|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 20:46:30   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Hvala Gigi, se prav si zdj še mal user posted image podajata, jest sem pa nekje vmesuser posted image . Tole s prečiščenostjo pa nisem vedla in evo si me nekaj novga naučilauser posted image

Ma itak srce. Mene so vse to puppe spomlad naučile. Zdej pa predajam štafeto user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.10.2008 20:50:30   
gigi1
Želvica z Zofko sva ble v soboto skupi na punkciji. Et ima v četrtek.

Zofka a te damo na seznam? Pa prosim z rdečo in podčrtano napiši datum ET, da bo naša Šuki vidla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.10.2008 20:52:54   
gigi1
Tanartaljubšapodganca z mojim se kar skupi cartava user posted image . Mi bo pa spet čez par urc ušel na pot user posted image  tko, da se moram zdej odklopit. Bom prišla pokukat, če boste še budne okol po 11ih.

Lepo bodite in tiste, ki greste spat lahko noč želim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.10.2008 20:59:58   
Grethy
Žižek lepo se cartaj in ko prideš nazaj se bom pa že jaz cartala ko moj pride domov ...

Želvica vidiš da se tukej za  tren oka dobi informacija, sam mene mal leta izdajajo, pa teta Roza je na obisku in pol tud kej pozabim,

Miška73 iz našega konca nekje; se ti globoko opravičujem, sam a si vidla k mi je ostal u enmu možganskemu kraužlu, da je WP-jčica eni pupi naročila naj pove da je ne bo ... od hudimana sem ... ti pa še bolj, ker si me spomnla da si to ti ... sicer pa ... en lep pozdrav iz Celjske kotlince ....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.10.2008 21:02:15   
Grethy
ZOFKA user posted image user posted image user posted image

heloutujutu end velkam tu aur grup

skratka dobrodošla med nami in ugoden izid ET-ja pa naj bo tudi zamrznjenčkov ... go girl  user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.10.2008 21:06:58   
Zvezdica
ojla

sam da pozdravimuser posted image
Sem letala po štacunah...spet... In sem se končno, no smo se končno odločili za liamčkovo sobo. Ko bo doterana nalepim kako fotko. Drek je k je stanovanje še kar veliko, ampak kabinetki 8kvadratov in še nekaj drobiža, hodnik pa konjski in totalno neuporabenuser posted image In pol študiraj..... pa opremljaj.

Gigi, še dve nočki spiš pa greš po user posted image . Mogoče si pisala ampak ne vem, boš vstavila enega ali dva? Vsekakor naj se primeta in ostaneta pri mamici do koncauser posted image

Zdaj grem pa hitro za nazaj brat, pol vsako drugo vrstico, ker sem user posted image user posted image user posted image . Ampak moram bit na tekočem:)

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.10.2008 21:08:01   
želvica99
Tud jest grem počas kavč peglatuser posted image vsak dan ob isti uri, sem kot babiceuser posted image

Evo pupe pa enga user posted image za lahko noč.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.10.2008 21:09:43   
miska73
Kje je danes Zarja, da bi naštimala fensi navijaški seznam za jutri.

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ
netka34 - UZ

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

user posted image user posted image

Netka, a so folikli dovolj veliki? Za danes nisi nič stimulacije naročila?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.10.2008 21:11:15   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tanartaljubšapodganca z mojim se kar skupi cartava user posted image . Mi bo pa spet čez par urc ušel na pot user posted image  tko, da se moram zdej odklopit. Bom prišla pokukat, če boste še budne okol po 11ih.

Lepo bodite in tiste, ki greste spat lahko noč želim user posted image

Žižika izkorist. Kolk se pa meni dopade, ko me tko lepo poimenuješ... user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.10.2008 21:14:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Miška73 iz našega konca nekje; se ti globoko opravičujem, sam a si vidla k mi je ostal u enmu možganskemu kraužlu, da je WP-jčica eni pupi naročila naj pove da je ne bo ... od hudimana sem ... ti pa še bolj, ker si me spomnla da si to ti ... sicer pa ... en lep pozdrav iz Celjske kotlince ....

