sazi
|
Dan, Jer.za, pa res nimate sreče z zdravjem. Želim, da se Jerca čimprej pozdravi. Je pa Lev tudi bolj za knjigice in risanke, kocke in podobno - bolj ali manj nobene ustvarjalnosti. Ima to najbrž po meni. Sicer ne vem čisto kako je z antibiotiki in angino, ampak morda pa ni potrebno, da sta cel teden samo notri? Ko se ji bolezen umiri in če zunaj sunce, bi mogoče lahko šla tudi malo ven? Jaz grem z Levom ponavadi kar ven za pol ure ali uro, ko mu vročina pade. Se pa ne spomnim, če sem o tem kdaj govorila s P ali ne. Novoletne zadeve - pri nas je tudi smrekica bolj pozno - ponavadi celo po Božiču. Mi je tudi vse čisto prezgodaj. AMpak na žalost se moram k vsemu spraviti prej, ker je potem gužva, ki pa jo jaz že itak slabo prenašam, zdaj s trebuhom pa še toliko težje. SPloh ne vem, kako bom letos z darili in nakupovanjem - po mojem bo kar internet prava trgovina. Moje zdravstvene težave - se kar stopnjujejo. No, da ne delam panike po nepotrebnem. Do pred dvema urama sem bila super, pa se mi je prej kar stemnilo pred očmi. Sem imela občutek, da me bo zmanjkalo, jaz pa v pisarni sama. Sem klicala moža in mu razložila, da če ga v prihodnje kličem in me ni na liniji, naj pokliče koga, da pride k meni pogledat - malo panično se sliši, ampak tisti trenutek res nisem vedela, ali bom ostala prisebna, ali me bo zmanjkalo. Moram spet s sabo v službo nosit merilec pritiska, da vidim, če je to kaj povezano. Imam pa čez 1 teden pregled pri G in še UZ. Si moram začet listek pisat z vprašanji, ker zadnje čase vse pozabljam. Eviii, me veseli, da si uspešno začela. Naj ti gre dobro še naprej. Pa super za dopust na Švedskem in ugodne karte. Spomin, človek ne jezi se, karte - v bistvu si s čisto nič od napisanega ne predstavljam početi z Levom. On bi samo svoje vlakce in kamione prevažal in vse kar je povezano z njimi. Ukinjanje dnevnega spanja - pri nas ga nismo ravno ukinili, ker je Lev res bogi, če ne re spat, ampak spat pa noče. Zato že cca pol leta čez dan (čez vikend, ko ni pri varuški) zaspi izključno in samo v avtu. Zdaj pa, če smo na poti domov, ga prenesem v posteljo (imam cca 10 min časa, od trenutka ko zaspi do postelje, če je časa preteklo več, se zbudi in je konec), včasih pa samo oddrema v avtu - pol urce in to je to. No, toliko zaenkrat. Uživajte v lepem popoldnevu.
|