ursa_p
|
Zivjo! Naj najprej povem, da smo imeli vceraj en lep, no dokaj, izlet na Veliko planino. Nismo niti vedeli kje tocno naj pridemo gor, ampak smo se ustavili tam, kjer je bilo polno avtov in smo sli gor. Galci je pridno hodil, ceprav je ves cas jamral, da ga boli noga. Kake 3 minute pred vrhom, do katerega smo prisli, sva ga dala pa v nahrbtnik. In ko smo prisli do Male planine se je iz cudovitega sonca spremenilo v noro megleno vreme (je nasedel oblak), pihalo je pa tako, da nas je skoraj odpihnilo. Kljub temu, da je imel Gal zimsko bundo, si nisem upala iti naprej, da ga ne bi prepihalo. Tako da smo obrnili in sli nazaj. Gal je bil v nahrbtniku spet cca. 3 minute (in spet smo bili na soncku), potem je pa hodil do dol. Res je bil priden. Potem smo sli od avta se malo nizje hiske pogledat in se malo slikat. Bilo bi se bolj fino, ce bi vreme ostalo soncno, No, smo se imeli kar fino, hodili smo pa 3 ure. Gal je ze na drugem ovinku navzdol zaspal. Potem smo sli nekaj pojest (Gal ni zelel nic), nato pa smo odhiteli na obisk k prijatlejici, ki bo februarja rodila ze tretjega otrocka. Spanje in stampiljke ... sem verjetno ze napisala, da smo jih vedli. V soboto smo ga dali popoldne spat, pa ni in ni hotel zaspat in je dobil eno veliko crno piko na plakat. Kaj hujsega ... jokat in se ne pomirit. Tako da ni zaspal. Zvecer smo sli potem na pokopalisce pes - pred tem smo Simonu od Katje odnesli torto in se z njo tudi nabasali. Sprehod je trajal cca 30. minut, nazaj smo sli pa z avtobusom - dve postaji in je bil prav zadovoljen. Ampak tudi noro utrujen. No, ko je bilo treba pa spat, pa spet ni slo. In je dobil se eno crno piko. Pa spet jok. Potem se je pa umiril in je dobil zvezdico, ker je ostal v postleji - to mu je bilo pa zelo vsec. Potem je koncno zaspal. V nedeljo zjutraj je pa vzel svoje stampiljke in sel sam stempljat plakat ... pa mu ga je Matic odlepil in odnesel. Danes zjutraj je pa rekel, da je zelo pridno zaspal vceraj (kar je res), pa da bi rad dobil stampiljko ... tako da ima spet plakat. Datum ... meni je vseeno ... sem pa prepricana, da ga v decembru ne bomo dobile, tako da se raje za november zmenimo ... december je v vecini ze cist poln. Ce partnerjev vasih ne bo, potem tudi Matica ne bo. Tako da bomo spet same. Zdej moram pa sibat delat, pridem kasneje kaj nazaj. Lp, Ursa
|