Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:44:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Zarja, a se je tvoja čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim. ja čisto. Zdaj pa bo prav prišel nick HORNY TEDDY....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:45:11
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vem , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala? klomifen ... pa je hotla moja dr. videt kako je s folikli sem štartala z mini dozo
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:45:15
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes seveda že navijam za jutri: Želvica99 - UZ , dajmo folikli daisy23 - punkcija , naj bo hitra in uspešna! mlinčka - ET , vseh 6 naj se oplodi, da bo za frižider, seveda boš dobila najboljšo blastocisto, ki bo ostala pri tebi! n74 - ET , tebi pa želim, da je ta ena celica taprava in jo dobiš k sebi! pa še nosečke: Sonček85 - pregled Dajamaja - UZ in še martin6 za prvi pregled !!! Sem si kar od nokes sposodila napisano in navijačico. Dajmo punce.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:45:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Želvica99 - UZ daisy23 - punkcija mlinčka, n74 - ET Sonček85, Dajamaja Tole moram pa hitre mal spodbude dodat. Želvi upam, da bo UZ pokazal samo najboljše . Daisy dobrodošla in srečno jutri. Naj bo čimmanj boleče in veliko plavalčkov pri dragem...pol pa juhej Mlinčica draga upam, da bo še kakšen za v frižider, dva pa le popokaj za domov in naj bo čez slabih 9 m za vsakega od vaju z Mlinčkom po eden n74 lepo sprejmi svojo pikico in še še dolgo cartajta Dajči moja saj veš kaj ti želim Sonček2 uživaj v pogledu na pikico Gretka ti si pa že sam s klomifenom prava kokoška . Jeee! To mi deli generacijo Zarjica sam, da si boljša. Počaki mal s , da se steče. Je vse še občutljivo in je možnost infekta veliko večja ob krvavitvah. Saj veš, da ti privoščim , sam včasih je treba mal počakat.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.10.2008 18:52:56 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:45:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Zarja, a se je tvoja čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim. ja čisto. Zdaj pa bo prav prišel nick HORNY TEDDY....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:46:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: nokes gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vem , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala? klomifen ... pa je hotla moja dr. videt kako je s folikli sem štartala z mini dozo In kako si kaj reagirala na K? Upam, da je bil pogled na UZ dober.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:50:27
|
|
|
|
sapi
|
n74 na tvojo zmagovalno pikico, da se lepo oplodi in ostane pri tebi ... WP res imaš lep domek ... super za tvoji pikici in še pingi naj te počaka ... morulce so borke boš videla .. konina drži se ... mislimo nate, naj porod čimprej mine ... zarja samo, da si ok ... lučka super za 5 celic, tooooo ... a si imela sedaj močnejšo stimulacijo ... netka saj bo važno, da rastejo in kot je meni rekel Zorn, da jih spravimo do prave velikosti tudi, če bolj počasi, bodo pa bolj kvalitetne ... kaj a maš novo frizurco ... škoda, ker te ne bom videla ... kalina super , naj se ti izteče kot si želiš ... res si žlehtka mala ... miška kako počutje ... ali sta pikici pridni ... sonček res imaš lep trebušček ... baci, pika.po pozdravček .. mateja_goljev dobro si tole sproducirala ... mojsonček res je beda ... kako pa si ti in tvoja pikica ... gretka kako si ... berem, da si v akcij ... jupiiiiiii foliklčki .... gigi super to je pa res lepa novička ... Mogoče je za katero butasto vprašanje pa vendar sedaj, ko se je ura premaknila ali si dajem inekcije po stari ali naprej po novi uri ... je pa prišel moj v vsej svoji veličastni bolečini ... bom že zdržala ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:51:38
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, mene pa zanima ob kateri uri si dajete, ste si dajale prometrium (ali kaj drugega). Meni je rekel Reš na 12 ur, pa ne vem kdaj naj ga jemljem. Ker zvečer se bom že lahko vlegla in mi ne bo takoj ven stekel, samo zjutraj p to ne bo možno. Kdaj ve jemlete?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:51:43
