|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
19.10.2008 20:41:47   
tinkatonka
Jerca je zbolela . Trenutno ima skoraj 39 vročine, boli jo grlo, je čisto brez energije. Tudi pri njej sumim na angino.

ojej. Vi pa res nimate sreče z zdravjem zadnje čase. Upam, da se Jerca čimprej pozdravi!!! Kako je pa Zala? Gre že v vrtec? Potem pa upam, da ste za nekaj časa opravili s temi boleznimi.

Aja, pa odkrili smo novo obliko zabave: z možem sva malima napihovala balone, onidve pa sta jih potem spuščali, da so švigali po dnevni sem in tja.

Jaz sem tud vedno bolj inovativna pri hišnih igricah. Danes je Anej delal trganko. Jaz sem mu na velike kose natrgala pisan papir, on je pa lepil z lepilom na risalni list. Je bil mir 1 uro, no sem mogla zraven lepit seveda. Ampak je bilo luštno.

No ko smo že ravno pri igrah...Kdaj naj bi se otroci začeli igrat spomin in človek ne jezi se. Jaz bi se to ful rada igrala že z Anejem, pa zdaj ne vem, ali so tok mali že za take igre ali ne. Nekaj luštnih izvedb spomina (Gasilec Samo) in človek ne jezi se (Medvedel Pu) sem videla v katalogu od Pikapolonice, pa me mika, da bi dedku mrazu pisala. user posted image

ukinjanje dnevnega spanja...mi smo ga čez vikend ukinili. Noče več spat, sicer ima tam okrog 13 do 14h veliko krizo, ki jo sam premaguje (uležt se noče), potem je pa vredu, zvečer pa skoraj spat noče. No ampak je danes zelo zelo hitro zaspal, samo zraven sem se ulegla, malo sva se pocmokala in pobožala pa je že spal. user posted image  Čez teden bo v vrtcu še spal, kar se mi zdi zelo prav!

skupna telovadba z otroci....user posted image user posted image user posted image  toplo priporočam. Anej se ful zlaufa, meni ga je prav užitek gledat, pa še jaz se malo razmigam. user posted image

Evo dost nakladanja, jutri v službi bom najbrž off iz neta, ker imam eno delegacijo, pa se beremo v torek.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.10.2008 20:48:46   
jer.za.
Hoj.
Kako je pa Zala? Gre že v vrtec?

Ja Zala je čisto v redu, in gre jutri v vrtec. Jerca je bila popoldan zelo dobre volje, nič utrujena, vendar pa ko je jedla je rekla da jo boli grlo, vročina se cel dan suka okoli 38,5, tako da greva takoj zjutraj k pediatru. Imam vedbno bolj občutek, da ima tudi ona angibo.

Tinkatonka, meni se je zadnjič Zala z lepljenko zamotila kar tri ureuser posted image . No Jerca pa o ustvarjanju tudi slišati noče. Ona je bolj za gledanje knjigic, albumov, sestavljanje kock....

Spomin,...mah kaj pa vem kdaj so dovolj stari. S spominom smo se z Zalo začeli sedaj igrati, enko je že zakapirala, človeka ne jezi se pa še nismo sprobali.
Pomojem je tudi ful odvismo od otroka, ne samo od starosti.

Eviii...user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo, da posel dobro teče. Naj bo temu tako tudi v bodoče. in naj dobri trije možje, ki se bližajo prinesejo še več dela!

