|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.10.2008 17:04:04   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

za svojo kontrolo teže, pa da se mal pomirite, ko vam ginekologi in sestre tžijo user posted image user posted image user posted image user posted image priporočam tale link

http://www.paternityangel.com/Preg_info_zone/Weight/CalcWeight.htm

pa še kr zračuna, jaz sem se premalo zredila.

Ufffff...kako si me pa s tem razveselila...imam še vsaj 2 kg fore....grem na puding....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jjasna...torek...bom videla, če se bo naša kej bolj pozdravila...Kje bi pa se dobile?...jaz predlagam slaščičarno Triglav (nasproti koprske tržnice)-imajo fine domače tortice....

Srccek...tu pri nas je ena planota, kjer je več naselij in je prava idila...imajo urejene poti, pozimi pa tudi pluženje...in sva z mojim kar zaljubljena v tiste kraje...in če imaš na fajn legi hišo ob lepem vremenu vidiš vse do morja...

Buksi...v Postojni sem rodila prvič in bom tudi tokrat...sem pa iz Ajdovščine...Če boš kej v Postojni, se mi oglasi, se lahko zmeniva za kafe, ker že dlje časa načrtujem pot gor k eni kolegici...pa se lahko sproti še medve dobiva...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 29.10.2008 17:06:54 >

www.by-ab.si

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.10.2008 17:15:30   
Dali*
Tako...zdej sem en dan sam seznamček urejala in nč kej pametnega napisala. Zakaj le? Bila sem sicer prisotna, ampak ne pa tudi prisebna...

V petek sem šla in sem se vrnila včeraj pop. in sem imela prav veliko dela, da sem prebrala vse vaše poste.

Torej, včeraj smo imeli pregled in kot vedno je bila moja G spet carica. Spet sem dobila 2 lepi slikici. Ja ja, naš malček je tako lep, pravi mali luštkan okostnjakec. G parvi, da se za ta teden pri njemu že zelo lepo vidi določene poteze in da more prav potrkat, ker je tok luštkan. user posted image  Je rekla, da tako čiste slike vidi zelo redko in da je to super, ker nimam odvečnega špeheca, da se malo pohvalim. user posted image

Izkazal se je kot pravi fotomodel in poziral v res lepih pozah. Poslikali sva obrazek in kako lepo sedi. Njegov pimpek in jajčka so se pa tako očitno videli, da je kr joj. Malo je ustka odpiral, pa pomahal je tudi, migal z nogicami. Res enkratno doživetje. Ma sej bi lahko opisovala na dolgo in široko...... Skratka...
Morfologijo bomo imeli 20.11.2009. Se že veselimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.10.2008 17:19:39   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Jjasna...torek...bom videla, če se bo naša kej bolj pozdravila...Kje bi pa se dobile?...jaz predlagam slaščičarno Triglav (nasproti koprske tržnice)-imajo fine domače tortice....

Sej če ti je lažje lahko tudi prestavimo za kakšen dan!! rečemo raje četrtek, ker je več možnosti, da bo tvoja pupca ok?! več kot nas bo, boljše bo...
slaščičarna Triglav pa je sprejeta po moje (itak bi čene še 3 dni samo to govorile kje se dobimouser posted image )...
kaj pol primorke? velja naslednji četrtek ob 16:30 (recimo) v slaščičarni Triglav?!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.10.2008 17:21:46   
jjasna85
Dali* čestitke tudi tebi (sm čestitala obenem tudi sama sebiuser posted image )!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.10.2008 17:42:34   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345

Živjo,

še o porabi dopusta sem hotela komentirati. Poznam to področje... včasih je res težko doseči dogovor z delodajalcem. Seveda pa imaš pravico izrabiti dopust, ki ti pripada. Tako da porabite dopust celega 2008 in polovico 2009, polovica pa se vam ga lahko prenese do 30.6. v naslednje leto. Je pa najbolje, da z delodajalcem zadevo predebatirata. Vem, nekje se to pač ne da...

Vendar do dopusta smo opravičeneuser posted image !
Tale link je kar zanimiv.
Pozdravček

Saj, če si v bolniški lahko daš tudi npr. januarja 14 dni dopusta? Sej veš, da si malo dvignemo povprečje za porodniško. Oz. Ali veš kateri meseci se nam bodo šteli za porodniško?

