|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
24.10.2008 14:53:57   
ursa_p
Cau!

Kako ste kej? Vidim, da imate polno enih zdravstvenih, sluzbenih tezav in se in se. Upam, da kmalu minejo!

Vidim, da imate ze debate o veselem decembru. Vam moram povedat, da sta se Gal in Matic vcerej ponovno pogovarjala kaj bi Gal zelel, da mu prinese Dedek Mraz, pa je spet povedal, da cesto. In mu je Matic predlagal, da naj mu gre narisat in napisat, kaj si zeli. Pa je sel po list in se usedel za mizo in zacel risati navpicne crte ... povedal je, da je narisal cesto. In potem je na list polozil se svojo roko in jo obrisal .. da bo Dedek Mraz vedel komu naj jo prinese (to je njegov podpis). Noro ... sem vse pofotkala in ze spravila prvo pisemce za Dedka Mraza. user posted image

Vrtec ... pri nas je nehal jokat. Ze kak teden nazaj. Zdej kar tece noter. Moram pa povedat, da sem bila na govorilnih. Delajo Portfolio in je super. Vzgojiteljica mi je povedala, da je super priden, da se je parkrat sicer zgodilo, da je udaril, pa enkrat je eno puncko ugriznil, drugace pa je v redu. Nimajo tezav z njim in zelo rad sodeluje pri vodenih dejavnostih. Pa se to ... za Ano (Katjandraz) bi se pa tud stepel ... je enga fantka kar iz stola dol povlekel, ker se je usedel zraven Ane, za Gala pa ni bilo prostora. Sicer so situacijo drugace resili, ampak Ana je pa zakon!!! A pri kom zdelajo Portfolio? Mi imamo ze ful polnega, pa kaj vse je noter napisano ... pa narisal je dve hruski ... eno majhno in eno veliko in ni pozabil na pecelj in muho ... noro dobro je narisal.

Avtosedez ... se nismo razmisljali o novem.

Velika postelja ... ga moram pohvalit, da ima ze skoraj 1 mesec ta veliko posteljo in da je prav super ... nimamo nic ograjice, pa se mu je samo enkrat zgodilo, da je padel dol.

Spanje ... Gal bi spanje cez dan tudi najraje ukinil ... ampak je tako utrujen, da ga damo vseeno spat. Ali zaspi v avtu (tak cas kam gremo) ali pa probamo v postelji ... ce gre gre, ce ne pa ne. V vrtcu pa spi, ampak mora zraven ena sedet, da se umiri.
Imamo pa velike tezave s spanjem zvecer ... se sploh ne more umirit. Sem uvedla stempiljke, pa je prvi dan delovalo, drugi dan (vceraj) pa spet ne. Bomo videli kako bo.

Tinkatonka ... poglej v moj podpis ... lahko tudi ostale, ampak tinkatonka bo vedela zakaj sem omenila prav njo. user posted image

Prednovoletna vecerja ... se dobimo?

Lep dan .. upam, da se kaj veckrat oglasim. user posted image

Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.10.2008 20:37:38   
jer.za.
Prednovoletna vecerja ... se dobimo?

Jaz sem za, samo kakšen predlog datuma bi bilo fino dorečt. A bi bolj za začetku decembra a res tisti zadnji teden, ko bo vse v prednovioletnem vzdušju? Jaz sem za zadnji teden decembra.

Kaj več napišem jutri, sedajle pride kolegica k meni, bova gledali slike, ki sem jih zadnjič našla(stare od 5-8 let)user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da mam doma dovolj plenic, da bova lahko lulale, ker so slike res hudeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image .

Lep večer!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.10.2008 20:55:58   
sazi
Uporabniki na tej temi: sazi, ursa_p, jer.za.

Gužvauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.10.2008 21:11:05   
sazi
Ursa_p, lepo, da si se priklopila in razpisala - da nismo samo ene in iste tu gor. Včasih sploh ne vem, kaj naj napišem.
Super za risanje, ustvarjalnost, vrtec, pismo dedku mrazu, posteljo... Želim, da vam še večere uspe zrihtat. Pri nas gre zvečer še nekako, čeprav je danes kar dolgo trajalo, da je zaspal, mapak je še v posteljici z ograjo. Kako bo v hiši, ko bo v veliki postelji, bomo pa še videli. 