Kaj več napišem jutri, grem še malo pred Tv.

papa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.10.2008 10:34:39   
jer.za.
Midve z Jerco sva prišle od pediatra. Tudi Jerca ima gnojno angino, in antibiotik za 10 dniuser posted image .
Drugače je v redu, dobro se počuti, le nekaj si moram zmisliti kako naj jo animiram cel teden ko bova notriuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.10.2008 10:35:41   
Eviii
jutro user posted image .

kako ste kej danes? vidim, da ste imele pester vikend.

jer.za, hvala ti za lepe želje. sicer sem še kr malo skeptična glede svojega posla, ampak gre. se precej bojim, da mi ne bi uspelo. sem pa na ta račun dobila tudi znižano plačilo vrtca in sem padla v 1. razred. oba z možem sva namreč na svojem in nimava nekih dohodkov. sicer kmalu več ne bo tako (ko bo posu pri meni steku, ga bo kr precej, se mi zdi). sicer si pa dela najdem sama, kolkor hočem.

jer.za, kako ste opravle pri pediatru?

pa lepo, da so vaši otroci ustvarjalni. dejan zaenkrat še ni kej preveč pokazal interesa za umetnost user posted image . sicer mu v horoskupu piše, da bo umetnik, tako da bomo vidli...

lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.10.2008 10:37:10   
Eviii
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Midve z Jerco sva prišle od pediatra. Tudi Jerca ima gnojno angino, in antibiotik za 10 dniuser posted image .
Drugače je v redu, dobro se počuti, le nekaj si moram zmisliti kako naj jo animiram cel teden ko bova notriuser posted image

no, pa si mi že odgovorila medtem ko sem post pisala user posted image .

kaj počet v hiši? miljon stvari? delajta verižice, pojta, plešita, rišita, barvajta, nej ti malo pospravljat po hiši pomaga user posted image ...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.10.2008 10:47:21   
jer.za.
delajta verižice, pojta, plešita, rišita, barvajta, nej ti malo pospravljat po hiši pomaga

Uf, tukaj bo problem ker Jerci čisto nič ne diši ustvarjanje, risanje. Edino knjigic bova pa pomojem ogromno prebrali. Pa kakšna dobra kosila bova kuhali pa bo.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.10.2008 10:52:49   
Eviii

delajta verižice, pojta, plešita, rišita, barvajta, nej ti malo pospravljat po hiši pomaga

Uf, tukaj bo problem ker Jerci čisto nič ne diši ustvarjanje, risanje. Edino knjigic bova pa pomojem ogromno prebrali. Pa kakšna dobra kosila bova kuhali pa bo.

no, vidiš. pa mogoče kako risanko poglejta. al pa pismo za božička napišita user posted image ...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.10.2008 11:36:54   
jer.za.
al pa pismo za božička napišita

Uf to je meni čisto prekmalu. Zadnjič sem bila v Rutarju, in imajo že novioletno jelko postavljeno, pa vse okrancljano, n o meni je to čisto mimo. Praznični mesec je december, če se prekmalu začne pomojem čisto izgubijo prazniki svoj žar. Mi imamo tudi doma navado, da ne jelka postavljena na božilčni večer, ne prej.
Risanke bova pa res gledale, no to bo počela sama, jaz bom medtem malo tu na RR viselauser posted image .

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.10.2008 14:51:36   
sazi
Dan,

Jer.za, pa res nimate sreče z zdravjem. Želim, da se Jerca čimprej pozdravi. Je pa Lev tudi bolj za knjigice in risanke, kocke in podobno - bolj ali manj nobene ustvarjalnosti. Ima to najbrž po meni. Sicer ne vem čisto kako je z antibiotiki in angino, ampak morda pa ni potrebno, da sta cel teden samo notri? Ko se ji bolezen umiri in če zunaj sunce, bi mogoče lahko šla tudi malo ven? Jaz grem z Levom ponavadi kar ven za pol ure ali uro, ko mu vročina pade. Se pa ne spomnim, če sem o tem kdaj govorila s P ali ne.

Novoletne zadeve - pri nas je tudi smrekica bolj pozno - ponavadi celo po Božiču. Mi je tudi vse čisto prezgodaj. AMpak na žalost se moram k vsemu spraviti prej, ker je potem gužva, ki pa jo jaz že itak slabo prenašam, zdaj s trebuhom pa še toliko težje. SPloh ne vem, kako bom letos z darili in nakupovanjem - po mojem bo kar internet prava trgovina.

