|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
30.10.2008 11:33:52   
jer.za.
Ej, katja ... ne skrbi ... te peljemo, da ne bos spet zadnja doma!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.10.2008 11:37:44   
jer.za.
Bom tole kar sem kopirala, ker se mi zdi ful v redu. Preberite si! Jaz sem si že naprintala, da še možu pokažem, potem bom pa kar nekam nalepila.

Otrokovi nasveti staršem:

1. NE RAZVAJAJ ME! Dobro vem, da ne morem dobiti vsega, kar zahtevam, samo preizkušam te.
2. NE BOJ SE ODLOČNOSTI! Tako vsaj vem, pri čem sem.
3. NE SILI ME! S siljenjem me samo učiš, da zmaguje moč. Rajši me vodi!
4. NE SPREMINJAJ SVOJIH ODLOČITEV! To me samo zmede. potem pa poskušam doseči vse, kar mi pride na um.
5. NE OBLJUBLJAJ! Mogoče obljub ne boš mogel izpolniti. Tako krniš moje zaupanje vate.
6. NA NASEDAJ, KADAR TE HOČEM VREČI IZ TIRA! Sicer bom skušal doseči še več takšnih " zmag".
7. NE DELAJ SI PREVEČ SKRBI, ČE TI KDAJ ZABRUSIM: SOVRAŽIM TE! Hočem te samo zjeziti, če si mi kaj storil.
8. NE DOPUSTI, DA BI SE POČUTIL MANJŠEGA, KOT SEM! Lahko podivjam.
9. NE NAREDI ZAME TEGA, KAR ZMOREM SAM!  Sicer se bom obnašal kot dojenček in te bom še naprej imel v svoji službi.
10.NE UKVARJAJ SE PREVEČ Z MOJIMI RAZVADAMI! Nevarno je, da jih obdržim za stalno.
11. NE POPRAVLJAJ ME PRED DRUGIMI LJUDMI! Name narediš večji vtis, če me pokaraš mirno in na samem.
12. NE POSKUŠAJ GOVORITI O MOJEM VEDENJU, KADAR SE PREPIRAVA! Iz različnih razlogov tedaj ne slišimprav dobro. Raje ukrepaj! Pogovoriva se lahko drugič.
13. NE POSKUŠAJ MI PRIDIGATI! Čudu se boš kako dobro vem ignorirati!
14. NE RECI MI, DA SO MOJE NAPAKE GREHI! Naučiti se moram delati napake, ne da bi zaradi tega mislil, da sem slabši, kot če bi jih ne delal.
15. NE NERGAJ! Sicer se moram narediti gluhega, da se zavarujem.
16. NE ZAHTEVAJ POJASNIL ZA MOJE NAPAČNO RAVNANJE! Res ne vem, zakaj sem to storil.
17. NE DVOMI O MOJI POŠTENOSTI! V strahu se bom zlagal!
18. NE POZABI, DA RAD DELAM POSKUSE! Tako se učim. Pusti mi to veselje.
19. NE ŠČITI ME PRED POSLEDICAMI! Zbrati moram izkušnje.
20. NE POSVEČAJ PREVEČ POZORNOSTI MOJIM MALIM TEŽAVAM Z ZDRAVJEM!Začel bom ceniti rahlo zdravje.
21. NE UMIKAJ SE, ČE ŽELIM KAJ IZVEDETI! Sicer boš kmalu ugotovil, da iščem odgovore drugje.
22. NAJ TI NE BO POD ČASTJO, ČE SE KDAJ OPRAVIČIŠ! Pristno opravičilo ogreje moja čustva do tebe.
23. NE DELAJ VTISA, DA SI POPOLN IN NEZMOTLJIV! Bil bi prevelik vzor zame.
24. NAJ TE NE SKRBI, ČE IMAŠ PREMALO ČASA ZAME! Važnejše je, kako prebijeva skupni čas.
25. NE POZABI, DA POTREBUJEM VELIKO RAZUMEVANJA IN OPOGUMLJANJA! Sicer ne bom mogel napredovati.
26. POMISLI: VEČ ME NAUČI VZORNIK KOT KRITIK!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.10.2008 11:56:48   
tinkatonka
Hej punce!

Ma sej ne vem kako naj napišem, da ne bo zgledalo, da sem fovš, ampak zadnje čase poslušam samo kako je tista pa una zanosila, pa soseda, pa prijateljica, pa sestra od kakšnega,....., vse samo jaz ne. Pa za vse sem ful vesela da so noseče, res iz srca, ampak istočasno pa sem samo še bolj žalostna, ker nama ne uspe. Evo eno leto je kar sem nehala tabletke jemat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah kakšen K....dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.10.2008 15:23:51   
Bonnie_RR
Punce, js počasi odhajam domov oz. po Nika v vrtec...