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.10.2008 17:58:36   
pocka
dali - gleda se zadnjih 12 mesecev pred oddajo vloge, ti jo boš oddajala verjetno januarja (so neki roki, ma se ne spomnem točno, mislim, da je 60 dni pred nastopom porodniške), torej se ti šteje plača do januarja ali pa decembra, odvisno katerega v mesecu dobivate plačo. Upam,da se razume kaj sem zdaj nakracala.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.10.2008 18:01:34   
sonček85
hej !
Naj vas pridem malo pokukat in vas vprašat ,če ste že kaj hodile in si ogledovale vozičke ali pa če že ima katera tega da mi pove kakšen je, ker jaz sem se zaljubila v njega

hvala
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/brevi/brevi-voziCek-ovo/7278011250727007

A passeggio-Modulari - Trio e Duo - Brevi - NewBabyLand.com

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.10.2008 18:04:58   
Piruri
Za izračun oddaje vloge za porodniško nadomestilo http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp..., kjer se vam izračuna tudi datum oddaje vloge...in kamor vpišete zneske...

Mogoče je že kje napisano...pa vseeno...

www.by-ab.si

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.10.2008 18:11:25   
spps
uf,ste bile pridne.si bom morala kar nekaj časa vzet,da preberem kaj ste vse napisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
29.10.2008 18:15:36   
sonček85
to vpišeš kolk ven dobiš a ne al uno kolk imaš na pogodbi napisanuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
29.10.2008 18:17:29   
pocka
jooj kaka mižerja bo tokrat moja porodniška user posted image , se pozna,da sem delala po 6 ur, ko sem prišla s porodniške. Ja,mvsega pa tudi ne morem imet, ne?user posted image

kavica - ve se kar zmenite kadar vam najbolj odgovarja, vam samo sporočam,da v četrtek skoraj sigurno ne bom mogla, ker bo moj vrejetno delal cel dan, ma nič zato.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
29.10.2008 18:28:34   
pozdravček,

tile marčevke so zelo pridne full pišete že dolgo me toliko imate dar govorauser posted image user posted image user posted image ...mi že imamo vozička ko nekaj debatirate o vozičkih in upam da bomo zadovoljni z njim...drugače pa nč kaj danes sem papcala repco je bila tako dobra aja pa polnozrnat kruhec zraven ker moram bit na dietni hraniuser posted image user posted image user posted image pa sem si kupila nekaj sladkega ampak diabetičnega glih tulk da se lahko malo posladkam sej ni tko slabo ampak najhuje je to ker sem za vikend pekla ko smo imel obiske jaz pa nisem smela ampak sem se le malo pregrešilauser posted image  ampak en piškotek mi ne bo rita zrasla a ne???

In drugače kako ste kaj lepo te je ponovno videt spps prav luštno te je bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.10.2008 18:30:12   
spps
Dali in jjasna,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem opazla,da si že vse oglejujete,kupujete vozičke,cotke,men se pa nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se strij tiče,sem jih sama kr nekaj pridobila v prvi nosečnosti,tako,da me te ne ganejo prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image se pa vedno "lepše" vidijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
29.10.2008 18:31:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

pozdravček,

tile marčevke so zelo pridne full pišete že dolgo me toliko imate dar govorauser posted image user posted image user posted image ...mi že imamo vozička ko nekaj debatirate o vozičkih in upam da bomo zadovoljni z njim...drugače pa nč kaj danes sem papcala repco je bila tako dobra aja pa polnozrnat kruhec zraven ker moram bit na dietni hraniuser posted image user posted image user posted image pa sem si kupila nekaj sladkega ampak diabetičnega glih tulk da se lahko malo posladkam sej ni tko slabo ampak najhuje je to ker sem za vikend pekla ko smo imel obiske jaz pa nisem smela ampak sem se le malo pregrešilauser posted image  ampak en piškotek mi ne bo rita zrasla a ne???

In drugače kako ste kaj lepo te je ponovno videt spps prav luštno te je bratuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj še moraš ti malj bolj pogosto prit na čvek,a ne?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
29.10.2008 18:39:29   
Piruri
Jjasna...meni paše..tako si bom priborila podaljšan vikend na Obali...me pa zanima, če boste tiste, ki imate že kakšnega otročka ga boste pripeljale s sabo? Da vem, če mojo pripeljem ali naj bo ostala pri noni, da bomo lahko čakulale...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
29.10.2008 18:44:44   
lejca
ciao dekleta..

se jst sm vas prsla mal pozdravit,za dnje case nimam niti casa brat ,kaj sele pisat. Sem tolk zaposlena s predavanji tak ,da ni ni casa.
Drgac sem ,smo v redu ,mali je tud zacel ze brcat in je vcasih prav veselo. mene tud kriz boli in zadnje case hodim s kurami spat ,ker sem na predavanjih do poznega popoldneva in pridem domu cist izmucena. K sreci mi pomaga moj dragi,tak da vse postori on.
Vceraj sva vplacala ze za vozicek in bo najin PP pliko switch. Ce se ne motim je ze katera ki si ga je ze nabavla?!
Pa vceraj sva sla z mojim mal po trgovincah pogledat stvari za malega in je blo res lustno, drgac nisva se nc kej konkretnega kupila.