Moje zdravstvene težave - se kar stopnjujejo. No, da ne delam panike po nepotrebnem. Do pred dvema urama sem bila super, pa se mi je prej kar stemnilo pred očmi. Sem imela občutek, da me bo zmanjkalo, jaz pa v pisarni sama. Sem klicala moža in mu razložila, da če ga v prihodnje kličem in me ni na liniji, naj pokliče koga, da pride k meni pogledat - malo panično se sliši, ampak tisti trenutek res nisem vedela, ali bom ostala prisebna, ali me bo zmanjkalo. Moram spet s sabo v službo nosit merilec pritiska, da vidim, če je to kaj povezano. Imam pa čez 1 teden pregled pri G in še UZ. Si moram začet listek pisat z vprašanji, ker zadnje čase vse pozabljam.

Eviii, me veseli, da si uspešno začela. Naj ti gre dobro še naprej. Pa super za dopust na Švedskem in ugodne karte.

Spomin, človek ne jezi se, karte - v bistvu si s čisto nič od napisanega ne predstavljam početi z Levom. On bi samo svoje vlakce in kamione prevažal in vse kar je povezano z njimi.

Ukinjanje dnevnega spanja - pri nas ga nismo ravno ukinili, ker je Lev res bogi, če ne re spat, ampak spat pa noče. Zato že cca pol leta čez dan (čez vikend, ko ni pri varuški) zaspi izključno in samo v avtu. Zdaj pa, če smo na poti domov, ga prenesem v posteljo (imam cca 10 min časa, od trenutka ko zaspi do postelje, če je časa preteklo več, se zbudi in je konec), včasih pa samo oddrema v avtu - pol urce in to je to.

No, toliko zaenkrat. Uživajte v lepem popoldnevu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.10.2008 10:12:51   
Bonnie_RR
Hoj hoj!

Spet malo js...user posted image

Mi smo ok. Nik je predvčerajšnjim zvečer malo zakuhal (do 39°), potem je bilo pa ponoči ok, včeraj je bil preventivno doma, danes je pa že v vrtcu. Pojma nimam, kaj bi to bilo, je pa nekaj jamral, da ga buši boli (ful je prdel, kakal pa cel dan ni - to je za njega že zaprtostuser posted image ). No, zdej je pa pa spet ok.user posted image

Vsem bolančkom pošiljam veliko vitaminov in želje, a čim prej ozdravijo! user posted image user posted image user posted image

Eviii... Super za optimizem, sproščenost...user posted image Se mi zdi, da si čist druga - tako te je brati...user posted image  Pa uživajte na Švedskem!

sazi... Tebi pa svetujem, da se malo bolj paziš, pa G vprašaš za nasvet, ker se mi tole ne zdi normalno. Držim pesti, da se tole umiri, pa ne ponovi več...user posted image

jer.za... Vi imate pa tud pestro! Upam, da sta punci zdaj že boljše, pa super za dnevno sobo...user posted image

petra.horzi... Fajn, da sta se z bivšim le nekako uspela dogovorit in da Jan vredu sprejema nastalo situacijo. Je pa po slikah sodeč že prav fajn in velik fant...user posted image

No, toliko na hitro...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.10.2008 12:17:42   
jer.za.
Pozdravček.

Sazi, tele težave pa niso nič kaj fajn. Jaz bo na tvojem mestu šla k zdravniku, da se vsaj ugotovi od česa je. Ne vem no, ampak pomojem se ni za hecati s takimi stvarmi. ali mogoče kaj razmišlaj o bolniški? Vsaj kakšen teden, da se spočiješ. Pa želim ti, da se kaj takega ne ponovi več user posted image user posted image user posted image  Z Jerco pa  bova šli ko dva dni ne bo imela čisto nič vročine. Tako priporoča tudi pediatrinja. Tako da upam da bova v četrtek lahko šli že malo ven.

