Krysia
|
No, očitno je uspelo Zdej pa čakamo neveste Eh, to bom Roku prepustila čez kakšni 2 desetletiji Aja, Erin, jaz ne morem 14. in 19., za pred 10. pa ne vem - moj nekaj sanja, da bi se spokali na morje, ampak saj veš kakšni so moški ... vse je zadnji trenutek Mi bo po moje en dan samo rekel: "jutr gremo". Pa sem vidla na eni slikci, da imate enako lupinico kot mi ... Tejkaz, čestitke za god . Eh, moj se nikol ne spomni na moj god, po moje sploh ne ve, kdaj ga imam Je pa res, da ni glih fajn, če te za dobro jutro nahrulijo ... ampak, saj veš ... moški pač ... večinoma ne razmišljjo prav dosti tatly, midva se trudiva iti ven v vsakem vremenu, razen v megli, pa ko bo minus 10 Včeraj ni bilo ravno lepo vreme, pa sva šla vseeno za 2 uri ven - na koncu je malo rosilo, ampak noben od naju ni iz cukra ... Včeraj sem Roka peljala s sabo v trgovino ... je bil ful priden - je zaspal takoj, ko sem ga dala v voziček (sem šla samo pa mal stvari pa sem kar lupinco dala v voziček ), tako da sva šli še s prijateljico na sladoled, on je pa mirno spančkal v lupinci . Vilika, a vi nimate nič krčev po AD3? Blagor vam! Mi imamo plivitD3, pa smo obupal za nekaj časa ... zadnje čase je boljš, bomo spet poskusili ... Gajka, mogoče pa Rok ne pridobiva na teži, ker hitro raste pa vse za to porabi Ne vem, samo ugibam ... Upam, da se čimprej uredi Naslednji otroček: Bo, ampak ne še čist takoj ... še M ni prišla (na srečo). Jaz bi sicer imela še 2, ampak ne vem ... sem mal pozno začela Bomo videli, kako bo ... sem pa razmišljala nekako tako kot gajka (mislim, da si bila ti, drugač se pa opravičujem ...) - da bi bilo kakšni 2 leti razlike. No, zdej se je pa sonček skril . ampak mi se ne damo, bova šla pa v oblačen dan na sprehod ... Ok, toliko za zdaj. Likanje čaka ... pa bo verjetno še malo počakalo ... se mi nič ne da ...
|