Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 13:57:14
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki helov pupa.....kako sta kaj s pikico? Larči Shuki rastura...... ....prava mb-jevka bi lahko bla...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:01:54
|
|
|
|
sonček33
|
lara žal, sonček nima pojma o nemščini
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:03:39
|
|
|
|
anci banci
|
jazzz27 meni je dr.Reš rekle, da pošta pride v primeru, če so bili zmrznjenčki in neglede na rezultat(če pa pingvinov ni potem pošta ne pride) IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 hvala punce in fant.... ...a mi lahko poveste, če v vsakem primeru (+ ali -) pride pismo z zmznjenčki? (Rešove)
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:04:45
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla piške moje, morm it mal prečekirat kaj ste kej napisale, dons kr nisem na tekočem kaj dogaja, tko da sem tuki sam zasedena z branjem. Zarči helou - sem OK in pikica tudi, ravno se kobaca, kar pomeni, da ji sedeč počožaj mojega telesa ravno ne odgovarja, čeprov jest si pa mislim, da s tem sam pove, da vas pozdravim
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:04:59
|
|
|
|
biba007
|
Živjo punce! Čestitam vsem za številne folikle in uspešne punkcije Če se ne motim, smo imeli včeraj celo ! Bravo, hura in jupi!!!! Kolk sm vesela za tale forum, da končno nimam več občutka, da se vse dogaja samo meni. Ah, saj bo bolje, saj vem, ampak vse tako dolgo traja…. No, pa se trudimo (šele) eno leto. Ampak ko mi je Reš razlagal o tem, kako bom čez pet let letala od poncija do pilata zakaj ne mormo zanosit, mi je blo pa res hudo Klomifenke, se je morda katera bolš odzvala na pol tabletke kot na večjo dozo? Jest sem že več kot pol leta na Klomifenu, najprej 1 tabletka 5 dni, pa potem 2, Reš mi je zdej zmanjšal na ½, ampak še zmeri na UZ ni videt folikla….. Zgleda ne reagiram na klomifen A obstaja kakšna učinkovitejša alternativa za spodbujanje ovulacije? A, pa še za vse, ki renoviramo: pri nas so začeli generalno (kopalnica, gretje….). So obljubili, da naj pa na kakšne tri mesece kar računamo… no, novembra bo že pol leta, pa še na polovici niso Hvala bogu, da imamo dve kopalnici. Se jim druge niti dotaknit ne dovolim – kam pa naj hodmo lulat, če bodo še to razril….. Če ma katera boljš izkušnje, se toplo priporočam
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:07:22
|
|
|
|
lara light
|
Gigika, ti kar hecaj, poliglotka naša ...jaz sem s kmetov doma in gavarit po ruski o hablar espagnol o mehor parle france j'e ne se pa! Ali drugovi, skinimo maske, pričam srpski, tako da me celi svijet razumije
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:09:58
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla piške moje, morm it mal prečekirat kaj ste kej napisale, dons kr nisem na tekočem kaj dogaja, tko da sem tuki sam zasedena z branjem. Zarči helou - sem OK in pikica tudi, ravno se kobaca, kar pomeni, da ji sedeč počožaj mojega telesa ravno ne odgovarja, čeprov jest si pa mislim, da s tem sam pove, da vas pozdravim ooo, kako lepooo , pozdravček nazaj in pobožaj trebušček
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:10:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Gigika, ti kar hecaj, poliglotka naša ...jaz sem s kmetov doma in gavarit po ruski o hablar espagnol o mehor parle france j'e ne se pa! Ali drugovi, skinimo maske, pričam srpski, tako da me celi svijet razumije Pa svi smo mi poligloti Smeh je pol zdravja
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:14:59
|
|
|
|
gigi1
|
Šuki pozdravček tebi in pikici
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:15:56
|
|
|
|
sonček85
|