Lepo preživite praznike (kljub turobnemu vremenu)!

Tinkatonka, saj bo. Ne tako črno gledat, ko boš najmanj pričakovala, se bo pa prijelo in boš srečkauser posted image  naokrog hodila...user posted image

Se beremo...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
31.10.2008 7:56:03   
jer.za.
Tinkatonka, user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi zate bo prej ali slej posijalo sonce, boš videla! Samo sprosti se čimbolj!

Drugače pa malima spet nekaj hočejo noski nagajat(fiziološko že na polno spet vlivam v noske), sicer zaenkrat čisto malo, ampak upam da se ne bo spet kaj razvilo.
Kaj boste počele danes? Nam je mož obljubil, da nas bo nekam peljal. Sicer smo mislili se kopat v Bohinj, ampak ne upam, zaradi noskov. Proti večeru bomo šli pa še na pokopališče v Tržič( tma imam pokopanega mojega očeta ter mamo in ata), prižgat svečke, in občudovati lučke(je tako lepo ker je pokopališče v nadstropju in zato tja hodim vedno ko je zunaj že noč).

Jutri pa seveda še ostala pokopališča, če ne bo dež bomo šli kar vsi štirje na grob od moževega očeta, ob uri ko je sprevod.

Lep dan!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 780
31.10.2008 8:01:02   
jer.za.
Aja, ne vem a sem vam že napisala a ne, ampak 18.11. zadnjič delam user posted image user posted image user posted image . Potem pa koriščenje ur in dopustauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 781
31.10.2008 11:41:55   
ursa_p
Tule si lahko pogledate buce ... moje ni vec ... bo danes nas dom krasila.

Upam, da se vidi. Ta velika ima mesto, na levi strani carovnico, zgoraj pa netopirja ... cisto desna ima pa muco izrezljano ... upam, da jo vidite ... vidi se pokoncen rep, pa spodaj noge, glavo se pa trenutno bolj slabo vidi.
http://www.radiohit.si/onair/1/live.html

Toliko zaenkrat, vec kasneje!

Lp, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 782
31.10.2008 16:09:05   
tinkatonka
Tinkatonka, saj bo. Ne tako črno gledat

Ma ja, sej vem da bo, sam včeraj sem imela res slab dan in se mogla nekje iz sebe dat ven. Pa ste ve "pokasirale". Sorry ker težim s tem. user posted image

danes....smo šli rožice kupit, pa na pečeni kostanj. Potem ej pa Anej zaspal na kavču pred risankami (HB) in sem ga samo v posteljo prestavila. Še sedaj "drnjoha". Imamo ap obiske, ki so trenutno ravno dol pri tašči, ko se pa Anej zbudi pridejo pa še gor user posted image .

Jutri pa klasika.....v Kočevje in na grobove. Anej komaj čaka, je danes že ene 10× rekel, da gremo na grob svečke prižgat.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 783
31.10.2008 16:10:10   
tinkatonka
Upam, da se vidi. Ta velika ima mesto, na levi strani carovnico, zgoraj pa netopirja ... cisto desna ima pa muco izrezljano ... upam, da jo vidite ... vidi se pokoncen rep, pa spodaj noge, glavo se pa trenutno bolj slabo vidi.
http://www.radiohit.si/onair/1/live.html

jaz nič ne vidim. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 784
31.10.2008 19:56:48   
jer.za.
Tule si lahko pogledate buce

Urša, tut jest nič ne vidimuser posted image

Mi smo se danes cel dan potepali. Po pokopališčih, pa na dva obiska smo šli, pa na kosilo, in je prav pasalo. Mali sta bili utrujeni, tako da že spita, midva greva pa malo ven-pravi mož da svojo čarovnico pa mora danes nekam peljatuser posted image user posted image user posted image .

Lep večer vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 785
31.10.2008 23:21:01   
ursa_p
Ja, na zalost so buce malo po tem, ko sem dala gor link ze odnesli. Bom poskusila se kje najt kako sliko .. zaenkrat je se nisem.

Lahko noc.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.11.2008 7:17:20   
tinkatonka
Dobro jutro!