Bonnie_, nočem te strašiti, ampak ravno za gnojno angino je značilna kratkotrajna temperatura in bolečine v trebuhu, drugače pa nobenih drugih značilnih znakov. Če imaš kakšno lučko, ki močno sveti mu poglej grlo-če je pordelo, če slučajno hrka, ima neprijeten zadah iz ust ga raje malo pelji do pediatra. Če meni Jerca ne bi rekla da jo grlo boli, jaz tudi pomislila ne bi da je bolna ker ima res ogromno energije.

Eviii...kako je kaj z babico? So potem kaj ugotovili kaj je bil vzrok težav?

Je pa drugače Jerca kar pridna. Danes sva delali že lepljenko, pa kavice mi je kuhala cel dopoldan, pa pesmice poslušala. Sedajle pa že pridno spi, tako da imam jaz dve urci samo zase (me je klical mož in rekel naj se učim, in mu tudi oporekala nisem, ker vem da ima pravuser posted image ).

Nič, najbolje da poiščem zapiske in začnem študirati.

Lp, U.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.10.2008 13:12:44   
jer.za.
jer.za., Eviii RR, sazi

u, gužvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.10.2008 13:18:57   
Eviii

jer.za., Eviii RR, sazi

ja, gužva danes... sicer sem jst stalno prijavljena in pridem vsake tolko malo pogledat.

moja stara mama je zdej dosti boljše. na roki ji je bula splahnela. je šla k osebnemu zdravniku in ji je reku, da da ni nič hujšega. da ji je verjetno kaka žilca počla na roki.

super, da so tvoje punce končno malo bolše z zdravjem user posted image .

kar se tiče dnevnega spanja, ga mi še imamo. sicer se enkrat na teden spomni, da on pa ne bo spal user posted image ... sicer se mu je ritem malo spremenu, odkar je v vrtcu. zdej zvičir zaspi pred deveto. redkokdaj potegne do desetih. tako, da sem prou zadovolna. sva pa danes ponoči imela pestro. sem ga mogla skori celo noč po nogici božat in mu pet sijaj sijaj sončece. danes sem pa ko zombi user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.10.2008 15:18:51   
sazi

jer.za., Eviii RR, sazi

Jer.za, tvoj sistem študija je očitno podoben mojemuuser posted image . Drugače pa, ja kar gužva, le da imam jaz tudi kar odprto, čeprav sem drugje.

Hvala vsem za skrb za moje zdravje. Včeraj popoldne in tudi danes sem super. Tudi pritisk v mejah normale (133/83), le pulz 82 bi lahko bil nižji, ampak ne pri meni. Jaz sem imela še v mojih tekaških časih visok pulz, pa bi moral biti za športnico precej nižji. Če bo še kakšna taka epizoda kot včeraj, bom šla res kar takoj k zdravniku, drugače pa bom počakala na pregled v ponedeljek.

Kar se pa bolniške tiče - pri meni v službi je res mirno in mi ni hudega. Največ težav imam z jutranjim/dopoldanskim rihtanjem Leva. Takrat čutim, da me matra, da sme utrujena, da mi naraste pritisk in podobno. V službi pa živi mir. Joj, upam, da se tole ne bere prehudo, ampak Lev ima svoje fore. Včasih je bolj priden, včasih nagaja, včasih me pa utrudi že samo to, da ga vsa naložena s torbami čakam, da on upihne že n-to regratovo lučko, ki jo najde pred blokom, jaz pa samo na miru stojim, mapak je zame že to preveč. Smao čakam, da prideva do avta, pa sem prec bolje.

Sem imela pa tudi danes malo slabšo noč. Lev je nekaj jokcal, sem ga potolažila in je takoj zaspal nazaj, jaz pa nisem zaspala vsaj 2 uri. Pa slph ne vem, kaj še bo. Sem šele čez polovico nosečnosti, pa se mi zdi, da sploh nimam več nič prostora za širjenje. Cel trebuh je precej napet imam na trenutke občutek, da sem bom razpočila. Takih občutkov se iz 1. nosečnosti ne spomnim. Sploh od pasu navzgor, tk pod rebri se mi zdi, da nimam nobenega prostora več, pa otrok sploh ne seže do tja (še)user posted image . Pa se nisem kaj dojsti zredila. Se moram sicer stehtat, ampak tam 4-5kg (v 21ih tednih).

