Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:20:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 enkrat bojo za mano domači interpol poslal 100%). bomo kr WP poslale za teboj......tudi rr-jevke
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:22:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 želvica, jaz sem tudi imela grozne glavobole po mEnogonu. Pri Menopuru pa nič. Si pa spregledal en plusek. Kalina, je nalulala . Lučka ti mal prehitevaš. Saj jo je Želvica vidla...a ti si mal po Gigi dans ....welcome to the club
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:28:08
|
|
|
|
zarja1
|
Shuki kje hodiš?????? A mate vi Elektro Lj, da že odklaplajo štrom? Poljubček tebi in pikecu
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:30:39
|
|
|
|
želvica99
|
Lučka vidla +, sem že vriskala Zarja ti si pa zdej zadela v črno, ne bo treba WP za mano pošiljat, ker smo ble dons skupaj na kavi, pa z Grethy . Gigi kako si mi kaj ti?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:31:05
|
|
|
|
Grethy
|
OO hvala Lučka, Hvala ... pa sej bomo vse lahko slončkale ... sam da nam vsem rata bit mamice ... pa bo tud se-xa ... Zarjica ... tud jaz sem misla da me bo po postopku odplaknlo ... zdej se mi je pa nekako porihtalo po tej Maci ... tko da jo bom malcala še kr naprej pridkano ... vseakor pa vidim da deluje pri vseh, tako pri moških, kot pri ženskah, nas ki imamo take težave kot jih imamo, pa tudi tistih malo starejših od nas ki jih daje mena ... ni hudimanc, tale Maca deluje ... ti si pa zdejle naspidiraj terenček za sprejem malih Zarjic in malih Atijev ... jaz že zdej navijam zate ... veš de ... in še bom, tud če nam tle prisotna ... skoz ... za vse ... Gigica .. ti kr kuhaj večerjico in se cartaj in tvojga tudi Želvica ... ti škratek mali luškani ... pazi se ko te enkrat interpol uhvati se ne boš mogla več domačim skrivat ... skrij se še interpolu , menopur je pa itak ena zadevca ki zna bit tudi zoprna ... ampak kakor kera ... enim ni pa nič ... mene je kr dobr zmetal takrat ... nisem dobila z.s. nazaj, si mi poslala dva ???
< Sporočilo je popravil Grethy -- 27.10.2008 19:33:26 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:34:45
|
|
|
|
Grethy
|
WP sej res, bohlonej za kufe !!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:35:14
|
|
|
|
sapi
|
lučka najlepši termin je tisti v službi, to ti je burleska ... pomoje so si takrat mislili, da nisem več gladka ... ja, ja ti se kar ven vleči saj vse vemo, da v službi nič ne delaš ... gigi hvala, sem bila kar malo živčna ker mi ura, ki jo imam zelo ustreza ... bo kar tako ostalo ... gretka saj veš, da te ne damo ... navijam za tvoje foliklčke in plavalčke od tvojega ... bo pa natur, tooooo ... res škoda, kolikokrat boš še na GK ... konina bo dihanje počakalo, če so se otročki odločili, da naravno ven pridejo ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:38:30
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi lučka najlepši termin je tisti v službi, to ti je burleska ... pomoje so si takrat mislili, da nisem več gladka ... ja, ja ti se kar ven vleči saj vse vemo, da v službi nič ne delaš ... gigi hvala, sem bila kar malo živčna ker mi ura, ki jo imam zelo ustreza ... bo kar tako ostalo ... gretka saj veš, da te ne damo ... navijam za tvoje foliklčke in plavalčke od tvojega ... bo pa natur, tooooo ... res škoda, kolikokrat boš še na GK ... konina bo dihanje počakalo, če so se otročki odločili, da naravno ven pridejo ... oj sapika hvala lepa, sem počaščena ... ma itak da če bom kaj več tam okol letala da pridem pogledat po vseh terenih če je kera moja dečva na lagerju ... UZ in na PUNKCIJAH ... sem kukr leteči klovn hahahaha
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:38:43
|
|
|
|
želvica99
|
Grethy sj veš da se rada skrivam, zato mam oklep . Kar se pa sexa tiče si pa zdj precej na boljšem, ker jest bom mogla zdj jajčka pazit (ne njegova, moja ), da jih ne razbijemo pa to, no pol pride mesarjenje - beri punkcija itd Bo treba nadoknadit kasnej. Mi je pa hecno, da sva se že prej poznale in si bla ti ful simpatična, ko sem mela punkcijo. Si mi rekla: "Hitr sestro ustav pa naj ti čimprej naklofen u rito da, drugač bodo pozable, pa te bo bolelo. Si res ena taka dušča, maš vse pod kontrolo." U glavnem vesela sem, da sva se spoznale.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:42:08
|
|
|
|
zarja1
|
Saj res babe a lahko jaz s kakimi čajčki pomagam k temu, da se primejo? Glede na to, da me bodo spet z estrofemom šopali? Shuki vidiš, da te spet nucam.......ti si ga pila a ne? Teta Grethy.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:43:09
|
|
|
|
