|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
28.10.2008 7:35:57   
mojsonček
Jutrčkaaaaaaaaaaa!

Samo da vas pozdravim NOKI, JAZZZ (kdaj lulaš na palčko?), LUČKA, ZARČI dons ste res zgodnje... no sej tut jst sem bla pokonci že od 5, ko me skos neki šraufa tm dol pa glava boli (bemti vreme pa dež!!!!), sam ustat se mi pa ni dalo... Šibam pod tuš in pičim na šiht mam dela toooolk pa se tolažim, ker sam še dons pa jutr pol pa ta dolgi vikend, jupiiiiiiiiii!

Današnje akterke, vsem držim pesti za same lepe stvari! Se beremo, če mi uspe ukrast kkšn trenutek med delom. Pridne bodite in pazite nase (in svoje pikice)!

POZDRAVČKE VSEEEEEM!

Čaaaaaaaau!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
28.10.2008 7:36:28   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

lučka...kako se počutiš? Si vredu? Jaz tud ne morem spat, ko je moj šel sem bla budna, kot čuk!user posted image  

Počutim se že bolje. Samo sedeči položaj v daljšem obdobju mi še ne leži.user posted image  Me pa pomoje tale prestavitev ure daje, saj bi šla zvečer rada že ob 9h spat, zjutraj pa zgodaj vstala.

A boš ti danes lulala?user posted image

Je pa tudi meni sedeči položaj po punkciji delal probleme, prvi dan sploh nisem mogla. A piješ kaj tekočine?

mene tudi pomoje tale ura zafrkava....pa kako je hitro noč....se mi zdi da je prec, ker je ob pol šestih že tema!

Testka bom delala ja....danes. Ko moj pride domov...če bo treba koga od jeze....user posted image user posted image

kdaj imaš ti testek?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
28.10.2008 7:46:32   
zarja1
Mojsonček jaz še delam dans, pa jutri pa v četrtek tudi....user posted image A ti pa še samo dva dni? Srečka!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.10.2008 7:47:22   
lučka 25
jazzz, potem pa naj bo danes za vaju srečen dan, ko bo testek pokazal user posted image user posted image . user posted image  user posted image  Bom že kar navijat začela.

Jaz imam ET 30.10., tako da naj bi bil uradno test okoli 14.11. , al pa že prej.

Ja pijem pa veliko tekočine, že tako in tako jaz popijem veliko vode.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.10.2008 7:54:33   
mojsonček
Evo, še mal... preden se skobacam od doma...
ZARJA a verjameš, da sem bla v vsem tem času postopka doma le na dan punkcije in še dan potem, na dan ET in tisti dan, ko sem imela izcedke in me je bilo strah za mojo pikico... to je vse. In res mi bo sedel tale podaljšan vikend, ker drugač moja dva fanta nimata nč od mene, k me podre že pred 9 in največkrat zaspim pred obema (sramota ane)... Še dobr, da sem ob 3 že iz službe...
Jazzz navijam za user posted image user posted image !

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.10.2008 7:59:00   
sonček33
Abra  - mis ju!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.10.2008 8:00:17   
jazzz27
lučka...hvala za navijanje. Mislim, da bo še potrebno. Mi srček tako nemirno dela, ko se spomnim na test. Me je pa zjutraj nekaj zvijalo, sedaj pa je že bolje.
Jaz pa držim pesti za četrtek, da bo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  počakalo. Je ta postopek pa kar velik uspeh, glede na prejšnega, ane?

zarja...a ti boš pa do četrtka v službi? No je pa vseen bolš, kot pa do petka!user posted image user posted image  Jaz še mal zabošavam, pa bomo videli kaj bo test pokazal in če bo +, bom še kar doma do prvega UZja. Jooooj, kok se to lepo sliši!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.10.2008 8:22:12   
jazzz27
punce začela sem krvavet, tako da....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.10.2008 8:25:18   
zarja1
punce začela sem krvavet, tako da....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, pejd po test!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.10.2008 8:27:30   
miska73

Jazzzzi, ne. Pupa moja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.10.2008 8:30:15   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Želvica, ti še malo delaj na svojih foliklih, da bodo glih tapravi...
user posted image

daisy23 naj bo polno jajčk, še kaj za kasneje, čez leto ali dve....
user posted image

mlinčka, n74 vajini otročki čakajo....
user posted image

Sonček85, Dajamaja poljubčke vajinim pikecom...
user posted image

Ja tole je pa tako lepo, da si bom kar sposodila.

Dajamaja, kdaj se lahko nadejamo novičk o mali majči ali majču?

Dobro jutro vsem! Noki čestitke za prvo mesto. user posted image

Jazzy vseeno nared test. Da boš mirna. Držim pesti.

Moram delat, sem že zdaj preveč časa zabila. Mater se mam jaz ta teden fajn na šihtu. Čisti mir. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.10.2008 8:33:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

nič, pejd po test!!!!!!!!!

Ma ne no. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pejd po test. Ker veliko jih takole krvavi, pa so vseen nosečke. Moja svakinja je takole začela krvavet, pa je test naredila in je bil user posted image , ker se je en zarodek prijel, drugi pa ne. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.10.2008 8:33:39   
DaisyE
Za crknit...kolk lušna slikica.

Mlinčka in n74 lepo prinesita otroke domov
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.10.2008 8:35:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Za crknit...kolk lušna slikica.

Mlinčka in n74 lepo prinesita otroke domov
user posted image

Pa je res fletna slikca.

