Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:50:51
|
|
|
|
miska73
|
No prow , zarja, če maš lih voljo, zej sm se spomnla...enga đonija deepa, pliiiiiis!!! Ja, končno si je netka enga nemlečnozobega zaželela... a bo tale u redu... mal je bolj oblečen
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:52:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene... pa kak te ne maram...opica!!!!!!!! Pa ti si en moj
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:54:33
|
|
|
|
zarja1
|
evo še Matta dans delim s tabo...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:57:50
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene... pa kak te ne maram...opica!!!!!!!! Pa ti si en moj Ej dej mir, k sm se hmel pos.... A veš d sm pri malemu v sobi in da čudno gleda, kaj se tolk režim!!!! Ampak žival si pa zadela!!! Pa hvala, božanski je....amislš, d bi js lahko prišla kako do njega???Po domače a mislš d mam js kej šans pr nem? Miška, tudi tebi hvala, ta je prow luuuuuuuuuušna1!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 20:59:16
|
|
|
|
netka34
|
Leeeej, a znam???????? Ma peeenis znam!!
< Sporočilo je popravil netka34 -- 27.10.2008 21:00:57 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:00:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Aha, zej si mi pa ušla, a zej pa morm na googla iskat kako slikco od đonija??? Prow, bejš pa spat, če ne maraš mene... pa kak te ne maram...opica!!!!!!!! Pa ti si en moj Ej dej mir, k sm se hmel pos.... A veš d sm pri malemu v sobi in da čudno gleda, kaj se tolk režim!!!! Ampak žival si pa zadela!!! Pa hvala, božanski je....amislš, d bi js lahko prišla kako do njega???Po domače a mislš d mam js kej šans pr nem? Miška, tudi tebi hvala, ta je prow luuuuuuuuuušna1! prevod prosim , jaz sem mariborčanka?!?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:02:12
|
|
|
|
netka34
|
Ma srce...lulala u hlačke od smeha..... hmel(hmal)!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:02:32
|
|
|
|
zarja1
|
Babe nama neki pipa v kuhinji nagaja....pa moj sam neki šraufa...pol pa najdem takega smajlija ...isti!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:03:00
|
|
|
|
miska73
|
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.derekridgers.com/archive/images/Johnny_Depp.jpg&imgrefurl=http://profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewprofile%26friendID%3D95515230&h=500&w=347&sz=38&hl=sl&start=17&usg=__-DIMsTT6R2DO8bWM8DDRD8l_QyA=&tbnid=AvCsOnoeuyNu9M:&tbnh=130&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3Djohnny%2Bdeep%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DX IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Leeeej, a znam???????? Ma peeenis znam!! A si tole hotla Na tvojem linku najprej klikneš prikaz slike v polni velikosti in dobiš veliko bolj kulturen naslov... http://www.derekridgers.com/archive/images/Johnny_Depp.jpg Potem pa pred ta naslov napišeš [img] za naslov pa [/img] Na začetku sem dodala eno pikico... sicer pa takole: [.img]http://www.derekridgers.com/archive/images/Johnny_Depp.jpg[/img]
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.10.2008 21:05:41 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:05:56
|
|
|
|
netka34
|
Jaaaaaaaaaaaaaa, a ni kjut? Ma še dobro d mam emšo, k bi kdo mislu d mam tam okol 16. Hvala, draga, nikol te ne pozabm, sam prit kdaj na kafe!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:06:23
|
|
|
|
zarja1
|
Netka a če maš šanse.....ja probat ni greh. Jaz mam celo moževo dovoljenje , da Matta čist znucam, če me bo le zravn spustil. Pa saj mu pišem, sam hudič se dela važnega malo....Bo treba bolj drastično nastopit ...še žal mu bo, če me ne bo hotu....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:08:27
|
|
|
|
zarja1
|
Grem malo mojga ljubčka pocartat.....še vedno sem raje z njim, se skup tolk lepo starama..... Nočko srčice moje...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:10:56
|
|
|
|
daisy23
|
punce hvala ker ste me lepo sprejele medse.zaradi težav z registracijo se vam nisem javila takoj.vam sporočim kako sem odpravila jutri.me je prav strah kaj bo.lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:11:19
|
|
|
|
netka34
|
A zej bo slikca? Ne bo. Za danes dovolj, sm pač kljub rdečini na glavi blond!! Grem na iglo in noge v luft...sm že ćisto crknjena od laufanja v Lj, predvsem zaradi ustajanja... Nočko pupike moje, Daisy23, ti se pale pogumno drži ju3!!
< Sporočilo je popravil netka34 -- 27.10.2008 21:16:43 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:12:35
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Želvica, ti še malo delaj na svojih foliklih, da bodo glih tapravi... daisy23 naj bo polno jajčk, še kaj za kasneje, čez leto ali dve.... mlinčka, n74 vajini otročki čakajo.... Sonček85, Dajamaja poljubčke vajinim pikecom... se podpišem zarjica, ti tako lepa navijanja delaš Še jaz se pridružujem navijanju. Zarja sam res, ti si prava carica s temi navijaškimi seznami. Tut js, Tut js!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:13:50
|
|
|
|
miska73
|
Ma uno pikico na začetku moraš spustit... pa od zadaj mora biti zaključni del vedno s poševno črtico Citiranje je... [quote.] ...[/quote] (spet je ena pikica viška v oklepaju) Slika je ... [img] ... [/img] img]http://movies.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/johnny-depp-02.jpg[/img]
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.10.2008 21:18:34 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:14:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 želvica, jaz sem tudi imela grozne glavobole po mEnogonu. Pri Menopuru pa nič. Si pa spregledal en plusek. Kalina, je nalulala . Lučka ti mal prehitevaš. Saj jo je Želvica vidla...a ti si mal po Gigi dans ....welcome to the club Ja, pa sem res danes malo po gigi. Sem se nalezla virusa "raztreščenosti"
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:14:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi lučka najlepši termin je tisti v službi, to ti je burleska ... pomoje so si takrat mislili, da nisem več gladka ... ja, ja ti se kar ven vleči saj vse vemo, da v službi nič ne delaš ... Sem vedla, da se bom enkrat izdala.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:15:29
|
|
|
|
lučka 25
|
A je spet fotostimulacija na vrsti?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:18:38
|
|
|
|
netka34
|
Jeeeeeeee, ratalo!! Hvala Miška za malo šolo....sm bl kremenčkova za računalnik, ma počasi bo že. Zej pa res šibam, kr mi že prow noge zatekajo!! Noooooočko!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:21:28
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Jeeeeeeee, ratalo!! Hvala Miška za malo šolo....sm bl kremenčkova za računalnik, ma počasi bo že. Zej pa res šibam, kr mi že prow noge zatekajo!! Noooooočko!! No tole je sam en način popanja slikc. Bomo drugič vzele lekcijo številka 2, če boš hotela. Samo tale recept je uporaben samo za ne prevelike slike. Sicer je potrebno uporabit kakšno spletno stran, ki pomanjša fotke.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:23:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A je spet fotostimulacija na vrsti? Saj veš kako gre... folikli ne rastejo dovolj hitro sami od sebe... je vedno ktera ki rabi pomoč...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 21:26:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A je spet fotostimulacija na vrsti? Saj veš kako gre... folikli ne rastejo dovolj hitro sami od sebe... je vedno ktera ki rabi pomoč... Točno tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?