|
|
|
|
gigi1
|
Lučka evo si vidla? Mene vsi ujamejo . Res, da nikol nisem bla prov športu zavezana . Srce naslednjič bova pa unija skupi žulle Noki hvala draga kako si mi ti? Martin pol maš ti isto že napotnico, tko kot Goldy. Naj srček jutri bije 300/uro Larica nogice so kaj boljše? Lubice grem večerjico kuhat. Pridne bit
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.10.2008 18:56:41 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:55:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi lučka super za 5 celic, tooooo ... a si imela sedaj močnejšo stimulacijo ... ja, sedaj sem imela večjo dozo. Prej sem imela 2 doti Menogona in 2x dnevno sprej superfact. Zdaj pa 3 doze Menopura in nič drugega. IZVIRNO SPOROČILO: sapi Mogoče je za katero butasto vprašanje pa vendar sedaj, ko se je ura premaknila ali si dajem inekcije po stari ali naprej po novi uri ... je pa prišel moj v vsej svoji veličastni bolečini ... bom že zdržala ... Ti si na GK, a ne? Jaz bi potem dahala kar po satri uri, da ne spreminjaš ure v telesu (mal smešno se slišI). Če pa bi bil pri rešu, pa bi bilo bolje, če bi prestavila na 6 uro, kot on želi.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:56:12
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi hvala srce. Za špike je pa tko, da jih lahko zamakneš za max 3 ure. Ti se lepo špikaj tko, kot si se do sedaj. Torej ob isti uri kot si se prej, čeprav se je pramaknila. Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:57:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala Hvala. Potem ni panike, jo samo jaz delam.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 18:59:32
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: nokes gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vem , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala? klomifen ... pa je hotla moja dr. videt kako je s folikli sem štartala z mini dozo In kako si kaj reagirala na K? Upam, da je bil pogled na UZ dober. Ja ja je blo čist ok ... le še malčki so in je treba v sredo še enkrat ... jajčke in pir so že akttivisti, pa Mutli Maca in moj lubek, pa GAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS ... neki bo že ... v najslabšem primeru pride rdečka, pa po njej spet nov štart s klomifenčkom ... to je "NE DAJ SE GRETHY !!! NE DAJ SE GODINAMA !!!"
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:04:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala Hvala. Potem ni panike, jo samo jaz delam. Lučka jaz sem si ga dajala na 8 ur. Ob 6,25, 14,25, 22,25. Zvečer pa zjutraj sem poležala za kakšno slabo urco, no zvečer sem ponavadi šla spat, pred službo pa je poležavanje pasalo. V službi pa ne sprašuj....šprint na wc pa nazaj na stol, pa noge prekrižat, pa na sosednjo spodnjo mizo dat počivat. Če je kdo kaj vprašal, so mi noge otekale pa je to pomagalo...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:06:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi gretka kako si ... berem, da si v akcij ... jupiiiiiii foliklčki .... Hojla deklica, kako si kaj ti??? Jaz sem ja ... khmmm ... nekako v naravni akciji z malo pomoči klomifenčiča ... no ja ... pa me kr nima da se preselim h klomifenkam na forumu ... tukaj mi je tko domače , sem gledala po spisku če se bova srečali kaj, pa slabo kaže ... vsekakor smo pa na liniji ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:10:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka mi si dajemo utropizderaj na 8 ur. Pač daj si ga zjutraj, ko se zbudiš...če bo pa vem priteklo..pač bo. Jaz si ga bom še na šihtu dajala Hvala. Potem ni panike, jo samo jaz delam. Lučka jaz sem si ga dajala na 8 ur. Ob 6,25, 14,25, 22,25. Zvečer pa zjutraj sem poležala za kakšno slabo urco, no zvečer sem ponavadi šla spat, pred službo pa je poležavanje pasalo. V službi pa ne sprašuj....šprint na wc pa nazaj na stol, pa noge prekrižat, pa na sosednjo spodnjo mizo dat počivat. Če je kdo kaj vprašal, so mi noge otekale pa je to pomagalo... Super. Jaz sem se pa tudi spraševala kako bom to v službi izvajala.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:12:17
|
|
|
|
nokes
|