Anej gleda Živ Žav, kava se kuha, mož spi user posted image  (no naj mu bo, ker sem ga zmatralauser posted image ), še meso vzamem iz skirnje, da bo kaj za kosilo pa smo že super štartali dan.

sazi....upam, da se počutiš kaj bolje!

kje je pa naša BaGsi, ki pričakuje že tretjega?? Upam, da se kaj javi!

No šibam....

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.11.2008 8:15:22   
jer.za.
Jutro tudi od mene!
Sem šele dobrih deset minut nazaj vstala, ker so me moji sončki danes pustili malo podaljšati. Imam namreč kar precej močne bolečine v trebuhu zaradi user posted image user posted image , in me res vse boli. Zdele sem kar en lekadol vzela, potem pa upam da dobro preživim dan, brez bolečin.
Jaz sem danes oproščena kuhanja-bo tašča, tako da upam da bomo tale sonček res maksimalno izkoristili.
Že včeraj smo bile punce zunaj res celo popoldne, do večera-(mož je počival, ker je sta bila v petek ene dva pira prevečuser posted image user posted image user posted image ). In je tako zelo pasalo, ker dež je meni že kar moril. Ampak je za naslednji teden spet precej dežja napovedanega.

Jaz pa pogrešam poleg ostalih seveda, tudi petro.horzi, pa na Marty5 in Ninaki se velikokrat spomnim, pa na Kami. Kje ste vse izgubljenke?

Nič, grem si kavo skuhat, pa po kruh v trgovino.

Lepo nedeljo vsem, in se jutri spet kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 788
2.11.2008 18:51:43   
Eviii
čir. evo še mene malo na spregled po dolgem cajtu.

no, kot vidim, se menite za srečanje. mene žal (verjetno) ne bo, ker so vičiri pr nas kar pestri. no, mogoče si pa premislim in uletim v ljubljano na srečanje. bomo vidli. vsekakor sem od 15. decembra odsotna, ker gremo spet na švedsko. nas že komi čakajo user posted image .

drugače sem danes prou ena sama bolečina. se mi zdi, da imam vneto uho. res bolečina, ki kar ne popusti. jutri grem k zdravnici, ker imam itak za it iskat napotnico za pulmologinjo. imam v torek kontrolo za astmo.

dejan je kar ok. zdravje ga ne matra. v vrtcu je priden in s tem nimam težav. upam, da tako tudi ostane. se je res navezal na prostor, vzgojitelce in sošolce. vsak dan mi ogromno pove, kaj so počeli in s kom se je vse igral. očitno se mu dogaja user posted image . in to mi je všeč. bomo vidli, kako bo, ko se vrnemo - bo šou nazaj v vrtec po skori enmu mescu na švedskem (vračali se bomo verjetno 9. januarja).

tinkatonka, kar se user posted image  tiče, sem se tudi sama precej sekirala, ker nama kr neki cajta ni uspelo. zdej sem pa odločla, da itak ne bom verjetno več user posted image  in mi je življenje lažje. zdej je sicer moj možek tisti, ki bi rad še kakega user posted image , pa sem mu lepo povedala, da dokler bo samo okoli hodu, se sama s tem ne morem ukvarjat user posted image . in tudi vidla sva, da nisva več mlada. kar ti hočem povedat, je, da odmisli, pa bo. sej je blo tudi pr aneju tako, ne? takrat nismo nič planirale (kot pr nas dejana) in smo user posted image  čisto odmislile. in je blo skori za vse v prvem šusu user posted image .

no, zdej se grem pa malo s fanti igrat. lep vičir.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.11.2008 7:23:29   
jer.za.
Pozdravček!

Mi smo včeraj preživeli en krasen dan. Dopoldan smo šli na sprehod do naše najljubše kavarnice, smo naredili caa. 4km v obe smeri skupaj. Mene je sicer malo skrbelo kako bo Jerca to zmogla, pa je šlo brez problemauser posted image . Še po cesti smo hodili, pa sta naju ves čas brez problema za roke držali. Takoj po kosilu smo se šli pa še potepat po gozdu, smo nabirali stroržke, divji kostanj,.... in smo tudi kar precej prehodili. Domov smo prišli blatni do kolen, ampak je bilo res fino. No, zvečer sta pa zaspali že pred osmouser posted image user posted image . Takih dni bi lahko bilo več, saj smo res uživali in se veliko pogovarjali.

Eviii, bogicauser posted image user posted image user posted image , vem kako hudo so bolečine če je vneto uho. Pojdi čimprej k zdravniku, da dobiš antibiotik. Upam, da si imela vsaj noč kolikor toliko mirno, da ni bilo prehudih bolečin.
Pa super, da je Dejanu tako lepo v vrtcu. Sicer po pomojem sigurno po enomesečnem premoru malo krize, ampak boš videla da se bo prav hitro nazaj navadil in da bo z veseljem spet hodil v vrtec.