želvica99
|
Grethy ja poslala sem zs, a zdj pa še to ne znam no sj si vidla barvo mojih las. Bom poskusla še enkrat. Saj res WP hvala za čajčka
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:45:32
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja baje da dobre čajčke teta Pehta meša, tko so jo poimenovale, da ni reklama
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:45:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Grethy sj veš da se rada skrivam, zato mam oklep . pol te pa res še to čaka...ko te dobijo
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:47:17
|
|
|
|
zarja1
|
Kam pa se je zgubila Abra?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:53:29
|
|
|
|
Grethy
|
Sej te zastopm, čeprou se ne rabš v oklep skrivat ... sem te dons opazvala v čakalnc, pa sem si misla; "pismo rosno kako lepo faco ima ta bejba, lahko bi bla model" in pol sva hvala bogu začele čvekat ... aha ja, da ne bo nesporazumov, nimam nikakršnih nagnjenj v kontra smer, nit sem dvocevka, samo rada iskreno pohvalim tisto kar mi je lepo in dopadljivo, brez foušije ... se pa sem in tja kdaj tud ta pojavi pred leti ko sem bla kratkolaska, sem si strašno želela imet doooolllge lase in ko sem kero srečala s čim podobnim kar sem si želela zase, sem ji rekla: MATR MAŠ LEPE LASE !!!!! TE BOM KR OSTRIGLA, DA NE BOŠ MELA TOLK DOLGIH !!!... sama prijaznost na kupu ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:55:17
|
|
|
|
želvica99
|
ha, ha....Zarja ti si tud ena faca, maš take dobre fotke. A maš še kakšnega Orlanda zame
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:00:43
|
|
|
|
želvica99
|
Gretk hvala, hvala.....mi je kr nerodn ratal Bogvedi kdaj bova WP lahko na kavico peljale, sta dons tko na hitro izvedla tole plačevanje , pomoje se pa naši policajki zdj kolca.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:03:18
|
|
|
|
Grethy
|
>Ja kva če ti pa bit nerodno, če je pa vse res .... samozavest serijsko ane WP-jki nej se pa mikeno kolca, kavico bosta pa itak fasala ob priliki, če ne bo prav slabotna v sredo jo bom pa verjetno šla mal pogledat ... Tale naša Zarjica jih poka sto na uro s temi smeški ... ne vem kje jih najde vragec mali ... oooooooooo madonaaaaaaaa, sem zdejle enga šlosija spila ohne alko, matr me je napihnu kukr žabo, zdej pa sam še regljat začnem, pa smo zmagal
< Sporočilo je popravil Grethy -- 27.10.2008 20:07:14 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:11:48
|
|
|
|
želvica99
|
Dj Grethy, če se v sredo kje zatakneš, na kakšni pedikuri pa to, poklič, mogoče bom kej prej v Lj. pa se vidmo. Zdj se morm pa mal mojmu posvetit, me že pisano gleda, kaj čaram . Če se dons ne javim dobro spite pa naj se kaj lepega v sanjah zgodi Zarjica, če kje Blooma najdeš, ga pa na rr pripopaj, da kam ne pobegne . Dobr, da moj ne ve, da sem na rr
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:38:26
|
|
|
|
zarja1
|
A je dober? HA, ko čokoladek.......majko mila...se bo še meni zaluštal
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2008 20:47:29 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:41:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Tale naša Zarjica jih poka sto na uro s temi smeški ... ne vem kje jih najde vragec mali ... ha ha ha.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:46:47
|
|
|
|
zarja1
|
Nič vidim, da ste vse šle...... nočko se beremo jutri....mogoče bom tud dans kak sanjala, ne Jazzz
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:47:16
|
|
|
|
netka34
|
netka saj bo važno, da rastejo in kot je meni rekel Zorn, da jih spravimo do prave velikosti tudi, če bolj počasi, bodo pa bolj kvalitetne ... kaj a maš novo frizurco ... škoda, ker te ne bom videla ... Ja Sapi dragica, ja pa sej ni nujno, d se ne bova kje vidle...bogve kako meni pade punkcija pa et.... WP, super je nč ne jamri, ne bodi kukr jst! Morulce so lih tko fajn, edin se loh kak dan kasnej ugnezdi. Zato pa počivaj 300/h!! A kej vemo o Konini??? Aha, sm lih prebrala. No, to je pa še boljš! Hitrejše okrevanje po porodu! Bravo mulca!! O, Miška, tle pa je OB fuuul luškan...si kar predstavljam, kako sem tm nekje zadi js, k sva se lihkar zbudila... Želvička, ne jezi se, raaabm nujno za folikle!! Sej ga ne znucam preveč!! K zej me boli, pa ne morm bit strastna.... No prow , zarja, če maš lih voljo, zej sm se spomnla...enga đonija deepa, pliiiiiis!!! Pozdravček objemček tudi vsem neomenjenim, d ne bo kake zamere...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:49:59
|
|
|
|
netka34
|
Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:50:25
|
|
|
|
zarja1
|
a bo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?