Eviii, fajn, da je s tvojo babico bolje. Pa želim ti mirnejšo noč danes.

Danes gremo spet malo v Črnuče. Kosit travo in podobno. Lep dan vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 714
22.10.2008 8:39:14   
tinkatonka
Zivjo!

Sazi...čuvaj se in si redno kontroliraj pritisk. Upam, da se boš hitro počutila bolje user posted image user posted image  

vrtec....imamo še vedno težave vsako jutro. Men grejo kar lasje pokonci, pa res probam na 10000001 lep način pa ne gre. Sploh ne vem kaj naj. Noče, da mu obujem čevlje, noče da ga oblečem,.....noče nič kar bi pomenilo, da gre od doma. Pa vsako jutro je prvi stavek, ki ga izreče: A Anej ne gre v vrtec? user posted image  ali pa: A danes je sobota? (ve da ob sobotah ne hodi v vrtec). Joj res je bogi no. Upam, da ga bo to kmalu minilo, ker posledično je seveda jezen name in na moža. user posted image  

gasilec....no pri nas smo trenutno v fazi "gasilec" - Gasilec Samo ob nedeljah v Živ žavu je zakon, njegov gasilski avto je pa itak "nedotakljiv" in se samo s posebnim dovoljenjem lahko igraš z njim oz. ga lahko celo pogledaš. user posted image user posted image user posted image

evii....super, da je s staro mamo bolje;  iz postov se vidi, da si zdaj ko si zamenjala delodajalca user posted image  dosti bolj sproščena. user posted image

novoletne zadeve....smrekico postavimo kakšen dan ali dva pred božičem. Ker imamo ponavadi že kakšne obiske predtem, pa mi je fajn, da je malo okrašeno doma. Okrasitve po raznih centrih že novembra mi je pa čisto mimo. Prehitro in kot je rekla jer.za uniči tisti čar novoletnih praznikov. Drugače se pa jaz teh praznikov res veselim. Prov zato, ker vidim kar nekaj žlahte, za katere tako med letom ne najdemo časa, da bi se usedli, pa izkoristimo te praznike; všeč mi je tudi okrašena Ljubljana in sprevod Dedka Mraza, Miklavža,.....Obožujem okraševanje novoletne jelke - to je bil pri nas vedno ful dogodek. Malo manj obožujem izbiranje daril, ampak jih pa toliko raje dajem in še raje prejemam user posted image user posted image . Letos bova z Anejem izdelovala tudi sama darila in glede na njegovo ustvarjalno žilico se tega ful veselim. user posted image

Ok zdaj pa dost nakladanja....grem delat.

Lp Tina 

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 715
22.10.2008 10:07:42   
Eviii
sazi, super brat, da je tvoje zdravje bolše. jst vidim po moji mami, kaj pomeni, ko ima visok pritisk. jo kr dol vleče in bi samo ležala. tebi je pa to še huje, ker si noseča in so itak drugi problemi.

mi z vrtcem nimamo težav. dejan bi še v nedeljo šou v vrtec. se je res našu not in ima zelo rad vzgojitelco in pomočnico. danes se je zbudu že ob 4.45 (jaomeni user posted image ). sva se še malo crtala v pojstli. ob 5.15 pa on zatrjuje, da hoče čokolino. in sem mu dala čokolinota (ga je pojedu samo pol porcije; to pomeni cca 2 deci mleka s 4 velikimi žlicami čokolinota). pol sva šla malo tv gledat oziroma se uležt na pojstlo. pa se je pokakal. in sem ga mogla preoblečt. ob šestih je pa začel, da on hoče v vrtec. sem ga komi prepričala, da vrtec še ni odprt in da še vsi spijo user posted image . no, pol se je pa še on ulegu in sva spala do 8.10. pol je blo pa treba na spidi se oblečt (se je še enkrat pokakal) in šibat v vrtec, da ne bo kej zamudu user posted image .