Jaz grem malo delat, upam da bom šla lahko danes čimprej domov.

lp, U.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.11.2008 8:47:05   
tinkatonka
Punce, samo tok, da vas pomnim, da se še zdaj nismo zmenile za datum srečanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kje, kdaj, s partnerji al brez user posted image  Ker datum je bil že nazadnje v igri????

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.11.2008 9:16:12   
Eviii
jutro user posted image .

tako nekako zgledam jst zdej. nismo spali skori nič to noč. ne vem, al je kaka luna al dela zobke al pa mogoče ga kej boli... pojma nimam. v glavnem, dejan se je zbudu okoli dveh in pol in bil pokonci do petih. smo peli, se igrali, ene parkrat zaspali za 5 min in se spet začeli dret, gledali televizijo, predvsem pa se drli kot srake. sem že mislila, da mi bo kdo policijo al pa socialno delavko poklical. to je blo neznosno. in valda zdej farjer še kr spi. danes čez dan ne bo šou spat. pa bo zvičir prej dol padu. drugače pa morem it danes itak do zdravnice in ga bom peljala še njega uho pregledat. mene danes sicer ne boli več tako močno, ampak ga še kr čutim. in lahko je tudi njemu kej udarlo na ušeska. v glavnem, res je blo pestro to noč.

srečanje. vi se kr zmente, ne se ozirat name. če mi uspe, pridem (sama), drugače se pa ob kaki drugi priliki vidimo.

danes me čaka skakanje po uradih. sem prejšni teden končno dobila odločbo od javne agencije za raziskovalno dejavnost, da lahko registriram firmo s 1.10. in morem uredit vse papirje (ajpes, durs, zzzs, urad za delo). tako, da bom danes v vrstah user posted image . upam, da vse odpravim, da mi ne bo treba vaje ponavljat.

lep dan user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 792
3.11.2008 10:57:53   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Punce, samo tok, da vas pomnim, da se še zdaj nismo zmenile za datum srečanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kje, kdaj, s partnerji al brez user posted image  Ker datum je bil že nazadnje v igri????

Samo na kratko, pa se vam kasneje oglasim kaj več.

Glede datumov: meni je od naštetih
- sreda, 26.11.2008
- petek, 28.11.2008
- četrtek, 11.12.2008
- petek, 12.12.2008
poplnoma vseeno.

Zadnji predlog je bil (kolikor berem) 11.12. v Kavalu - meni je OK.

S partnerji ali brez - meni je načeloma vseeno, ampak sem 99,99%, da bom prišla sama.Če bodo pa vaši zraven, me ne bo pa prav nič motilouser posted image .

Ko potrdite še ostale, bom malo naorkog poslala SMS-je, ZS-je, maile in podobno. Mogoče se pa še kje najde kakšna izgubljena duša.

Neposredna povezava do sporočila: 793
3.11.2008 11:05:16   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Samo na kratko, pa se vam kasneje oglasim kaj več.

Glede datumov: meni je od naštetih
- sreda, 26.11.2008
- petek, 28.11.2008
- četrtek, 11.12.2008
- petek, 12.12.2008
poplnoma vseeno.

Zadnji predlog je bil (kolikor berem) 11.12. v Kavalu - meni je OK.

S partnerji ali brez - meni je načeloma vseeno, ampak sem 99,99%, da bom prišla sama.Če bodo pa vaši zraven, me ne bo pa prav nič motilouser posted image .

11.12. jaz ne morem  - službena žurka
Za ostale dni, ki jih je napisala sazi, pa lahko :)

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.11.2008 11:56:19   
ursa_p
Zivjo!

Naj najprej povem, da smo imeli vceraj en lep, no dokaj, izlet na Veliko planino. Nismo niti vedeli kje tocno naj pridemo gor, ampak smo se ustavili tam, kjer je bilo polno avtov in smo sli gor. Galci je pridno hodil, ceprav je ves cas jamral, da ga boli noga. Kake 3 minute pred vrhom, do katerega smo prisli, sva ga dala pa v nahrbtnik. In ko smo prisli do Male planine se je iz cudovitega sonca spremenilo v noro megleno vreme (je nasedel oblak), pihalo je pa tako, da nas je skoraj odpihnilo. Kljub temu, da je imel Gal zimsko bundo, si nisem upala iti naprej, da ga ne bi prepihalo. Tako da smo obrnili in sli nazaj. Gal je bil v nahrbtniku spet cca. 3 minute (in spet smo bili na soncku), potem je pa hodil do dol. Res je bil priden. Potem smo sli od avta se malo nizje hiske pogledat in se malo slikat. Bilo bi se bolj fino, ce bi vreme ostalo soncno, No, smo se imeli kar fino, hodili smo pa 3 ure. Gal je ze na drugem ovinku navzdol zaspal. Potem smo sli nekaj pojest (Gal ni zelel nic), nato pa smo odhiteli na obisk k prijatlejici, ki bo februarja rodila ze tretjega otrocka.

