|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
27.10.2008 17:10:34   
zarja1
Netki srček samo zate in tvoje folikle...

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.10.2008 17:32:57   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Od kdaj si pa rdečelaska?

Rdeča sem 5 dni. Tko za spremembo js vsake tolk kako ušpičm na sebi!!user posted image user posted image Ma moj kr več lubic, aveš, d se ne naveliča preveč...user posted image user posted image

Matr mi je post vn zabrisal ... netka srce ... dons sva skup stale tam v hodničku pred WC-jem, mene j težko falit, bela jakna, rdeča majčka, lase spete na vrh bučke, najokroglejša v čakalnici in seveda med najsimpatičnejšimi user posted image user posted image user posted image user posted image ... midve sva pa clo uspele mal podebatirat ... sam ko nisem vedla da si na UZ-ju danes user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bi res lahko kofetkale ... V SREDO tudi pridem in te bom pocukala za rokav ... kofetkanje ti ne uide ... user posted image user posted image user posted image

Čupco maš pa svetovno ... ognjevita Netka user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.10.2008 17:36:38   
Grethy
Mateja G. vidm te ... a bi ti men povedala kera je bla pa Lučka tam pri čakajočih na punkcijo ... tristokosmatih (lepa slovenska kletvica ) nisem bla na forumu in niti nisem vedla ktere gredo v boj dons razen tebe in WP ... sramota zame 

Sem vidla da je eni pokazalo lulanje  jupiiiiiiiiiiiiiiiii

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.10.2008 17:52:13   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Od kdaj si pa rdečelaska?

Rdeča sem 5 dni. Tko za spremembo js vsake tolk kako ušpičm na sebi!!user posted image user posted image Ma moj kr več lubic, aveš, d se ne naveliča preveč...user posted image user posted image

Matr mi je post vn zabrisal ... netka srce ... dons sva skup stale tam v hodničku pred WC-jem, mene j težko falit, bela jakna, rdeča majčka, lase spete na vrh bučke, najokroglejša v čakalnici in seveda med najsimpatičnejšimi user posted image user posted image user posted image user posted image ... midve sva pa clo uspele mal podebatirat ... sam ko nisem vedla da si na UZ-ju danes user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bi res lahko kofetkale ... V SREDO tudi pridem in te bom pocukala za rokav ... kofetkanje ti ne uide ... user posted image user posted image user posted image

Čupco maš pa svetovno ... ognjevita Netka user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti bitje simpatično, Grethy!!! Uf, če ne boš ti mene, bom pa js tebe!!!!user posted image user posted image user posted image Kafe ti ne uide!
Pa hvala za ognjevito netko!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.10.2008 17:52:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

huhuhuhuhuuser posted image

user posted image

JUHUUUUHUHUUUU!  ČESTITKE DRAGA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.10.2008 17:53:33   
netka34
OO, Zarji, tega jaahhhh....marička, kaku paše....user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.10.2008 17:54:30   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo moj trebuh  26 teden, zdej smo že en teden dlje...
Pa ne se vtikat v to, kaj je na kavču .... a ne miška73?user posted image
user posted image

UAAAAUUUUU! Tolk maš lepga bušija, da se bom kar v vaš konc prpelala ga božat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.10.2008 17:55:50   
netka34
Ma kdo je reku, d js, spužva premalo pijem??' Pa a je tista mislna na pivo, al na splošno  na tekočino??
Če pa liter piva + ostale tekočine na dan ni dovolj, ja pol mi morte pa iznajt školjko, k se jo bo dalo prvezat na rit!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.10.2008 17:56:38   
sonček33
gigi dobrodošla!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.10.2008 17:58:02   
netka34
O, pika ŽIŽI, kako se ti meni kaj počutiš? Še boli?
No, upam da ne in da se crtaš kukr buh zaukaže!user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.10.2008 18:00:05   
netka34
Se vračam čez kako urco. Nesem eno fotostimulacijo(slike krsta lušne punčke) stranki. Ko pa pridem nazaj....user posted image user posted image , upam d me čaka kaka lepa mlečna stimulacija!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.10.2008 18:00:34   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gigi dobrodošla!!!!

