|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
27.10.2008 18:44:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Zarja, a se je tvoja user posted image  čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim.user posted image

ja čisto. Zdaj pa bo prav prišel nick HORNY TEDDY....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
27.10.2008 18:45:11   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vemuser posted image , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala?

klomifen ... pa je hotla moja dr. videt kako je s folikli user posted image user posted image sem štartala z mini dozo user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
27.10.2008 18:45:15   
lučka 25

seveda že navijam za jutri:

Želvica99 - UZ , dajmo folikli
daisy23 - punkcija , naj bo hitra in uspešna!
mlinčka - ET , vseh 6 naj se oplodi, da bo za frižider, seveda boš dobila najboljšo blastocisto, ki bo ostala pri tebi!

n74 - ET , tebi pa želim, da je ta ena celica taprava in jo dobiš k sebi! 

pa še nosečke:

Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

in še martin6 za prvi pregled !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si kar od nokes sposodila napisano in navijačico. user posted image

Dajmo punce.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
27.10.2008 18:45:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Želvica99 - UZ

daisy23 - punkcija

mlinčka, n74 - ET 

Sonček85, Dajamaja 

Tole moram pa hitre mal spodbude dodat.

Želvi upam, da bo UZ pokazal samo najboljše user posted image  user posted image  user posted image .

Daisy dobrodošla in srečno jutri. Naj bo čimmanj boleče in veliko plavalčkov pri dragem...pol pa juhej

Mlinčica draga upam, da bo še kakšen za v frižider, dva pa le popokaj za domov user posted image  in naj bo čez slabih 9 m za vsakega od vaju z Mlinčkom po eden user posted image

n74 lepo sprejmi svojo pikico in še še dolgo cartajta user posted image
Dajči moja  saj veš kaj ti želim user posted image

Sonček2 uživaj v pogledu na pikico user posted image

Gretka ti si pa že sam s klomifenom prava kokoška user posted image . Jeee! To mi deli generacijo user posted image

Zarjica sam, da si boljša. Počaki mal s user posted image , da se steče. Je vse še občutljivo in je možnost infekta veliko večja ob krvavitvah. Saj veš, da ti privoščim user posted image , sam včasih je treba mal počakat.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.10.2008 18:52:56 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
27.10.2008 18:45:52   
lučka 25

Zarja, a se je tvoja user posted image  čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim.user posted image

ja čisto. Zdaj pa bo prav prišel nick HORNY TEDDY....user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
27.10.2008 18:46:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vemuser posted image , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala?

klomifen ... pa je hotla moja dr. videt kako je s folikli user posted image user posted image sem štartala z mini dozo user posted image user posted image

In kako si kaj reagirala na K? Upam, da je bil pogled na UZ dober.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
27.10.2008 18:50:27   
sapi
n74 user posted image  na tvojo zmagovalno pikico, da se lepo oplodi in ostane pri tebi ...
WP res imaš lep domek ... super za tvoji pikici user posted image user posted image  in še pingi naj te počaka ... morulce so borke boš videla ..
konina drži se ... mislimo nate, naj porod čimprej mine ...
zarja samo, da si ok ...
lučka super za 5 celic, tooooo ... a si imela sedaj močnejšo stimulacijo ...
netka saj bo user posted image  važno, da rastejo in kot je meni rekel Zorn, da jih spravimo do prave velikosti tudi, če bolj počasi, bodo pa bolj kvalitetne ... kaj a maš novo frizurco ... škoda, ker te ne bom videla user posted image ...
kalina super user posted image user posted image user posted image , naj se ti izteče kot si želiš ... res si žlehtka mala user posted image ...
miška kako počutje ... ali sta pikici pridni user posted image  ...
sonček res imaš lep trebušček user posted image ...
baci, pika.po pozdravček ..
mateja_goljev dobro si tole sproducirala user posted image user posted image ...
mojsonček res je beda ... kako pa si ti in tvoja pikica ...
gretka kako si ... berem, da si v akcij ... jupiiiiiii foliklčki user posted image user posted image ....
gigi super to je pa res lepa novička  user posted image user posted image ...

Mogoče je za katero butasto vprašanje pa vendar sedaj, ko se je ura premaknila ali si dajem inekcije po stari ali naprej po novi uri ... je pa prišel moj user posted image  v vsej svoji veličastni bolečini ... bom že zdržala ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
27.10.2008 18:51:38   
lučka 25
Punce, mene pa zanima ob kateri uri si dajete, ste si dajale prometrium (ali kaj drugega). Meni je rekel Reš na 12 ur, pa ne vem kdaj naj ga jemljem. Ker zvečer se bom že lahko vlegla in mi ne bo takoj ven stekel, samo zjutraj p to ne bo možno.