no da se vam malo javim z lepimi novičkami ja ekola jaz se javljam po pregledu ,ki sem ga imela. Kot prvo sem morala dati vodo in se tam skoraj skregala s sestro ,saj sem poravkar prišla in rekla samo če lahko dam tale listek in ona mene nadere da kaj si mislim ,da naj se mal strpim -hallooooooooooooo, in potem pride ven in me še napade da kaj morim in da sem ji 2x rekla.No in potem sonček udari nazaj in tej žeski pove svoje ,da je lahko lepo prijazna ne pa da se dere na nas koda smo mi nevem kaj.Mislim ,kaj vse si dovolijo.Ppotem ko sem bila pa na vrsti mi je pa skoraj čez zaprte vrate dala lonček in sem šla lulčkat In grem na pregled kjer sem takoj na vrsti Zredili smo se za 2kg v 14,6t ,pritisk je ok ,imam neko vnetje,sem dobila svečke in kremo s katero je rekla ,da se lahko tudi partner maže(maževa se 3 dni ) in potem po kakem tednu je rkela da že lahko veselo in da nosečnice ,ki v nosečnosti nimajo prezgodnjega poroda.No in potem še gremo gledat našega sončka,kjer je seveda veselo spal na smešen način.sedel-a je po turško-nogice lepo prekrižane,roke za glavo in gremo veselo na delo.Tako da ga -go še zmerti nisva mogli. To bi bilo od mene in sem neizmerno vesela
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:16:08
|
|
|
|
lara light
|
Ti se samo smej bitjece simpatično...in tako pripravi prijazno okoje za tvoje
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:16:42
|
|
|
|
sonček85
|
vse ,ki imate pa vesele novičke pa srečno in veselo naprej (mlinčka,mlinček,74,.........)vse
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:20:03
|
|
|
|
gigi1
|
Sončica ne se tolk hudovat. Ma, pusti jo trapo. Ti že veš zakaj si tam in da pod srčkom nosiš najlepši zakladek . Super, da je s pikico vse OK . Tisto vnetje pa le pozdravita.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:21:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Uf biba, potem pa nama še kar dobro gre. So šele peti teden pri nas. Ampak je pa res, da ne prenavljama gretja. Za klomifen ne vem, ga nisem nikol jemala. Če te prav razumem, se na nobeno dozo ne odzivaš? Spermiogram je, predpostavljam, dober, drugače te verjetno ne bi šopal s klomifenom. Obstaja učinkovitejša alternativa in sicer hormoni, ki se uporabljajo pri umetni oploditvi, Menogon, Menopur in Gonal. Saj verjetno Te bo po novem letu na umetno poslal, če sploh ne reagiraš na klomifen. Al bo pa še kake preiskave prej opravil. Prehodnost jajcevodov? Pupe, jaz danes sploh ne morem delat. Moja delovna učinkovitost je na nuli. (sem ta desni seveda). Sebi in državi bi naredila uslugo, če bi šla kar zdaj domov. Ajde, malo bom še stisnila.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:23:31
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo pa to je rezultat, bravo mlinčkova!!!! držimo pesti še za frižider, sam tale blastocistka in morulca sta po moje zmagovalna kombinacija!!! + kalamari?? nimam pojma, kak un, kaj je že... na fužinah? ups, saj je že miška napisala! jurman. no, za oba! juhuhu! kicsi, počakaj z utrogestanom, po uzju! n74, ja pridna celica!!! bravo, lepo jo čuvaj! , da se še pri tebi zavrtim od veselja! pa saj mi ne bo uspelo napisat tegale posta do konca! kar naprej DOBRE novice!!! dajamaja, super za !! ok, zdaj pa se meni malo že vrti, pa še kalamari se mi luštajo, prav maš miška, bo treba nekaj narest v tej smeri! WP, lepo ju cartaj! pozdravčke nazaj! tole je tko izvirno in vse v enem kosu, da si enostavno nimam kaj kot pridružit se rajanju in čestitkam ... bravo bejbe in bejbešnk čestitke, kongačlejšns
< Sporočilo je popravil Grethy -- 28.10.2008 14:25:18 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 SPOROČAM, DA JE NAŠA DAJČI VIDLA PA VSEM SE ZAHVALJUJE ZA PESTKE super za
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:08