se mi pa zdi, da neki s to njegovo prebavo ne štima. že skori 2 tedna mi kaka po 2 ali večkrat na dan. in večinoma je tekoče. včasih se tako pokaka, da je umazan do srede hrbta in do popka. pa kašlat mi je full začel. sem se odločla, da ga bom jutri peljala kr k zdravnici. jutri greva tudi k zobarci pokazat naše zobke. se mi zdi, da nam spet petke nagajajo (zgornje), ker ima roke nonstop v ustih in se slini ko nor.

kar se tiče novega leta. midva z dejanom sva danes ob šestih zjutri gledala na eno italjansko postajo eno božično risanko. mene je kr strah spreletel, da že tako zgodi s tem začenjajo. tudi sama sem pristaš norega decembra in ne oktobra in tudi novembra. mi jelko ponavadi postavimo tam nekje okoli 10.decembra. sicer je do božiča že skori ni več, ker jo sčopata maček in dejan user posted image ... mi je pa tako všeč gledat darila spodi. in seveda tudi dat spodaj dosti daril. do zdej dejan še ni kej preveč zastopu idejo božiča. bomo vidli letos. zaenkrat se še nismo odločli, kje bomo praznovali. po vsej verjetnosti bomo za božič na švedskem. rada bi pa pršla za silvestrovo nazaj domov. bomo vidli, kako bo z letalskimi kartami.

ja, moje počutje se je čisto spremenilo, odkar sem sama sebi šef user posted image . čisto druga sem. zjutri najprej dejana peljem v vrtec in sem do 8.30 doma in pridno kej delam do 14.30, ko ga grem spet iskat. in pol so popoldnevi samo najini. če je treba še kej nardit, ga potem dam v varstvo mojemu očetu al pa stari mami al pa mami. je res drug filing bit na svojem user posted image . in po 10 letih delovne dobe si že znam sama zrihtat posel in sama vem, kdaj morem delat in kdaj lahko malo zabušavam.

no, pr nas se danes pripravlja na dž, pa upam, da ga ne bo. lep dan user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
22.10.2008 12:18:11   
jer.za.
Hojla!

Sazi..super za boljše počutje. Naj traja!

Tinkatonka...kaj pa če bi mogoče malo bolj glasno zjutraj Aneju povedala da je treba v vrtce in pika. Saj vem da se grozno sliši, ampak mogoče je pa to način da bo zakapiral da je treba zlepa ali zgrda v vrtec.

Eviii...res te je super brati. In naj dobro počutje traja in traja.

JAz pa sem danes spet vsa zamorjena. Bila sem v službi, sem nekaj morala urediti, in so teli odnosi že taki da je že prav grdo. Prav slabo sem se počutila. Če bo vse lepo in prav še 4 tedne in zaključim.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 717
22.10.2008 12:20:27   
jer.za.
Joj, upam, da se tole ne bere prehudo, ampak Lev ima svoje fore.

Sazi, tole se sploh ne bere prehudo. Tudi jaz imam dneve, ko bi najraje vse nekam poslala ali pa nekam sama pobegnila za en dan. Imam dneve ko mi gre res čisto vse na živce, in ponavadi mali takrat to čutita in sta še bolj sitni. Ampak tako je življenje, kam pa bi prišli če bi bilo vse samo lepo. Bi bilo življenje potem čisto preveč dolgočasno.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 718
22.10.2008 14:18:24   
Eviii
ja, punce se strinjam. mene tudi kak dan prime, da bi vse poslala nekam in se odselila. si rečem, ma zakaj sem si sploh nakopala otroka??? pa vem, da ni nič kriv. in seveda me pol pogleda z unimi njegovimi modrimi učki in me slaba volja hitro mine. sploh ko sem utrujena zvičir, dejan pa poln energije. no, zdej je vse drugo. ga očitno v vrtcu tako zmatrajo, da ga zvičir okoli osmih zmanka user posted image . in takrat imam čas za si nafilat baterije.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.10.2008 7:41:10   
jer.za.
Jutro čveke!
Kako ste kaj spali? Mi smo super. Lepo celo noč, edino vmes sem vstala ko sem malima antibiotok dala.