Lev noče ničesar narediti sam. Če kaj želi in ga potem spodbujam, naj sam, potem kar naenkrat toste stvari ne želi več. In tako je z vsem. Npr. hoče, da se z njim igram z vlakci, reče ati, da se bo on, pa reče, ne ne bom se igral, ne maram vlakcev in jih začne metat naokrog. Če bi prišla pa jaz zraven, bi bilo pa vse v redu. Kakšen nasvet mogoče?

Prednovoletna večerja - hja. Meni je načeloma prav, ampak res težko obljubim, kdaj bom imela čas, ker je takrat res polno vsega. Pa še selili se bomo (upam) in bo dela čez glavo, sploh zvečer, ko bo Lev zaspal. Pa če bo kaj časa, bomo zagotovo skočili kaj v Bohinj.
Kar se mene tiče, je lahko začetek ali konec decembra (čeprav v zadnjem tednu dvomim, da bomo kaj dosti doma (MB, Bohinj, družinska praznovanja in srečanja na treh koncih...) ali pa začetek januarj, ko je končno mir in več časa. Lahko pa tudi konec novembra - pač ne kot prednovoletno srečanje, ampak srečanje kar tako.user posted image

Jer.za, za ponedeljek ti še javim, ko bom videla, kako bo zjutraj Lev in kaj me čaka v službi - šele takrat bom resnično videla ali lahko kaj dosti pred pregledom (ob 13ih) hodim naokrog ali me bo "basal" čas.
Pa uživaj ob gledanju fotk danes. Še dobro, da nisem prišla po tiste plenice - ti lahko danes pridejo pravuser posted image .

No, zdaj pa še nekaj manj smešnega, mapak nič hudo resnega. Včeraj je imel mož manjšo prometno nesrečo. Avtu je dobesedno odtrgalo odbijač in je za več kot 1200 EUR škode - še dobro, da imava kasko, čeprav se stroškov vseeno nabere precej (odbitna franšiza, dražje obvezno in kasko zavarovanjeuser posted image ). Da o kreditu ne pišem, ker je šel CHF tako gor, da se mi bo obrok dvignil za 10%, če se bo pa tečaj še spreminjal, pa še za večuser posted image .

Hiša - spet je bil na testu parketar in še kar ni suhouser posted image . Upam, da zdaj pa kmalu bo, ker se v nasprotnem primeru ne bomo uspeli preseliti letosuser posted image . Meni pa trebuh vztrajno raste in ne bi rada predolgo čaka, ker bo dela ogrooooomno, jaz pa čedalje manj sposobna za karkoli. Mož letos sploh še ni koristil nič dopusta (1 dan) zato je že kar najavil, da ga decembra ne bo v službo. Upam, da bo to potem res čas za selitev, postavljanje in ustvarjanje pohištva, pa še za kak dan dopusta.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.10.2008 21:51:29   
ursa_p
Sazi ... imam nasvet ... ko zacne kaj delati sam, ga pusti, da zadevo dokonca in ga sele nato pohvali, kako lepo, da je zadevo naredil sam. Ne vmesavaj se vmes, ampak sele na koncu ... ker ga v bistvu ti z vzpodbujanjem zmotis in zato noce vec sam. Dokler mu ni vsec, da ga vmes vzpodbujas ga pusti in ga hvalita vedno samo ko konca oziroma ko vmes neha, kakorkoli, samo zmotit ga ne.
Kar se pa atija tice ... vprasajta ga, ce se lahko ati zraven igra, ne sme se mu vsilit. Upam, da me razumes ... pri nas je bilo podobno, dokler si se mu vsiljeval, ko smo ga pa zaceli sprasevati, ce lahko Matic ali pa babi ali kdorkoli kaj pomaga ali pa kaj sestavi, potem je bilo pa v redu. Pa za vsako stvar ... Matic je vedno zraven skocil in je Gal ponorel ... potem sem mu pa svetovala, naj iz "varnostne" razdalje (mogoce bi temu lahko rekli tudi izven aure - da se ne pocuti "ogrozenega") rece, vprasa, ... potem ga je pa veckrat povabil zraven ... res je bila ocitna razlika! Upam, da me razumes ... najprej vprasas, sele nato pristopis ... ce ne zeli, se pac obrnes in gres stran ... lahko mu pa reces se "Prav, pa drugic."
Ti pa zelim, da boste to novo leto docakali v hisi!!! user posted image