žižek ku-kuc ... kako si mi kaj??????...

jz sem se dons počastila s pedikuro ...  ker sem kot največje teslo neorganizirano šla v LJ brez čist vseh dokumetnov in dnarja ... dobr da sem sebe vzela s sabo user posted image user posted image ... pa sem skor vse zrihtala ... še v sredo papirologijo ... hahaha ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.10.2008 18:16:02   
gigi1
Oj pupike.

WP user posted image  user posted image  user posted image  za  user posted image  user posted image . Zdej jih pa ujčki user posted image

Mateja_G ti pa si kokoška user posted image  in tudi za dogovor z dr. T za ET user posted image  user posted image  user posted image . On je res car user posted image

Jazzzzy torej jutri pade plusek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tolk pestke stiskam, da imam že čist bele členke.

Martin in Goldy mislim, da se morata najprej javit v sprejemni (ena vrata pred SIII), če še nimata napotnice za UZ (verjetno sta jo dobili že na krvnem testu). Zdej več nista v postopku ampak sta nosečki user posted image   in na napotnicah je nekaj drugega napisano. Je pa UZ na istem mestu kot prej user posted image

Helou Sonček, Netka, Gretka.

Gretka kako si opravila danes?

Jaz sem pa klicala in zvedela, da sta se 2 pikici oplodili user posted image  user posted image  user posted image  in se lepo delita.

Danes je res en lep dan user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.10.2008 18:18:38   
gigi1
Zarjica je tud prisotna user posted image . Kako si mi ti srce? Sem spremljala tvoje težave z user posted image . Važno, da si boljše. Sorry k nisem nič vmes komentirala. Sem bla mal čudna user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.10.2008 18:21:33   
gigi1
Ups se moram popravit..Še zmeri sem mal user posted image . Sam zdej sem od utrogestana in dobrih novičk user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.10.2008 18:23:20   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

huhuhuhuhuuser posted image

user posted image

ČESTITKE  user posted image  user posted image  user posted image   joj, šele zdej sem prišla, sem vedla, sem vedlauser posted image user posted image user posted image  Upam, da bo s HS vse ok in da se hitro vrneš domovuser posted image Si pa res od sile, kako si zaigrala s tvojim glede plusa...babe smo včasih res od hudičauser posted image

Gigi, bravo! Oh, sem vesela, juhu!!!user posted image user posted image  Počivaj lepo, lubčka!user posted image

Sonček, lep buši...super si!user posted image  

Za ju3 navijamuser posted image user posted image user posted image

Želvica99 - UZ
daisy23 - punkcija
mlinčka - ET
n74 - ET

Šibam, lep večer!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.10.2008 18:31:46   
sabsa
Kalina user posted image user posted image user posted image ! Bravo naša nova nosečka!

Martin6 Dobro opravi jutri na uz-ju in nam poročaj!

WP počivaj, zamoti se s čim in čim manj misli na izid.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.10.2008 18:31:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz sem pa klicala in zvedela, da sta se 2 pikici oplodili user posted image  user posted image  user posted image  in se lepo delita.

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.10.2008 18:33:33   
zarja1

Zarjica je tud prisotna user posted image . Kako si mi ti srce? Sem spremljala tvoje težave z user posted image . Važno, da si boljše. Sorry k nisem nič vmes komentirala. Sem bla mal čudna user posted image

Gigi saj jaz sem bla tudi čist outuser posted image , zdaj bi pa kr žeuser posted image user posted image user posted image .......no, jutri bo verjetno akcija!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.10.2008 18:35:21   
Grethy

Oj pupike.

Helou Sonček, Netka, Gretka.