Gasilci...uf Anej bi mogel biti v našem vrtcu v torek. Je šla Zalina skupina k gasilcem, so jim pokazali gasilske avtomobile, gašenje manjšega požara, pol so pa dobili še smokije in soke...in sedaj se je Zala odločila da ona bo pa gasika, in jo vprašam zakaj, pa pravi zato ker imajo tam smokijeuser posted image user posted image user posted image . Je bilo pa doživetje za otroke.

Ura...a se ta vikend prestavi ura nazaj???? Bomo lahko eno uro dalj spali, no vsaj midva ker bova brez malih iz sobote na nedeljo.

Jerca kliče nekaj, grem pogledat kaj hoče.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.10.2008 13:19:17   
sazi
Dan,

Mah sem smotana. Sem označila tekst (kot vedno) in potem pritisnila ctrlV namesto ctrlC in je šel ves tekst po gobeuser posted image
Kako ste kaj spali?

Kar v redu, le Lev me je ponoči zbudil ,ampak sva oba dokaj hitro zaspala nazaj.

Eviii, lepo, da si zadovoljna s svojo novo službo - naj ti zlaufa in laufa. Kar se pa Dejana tiče, pa lahko tudi rast zob vpliva na prebavo.

vrtec/varuška - Lev tudi vsako jutro reče, da ne gre k Angelci. Včasih greva s kričanjem, včasih brez. Potem pa prideva tja in je včasih ves jokav, včasih ji pa tako hiti kaj razlagat in kazat (kot danes zjutraj), da mi sploh nima časa reči adijo. Pa ko ga pridem iskat, je vedno dobre volje in pravi, da je bilo lušno, naslednje jutro pa spet "ne grem...".

Jer.za - službe bo kmalu konec. Ti 4 tedni bodo še prehitro minili. Pa vso srečo naprej.

Gasilci - tudi Lev jih obožuje. Živimo nasproti glavne ljubljanske gasilske postaje in sirene slišimo večkrat na dan, ampak ne gledamo na cesto, tako da kamionov ne vidimo iz stanovanja. Jih pa včasih ujameva pred postajo, včasih, ko kam hitijo ali se vračajo.

Ura - ja, se mi zdi, da se ta vikend premakne nazaj. Spali ne bomo nič dlje, ker je moja ura Lev, je pa pred materinstvom ta dodatna ura spanja kar prav prišla. Zdaj mi pa ni preveč všeč, ker bo še eno uro prej tema, pa že itak je bilo zdaj takoj, ko smo prišli domov, konec dnevauser posted image .

No, toliko zaenkrat. Upam, da ne bom spet zbrisala mojih pisarij.
LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.10.2008 7:54:46   
jer.za.
Jutro!

Danse je bila spet bolj čudna noč. Je vsaka dvakrat prišla k nama, potem mi je bilo pa zadosti in sem malo bolj glasno rekla da je konec tega, da ima vsak svojo posteljo za spanje da se lahko spočijemo in naj gresta lepo spat. Da crkljamo se pa zjutraj. No in potem je bilo vse tiho do 7.00user posted image . Upam, da bo sedaj mir s temi nočnimi pohodi, ker sta se res že čisto preveč razvadili.