Ni hudga. user posted image
Boma morale enkrat v Celj na kafe it, pa boš pol že vedla kera sem.

Z WP sva se pa na enem UZ-ju spoznale in se v trenutku zaštekale. Pa sva zdaj ena drugi v podporo pa poleg neta še po SMS-ih bolj v kontaktu.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.10.2008 21:27:03   
zofka7
Gigi, nič nisem klicala, se bom pustila presenetit. Z oljčkom pa pomoje ne more bit nič narobe. Če je res energetsko, si predstavljam, da uravnava neke lastne neusklajene vire energije (user posted image ).

Želvica, v četrtek grem po otroke. Držim pesti, da so zrastli do blastocist. Prvič in eskimček so, ampak se ni nič prijelo.

Ste pa aktivne, samo mulčka (skoraj 6 let) sem dala spat, pa je kar črno novih postov!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.10.2008 21:31:51   
obayifo
deklice moje drage, samo tolk, da vas pozdravim, ko sem ravno tukaj

ste pa tolk napisale.... se vas res ne da dohajat

na hitro sem preletela in vidim, da je nekaj dobrih novic, vsem pa želim vse tanajbolš!

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.10.2008 21:35:09   
zofka7
Ja, dajte me na seznam, bom polnopravno včlanjena!user posted image  ET imam v četrtek, 30. oktobra.
Zdaj se grem pa na kavč svaljkat. Lp vsem in hvala za dobrodošlico!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.10.2008 21:49:12   
Pija76
Ojla bejbe, nisem nič brala samo zadnjo stran.

Dajčimajči še tukaj user posted image user posted image user posted image ! Srečno do konca!

Mlinčka in Mlinček je blo uspešno a ne? Naj gre vse regelrecht še do konca!!! Navijam za vaju.

Zofka dobrodošla med nami! SE boš fajn počutila.

Gigi srce fajn spančkaj sama, še malo pa ne boš več sama user posted image . Ju3 pa lahk jaz k teb pridem spat user posted image , da ne bova spet slamnate vdove al kako? Ju3 se slišiva za najin lunch.

Upam,da ste vse uredu drage moje, in da vam gre vse kot po maslu. Zdaj grem seznam najdt da prečekiram kaj je novega user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.10.2008 22:30:29   
pikovit
Ajsi a greva jutri na kavo?Akopunkturo imam ob 15h in traja pol ure.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.10.2008 22:41:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ni hudga. user posted image
Boma morale enkrat v Celj na kafe it, pa boš pol že vedla kera sem.

Z WP sva se pa na enem UZ-ju spoznale in se v trenutku zaštekale. Pa sva zdaj ena drugi v podporo pa poleg neta še po SMS-ih bolj v kontaktu.

TI MAT-ER mi je ven fliknlo vse kar sem spisala, pa tko je blo fajn ... no ja ... komej čakam da se odpraviš na izlet v naše mesto ... jutri bom pa mogoče šla do WP če se bo počutla za sprejemat obiske user posted image user posted image a ti jo lepo pozdravim user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.10.2008 6:05:30   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kje je danes Zarja, da bi naštimala fensi navijaški seznam za jutri.

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ
netka34 - UZ

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

user posted image user posted image

Netka, a so folikli dovolj veliki? Za danes nisi nič stimulacije naročila?

Evo se bom pa še jst prislinla na seznam od tanartaljubšepodgance user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  puppe dobr opravte. Gretka ti pa tudi user posted image

Včeri sem pa kar zaspala user posted image  Zato sem pa dan prva tička user posted image

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.10.2008 6:11:28   
gigi1
Zofka hvala. Bom mal prebrala in pretuhtala kako in kaj s tem oljčkom.