Gretka kako si opravila danes?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam čestitam ... naj pridno rasteta dalje in se pripravita na gnezditev pri mamci ... ti pa prprav teren !!!!!!!!  user posted image user posted image

Jaz???  Spoznala nekaj ljudi ... spodbudno klepetala ...user posted image user posted image user posted image ajaaaaaaaaa ... je reku dohtarčk, da imam veliko malih foliklčkov na obeh straneh ...juhej ... pa sem jemala samo pet dni klomifen po pol tabletke na dan ... tko da grem v sredo spet, pa bomo vidl ... no ja ... sem z Netko za kofedrico zmenjena, pa memgrede še UZ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.10.2008 18:35:30   
zarja1
Želvica, ti še malo delaj na svojih foliklih, da bodo glih tapravi...
user posted image

daisy23 naj bo polno jajčk, še kaj za kasneje, čez leto ali dve....
user posted image

mlinčka, n74 vajini otročki čakajo....
user posted image

Sonček85, Dajamaja poljubčke vajinim pikecom...
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.10.2008 18:40:33 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.10.2008 18:36:57   
nokes
žižet, bravo, navijamo torej za 2 celici!!! kdaj imaš zdaj ET? aha, našla: v Četritek, 30.10 user posted image user posted image , še malo!!!

seveda že navijam za jutri:

Želvica99 - UZ , dajmo folikli
daisy23 - punkcija , naj bo hitra in uspešna!
mlinčka - ET , vseh 6 naj se oplodi, da bo za frižider, seveda boš dobila najboljšo blastocisto, ki bo ostala pri tebi!

n74 - ET , tebi pa želim, da je ta ena celica taprava in jo dobiš k sebi! 

pa še nosečke:

Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

in še martin6 za prvi pregled !!!

gretkič, kaj pa si imela danes na GK? jaz nič ne vemuser posted image , pa se mi zdi, da kar spremljam dogajanje tule! a sem kje kaj spregledala?

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.10.2008 18:41:40   
lučka 25
Grethy, mene ni bilo na GK, jaz sem bila v Postojni. Tako, da e niste mogle videti. Žal, pa kdaj drugič, kje drugje,...

Kalina, ti ti.user posted image  Samo, da se je tvoj dragi lahko že danes poveselil. Jutri pa dobro opravi in upam, da ni kaj hujšega. Bom mislila nate.

Shuka, si že nazaj v civilizaciji? Kako pa to, da ste bili brez štroma, a kaj delajo. Ko si mi SMS poslala, sem si rekla, pa kako je to možno, če pri nas pa je. A ste bli v vašem koncu vsi brez, a vam j kaj v bloku zagodlo?

Mojsonček, a ti si tudi gorenjka. Jaz tudi. Naju s Shuko samo porodnišnica in ZD ločita.user posted image

sonček, si nam pa lepo ritko privoščila.user posted image

mismis, a je že čas za čarovnice. Ker na seznamu je sigurno ena, jaz (samo ne nobenemu povedauser posted image ).

gigi, bova pa imeli obe na isti dan ET. Kdo bi si mislil, da se nama bo tako izšlo? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

miška, pa je res danes 5 celic enkarten uspeh, sem 5x boljša kot zadnjič, ko ni bilo nič.user posted image  

mateja goljev, ali naj rečem čebelica maja in vili, kako si? Te boli kaj od punkcije. Jaz težko sedim, ampak saj bo.

Pija, a je danes spet gužva v službi?

Mlinčka, kupi si Story, je baje v njej članek o Milkotu, pa kakšna fotka tudi.user posted image

Zarja, a se je tvoja user posted image  čisto umirila? Da boš sedaj vsaj lahko spet malo popestrila svoje življenjz dragim.user posted image

lara, a ti pa kar delaš? Samo, da je vse v redu s tabo in pikicama, pa vseeno počivajte.user posted image

n74, imaš prav. Jaz sem imela v prvem postopku štalo, ko ni bilo nič celic, pa me poglej sedaj, kar 5. Tako, da nič obupat. Ker tako in tako se bo že ta 1 pri tebi lepo namestila in te čez 38 tednov razveselila.user posted image

Vsem ostalim pa en lep dan. Čeprav je ta noč že čisto prehitro tu. Mene prav to najbolj napsihira, ta noč,... Jaz imam izredno rada sonce, svetlobo, tema pa ni moja prijateljica.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 27.10.2008 18:43:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.10.2008 18:41:53   
Goldy
gigi1 - hvala, ja, napotnico dobila na krvnem testu. Še malo, še malo, pa vidimo naši pikici!!! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.10.2008 18:43:08   
Kalina
jazzzika a je tvoj ze prsu domov? Peeejdi lulaaaatuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?