Imam pa sama res en velik problem z Galovim jokanjem ... vsak dan, ko pridem iz sluzbe se mi do vecera joka vsaj 1 uro ... brez heca! Vedno, ko prideva domov peljeva najprej pse na sprehod za cca 1 uro - razen, ce pride Matic prej, ampak to je skoraj nikoli. In njemu se ne da, ker se mu ne da hodit (ampak to ze v startu). Potem pa ze takoj zacne jamrat in ker se meni ne da cakat, pa ga prosit, da se zapne, al pa obuje, ker samo zavlecuje (par dni nazaj mi je rekel, da gre k babici pocakat, da ga bo ona cuvala) ... mu recem, da greva oziroma grem - resno in odlocno in tudi grem. Potem se takoj zacne dretje in jamranje. In ker gospod ne bi hodil sam, se zacne jokal, da ga dam na rame. Ampak ker sem jaz vztrajna in vztrajam pri svojem, da ga kadar joka ne razumem in da naj se naprej umiri, traja jokanje vsaj pol ure. Res pa je, da ce mi v jokanju vmes rece, da ga lulat, ga sicer 5x vprasam "Kaj?", da bi malo bolj normalno povedal ne v joku, ampak potem ga pa moram razumet in ga dat lulat. In to se mi zdej dogaja ze vsak dan vsaj 2 tedna. Pa sploh ne vem kako naj mu dopovem, da naj se umiri. Ker VEDNO, ko se umiri in mi lepo rece, da gre na rame, ga tudi dam. Ravno zaradi tega, da bi povezal, da ce lepo rece ga upostevam, ampak ne gre brez prejsnjega pol urnega joka. Neha pa ali tako, da ga nekaj levega zamoti ali pa ne vem zakaj ... In mi celo popoldne pokvari. O tem bi lahko napisala 2 strani ali vec.
V glavnem joka za vsako stvar oz. za vsako malenkost, pa vedno ko kaj zeli pove v cmeravem tonu. Ima kaksna nasvet zame?????? PROSIIIIIMMMMMM................. malo sem ze obupana.
V torek imamo solo starsev na temo Postavljanje mej ... bo treba it poslusat.

Danes smo bili prvic to sezono na telovadbi in je bilo super. Gal je uzival, ampak bi doma se kar skakal pa norel pa ne vem kaj se vse. Se je tako premetaval po postelji, da sem mu zapela samo eno pesmico, potem pa odsla iz sobe. Ampak danes je kar lepo zaspal, tako da bo dobil 2 stampiljko.

Vecerja ... ja, mogoce bi bilo lazje konec novembra - zadnji vikend v novembru ... ker mi bomo sigurno tudi ful zasedeni. Kaj pa ce bi enkrat malo spremenili in bi prisli s partnerji? Ker je ravno prednovoletna ... a bi sploh "uspelo"?

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.10.2008 22:12:45   
sazi
Sazi ... imam nasvet ...

Hvala za nasvet. Hmmm, moram prav pomislit ali ga hvalim med ali po ustvarjanju. Bom bolj pozorna in ga pustila kaj narediti do konca.
Kar se pa moža tiče je pa tako, da ga odžene ne glede na pristop. Zelo velikokrat sam vpraša, če lahko on, pa ga takoj odžene, da "Ne, mama!" No in ker potem mama noče, se spet noče več igrati tiste zadeve. Babi še kdaj spusti zraven, za atija pa pogosto reče, naj gre stranuser posted image . Prav žalostna sem, ko ga tako odganja - sicer pa ne vedno. Včasih se prav narežita skupaj. POtem v naslednjem trenutku ga pa vpraša; Ati, greš v Črnuče - kao no, pejt že, da bom sam z mamico. Pa ko smo na obisku pri mojih in se odpravljamo domov mu reče; Ati, ti boš pa kar tu ostal. In podobne fore. V istem stavku je sposoben reči, naj gre ati stran in ga z jokajočim glasom začet klicat, če ga ni zravenuser posted image .