Kdaj ve jemlete?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
27.10.2008 18:51:43   
gigi1
Lučka evo si vidla? Mene vsi ujamejo user posted image  user posted image  user posted image . Res, da nikol nisem bla prov športu zavezana user posted image .
Srce naslednjič bova pa unija skupi žulle user posted image

Noki hvala draga user posted image  kako si mi ti?

Martin pol maš ti isto že napotnico, tko kot Goldy. Naj srček jutri bije 300/uro user posted image

Larica nogice so kaj boljše?

Lubice grem večerjico kuhat. Pridne bit user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.10.2008 18:56:41 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
27.10.2008 18:55:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

lučka super za 5 celic, tooooo ... a si imela sedaj močnejšo stimulacijo ...

ja, sedaj sem imela večjo dozo. Prej sem imela 2 doti Menogona in 2x dnevno sprej superfact. Zdaj pa 3 doze Menopura in nič drugega.

Mogoče je za katero butasto vprašanje pa vendar sedaj, ko se je ura premaknila ali si dajem inekcije po stari ali naprej po novi uri ... je pa prišel moj user posted image  v vsej svoji veličastni bolečini ... bom že zdržala ...

Ti si na GK, a ne? Jaz bi potem dahala kar po satri uri, da ne spreminjaš ure v telesu (mal smešno se slišI). Če pa bi bil pri rešu, pa bi bilo bolje, če bi prestavila na 6 uro, kot on želi.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
27.10.2008 18:56:12   
gigi1
Sapi hvala srce. Za špike je pa tko, da jih lahko zamakneš za max 3 ure. Ti se lepo špikaj tko, kot si se do sedaj. Torej ob isti uri kot si se prej, čeprav se je pramaknila.

Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
27.10.2008 18:57:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala user posted image

Hvala. Potem ni panike, jo samo jaz delam.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.10.2008 18:59:32   
Grethy

In kako si kaj reagirala na K? Upam, da je bil pogled na UZ dober.

Ja ja je blo čist ok ... le še malčki so in je treba v sredo še enkrat ... jajčke in pir so že akttivisti, pa Mutli Maca in moj lubek, pa GAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS ... neki bo že ... v najslabšem primeru pride rdečka, pa po njej spet nov štart s klomifenčkom  user posted image user posted image user posted image user posted image ... to je "NE DAJ SE GRETHY !!! NE DAJ SE GODINAMA !!!"  user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
27.10.2008 19:04:56   
zarja1

Lučka jaz sem si ga dajala na 8 ur. Ob 6,25, 14,25, 22,25. Zvečer pa zjutraj sem poležala za kakšno slabo urco, no zvečer sem ponavadi šla spat, pred službo pa je poležavanje pasalo. V službi pa ne sprašuj....šprint na wc pa nazaj na stol, pa noge prekrižat, pa na sosednjo spodnjo mizo dat počivat. Če je kdo kaj vprašal, so mi noge otekale pa je to pomagalo...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.10.2008 19:06:03   
Grethy
gretka kako si ... berem, da si v akcij ... jupiiiiiii foliklčki user posted image user posted image ....

Hojla deklica, kako si kaj ti???

Jaz sem ja ... khmmm ... nekako v naravni akciji z malo pomoči klomifenčiča ... no ja ... pa me kr nima da se preselim h klomifenkam na forumu ... tukaj mi je tko domače user posted image user posted image user posted image , sem gledala po spisku če se bova srečali kaj, pa slabo kaže ... vsekakor smo pa na liniji ...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.10.2008 19:10:52   
miska73

Lučka jaz sem si ga dajala na 8 ur. Ob 6,25, 14,25, 22,25. Zvečer pa zjutraj sem poležala za kakšno slabo urco, no zvečer sem ponavadi šla spat, pred službo pa je poležavanje pasalo. V službi pa ne sprašuj....šprint na wc pa nazaj na stol, pa noge prekrižat, pa na sosednjo spodnjo mizo dat počivat. Če je kdo kaj vprašal, so mi noge otekale pa je to pomagalo...user posted image user posted image user posted image

Super. Jaz sem se pa tudi spraševala kako bom to v službi izvajala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.10.2008 19:12:17   
nokes
gretka, ja super, to pa je rezultat s polovičko, kako gre to potem naprej? ti na hodiš uz, čebelce pa juriš na ovulacijo al kak?

aja, tole sem pozabila sporočiti:

konina je sporočila, da so jo poslali domov, ker sta se oba obrnila na glavo, pa bo imela naraven porod. jutri babuške torej ni treba dihat, prišparajte sapo za kdaj drugič! user posted image , a na konino vseeno mislimo!

