Shuka
|
Čerčka, vidm spet mate stimulativne slike, ni čudn da pol sanjam svašta 5h me ni blo ve pa spet naklofale tolk strani Lučka - tle pr nas skoz neki delajo, pa so 1 leto nazaj urejal kablovje pa dvorišče, zdej se pa Elektru gorenjska dogaja da skor 2x mesečno kr neki delajo s temi kabli, k da ni dost, da jih enkrat položijo, očitno jih posodabljajo, ja in seveda vedno brez opozorila. Zdej kolk jih ni mel štroma ne vem, vem sam za naš blok, lohka pa da še ker okol nas ni mel, vi k ste pa čez cesto mate pa srečo . Ti počivaš? Zarči - si me rabla? Ne vem kaj naj ti še svetujem, zdej je brez veze kej sprobavat, k za vse rabiš čas. Zame veš, nisem se z nobenimi drugimi pripravki filala razen Estrofem pa hmeljevo zeleno zlato v celem ciklusu, 1 teden intenzivno. Mogoče je meni pomagal ss in tisto vnetje v maternici k me niso dobro spucal. Vse kar sem, sem jemala Elevit in prej omenjeno. Za prekrvavitev maternice naj bi pomagal baby aspirin, ki ga v postopku z zmrznjenčki nisem jemala ampak prej. Hmmm, kaj še, mogoče krvomočnica, ki debeli sluznico, ne vem, vsakemu pomaga kaj drugega, vse naenkrat sprobavat nima smisla, mogoče bo dovolj le ena ali dve stvari naenkrat, več raje ne. Pupe za jutri navijam za vse akterke in vse tiste ki čakate še na svoje otročke, da jih kmalu v varstvo dobite. gigi - nisi sama, evo mene