Kar se pa joka Gala tiče, pa nimam idej. Pade mi na pamet isto kot tebi, ampak očitno ne zaleže. Mogoče bo pa le dojel, da je poanta v mirnem komuniciranju.

Kaj pa ce bi enkrat malo spremenili in bi prisli s partnerji? Ker je ravno prednovoletna ... a bi sploh "uspelo"?

S partnerji? Hm. Jaz sicer nimam nič proti, ampak mojemu se po mojem ne bi dalo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.10.2008 22:24:09   
jer.za.
Vecerja ... ja, mogoce bi bilo lazje konec novembra - zadnji vikend v novembru ... ker mi bomo sigurno tudi ful zasedeni. Kaj pa ce bi enkrat malo spremenili in bi prisli s partnerji? Ker je ravno prednovoletna ... a bi sploh "uspelo"?

Zadnji vikend novembra imam jaz petek in soboto že zasedeno-novoletne žurke. Lahko pa zaradi mene tudi med tednom. Da bi prišli vsi pa se sliši super. Moj bo sigurno prišel, če bo zraven še kakšen moški. Sam med čvekami pa vem da ne bo sedeluser posted image user posted image .

Kaj več jutri.....nočkooooooooooooooooo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.10.2008 22:25:14   
jer.za.
ursa_p

o lej jo Uršo. A veš da sem zdele gledala slike z valete, k mam une štikle goruser posted image user posted image user posted image . Ti že veš zakaj se gre a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.10.2008 22:35:37   
jer.za.
Sazi, podpišem se pod besede Urše_P. Imam pa še en nasvet, in sicer če sem prav razbrala se noče igrati z atijem, želi ob sebi tebe. Kaj pa če bi tvojo nosečnost izkoristila za to, da bi Levu rekla da moraš počivati, da si utrujena,... in da se bo znjim igral ati, ali pa naj se sam igra medtem ko boš to počivala in naj potem dojenčku čez trebuh "pokaže" kaj je naredil, kako se igra,.... Seveda pa tudi ne moreš priičakovati spremembe takoj, treba je biti vztrajen pri eni stvari.

Urša_P, prav lepo te je spet brati. Nasveta glede joka pa nimam. Tudi mi smo imeli eno obdobje, ko je Jerca samo jokala in jokala, predvesm ko je bilo treba hoditi. Ampak je minilo, tako da sem mnenja da je to le obdobje, ki bo prej ali slej minilo. Razumem pa te da je težko. Ampak še naprej vztrajaj pri svojih pogojih.

Jaz pa pogrešam še Petro.horziuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.10.2008 22:49:13   
sazi
Kaj pa če bi tvojo nosečnost izkoristila za to, da bi Levu rekla da moraš počivati, da si utrujena,...

No, ravno tega ne želim - da bi zdaj čutil, da mama nečesa ne more zaradi dojenčka. Prijateljica, ki je ravno toliko noseča kot jaz (no, kak teden manj) je imela res zdravstvene težave in je mali ati rekel, da je mamica utrujena zaradi dojenčka (no, točnih besed ne vem) - je bilo potem polno izpadov samo, da je kdo omenil dojenčka. Rada bi, da se navadi, da so tudi drugi ki ga imajo radi, da pa dojenček nima nič s tem. Pa se res že kar dolgo ukvarjam s tem. Pa mogoče je včasih kak rezultat, bistveno se pa ni spremenilo. Vseeno hvala za nasvete. Res je trmast naš sinko.
Bom pa probala, da dojenčku kaj pokaže, čeprav bo po mojem samo debelo pogledal in mu ne bo nič jasno.