Jaz grem čez eno urco v Ljubljano. Peljem Saro v Bušija, greva nekaj kupit, pa zraven še jaz malo pofirbcat. Malo bomo potem še pohajkovale. Jerca že komaj čaka, predvesm zato da bo lahko sedela v Zalinem avtosedežuuser posted image . DAjte mi povedat, mate že vse vaše otročke v sedežu od 15-36kg? Ker Jerci je tale, ki ga ima od 9-18 že precej tesen, in razmišljava o nakupu novega. Gledala sva pa Rodija.

Skutke Fruhzwerge...Jerca jih obožuje zadjih 14 dni. Pa ne ta velike, ampak ta male. Samo da grem npr. na WC, ali paj kaj dol h tašči,...ona že sedi za mizo in je skutkouser posted image . In jih na dan tako zmaže tudi do 4, ampak to je za vmes. Če bi jih imela za cel obrok, je zmožna tudi vseh 6 malih pojestuser posted image . Je pa fino ko imajo sedaj spet magnetke zraven, in jih kar pridno kupujemo.

Vrtec...odkar je Jerca v vrtcu, je opazen veliiiik napredek glede petja. Ogromno poje, pozna res veliko pesmic. Zjutraj se ona zbudi, poležava na postelji in pojeuser posted image . Najbolj ji je pa všeč pesmica(trenutno) od Mladih Dolenjcev zala deklicauser posted image (ne vem sicer če je to original naslov). To pa zato, ker Zala pravi da je to njena pesem ker je omenjena zala deklica. In jo znata obe na pamet.

Toliko od mene, grem počasi uredit Jerco, da potem šibneva po Saro.

papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.10.2008 11:03:58   
tinkatonka
DAjte mi povedat, mate že vse vaše otročke v sedežu od 15-36kg? Ker Jerci je tale, ki ga ima od 9-18 že precej tesen, in razmišljava o nakupu novega. Gledala sva pa Rodija.

Ne jaz ga še nimam. Tudi razmišljam o nakupu, ampak mislim, da pred pomladjo ne bomo kupovali. Pazit moraš edino da ji glava ne sega višje od roba naslonjala - takrat je čas za menjavo sedeža. Pri nas je še par cm lufta. Pa tudi razmišljamo o Rodiju. ampak prek spleta (iz tujine), ker je tudi za 30€ cenejši s poštnino vred.

in mi...Anej danes ni jokal user posted image user posted image user posted image  Ampak to zihr zato, ker je petek user posted image  in ker greva na telovadbouser posted image user posted image user posted image

Danes zvečer grem pa še s kolegi s faksa na večerjo in bo prav luštno! Pa eno nosečnico imamo, ki ima marca rok user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa izvedela sem da grem novembr av Barcelono in kot kaže, bom tudi nekaj Barcelone videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa sej veste, da mi ni za hodit naokoli. No ampak služba je služba.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.10.2008 11:32:06   
sazi
DAjte mi povedat, mate že vse vaše otročke v sedežu od 15-36kg?

Ne in po pravici povedano o tem sploh še ne razmišljam. Se mi zdi, da sta mu oba (Tobi in Priori XP) še precej velika. Po mojem bo še celo leto v njem. Za večje piše, da so od 3,5 ali 4 let naprej pa od 15 kg... Lev jih ima dobrih 12, glava pa mu še prav lepo počiva na naslonjalu.

Jer.za - želim, da vam uspe uvesti nočni mir. Boš v ponedeljek v službi in če ja, kdaj? (da mogoče pridem kaj naokrog - namreč ob 13ih imam en opravek, pa lahko pridem prej ali kasneje).

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.10.2008 13:53:29   
jer.za.
Boš v ponedeljek v službi in če ja, kdaj?

Ja v ponedeljek sem v službi od 6.00 do 14.00. Ti kar pridi, kadarkoli samo malo prej me pokliči(če bo izven uradnih ur, ko jih imam od 9--12), da bom sigurno notri.

Lp, pa se tipkamo še kaj zvečer, sedajle nimam časa kaj več pisat ker kuham kosilo, pospravljam in pazim še nečaka, ki danes sedi na ušesihuser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?