saj res, HOPE; HOPE!!! kje hodiš???

aha, pa jadrnica se tud nič ni javila!! a ni imela morfo isti dan kot jaz? poredna! jo grem iskat k marčevkam!
pa mišmiška, ti pa kar s pesekom v šolo, pa služba in to je to?? no pa seznamček, seveda user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.10.2008 19:16:39 >

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.10.2008 19:13:04   
miska73
Netkič, samo za tebe in tvoje folklčke...

user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.10.2008 19:13:43   
Grethy
Zarjica helou,

kako je s tabo ??? Kaj je bilo s tvojo rdečko, sem očitno sfalila, ker nisem utegnila bit na forumu ... povej tetki Gretki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.10.2008 19:14:13   
lučka 25
Grety, super za foliklčke, kar naj lepo rastejo. Pa še bolj zanimivo imaš kot me, ker ti lhko prakticiraš ata na mamo, nam pa dugi šarijo tam notri.user posted image

Zarja hvala. jaz bom zvečer poležala, dopoldan pa ga bom vzela v službi, bom pa takrat bolj noge skupaj držala.user posted image  Al pa se kar vlegla, saj tako in tako ni to nič čudno v moji službi, da se malo vležem na tla med otroke.user posted image  user posted image  user posted image  ma, da si no katera kaj mslila, da samo zabušavam v službi.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.10.2008 19:17:17   
zarja1

Zarjica helou,

kako je s tabo ??? Kaj je bilo s tvojo rdečko, sem očitno sfalila, ker nisem utegnila bit na forumu ... povej tetki Gretki user posted image user posted image user posted image

teta Grethy...je že mimo HB. Je blo kr hudo. Tri dni user posted image  intenzivno, kosovno...fuj fuj. Samo zdaj zdaj se bom pa user posted image user posted image user posted image  da bo veselje. Že tak dolgo nisem...user posted image . Ti pa tud.....klomifenček je zakon. Jaz sem imela full velikih foliklov, sam moj ni trofo-mater ma te prelene......

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.10.2008 19:17:25   
želvica99
Grethy vidim teuser posted image , a si dobila zs nazaj? Sem ti že tam objasnila, kje pa kako sem vse blauser posted image , no pa sem se le privlekla domov (enkrat bojo za mano domači interpol poslal 100%).

Zarja sam da je mimo tvoja tečka rdečka in da si nam dons že take lepe pirhe poslala. Na uz je blo vse ok, sem pa namesto gonala dobila Menopur (so se kar sestre tko odločle), zdj me pa glava boli ko norca, po gonalu me pa niuser posted image

Bravoooo Kalina za +, je padu zdj kot z neba. Super, da si šla tko hitro v akcijo - evo pogum se splačauser posted image user posted image user posted image

Lučka super za celice, zdaj pa lepo posteljo peglat, da se sestaviš za user posted image .

Mateja-goljev tudi tebi čestitkeuser posted image

Priznam da sem kar mal na hitro prebrala, me res boli glava po tem Menosranju. Upam, da nisem kaj pomembnega spustila, bognedaj da sem kakšen plusek spregledala, če sem me opomniteuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.10.2008 19:18:30   
Grethy

gretka, ja super, to pa je rezultat s polovičko, kako gre to potem naprej? ti na hodiš uz, čebelce pa juriš na ovulacijo al kak?

aja, tole sem pozabila sporočiti:

konina je sporočila, da so jo poslali domov, ker sta se oba obrnila na glavo, pa bo imela naraven porod. jutri babuške torej ni treba dihat, prišparajte sapo za kdaj drugič! user posted image , a na konino vseeno mislimo!

saj res, HOPE; HOPE!!! kje hodiš???

Najprej : SUPERRRRRRRRRRR ZA KONINO !!!!! en mater manj ... bomo dihali kasneje ...

ja, jaz zdaj hodim na UZ, ko bodo jajčke "perajt" bo pa akcija ata na mamo, pa ne vem a me bo pol kr na glavo postavu za eno urco al pa dve, da nebi slučajno kakšen plavalec odplaval na suho, al kako se bova zmenila, še ne vem, ker še nimava bojnega plana ... al na ker bok se morm uležt al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.10.2008 19:20:09   
želvica99
Jao Zarjica ti pa mojga Orlanda posojašuser posted image , no naj bo za rr-ovke vse, ga mal podelim, drugim pa neuser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.10.2008 19:20:30   
lučka 25
želvica, jaz sem tudi imela grozne glavobole po mEnogonu. Pri Menopuru pa nič.
Si pa spregledal en plusek. Kalina, je nalulala user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?