Uporabniki na tej temi: sazi, jer.za., ursa_p

Spet gužva

Srečanje - meni je tudi med tednom OK.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.10.2008 22:55:26   
jer.za.
Uporabniki na tej temi: sazi, jer.za., ursa_p

user posted image user posted image user posted image -jest zdej čakam da bo ura 23.00, da dam Jerci še antibiotik, potem grem pa pančat. Moža pa itak še ni-tenisira( s pivom v rokiuser posted image user posted image user posted image ).

Sazi, joj oporosti nisem vedela da imaš neprijetne izkušnje. Seveda pa ti Leva najbolje poznaš in veš kaj bo najbolj pomagalo. Vsak otrok odreagira na določene stvari drugače. Upam, da se bo uredilo do prihoda dojenčka, in da bo dojenčka imel zelo zelo rad, da ne bo nobenega ljubosumja.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.10.2008 11:52:02   
sazi
Sazi, joj oporosti...

Že v redu. Vem, da je šlo za dobronameren nasvet in da vsak otrok reagira drugače. Jaz imam samo odprta ušesa za predloge, potem bom pa že sama "sfiltrirala" kaj bi bilo lahko primernouser posted image .
Danes imamo namen iti na lumpi tek, ampak Lev nekaj protestira, tako da ne vem, če bo kaj iz tega.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.10.2008 12:18:15   
jer.za.
Meni je pa danes en tak čuden dan. Že zbudila sem se sitna, in to svojo sitnobo prenašam na vse ostaleuser posted image . Z možem sva planirala danes eno lepo popoldne, pa ne vem če bo kaj iz tega, nimam volje, nimam energije, najraje bi šla spat in samo spala, spala, spala dokler ne bo ta PMS mimo.
Grrrrrrrrrrrrrrr, kako sovražim take dni, in to se ponavadi vedno zgodi za vikend

Sazi, uživajta na Lumpi tekuuser posted image . A danes je Lj. maraton?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.10.2008 18:24:11   
tinkatonka
Ena fotka, ki me je danes res nasmejala :)

"Spomin na poletje"
user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.10.2008 21:36:13   
tinkatonka
hej urša user posted image user posted image user posted image , vidim da si gor

Mi smo se malo prej vrnili iz večernga sprehoda po centru Ljubljane. Ful je bilo luštno, najedli smo se kostanja, napili toplega čajčka, sprehodili...idila za tak zaspan dan, kot je bil danes. Za jutri nimamo nobenih planov, bo bolj spontano.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.10.2008 21:43:57 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.10.2008 20:01:14   
tinkatonka
Dober večer!

No moj mali fantek že kake pol urce spi.user posted image  Veliki fantek pa gleda TV, jaz grem pa likat user posted image .

Danes smo šli na Janče po kostanj. Nismo ga dobili veliko a dovolj, da smo ga popoldne spekli tukaj pred hišo. No mož je našel še nekaj gob, ki bodo njegovo jutrišnje kosilo. Popoldne je bil pri nas lep sonček. Ležela sem na ležalniku, pila kavo, naročje mi je grel muci, anej se je pa zraven mene igral v peskovniku. Idila vam rečem. Kaj je lepšega kot živeti korak stran od gozda in v ležalniku opazovati kravice, poslušati ptičke, da ne govorim o Aneju ki tako uživa zunaj pred hišo.

Se kaj veselite kratkega tedna pred nami. Samo 4 delovne dni user posted image  Prazniki spet polni dobrot na mizi in obiski oseb, ki so mi ljube.

Šibam likat....

Čav

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.10.2008 8:20:08   
tinkatonka
Hojla punce!

Srečanje…sem zato, da se srečamo pred novim letom. Kaj pa če predlagamo kar ena dva datuma.
npr: 28. november 2008 (petek)
       12. december 2008 (petek)

Anej in vrtec….danes ni jokal user posted image user posted image user posted image user posted image

se javim še kasneje kaj...

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 742
27.10.2008 10:12:05   
sazi
Aha, zdaj ima pa tinkatonka monologeuser posted image

V soboto smo potem celo uspeli priti na lumpi tek. Lev je "odtekel" svojo traso, se ja pa z eno roko držal mene, z drugo pa svakinje in smo "šibali". No, na koncu je spet dobil medlajo, le da je tokrat ni pustil dati okoli vratu. Potem si jo je pa sam nadel le za trenutek in začel kričat, naj mu jo pomagam dat dol - ni po mamici, ki rada zbira kolajneuser posted image .

