malo prej.

Pred decembrom ja!!!user posted image

jjasna85, jaz sem tudi tole v žurnalu brala, ampak... sem bolj lene sorte kar se tega tiče. Kaj čem, ni ga čez komot. Že tako sem komaj čakala, da jo neham široko povijat, ne da bi jo skoz. user posted image  
In čestitam za poba! user posted image

Ja, sej po moje se bo redkokatera odločla za to varjanto... meni se po moje tudi nebi dalo... pa tam kakce zbirat in jih metat v školjko... NE, HVALA!!user posted image user posted image

pa hvala za čestitke! sm šla iz ordinacije prow z nasmehom... user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.10.2008 15:24:11   
Piruri
Srccek...to tudi opažam, da ji obmorski zrak ne paše, ko smo na obisku pri mojih, je kar kriza kakšen dan...pa pravijo, da je morje raj za astmatike...naši paše hribovski zrak...zato tudi tukaj v bližini iščeva parcelo na ene 900 m NV...ker na vikendu od mojih je kot rožica...ma, glej tudi na drugi konec Slovenije bi šla, samo, da bi bil najin otrok bolje...vsaj v večini časa...

Naja...ja, ni problema...jaz sem na razpolago in mobilna user posted image ...brez problemov in omejitev...no, edino če imam kakšen pregled ali pa bolno pupko...ok...za na kafe pa bi lahko kakšne biškotke spekla....uf...glih včeraj sem mojega "nadirala" ker skozi je`...pa sem jaz tukaj tisti termit, ki že sanjari o biškotih user posted image ...Nikar mu povedat...user posted image

Zdaj pa grem še malo ustvarjat...se pišemo...

www.by-ab.si

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.10.2008 15:25:20   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Ja no, boš kej predlagala?user posted image
Meni je čisto vseeno, ker imam praktično cel dan čas, edino vikende ne in kakšen petek popoldan tudi ne.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.10.2008 15:31:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

...za na kafe pa bi lahko kakšne biškotke spekla....uf...glih včeraj sem mojega "nadirala" ker skozi je`...pa sem jaz tukaj tisti termit, ki že sanjari o biškotih user posted image ...Nikar mu povedat...user posted image

Piruri pol pa te še k nam v Mb. povabimo, ko boš pekla. user posted image Saj veš sladko vedno paše. Vsaj meni zadnje čase ful. Še sreča da imam slaščičarno blizu, da kdaj kr skočim preko,..

Verjetno se nam bi lahko tudi persida pridružla na kafeju. Saj ni tok daleč doma, sploh zdaj ko že imamo AC do Mb. Heheuser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.10.2008 15:35:36   
Piruri
Tasa_m...ko bom šla kej k mojemu bratcu v Zreče, se oglasim...in obvezno biškotke prej spečem...

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.10.2008 15:36:44   
buksi
Naja30: ja res je smotan občutek ta beli tok in nič ne mormo.

Priuri: Jaz sem iz okolice Logatca. A imaš ti G v Postojni? Iz kje pa si ti?

Jaz pakomaj čakam, da pride moj s službe. Imam ta teden dopust in je kar čudno, ko sem sama. Sej so starši na vrhu , ampak skoz pa ne morem biti z njim. Komaj čakam, da se nama uresniči želja iti na svoje. Ampak če bo tako bo to še trajalo nekja let. Pa še včer sva ugotovla, da bova morala postljo menjat, je odslužla očitno svoje. Sicer je samo na njegovi strani nekaj deformirana, ampak tako pa ne mora spat.
Gledava mal vodne postle. so pa tako drage.
A ima katera izkušnje z njimi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.10.2008 15:44:02   
tasa_m
Piruri zmenjeno. Hehe user posted image

Zdaj pa grem malo user posted image . Sem se tak najedla (končno mi je ratala pica v nulo ) da če moj nebo hitro prišel iz službe nebom več odgovarjala za tisti kos pice v pečici. user posted image .

Nič, punce fajn se imejte,lepo izkoristite dan...

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.10.2008 15:50:13   
SRCCEK
Piruri....a ni 900 m NV že mal prehuda? Razen če najdeš kak tak plac, kjer imajo asfalt do hiše, vodovod, elektriko......ker moraš gledat, kakšne razmere so pozimi. A ste skoz na primorskem al sam čez vikende? Na tvojem mestu bi probala najprej podeželje (gorenjska, dolenjska), če pa to ne pomaga, pol pa res kake hribe, ja. Revčka mala se mi kar smili.

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.10.2008 16:01:07   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Ja no, boš kej predlagala?user posted image
Meni je čisto vseeno, ker imam praktično cel dan čas, edino vikende ne in kakšen petek popoldan tudi ne.

No, meni je tudi vseeno... a določiva midve kar en dan, pa potem upava, da majo tudi druge primorke čas?? ta torek recimo?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.10.2008 16:08:11   
pocka
kafetek - jaz se bom tudi potrudila, ampak ne obljubim, ker ima moj zelo razgiban urnik in se bova morala uskladit. Ve se kar zmenite, pa bom videla sproti. V torek ima tamala cepljenje ob 14.30, ker zadnjič nisva imele, pol pa sem načeloma fraj, če ne bo kake reakcije.

...misve z našo pupo sva pa spet eno pecivo tako na hitro spekle, no, se še peče...user posted image ...mater, bom do pregleda šla še par kilc gor,če ne bom nehala s temi pecivi

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.10.2008 16:15:59   
janaja
jjasna85 - zgleda da so sami fantje trenutno na sporedu, katerakoli v naši bližini rodi ali pa je noseča pravi da je fant ( tud mi sumimo na še enga lulija)

Sploh pa med marčevkami se mi zdi da so skoraj sami fantje...

No mi za 99% zvemo na morfologiji 18.11 pa bom potem poročala...

janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.10.2008 16:22:04   
jadrnica
za svojo kontrolo teže, pa da se mal pomirite, ko vam ginekologi in sestre tžijo user posted image user posted image user posted image user posted image priporočam tale link

http://www.paternityangel.com/Preg_info_zone/Weight/CalcWeight.htm

pa še kr zračuna, jaz sem se premalo zredila.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

karmyka

Ali vam je všeč ime Jana?

Ja (34%)

Ne (40%)

Nekje vmes (26%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!