Carol11
|
Pozdravljene punce, morda je res cas, da se vam koncno pridruzim in ne samo berem . Moram povedat, da vas spremljam ze od nosecnosti in da mi je marsikater nasvet prisel prav. Tudi pri nas imamo enega malega cukrcka rojenega avgusta 2008 in bi prosila, da tudi naju vkljucite na vas seznam. Matejchi spodaj so podatki: Hana, rojena 11.8.2008, PDP: 17.8.2008 rojstvo ob 10:05, teza: 3220 g in 50 cm 1.mesec: 4400 g, 54 cm 2.mesec:5480 g, 59 cm Moje ime Karla, 8.3.1978 Pa se na kratko o nasem pocutju: medve se samo dojiva, AD3 kapljice ji dajem v polni dozi ze tri tedne in nimamo nobenih problemov. V 4 tednu so se Hani popoldne zaceli pojavljati krcki oz napenjanje pa nama je P svetovala kapljice Bio Gaja in je pomagalo, slaba volja in jok zaradi napenjanja sta izginila . Ne vem kaj naj vam se povem o naju, ker vsega kar ste si ve povedale skozi in ne morem nadoknadit . No pa z danasnjim dnem zacnem/va cvekati z vami, seveda ce vam je prav . Dopoldne sva bili ze v nizkem startu za sprehod a naju je prehitel dez ...je pa ena dobra stran tega dezevnega dne, se vec meniva, igrava, telovadiva, paseva kravice in cvekava z vami, ce bi vozickali pa bi Hana samo spala. Zdaj pa izkoristim Hanin dremez in skocim nekaj pojest. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jutro Jaša 19.00 - 1.30 - 6.30 Eva 19.30 - 6.30 Zakaj nas je toliko punc zapustilo? Kje ste? Suzili, m@j@, dar10, muklla, zvezdica, iva77, arait, cicmic, meeryana, Žanneža, Višnja,... pa še dosti vas je, ki se vas sploh ne spomnim več. In kdo so: a74, Carol11 in še nekaj punc, ki nas vsak dan spremljajo? Danes sem drugače slabe volje. Nekaj praznujem danes, pa se moj sploh ni spomnil, čeprav sem mu nekaj dni nazaj povedala, za dobro jutro me je raje nahrulil.
|