Maraton je bil pa v nedeljo. Smo sicer mislili iti v mesto malo pogledat, ker v sestrini družbi vsi tečejop (večinoma moški) in potem sledi še celopopoldansko druženje precejšnjega števila družin in diendaja otrok, skupno kosilo... No, pa nam ni zneslo. Včeraj je imel Lev slab dan. Zjutraj je bil nezadovoljen kot že dolgo ne, govoril je, da je žalosten, ni hotel jesti, piti - NIČ. No, po dobrih dveh urah je pa prišel malo k sebi. Tudi sama sem bila včeraj čisto podrta, tako da je bilo morda kaj takega v zraku.

Srečanje - meni je od ponujenih datumov sicer bolj včeč tisto novembra - se mi zdi manj možnosti, da bi imela kako drugo srečanje, ampak tudi za novembrskega ne morem obljubiti, da pridem. Če se le da, gremo kam za vikend (čeprav že kar nekaj časa nismo šliuser posted image ) in nas potem v petek ni v LJ. AMpak ne se ozirat na to - če ne bom v LJ, me pač ne bo. Pa drugič.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 743
27.10.2008 14:34:46   
ursa_p
Zivjo!

Midva z Galom sva bili vceraj na Bledu z mojim bratom. Smo se ornk najedli od kosila, do kostanja, do sladic. Gal je bil dokaj priden ... on je pojedel malo juhice, pa LAFLI .... to je pomfri user posted image user posted image user posted image  . Zdej ko pridemo v gostilno naroci LAFLI in to je to. Nic kaj drugega noce jest v gostilni. Potem smo sli se malo okoli jezera, kjer je uzival, energije mu pa kljub temu, da je vstal ob pol osmih po novi uri in da na poti gor ni nic spal, ni zmanjkalo ... "Boril se je do osmih", ko je v avtu, ze popolnoma zdelan le omagal. Doma sem ga samo prestavila v posteljo in je spal do jutra.

Punce ... a pozna kera kaksnega bolj visoko na Adriatiku ... mogoce celo go. Fingust oz. koga drugega iz Celja? Ce slucajno, bi se na privat menila! Je pa FUUUUUL NUJNO!!!

Tinkatonka ... cestitam za vrtec!user posted image user posted image

Sazi ... koliko casa na dan pa ima tvoj dragi cas za Leva? Mogoce bi bilo dobro, ce si vsak dan 1 urco vzameta samo zase ... pa gresta nekam, kjer Lev neznansko uziva. Da bo povezal, da se z atijem dogajajo same dobre stvari. Mogoce ga bo potem raje k sebi vabil. Ampak sej ves, da to ne bo ze v prvo boljse.

Grem se malo delat.

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.10.2008 22:40:45   
ursa_p
Tinkatonka ... stran (v podpisu) dela ... zdej pa postavljam se eno zacasno za fotke ... ravnokar delam ... evo stran ... www.freewebs.com/maticc 

Pa ne da ze spite ... sej smo eno uro nazaj. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.10.2008 7:41:08   
jer.za.
Pozdravček še od mene!

Srečanje…sem zato, da se srečamo pred novim letom. Kaj pa če predlagamo kar ena dva datuma.
npr: 28. november 2008 (petek)
12. december 2008 (petek)

Meni sicer bolj ustreza 12. december, ampak če ne bo šlo drugače si bom tudi 28. splanirala tako, da bom zvečer prosta.

Jaz sem bila včeraj prvi dan po bolniški v službi in je bilo noro, ogromno dela,... Popoldan sem bila pri zobarju-končno sem našla eno ful fajn zobozdravnico, je v Lj, tako da če katera potrebuje še zobarja, naj mi piše na ZS, da ji pošljem kontakt. Trenutna čakalna doba za nove paciente je mesec-dva, ima pa koncesijo.