gretka, ja super, to pa je rezultat s polovičko, kako gre to potem naprej? ti na hodiš uz, čebelce pa juriš na ovulacijo al kak? aja, tole sem pozabila sporočiti: konina je sporočila, da so jo poslali domov, ker sta se oba obrnila na glavo, pa bo imela naraven porod. jutri babuške torej ni treba dihat, prišparajte sapo za kdaj drugič! , a na konino vseeno mislimo! saj res, HOPE; HOPE!!! kje hodiš??? aha, pa jadrnica se tud nič ni javila!! a ni imela morfo isti dan kot jaz? poredna! jo grem iskat k marčevkam! pa mišmiška, ti pa kar s pesekom v šolo, pa služba in to je to?? no pa seznamček, seveda
< Sporočilo je popravil nokes -- 27.10.2008 19:16:39 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:13:04
|
|
|
|
miska73
|
Netkič, samo za tebe in tvoje folklčke...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:13:43
|
|
|
|
Grethy
|
Zarjica helou, kako je s tabo ??? Kaj je bilo s tvojo rdečko, sem očitno sfalila, ker nisem utegnila bit na forumu ... povej tetki Gretki
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:14:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Grety, super za foliklčke, kar naj lepo rastejo. Pa še bolj zanimivo imaš kot me, ker ti lhko prakticiraš ata na mamo, nam pa dugi šarijo tam notri. Zarja hvala. jaz bom zvečer poležala, dopoldan pa ga bom vzela v službi, bom pa takrat bolj noge skupaj držala. Al pa se kar vlegla, saj tako in tako ni to nič čudno v moji službi, da se malo vležem na tla med otroke. ma, da si no katera kaj mslila, da samo zabušavam v službi.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:17:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Zarjica helou, kako je s tabo ??? Kaj je bilo s tvojo rdečko, sem očitno sfalila, ker nisem utegnila bit na forumu ... povej tetki Gretki teta Grethy...je že mimo HB. Je blo kr hudo. Tri dni intenzivno, kosovno...fuj fuj. Samo zdaj zdaj se bom pa da bo veselje. Že tak dolgo nisem... . Ti pa tud.....klomifenček je zakon. Jaz sem imela full velikih foliklov, sam moj ni trofo-mater ma te prelene......
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:17:25
|
|
|
|
želvica99
|
Grethy vidim te , a si dobila zs nazaj? Sem ti že tam objasnila, kje pa kako sem vse bla , no pa sem se le privlekla domov (enkrat bojo za mano domači interpol poslal 100%). Zarja sam da je mimo tvoja tečka rdečka in da si nam dons že take lepe pirhe poslala. Na uz je blo vse ok, sem pa namesto gonala dobila Menopur (so se kar sestre tko odločle), zdj me pa glava boli ko norca, po gonalu me pa ni Bravoooo Kalina za +, je padu zdj kot z neba. Super, da si šla tko hitro v akcijo - evo pogum se splača Lučka super za celice, zdaj pa lepo posteljo peglat, da se sestaviš za . Mateja-goljev tudi tebi čestitke Priznam da sem kar mal na hitro prebrala, me res boli glava po tem Menosranju. Upam, da nisem kaj pomembnega spustila, bognedaj da sem kakšen plusek spregledala, če sem me opomnite
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:18:30
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes gretka, ja super, to pa je rezultat s polovičko, kako gre to potem naprej? ti na hodiš uz, čebelce pa juriš na ovulacijo al kak? aja, tole sem pozabila sporočiti: konina je sporočila, da so jo poslali domov, ker sta se oba obrnila na glavo, pa bo imela naraven porod. jutri babuške torej ni treba dihat, prišparajte sapo za kdaj drugič! , a na konino vseeno mislimo! saj res, HOPE; HOPE!!! kje hodiš??? Najprej : SUPERRRRRRRRRRR ZA KONINO !!!!! en mater manj ... bomo dihali kasneje ... ja, jaz zdaj hodim na UZ, ko bodo jajčke "perajt" bo pa akcija ata na mamo, pa ne vem a me bo pol kr na glavo postavu za eno urco al pa dve, da nebi slučajno kakšen plavalec odplaval na suho, al kako se bova zmenila, še ne vem, ker še nimava bojnega plana ... al na ker bok se morm uležt al kaj
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:20:09
|
|
|
|
želvica99
|
Jao Zarjica ti pa mojga Orlanda posojaš , no naj bo za rr-ovke vse, ga mal podelim, drugim pa ne
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 19:20:30
|
|
|
|
lučka 25
|
želvica, jaz sem tudi imela grozne glavobole po mEnogonu. Pri Menopuru pa nič. Si pa spregledal en plusek. Kalina, je nalulala .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?