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla, še jaz da se pofočkam. Tista ena edina celica, ki sem jo pridelala.... se je zelo lepo razvila za drugi dan in je sedaj pri meni na varnem Res hvala vsem puncam, ki ste navijale in mi dajale pozitivne vibracije! Mlinčka, tole z lignji je pri nas res problem. Sva šla okoli enajstih v eno gostilno v naš konec, pa so rekli, da zdajle ni šans, ker imajo malice. Bo treba počakat do enih,..pa se mi že tolko sline cenijo in zlo težko čakam No vidiš, super za enega borčka katerega pridno grej Test je pa kdaj? Isti k pri mlinčki vem ampak a ga lohka sama določim, pa da naute kej goljufale s prezgodnjimi testi. vas bo treba po riti k čist premal napišete sicer vas pa razumem ste čist vzhičene in to je opravičilo. Drgač pa nč čakat, hitro srečko kupit pa na kalamare.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Živjo dekleta.Vsem skupaj en lep dan. A mi lahko prosim katera odgovori?Jutri imam prvi UZ ob 7.30,pa me zanima,če si zjutraj dam Utrogestal vaginalno ali moram prestaviti uro po UZ-ju? Kicsi - Ti si ga kar daj ob uri, kateri si ponavadi daješ, UZ bo videl kar mora videti, nič ne spreminjaj termina zaradi UZ-ja pa vse dobro na UZ-ju.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:47
|
|
|
|
gigi1
|
Biba žal ti ne znam pomagat glede klomifena. Glede renoviranja stanovanja sem pa imela isto zgodbo. 3 meseci so se zavlekli na 7... To ti res živce požira. Sam probi se skulirat. Nič ne pomaga, če se sekiraš
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pupe moje, vse po vrsti vas objemam , dans je en tak lep dan. Nama se je skala odvalila s srca. Od 6 celic 6 zarodkov, vstavili eno blastocisto in eno morulo, ostalo čaka do jutri, če bo za zamrznit. Midva kar . Ma sej vem, da se najhujše šele začenja, ampak men je tole čakanje, a bo sploh ET al ne, ful trauma. Šit, kolk gre počas tole tipkanje, če ležiš na desnem boku . Hvala vam vsem, res ste najbl zlate ! Aja, dejte mi sam povedat, prosim, kam je fajn it na lignje? Dans definitivno padejo . Lubčka! Superca, le pridno grejte ta dva sončka in test je kdaj? (odebeljeno, podčrtano in z drugo barvo prosim za datum)
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:32:59
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Shuka, kje se skrivaš? Mal sem bla v omari, zdej sem v dnevni sobi, pa mal v spalnici, pa mal sem bla v kopalnici in kuhinji, skratka povsod me je dosti, sam kot vidim tule ne. Kako si ti? Počivaš? Imaš dopust te dni?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:33:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro srčice.... Shuki hvala, bom kr pri zelenem ostala, mi še najbolj paše... Samo, da si nazaj, sem te full pogrešala. Boško je zakon pa naj rečejo une k so bl nore na Hajnija(Blagnetovga ) kar čjo. Tud jest sem tebe
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:33:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki sej vem...sam Sayuri je precej mlajša in predvsem večja od mene. Jst sem prav en štofelček . Netko vpraši. More kar počepnt, če me hoče objet Štoflček al ne, vseeno ti privoščim dve muhi na en mah in seveda zdravo in netežavno nosečnost od jutri naprej , seveda pa bomo neskončno veseli, četudi bo samo en.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:34:04
|
|
|
|
Shuka
|
Želvička - kako je blo na UZ? Javi se!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 28.10.2008 14:37:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sončica ne se tolk hudovat. Ma, pusti jo trapo. Ti že veš zakaj si tam in da pod srčkom nosiš najlepši zakladek . Super, da je s pikico vse OK . Tisto vnetje pa le pozdravita. ja sem dobila svečke in morem tri večere z injekcijo not špikat ,sam mislim da si bom kr s prstom ,pa še dragi si mora mazat .je rekla da tudi lahko .No potem pa bova lahko po 2,5 mesecih spet slončkala .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?