Danes imava z Zalo popoldan frizerja, jutri me čaka obletnica valete-komaj čakammmm da se vidimo po desetih letih, no v četrtek pa se dobimo še s tremi sošolkami, ki smo bile v srednji šoli kot rit in hlače. Tako da me čaka naporen teden, ampak prijetenuser posted image user posted image user posted image . Tale srečanja bodo prav fajn za mojo dušo. Mož se pa tudi že zelo veseli, da bo jutri in v četrtek popoldan sam z malima, da se bodo nacrkljali, in predvsem preživeli čas samo drug z drugim.

Grem malo delat, pa se še kasneje kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 746
28.10.2008 8:24:12   
tinkatonka
urša...matic noro dobro slikauser posted image . ravno gruntam, kdaj imamo kakšen tak dogodek, ki bi ga lahko poslikal user posted image .

Anej...je bil danes buden od 3:30 do 5:30 . Ni mogel spat. Vmes je dvakrat rekel, da gre kakat, pa je samo lulal. Je pa hotel spat, je pridno ležal med nama, ampak ni in ni mogel zaspati. Pol je pa seveda spal kot top, ko je bilo treba  vrtec. Sem ga v spanju oblekla in dala na wc, potem pa ko sem mu omenila, če bi imel palerino, ker je zunaj rosilo, se je pa takoj zbudu. Ampak to je vsega kriv superman, ki ga ima na palerini user posted image  

sazi...user posted image user posted image  za Leva in njegov tek. Kako se pa ti kaj počutiš?

Kje je pa naša eviii, pa petra_horzi, pa bonnie, pa še kakšna izgubljena duša?

Zunaj je sonček punce. Joj kok bi pasalo biti doma. Včeraj je bilo prav bedno, ko sva prišla malo pred 17h domov, pa je bila takoj tema. user posted image

Šibam

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.10.2008 8:25:49 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.10.2008 12:20:47   
sazi
sazi...  Kako se pa ti kaj počutiš?

Počutim se dobro, ampak merilec za pritisk je pa včeraj pokazal, da ni preveč dobro.user posted image user posted image user posted image  Raje sploh ne napišem, koliko so mi ga namerili, ker se mi pritisk že samo ob misli na to spet dvigne. Pa sem razložila G in mi je tudi verjetla, da mi dejansko naraste že samo ob misli, da mi ga bodo izmerili, ampak obe se strinjava, da tudi drugače pritisk ni ravno najbol zdrav, da je narobe, ker tako niha in podobno. Dobila sem napotnico in  sem na vrsti čez 2 tedna v porodnišnici pri specialistki za srčne in žilne probleme nosečnic. Upam, samo, da jim ne pade kaj takega na pamet, da bi mogla ostati noter - ker potem mi bo pa že zaradi tega pritisk še bolj narasel. No in po novem sem tudi na bolniški. Si moram sicer še vse urediti, ampak bom res več doma in bolj na izi - se bo zagotovo poznalo. Že včeraj, ko sem po pregledu prišla domov in šla spat (ob 14ih) sem se potem zbudila čisto omotična - po mojem z zelo nizkim pritiskom.

Ursa_p - hvala za nasvet. Mož ima kar nekaj časa za malega, ampak ga kak dan sprejme bolj, kak dan manj. Zdaj se že nekaj časa odločam, če bi ju poslala, da bi hodila čofotat kam, pa me malo skrbi, ker tako hitro zboli. Ampak mogoče mu bo pa všeč, pa bi prišlo zelo prav, da bi z atijem tako preživljal čas. Ker zaenkrat še ni bil kaj dosti čofotalno razpoložen - v morju sploh ne, na bazenu pa že doooolgo nismo bili in se po mojem niti ne spomni, kako zgleda. Moram pa zorganizirat tako, da bi šla takrat še sestra z otroci, da ne bo tak problem, če mene ne bo zraven.

Sem pogledala fotke - res so fajn, ampak poročila sem se pa žeuser posted image .

LAFLI - Lev iscer reče pomfji in ga ima tudi rad, ga pa je običajno pri varuški. Ima rad vse vrste krompirja, tako da ko kam gremo, že najdem kaj, da se malo naje.