Zvezdi draga, Bom kar oba vzela, če me le počakata user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.10.2008 7:26:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: n@omi

pozdravljene, tudi jaz vas že nekaj casa spremljam in sem že marsikaj koristnega pobrala prav iz tega foruma.
Tudi sama pričnem jutri z suprefactom(nos), 2. dan menstruacije pa z menogonom. Meni ni jasno, ker mi je napisal 2x2v nos. Ali to pomeni, da 2x2 potegnem v nos ali to storim 2x dnevno? Kako ste se ve počutile po tem? Ali ste jemale vedno ob isti uri?
Hvala, pa da bi čimprej ugledaleuser posted image !!

To pomeni, da npr. ob 6h zjutraj špricneš najprej v eno lukno pol pa še v drugo, potem pa ob 18.00 ponoviš vajo. Al pa bilo kero drugo uro. Samo na 12 ur jemlješ. Sem se jaz tud malo zmedla tule, potem je pa Reško potrpežljivo in z demonstracijo razlagal, naš je pa skor iz stola padu od samga smeha.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A boste kaj user posted image praznovale?

Lahko bi skupajuser posted image A ste za to???

Pikovit, a te boksnem!? Pa saj se dobimo v četrtek na Vranskem! Mislim!? Pust deca in ulet! Zarja tebe tud boksnem!? Kako se nismo nič zmenle? Še po rusko smo se, da bi ja vsi razumeli!

Mlinčka a ti pa kar user posted image user posted image . Ja pol bo pa to, to!

Grem zdaj najdit srečanje. Sploh ne vem, kako vi to berete. Mislim!? Pa sem mislila, da sem jaz leva... Zgrožena sem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu n@omi)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.10.2008 7:35:09   
DaisyE
No, to bo. Tako nov sestanek na

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem
(Pizzerija Golobček) ob 19.00

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj)

O katerih so poročali:
1. Blanche
2. DaisyE 

3. Zrakomlat Brusilnik
4. nokes
5. tassi
6. lubenicožer
7. kajši
8. bambi

Šuki, daj prosim tole do jutri zraven seznama popni, da ne bo potem kakih izgovorov. Na koncu bomo pa samo kajši, jaz in mlinčka tam sedele.... user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.10.2008 7:37:55   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Šuki, daj prosim tole do jutri zraven seznama popni, da ne bo potem kakih izgovorov. Na koncu bomo pa samo kajši, jaz in mlinčka tam sedele.... user posted image

Al pa ni treba, bom že updejtala. Vedno preden se javim pa bo. Pa še mami mlinčka lahko pomaga, ko je glih fraj.

Tako, zdaj sem vas skregala, zdaj vam pa vsem želim DOBROOO JUTROOO.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.10.2008 7:41:25   
gigi1
Oj Dejzi si se pa razpištoljila, kaj? Sej prav. Kakšna neresnost je zdej to user posted image
Pa ste že določile kraj srečnega dogodka?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.10.2008 7:47:12   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj Dejzi si se pa razpištoljila, kaj? Sej prav. Kakšna neresnost je zdej to user posted image
Pa ste že določile kraj srečnega dogodka?

Ampak so pa res neresne!!! Pravijo škoda, da se nismo zmenile... Pa to ni za nikamor! Se vidi, da nimam avtoritete. Bi mogla miš prevzet, ona nima nikol takih težav! user posted image user posted image user posted image

Mamo lokacijo. Pizzerija Golobček, pa bomo še jedle. Upam, da ne bo blanč povedala, da je to ena navadna podrtija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.10.2008 7:52:14   
DaisyE
Grem delat. Če bom sploh lahko, ko sem čustveno tako razvrana...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.10.2008 8:00:43   
Hope2
Za vse akterke malo spodbude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse skupaj en dober kofetek in čajček user posted image ter pozdravčekuser posted image

Za vse uspešne včerajšnje trenutke čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse čarovnice, ki se bodo udeležile seje, imejte se fajn in uživajteuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?