V službi pa vrjamem, da je ta teden pri tebi mir, saj so počitnice in ni šundra.user posted image
Kdaj se začneš špikat?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.10.2008 8:41:26   
jazzz27
punce a mislite, da bi bila kaka možnost, saj je danes že 12ti dan po ET?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.10.2008 8:50:40   
gigi1
Jazzzy draga ni še izgubljeno. Naredi test. Res je bilo že kar nekaj pup, ki so krvavele, pa se je srečno končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.10.2008 8:56:56   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kdaj se začneš špikat?

Čakam user posted image . Se mi zdi, da že neki rjavim. user posted image user posted image user posted image  Upam samo, da je ne dobim v petek ali v soboto. Prej in po sem zadovoljna.

Mater sploh ne morem delat, tolk sem znervirana,
ko čakam na novičke. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.10.2008 9:03:35   
gigi1
Ciao drage. Sem tolk smotana, da vas še pozdravila nisem.
Držim pestke za vse.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.10.2008 9:07:40   
mlinček
No pa sem se prebil do konca. V zadnjih dveh dneh veliko lepih novic in upam da ne bom katero pozabil, če pa že se opravičujem, sem mal pod pritiskom (beri velik), ker čakava na tisto uro, ki se lahko kaj lepega zgodi al pa tud ne......user posted image

Hm pa pejdmo:

Kalina, čestitam in upam da moja ni tako žleht (vem da ni, se ne bi mogla zadržat in igrati presenečenje) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka, super za 500% izboljšanje rezultatov, to bo malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP, morulce so tud borke in želim ti da te bodo čez nekaj tednov obe brcali in drezali....user posted image user posted image user posted image

Jazzi, ne obupaj, test in potem upam - držim pesti za user posted image

Netka, počas pa ziher, povečaj dozo iz 2 na 3, sej si primorka pa ne bi smelo biti problema user posted image  samo ne pretiravat da ne bo slučajno
user posted image

Miška, čestitam in upam da uspešno greješ in da ti test pokaže en velik pljus user posted image user posted image

GiGi, super za dve borke, zdaj pripravljaš posteljico in ko jih poležeš vanjo jih nikoli ne spusti za čas 30 in nekaj tednov. Upam, držim pesti, da to je to in dva iznenada, da ne bi blo foušije med teboj in tvojim dragim user posted image user posted image  
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no pa jih pejdmo iskat, če so že tako nestrpni....

LP tudi ostalim pupam in soborcu, se kasneje pipkamo......... 

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.10.2008 9:15:35   
gigi1
Mlinko user posted image  o ti naš user posted image .

A še nista šla? Hitr laufat po otročke in držim pestke, da bo tokrat še kakšen za v skrinjo. Da bosta mela vsaj basket ekipo user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.10.2008 9:15:55   
nokes
jazzzika draga, držim pesti zate in upam, da bo kljub krvavitvi user posted image , poskusi, ker možnost obstaja!!!user posted image user posted image

mlinček, kaj vidva šibata po 5 otrok??? si se zmotil, al veš, da jih je 5 ratalo? kaj nam skrivaš? user posted image user posted image user posted image , joj, mlinčka ko bi vedela, kako stiskam pestke zate!!!! user posted image  go, go, go, sanders!!!user posted image

nokes

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.10.2008 9:26:49   
mlinček
v skrinjo. Da bosta mela vsaj basket ekipo
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jazzzika draga, držim pesti zate in upam, da bo kljub krvavitvi user posted image , poskusi, ker možnost obstaja!!!user posted image user posted image

mlinček, kaj vidva šibata po 5 otrok??? si se zmotil, al veš, da jih je 5 ratalo? kaj nam skrivaš? user posted image user posted image user posted image , joj, mlinčka ko bi vedela, kako stiskam pestke zate!!!! user posted image  go, go, go, sanders!!!user posted image

Noki, nič ne vem in mlinčka tud ne, ampak ko sem pisal se je končalo pri petem - pa ne vem zakaj, plan je bil 6, ampak sej kaj pa mi vemo o spontanosti itd...

Hvala vsem, ki držite pesti za naju.

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.10.2008 9:44:52   
konina
Hojla, borke. Hvala za vaše misli name in pomoč pri dihanju. Prišparajte za kakšen drug dan. user posted image  Moja fanta nočeta še ven. Sploh pa ne na silo. Sta se oba postavila na glavo in sedaj čakamo kdaj bosta želela ven. Bila sem malo razočarana, saj sem mislila, da se bomo danes že crkljali. No, ampak tako je prav za otročka, pa tudi zame. Sta pa že prava korenjaka težka 2600g. V album bom pa nalepila slikice kakšen trebuh vas čaka pri dvojčkih po 36t. Pa ne se ustrašit, saj ni tako hudo. Je pa težak. user posted image

Držim pesti za vas vse, stare in nove borke in upam, da pridete kmalu za mano.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.10.2008 9:46:21   
dajamaja
Jutro, al že dan user posted image

Želvica, naj bo vse "temno" na UZ!
DaisyII - čim manj bolečo punkcijo!!!
Mlinčka, n74 lepo, lepo sprejmita otroke in naj ostanejo 30+ tednov in vaju razveseljujeo celo življenje!
Sonček, želim nama, da vidiva srčka. Zaenkrat bo to več kot dovolj, ne!?

Punce, najlepša hvala za podporo! Pritisk mam že od 5tih tam nekje na 160. Prebava tekoča user posted image . Skratka presrana podolgem in počez. K sreč mamo gužvo, da me pebi mal zamotjo user posted image  Se javim preko Gigi, ki me prek ZS jev pridno motivira (zlata ženska!).

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.10.2008 9:55:02   
dajamaja
Z Gigi prek SMSov. Itak.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?