Jer.za - uživaj na vseh obletnicah. Mi imamo enkrat decemra še oletnico s faksa - z njimi se pa res dobimo vsako leto in je prav fajn.

Srečanje - zaradi mene je lahko tudi kak drug datum in kak drug medtedenski dan, če vam je tako lažje najti prosti termin.

Neposredna povezava do sporočila: 748
28.10.2008 13:09:41   
jer.za.
Nic kaj drugega noce jest v gostilni.

Urša, tudi mi ko gremo v gostilno Zala striktno je samo pomfri in nič drugega. Ampak naj ima veselje, je pa potem doma bolj malokrat na jedilniku.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 749
28.10.2008 13:11:28   
ursa_p
Sazi ... poglej ... ze kompliciras, da mora sestra zraven. Napaka!!! Se bosta ze znasla, bos videla, ce pa res ne bo slo, gresta pa se vseeno lahko domov. Jaz ne bi nobene sestre zraven poslala ... onadva morata bit sama, ne pa da je vedno ena opcija (ali ti ali pa sestra) - tokrat je pac ne bo. Nc skrbet, verjemi, da se bosta zdrihtala - no, verjetno "po mosko" ampak bosta ze. user posted image user posted image user posted image
PS: Pazi nase!

Srecanje ... ce gremo s partnerji, bi bilo meni lazje med tednom, ker moje mami cez vikend ni v Lj. Tako da se lahko zmenimo tud za 27.11.08 ... malo bo pa ze prednovoletnega vzdusja. user posted image  

Krompir ... Gal je tudi krompirjevc ... bi lahko samo od krompirja zivel, ampak to je cist po meni, tako da se ne cudim. user posted image  Ampak v gostilni je pa lafli. Pri nas na sreco doma skoraj ni pomfrija ... ene 2x na leto. user posted image

Besede:
- sem sla na bungee jumping ... sej ne vem ce sem ze napisala (btw... v glavnem Gal temu pravi Bampit damtit.
- trebuscek je Abulcek
- gor in dol je dol in dol (ker g menja z d-jem)
- R je ze govoril ... ampak samo pri tri in čtiri (stiri), zdej ga je pa nehal

Joj, danes imamo prav pokvarjen dan. MATICA SO NATEGNILI KAKOR JE DOLG IN SIROK - PA SE NI KONEC!!!! Od zavarovalnice je dobil, da bo dobil odskodnino za prometno nesreco. In je sel do tistega, ki mu to ureja, pa mu je povedal, da mu zavarovalnica ni priznala odvetniskih stroskov in da jih mora Matic placat ... tako da mora placat 500 EUR odvetniskih stroskov + 12 % kot sta se dogovorila. Cist adijo. In sem jaz cist ven padla, kako in kaj. Ampak da ne bom predolgo pisala. Maticu je dal ta tip za podpisat en pildek na katerem je pisalo, da bo placal 12 % in pooblastilo na katerem je pooblascal KAO enega odvetnika za cas, ko bo ta prvi na dopusti ... spodaj pa je pisalo (IN OCITNO NI PREBRAL), da bo nosil se njegove stroske - V BISTVU JE PA VSE TA DRUGI NAPISAL!!! Tako sta mu za delo enega zdej zaracunala delo dveh. Cist adijo ... zdej resujemo, ampak mu ta prvi (ker se je z njim prerekal) noce dat papirjev, ker pravi, da mu bo vsako zacetno uro racunal 60 EUR, ce samo tja pride. Matic je pa naiven in nima nobenega papirja doma. NORISNICA ... MENI SE MESA, MATIC MI PA OCITA, DA SEM ZDEJ JAZ KRIVA, KER BI MU LAHKO DAL SAMO 200 EUR (brez racuna) + 12 %, CE NE BI JAZ TEZILA, DA NE BO OBEMA PLACEVAL. NOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Upam da ste prebrale tale moj dolg spis ... a ima katera kaksno idejo ... se sploh da kaj narest? Jaz bom ze zavrnila racun, ampak vseeno. Vsaj to si je sel uredit, da bo zavarovalnica nakazala na Maticev racun, ker drugace verjetno ne bi videl denarja!!!

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 28.10.2008 13:12:29 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!