Bom se pisala ko pridem mal k seb,sedaj grem pa med knjige.
lp Lejca

p.s jjasna user posted image  za user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
29.10.2008 18:53:00   
spps
glede na to,da se na našem seznamu pojavlja vedno več user posted image ,me zanima kolkim našim fantičkom bo lulči odpadeluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
29.10.2008 19:03:03   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola,  user posted image  , +6 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image
+3 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., TRB-CE, user posted image  ? kg, 118 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ, user posted image +4kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO, user posted image , 87 cm

user posted image  - 12 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 73 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
29.10.2008 19:13:45   
spps
ma kje ste zdaj vse?????men se čvekauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
29.10.2008 19:23:23   
Dali*
Punce, toliko tem ste obdelale v teh dneh, da sem komaj dohajala.user posted image

Hrana - Torej...najprej sklepam, da smo vse v obdobju "sladkega" in "junk", kar se hrane tiče. Pišete o tem, kaj boste in kaj ste kuhale, pekle, posredujete slastne recepte, da se mi ob branju kar sline cedijo. Recepti so že našli prostor v moji mapici z recepti.

Glasba - Osebno priporočam glasbo Raimonda Lap-a. Sama imam 5 jegovih CD-jev in so več kot odlični. Imenujejo se Lovely baby in se kupijo v Mladinski knjigi. Tko, da medtem, ko sem na compu lepo poslušava z malčkom to glasbo in je super. Nekaj te glasbe pa je tudi na Youtube. Če želite, da vam posredujem, kar sem našla še predno sem nabavila CD-je mi posredujete naslov e-pošte na zs. Priporočam! Skratka odtipkajte Lovely baby in na spletni strani so vse info.

Strije in kremice, olja... - Uf, nadloga. Zaenkrat še nisem nobene pridelala, čeprav se mi zdi, da se mi je trebušček v dveh tenih povečal. no, saj prej sploh ni bil opazen. Sedaj ga pa tako ponosno razkazujem celemu svetu user posted image . Jaz uporabljam Eucerin (čez dan), ker je bolj suho olje in mi ne masti oblačil. Zvečer, ko se stuširam in imam na sebi še vodne kapljice se namažem z olivnim oljem iz lekarne, mi je pa frendica, ki ima 3 fantke priporočala Melkfett - ringelblume od dm-ja, ker se je ona vse tri nosečnosti mazala s tem, ni pridelala nobene strije, pa se je vsakokrat zredila za 20 kg in več. Cena tega pa je 1,34€, tako da noro. To mazilo uporablja tudi ena moja frendica, ki je noseča in ji od vseh najdržjih krem ustreza ravno to. In seveda sem tudi sama probala in lahko rečem, da je res super. Frendica je rekla, da je tudi vsem trem fantkom mazala ritke s tem.

...zdej sem pa nakracala, da se vam ne bo ljubilo brat... za vseh 5 dni nazaj, ko ste ve bile prave čvekice...user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
29.10.2008 19:24:40   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ma kje ste zdaj vse?????men se čvekauser posted image user posted image

jst sm tle...ti si pa "odsotna"...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
29.10.2008 19:26:10   
Steffi
Marče user posted image ste pa zelo pridne, kar se tiče sodelovanja na forumih in zgleda tudi, da bo marca kar bogat mesec, kar se tiče natalitete.

Tudi jaz bom marca dobila eno veliko darilo - user posted image , zraven še enega, ki že imam (mislim bodčega tatija).

A je še katera med vami priseljena Prekmurka na obali? 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
29.10.2008 19:27:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Marče user posted image ste pa zelo pridne, kar se tiče sodelovanja na forumih in zgleda tudi, da bo marca kar bogat mesec, kar se tiče natalitete.

Tudi jaz bom marca dobila eno veliko darilo - user posted image , zraven še enega, ki že imam (mislim bodčega tatija).

Steffi dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
napiši še več podatkov,da te vpišemo na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
29.10.2008 19:31:01   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dobrodošla!

Me veseli, da se nam boš pridružila. Samo napiši še tvoje podatke, kot lahko razbereš iz seznama in te kr vpišem. Na obali vas je pa kr nekaj, tko da ti družbe ne bo manjkalo... ne bo glih prekmurska...je pa fajna druščina, kot smo fajne vse marčevke.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
29.10.2008 19:37:43   
spps
dali,danes si pa točno na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image ćestitkeuser posted image user posted image user posted image si se že začela kaj redit?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?