Spanje in stampiljke ... sem verjetno ze napisala, da smo jih vedli. V soboto smo ga dali popoldne spat, pa ni in ni hotel zaspat in je dobil eno veliko crno piko na plakat. Kaj hujsega ... jokat in se ne pomirit. Tako da ni zaspal. Zvecer smo sli potem na pokopalisce pes - pred tem smo Simonu od Katje odnesli torto in se z njo tudi nabasali. Sprehod je trajal cca 30. minut, nazaj smo sli pa z avtobusom - dve postaji in je bil prav zadovoljen. Ampak tudi noro utrujen. No, ko je bilo treba pa spat, pa spet ni slo. In je dobil se eno crno piko. Pa spet jok. Potem se je pa umiril in je dobil zvezdico, ker je ostal v postleji - to mu je bilo pa zelo vsec. Potem je koncno zaspal. V nedeljo zjutraj je pa vzel svoje stampiljke in sel sam stempljat plakat ... pa mu ga je Matic odlepil in odnesel. Danes zjutraj je pa rekel, da je zelo pridno zaspal vceraj (kar je res), pa da bi rad dobil stampiljko ... tako da ima spet plakat. user posted image

Datum ... meni je vseeno ... sem pa prepricana, da ga v decembru ne bomo dobile, tako da se raje za november zmenimo ... december je v vecini ze cist poln. Ce partnerjev vasih ne bo, potem tudi Matica ne bo. Tako da bomo spet same.

Zdej moram pa sibat delat, pridem kasneje kaj nazaj.

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 795
4.11.2008 7:18:36   
jer.za.
Hoj hoj.

Mene pa danes boli glava za znoretuser posted image . Upam da do popoldneva mine glavobol, saj ima Zala danes svoj prvi plesni nastop in tega pa res ne bi rada zamudila.

Srečanje...dajmo določit kar 26.11., ob 20.00 v Kavalu, brez partnerjev. Ste za????

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.11.2008 8:00:44   
ursa_p
Jer.za ... dobro jutro ... si vsako jutro prva! user posted image

Srecanje ... velja! user posted image

Toliko za zdele.

Lp, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.11.2008 8:01:34   
tinkatonka
Srečanje...dajmo določit kar 26.11., ob 20.00 v Kavalu, brez partnerjev. Ste za????

Sem za!!!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.11.2008 8:05:35   
tinkatonka
jer.za.... upam da te kmalu neha bolet glava. jaz sem se tudi danes zbudila z glavobolom, slabo mi je blo, prebava "pre"hitra, se me je ena viroza očitno dotaknila. Sem vzela dva Lekadola, pa sem zdej boljš. Pa dannes imam še par sestankov izven "hiše", tak da bo kr pestro.

urša_p...vi imate pa pravega pohodnika. No naš je bolj tekač, saj ponavadi sploh ne hodi, ampak teče user posted image . Zadnjič je iz Male Planine skoraj 1 uro tekel user posted image user posted image . Pol pa reče : Anej je zmatlan! user posted image user posted image  Ja ddddd nič čudnega če si pa tok tekel. user posted image

eviii...upam, da je tvoje uho boljše!! Pa da si vse uredila za firmo včeraj.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 799
4.11.2008 14:11:22   
jer.za.
Jer.za ... dobro jutro ... si vsako jutro prva!

Se vidi da sem bolj jutranja ptica. Ampak zvečer sem pa ob 21.00 al pa še prej komauser posted image user posted image .
Mene glava še vedno ful boli, kljub dvema lekadoloma. Tako da sem že doma. No, upam da se bo tole počasi umirilo.

Eviii, kako kaj uho? Kako si včeraj zrihtala?

Sazi, kako si kaj? Je kaj boljše sedaj ko si doma?

Tinkatonka, imaš ZS.

Grem sedaj še malo počivat, pol pa po tamali.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!