gajka
|
Rok je že ene 3 tedne spal celo noč - nekje od 20:30-21:00 do 5:00-6:00, ampak se je vedno vmes ponoči zbujal in prste sesal, zajokal pa nič. Danes ponoči pa sem se odločila, da ga bom, ko ga bom spet slišala cmakat, kar poskusila podojit in bom videla, če fante to počne, ko je lačen, čeprav mi ni bilo najbolj jasno, zakaj bi potem nič ne zajokal kot to počne čez dan. No, in tako sva se na koncu veselo in na polno (!) futrala dejansko na vsake 3 ure! Mah, zdaj pa ne vem, a naj to postane rutina, ali naj grem raje nazaj na prespane noči? Razlog, zakaj sem ga pa poskusila spet dojit tudi ponoči, pa je, da je nehal pridobivati na teži in je že zadnje 3 tedne bolj ali manj konstantna. Neža7 - no, vidiš, da je tudi tvoja Neža začela kravice past. Vse ob pravem času! naty13 - Rok se na spremembo ure ne ozira kaj dosti in zvesto fura dalje svoj bioritem. Je pa zdaj to super, da ga brez problema do 20. ure pošibam spat. bambi14 - ja, hvala za info o tvojih polžjih filtrih. Res si zlata! Kje si pa to nabavila, ker mogoče ti je pa to povzročilo tako popolavo mleka? Tamy30 - tale tvoj Martin je pa res Martin Krpan! Uf, ti se pa orng nakvihtaš s prenašanjem tvojega korenjaka. Pa sem jaz mislila, da trpim, ker ima Rok nekje 7,2 kg... To, da so zaspani po cepljenju, je pa čisto normalen pojav. So me na cepljenju opozorili, da so velikokrat potem zaspani, neješči, dobijo vročino, oteče nogica okrog pika... matejchi - ja, če že res moraš... Regina - 28.06.1979. In ne, to tudi ne paše ravno preveč skupaj z gajko! Erin - hvala za grafe rasti, so res zakon! Pa ne bodi no tako skrivnostna glede r.d., sem kar prepričana, da vem, kdaj ga imaš. Sem se pa zdaj spomnila, da je bil tvoj nick na forumu Zanositev včasih Tejaa, potem pa si ga spremenila v Erin, kajne?
< Sporočilo je popravil gajka -- 28.10.2008 7:22:59 >
|